Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Listonosz poleconym i też się ukorzeni :evil_lol:

Jak będzie przystojny to nawet mi nie będzie ukorzeniony przeszkadzał ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
hahaha Pysiu u mnie już żaden magik wchodzić nie chce do domu :evil_lol:
grzeczniue proszą o podanie stanów licznika przez furtke :evil_lol::evil_lol:

a jak fajnie się domokrążców wyprasza :diabloti: na widok Lali lub Kano sami mówią szybko dowidzenia :evil_lol::evil_lol:
panna Sz jakoś nie wzbudza ataków lekowych u ludzi :roll:

Mnie się zawsze wydawało że one obie lęku nie wzbudzają ale widać ich siła tkwi w drzemce ;) Bo chrapały aż grzmiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak będzie przystojny to nawet mi nie będzie ukorzeniony przeszkadzał ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hi,hi -będzie "galeria figur ukorzenionych Madame Pysiaud" ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
hi,hi -będzie "galeria figur ukorzenionych Madame Pysiaud" ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

E no tego od liczników puściłam wolbo bo był już nie pierwszej świerzości :diabloti: Chciałam mu potem sprzedać perfumy ale nie chciał :mad:
Teraz poczekam na listonosza :diabloti:

Posted

O kurcze...Wydawało mi się że już tu byłam i coś pisałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ciekawe u kogo wstawiłam mojego posta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Malutki Lucky pilnie szuka domu. Psiak koleżanki nie toleruje go. Jezeli szybko nie znajdziemy mu domu będzie musiał trafić do schronu a ze jest malutki to nosówka na 100% :placz: Ludzie pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucky

Lucky i Hektor

Razem

Posted

nie założyłam mu wątku bo też nie miałam kiedy :placz: Pysia musicie dać ogłoszenia w gazetach - na dogo małe szanse na domek bo psów jest cała masa :-( najlepiej żeby Gabi dała u siebie w lokalnych poczytnych gazetach - to najlepszy sposób, ja z Angeliką szukamy domów dla 4 psów w tym miniaturowy jamnik i dwa śliczne szczeniaki i o dziwo nie jest łatwo :placz:

jak to Hektor malucha nie toleruje jak takie śliczne wspólne fotki?

Posted

malawaszka napisał(a):
nie założyłam mu wątku bo też nie miałam kiedy :placz: Pysia musicie dać ogłoszenia w gazetach - na dogo małe szanse na domek bo psów jest cała masa :-( najlepiej żeby Gabi dała u siebie w lokalnych poczytnych gazetach - to najlepszy sposób, ja z Angeliką szukamy domów dla 4 psów w tym miniaturowy jamnik i dwa śliczne szczeniaki i o dziwo nie jest łatwo :placz:

jak to Hektor malucha nie toleruje jak takie śliczne wspólne fotki?

Zaczyna warczeć a od tego do złego krótka droga. Maluch mu chodzi po głowie i facet może stracić cierpliwość....Lepiej nie rezykować:shake:

Posted

Pysia napisał(a):
Zaczyna warczeć a od tego do złego krótka droga. Maluch mu chodzi po głowie i facet może stracić cierpliwość....Lepiej nie rezykować:shake:

to, ze warczy to nie znaczy, ze capnie, a jak capnie to pewnie bez urazów

On taki bojowy niuf jest? :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
to, ze warczy to nie znaczy, ze capnie, a jak capnie to pewnie bez urazów

On taki bojowy niuf jest? :roll:

Pamięatj Babciu że niuf to też jest pies mimo wszystko :razz: Hektorek do ludzi jest cudowny ale przy psach to on jest szefem....Maluch nic nie rozumie i...no właśnie...Lepiej niech zrozumieć nie musi ;)
Co tu taka cisza? Idę sobie bo już mnie nikt nie kocha :placz: I nic Wam nie opowiem i fajnych ( serio fajnych )fot nie wstawię :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Pamięatj Babciu że niuf to też jest pies mimo wszystko :razz: Hektorek do ludzi jest cudowny ale przy psach to on jest szefem....Maluch nic nie rozumie i...no właśnie...Lepiej niech zrozumieć nie musi ;)

Z reguly maluchy mało rozumieją i czasami przetrzepanie futerka im w zrozumieniu pomaga

A jeżeli Hektor jest zdrowym na umysle psim przywodcą to wierz mi malemu krzywdy nie zrobi.

Chyba ze ma coś nie tak z psychiką, w co wątpie.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:p Pysiu ...my cię koffamy:loveu:

No ;) Jestem troszkę ugłaskana :evil_lol:
Poradzono mi abym napisała ostrzeżenie :diabloti: Więc piszę :evil_lol:
W poniedziałek mam jazdy od 17-tej do 19-tej !!!!
[SIZE=2]Wszystkim radzę siedzieć w domach w tych godzinach i proszę o przekazanie tej wiadomości całej rodzinie, wszystkim znajomym i znajomym znajomych ;) Jezeli kogoś nie lubicie to mu nic nie mówcie ;)

Posted

PIKA napisał(a):
Z reguly maluchy mało rozumieją i czasami przetrzepanie futerka im w zrozumieniu pomaga

A jeżeli Hektor jest zdrowym na umysle psim przywodcą to wierz mi malemu krzywdy nie zrobi.

Jest normalny ale psiak kiedyś dorośnie.

Posted

Pysia napisał(a):
Jest normalny ale psiak kiedyś dorośnie.

jak psiak juz bedzie duzy to juz bedzie naumiany, ze Hektor rządzi i że się mu nie podskakuje :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No ;) Jestem troszkę ugłaskana :evil_lol:
Poradzono mi abym napisała ostrzeżenie :diabloti: Więc piszę :evil_lol:
W poniedziałek mam jazdy od 17-tej do 19-tej !!!!
[SIZE=2]Wszystkim radzę siedzieć w domach w tych godzinach i proszę o przekazanie tej wiadomości całej rodzinie, wszystkim znajomym i znajomym znajomych ;) Jezeli kogoś nie lubicie to mu nic nie mówcie ;)
robimy zapisy na dogomaniacką grupę z transparentem ....PYSIA GAZU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

robimy zapisy na dogomaniacką grupę z transparentem ....PYSIA GAZU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrze że nie na PYSIA DO GAZU.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Dobrze że nie na PYSIA DO GAZU.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:mad: o co ty mnie posadzasz ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:mad: o co ty mnie posadzasz ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

O normalne odruchy ;) Chyba że się myle :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
O normalne odruchy ;) Chyba że się myle :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:mad: PYSIA ...liczę do 10 ...kar cielesnych nie stosuję :cool3: ....proszę mi tu takich rzeczy nie pisać ....

Posted

:mad: PYSIA ...liczę do 10 ...kar cielesnych nie stosuję :cool3: ....proszę mi tu takich rzeczy nie pisać ....

Se tak siedzę i mi się marzy....Widzicie to?
Jadę z samym egzekutorem na ścięcie w trakcie egzaminu a tu po drodze mijamy wieeeeeelki transparent z napisem PYSIA GAZU. Egzekutor głośno się zastanawia o co chodzi a ja mu na to ze o mnie :diabloti: Facet wpada w totalny szok i podpisuje mi zdany egzamin a potem nic nie pamięta :p A za miesiąc ja sobię jadę, L-ka jedzie drogą z pierszeństwem a ja z podporządkowanej się toczę i poprawiam sobie kredką oko :evil_lol: A potem taka owaka pisze ze podstarzała prawie blond pasemkowata barbi wymusiła jej pierszeństwo poprawiając sobie makijaż ;)

Posted

Pysia napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PIKA napisał(a):

:hmmmm: i kto to mówi :razz: :razz:

cześć Pysiak :loveu::loveu: