Pysia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 beria napisał(a):Listonosz poleconym i też się ukorzeni :evil_lol: Jak będzie przystojny to nawet mi nie będzie ukorzeniony przeszkadzał ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Vectra napisał(a):hahaha Pysiu u mnie już żaden magik wchodzić nie chce do domu :evil_lol: grzeczniue proszą o podanie stanów licznika przez furtke :evil_lol::evil_lol: a jak fajnie się domokrążców wyprasza :diabloti: na widok Lali lub Kano sami mówią szybko dowidzenia :evil_lol::evil_lol: panna Sz jakoś nie wzbudza ataków lekowych u ludzi :roll: Mnie się zawsze wydawało że one obie lęku nie wzbudzają ale widać ich siła tkwi w drzemce ;) Bo chrapały aż grzmiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Pysia napisał(a):Jak będzie przystojny to nawet mi nie będzie ukorzeniony przeszkadzał ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hi,hi -będzie "galeria figur ukorzenionych Madame Pysiaud" ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 aga1215 napisał(a):hi,hi -będzie "galeria figur ukorzenionych Madame Pysiaud" ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: E no tego od liczników puściłam wolbo bo był już nie pierwszej świerzości :diabloti: Chciałam mu potem sprzedać perfumy ale nie chciał :mad: Teraz poczekam na listonosza :diabloti: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 O kurcze...Wydawało mi się że już tu byłam i coś pisałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ciekawe u kogo wstawiłam mojego posta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Posta znalazłam...W niezidentyfikowany sposób znalazł się u Vectry :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak ja to zrobiłam :razz: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Malutki Lucky pilnie szuka domu. Psiak koleżanki nie toleruje go. Jezeli szybko nie znajdziemy mu domu będzie musiał trafić do schronu a ze jest malutki to nosówka na 100% :placz: Ludzie pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lucky Lucky i Hektor Razem Quote
malawaszka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 nie założyłam mu wątku bo też nie miałam kiedy :placz: Pysia musicie dać ogłoszenia w gazetach - na dogo małe szanse na domek bo psów jest cała masa :-( najlepiej żeby Gabi dała u siebie w lokalnych poczytnych gazetach - to najlepszy sposób, ja z Angeliką szukamy domów dla 4 psów w tym miniaturowy jamnik i dwa śliczne szczeniaki i o dziwo nie jest łatwo :placz: jak to Hektor malucha nie toleruje jak takie śliczne wspólne fotki? Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 malawaszka napisał(a):nie założyłam mu wątku bo też nie miałam kiedy :placz: Pysia musicie dać ogłoszenia w gazetach - na dogo małe szanse na domek bo psów jest cała masa :-( najlepiej żeby Gabi dała u siebie w lokalnych poczytnych gazetach - to najlepszy sposób, ja z Angeliką szukamy domów dla 4 psów w tym miniaturowy jamnik i dwa śliczne szczeniaki i o dziwo nie jest łatwo :placz: jak to Hektor malucha nie toleruje jak takie śliczne wspólne fotki? Zaczyna warczeć a od tego do złego krótka droga. Maluch mu chodzi po głowie i facet może stracić cierpliwość....Lepiej nie rezykować:shake: Quote
PIKA Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Zaczyna warczeć a od tego do złego krótka droga. Maluch mu chodzi po głowie i facet może stracić cierpliwość....Lepiej nie rezykować:shake: to, ze warczy to nie znaczy, ze capnie, a jak capnie to pewnie bez urazów On taki bojowy niuf jest? :roll: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 PIKA napisał(a):to, ze warczy to nie znaczy, ze capnie, a jak capnie to pewnie bez urazów On taki bojowy niuf jest? :roll: Pamięatj Babciu że niuf to też jest pies mimo wszystko :razz: Hektorek do ludzi jest cudowny ale przy psach to on jest szefem....Maluch nic nie rozumie i...no właśnie...Lepiej niech zrozumieć nie musi ;) Co tu taka cisza? Idę sobie bo już mnie nikt nie kocha :placz: I nic Wam nie opowiem i fajnych ( serio fajnych )fot nie wstawię :cool1: Quote
PIKA Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Pamięatj Babciu że niuf to też jest pies mimo wszystko :razz: Hektorek do ludzi jest cudowny ale przy psach to on jest szefem....Maluch nic nie rozumie i...no właśnie...Lepiej niech zrozumieć nie musi ;) Z reguly maluchy mało rozumieją i czasami przetrzepanie futerka im w zrozumieniu pomaga A jeżeli Hektor jest zdrowym na umysle psim przywodcą to wierz mi malemu krzywdy nie zrobi. Chyba ze ma coś nie tak z psychiką, w co wątpie. Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p Pysiu ...my cię koffamy:loveu: No ;) Jestem troszkę ugłaskana :evil_lol: Poradzono mi abym napisała ostrzeżenie :diabloti: Więc piszę :evil_lol: W poniedziałek mam jazdy od 17-tej do 19-tej !!!! [SIZE=2]Wszystkim radzę siedzieć w domach w tych godzinach i proszę o przekazanie tej wiadomości całej rodzinie, wszystkim znajomym i znajomym znajomych ;) Jezeli kogoś nie lubicie to mu nic nie mówcie ;) Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 PIKA napisał(a):Z reguly maluchy mało rozumieją i czasami przetrzepanie futerka im w zrozumieniu pomaga A jeżeli Hektor jest zdrowym na umysle psim przywodcą to wierz mi malemu krzywdy nie zrobi. Chyba ze ma coś nie tak z psychiką, w co wątpie. Jest normalny ale psiak kiedyś dorośnie. Quote
PIKA Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Jest normalny ale psiak kiedyś dorośnie. jak psiak juz bedzie duzy to juz bedzie naumiany, ze Hektor rządzi i że się mu nie podskakuje :lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pod ostrzeżeniem zapomniałam dopisać ze3 kibice przy drogach ( tylko nie za blisko ;) ) mile widziani :diabloti: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):No ;) Jestem troszkę ugłaskana :evil_lol: Poradzono mi abym napisała ostrzeżenie :diabloti: Więc piszę :evil_lol: W poniedziałek mam jazdy od 17-tej do 19-tej !!!! [SIZE=2]Wszystkim radzę siedzieć w domach w tych godzinach i proszę o przekazanie tej wiadomości całej rodzinie, wszystkim znajomym i znajomym znajomych ;) Jezeli kogoś nie lubicie to mu nic nie mówcie ;) robimy zapisy na dogomaniacką grupę z transparentem ....PYSIA GAZU!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):robimy zapisy na dogomaniacką grupę z transparentem ....PYSIA GAZU!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze że nie na PYSIA DO GAZU.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Dobrze że nie na PYSIA DO GAZU.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad: o co ty mnie posadzasz ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad: o co ty mnie posadzasz ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O normalne odruchy ;) Chyba że się myle :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):O normalne odruchy ;) Chyba że się myle :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad: PYSIA ...liczę do 10 ...kar cielesnych nie stosuję :cool3: ....proszę mi tu takich rzeczy nie pisać .... Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad: PYSIA ...liczę do 10 ...kar cielesnych nie stosuję :cool3: ....proszę mi tu takich rzeczy nie pisać .... Se tak siedzę i mi się marzy....Widzicie to? Jadę z samym egzekutorem na ścięcie w trakcie egzaminu a tu po drodze mijamy wieeeeeelki transparent z napisem PYSIA GAZU. Egzekutor głośno się zastanawia o co chodzi a ja mu na to ze o mnie :diabloti: Facet wpada w totalny szok i podpisuje mi zdany egzamin a potem nic nie pamięta :p A za miesiąc ja sobię jadę, L-ka jedzie drogą z pierszeństwem a ja z podporządkowanej się toczę i poprawiam sobie kredką oko :evil_lol: A potem taka owaka pisze ze podstarzała prawie blond pasemkowata barbi wymusiła jej pierszeństwo poprawiając sobie makijaż ;) Quote
Vectra Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Dobrze że nie na PYSIA DO GAZU.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: PIKA napisał(a): Z reguly maluchy mało rozumieją i czasami przetrzepanie futerka im w zrozumieniu pomaga A jeżeli Hektor jest zdrowym na umysle psim przywodcą to wierz mi malemu krzywdy nie zrobi. Chyba ze ma coś nie tak z psychiką, w co wątpie. :hmmmm: i kto to mówi :razz: :razz: cześć Pysiak :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts