Alicja Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 :placz:a Ozzulka nie ma w galerii Przyjaciele ..na stonce Zmoroszelmowskiej........... Quote
Vectra Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Pysia napisał(a):Się zobaczy ;) Mówisz? Znaczy mam nie używać niby czy co:crazyeye: Jesoooooooooooooooooo:-o:-o:-o:-o:-o A jak to powietrze szkodzi mi też na cere ? :-o:-o:-o:-o:-o:-o:mdleje: na cere :hmmmm: czekaj jak będziesz tak grebać w ziemi to będziesz miała takie dziarskie rumieńce :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Pysia'] Napisał(a) aga1215 ufffffffffffffffff - wreszcie dokopałam się, kto to jest ta morderczyni Zmorek:evil_lol: Pysiu - czyżbyś już WSZYSTKIE jazdy zaliczyła? Morderczyni Zmorki to Nelly - smarkata sunia sąsiadów ;-) to sama se znalazłam:mad: Jazdy skończyłaś??????????????? Quote
Hanna R. Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 O Boże, Boże, Boże ! Dlaczego to nie ja znalazłm tę bluzeczkę ??? DLACZEGO, Pysiu, dlaczego ??? :placz: :placz: :placz: Dobranoc, Zmory wszystkie, dobranoc ! Quote
malawaszka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:a Ozzulka nie ma w galerii Przyjaciele ..na stonce Zmoroszelmowskiej........... bo Pysia tępi bezlitośnie wszelkie robactwo :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O Boże, Boże, Boże ! Dlaczego to nie ja znalazłm tę bluzeczkę ??? DLACZEGO, Pysiu, dlaczego ??? :placz: :placz: :placz: bo ty masz monopol na białe bluzeczki :eviltong: Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:a Ozzulka nie ma w galerii Przyjaciele ..na stonce Zmoroszelmowskiej........... Bo dział Przyjaciele wymaga reanimacji :p Jak tylko ja i Gabi znajdziemy czas to nadrobimy to ;) [quote name='Vectra']na cere :hmmmm: czekaj jak będziesz tak grebać w ziemi to będziesz miała takie dziarskie rumieńce :evil_lol::evil_lol: A ja myślałam że będę miała żałobe za paznokciami od grzebania w ziemi :crazyeye: Tak jak teraz :evil_lol: [quote name='aga1215']to sama se znalazłam:mad: Jazdy skończyłaś??????????????? Nie !!!!![SIZE=2] Chyba dopiero 5 miałam :cool1: [quote name='HankaRupczewska']O Boże, Boże, Boże ! Dlaczego to nie ja znalazłm tę bluzeczkę ??? DLACZEGO, Pysiu, dlaczego ??? :placz: :placz: :placz: Dobranoc, Zmory wszystkie, dobranoc ! Haniu nie wiem .... A tak liczyłam na Ciebie :eviltong: [quote name='malawaszka']bo Pysia tępi bezlitośnie wszelkie robactwo :evil_lol: Zgadza się a stonki zwłaszcza :evil_lol: [quote name='Maga100']bo ty masz monopol na białe bluzeczki :eviltong: I chyba dlatego to Nugatowa musiała mi poszukać :loveu: Quote
Nugatowa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Pysia'] Haniu nie wiem .... A tak liczyłam na Ciebie :eviltong: I chyba dlatego to Nugatowa musiała mi poszukać :loveu: Nie to popada w jakąś paranoję :placz: Pzebzydłe Baby :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :eviltong: Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Łoooooojessssuuuuu :shake:, ile ja mam znowu u ciebie do czytania :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nugatowa napisał(a):Nie to popada w jakąś paranoję :placz: Pzebzydłe Baby :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :eviltong: My tu wszyscy widzimy kto ma tą paranoje :diabloti: Pobiegłam do lustra i nie roztrzaskałam się o ściane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba ściemniasz :eviltong: Quote
Sabina1 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pyśko,ja też Ci znalazłam białą bluzeczkę.:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Sabina1']Pyśko,ja też Ci znalazłam białą bluzeczkę.:evil_lol: Ojej :loveu: Ale ja marzę o różowej :diabloti: Poszukaj różowej takiej jak ta ;) Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Sabina1']Pyśko,ja też Ci znalazłam białą bluzeczkę.:evil_lol: No coś ty! :crazyeye: W białych chodzi Hania :p Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='mmbbaj']Łoooooojessssuuuuu :shake:, ile ja mam znowu u ciebie do czytania :evil_lol::razz:to tak jak ja [quote name='Sabina1']Pyśko,ja też Ci znalazłam białą bluzeczkę.:evil_lol: :cool3:hmmmmmmmmmmm [quote name='Pysia']Ojej :loveu: Ale ja marzę o różowej :diabloti: Poszukaj różowej takiej jak ta ;):shake:ale wymyślata [quote name='mmbbaj']No coś ty! :crazyeye: W białych chodzi Hania :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ....zapomniałam:evil_lol: Cześć Umarta Pysiu :p Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='mmbbaj']No coś ty! :crazyeye: W białych chodzi Hania :p No właśnie ;) W białych chodzi Hania a ja w bezowych ...tfu ;) Znaczy różowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do tego z brokatem :diabloti: Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Pysia'] Do tego z brokatem :diabloti: W dużych ilościach :p Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to tak jak ja :cool3:hmmmmmmmmmmm :shake:ale wymyślata :evil_lol::evil_lol:o rany ....zapomniałam:evil_lol: Cześć Umarta Pysiu :p Alu ...nauczyłaś się czytać :crazyeye: Moje gratulacje :evil_lol: Brewki Ci latają :eviltong: Masz niemca ? :evil_lol: To ja nie żyje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ratunku!!!!!!!! Jestem Zombi :placz::placz::placz: [quote name='mmbbaj']W dużych ilościach :p I czym kolorowszy ten brokat tym lepszy :diabloti: Słucahjcie :) Do Karola przyszedł dzisiaj kolega z nowym kompem ;) Rodzice mu kupili i chciał go zobaczyć z moim pierworodnym ( i na tym skończyłam - znaczy dzieci ;) ). Podłączyli i....Jesoooooooooooo:crazyeye: Zobaczyłam latające kolorowe diody :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie miałam ochote lecieć i montować kule, światła i zielonego wężyka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pysia napisał(a):My tu wszyscy widzimy kto ma tą paranoje :diabloti: Pobiegłam do lustra i nie roztrzaskałam się o ściane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba ściemniasz :eviltong: Pysiu doprawiasz mnie o depresję :placz: :placz: :placz: :eviltong: Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Nugatowa']Pysiu doprawiasz mnie o depresję :placz: :placz: :placz: :eviltong: Możesz objaśnić jakimi przyprawami i w jaki sposób :crazyeye::evil_lol: [quote name='Vectra'] Vectra !! Ale cudo :loveu::loveu: Muszą ją mieć :diabloti: Quote
Vectra Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Wiedziałam ,że Ci się spodoba :loveu: :loveu: :loveu: ale wiesz jak chcesz mieć wszystko różowe to wystarczy że do białego brania dołożysz coś czerwonego co farbuje :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Vectra']Wiedziałam ,że Ci się spodoba :loveu: :loveu: :loveu: ale wiesz jak chcesz mieć wszystko różowe to wystarczy że do białego brania dołożysz coś czerwonego co farbuje :evil_lol: Jedna mnie doprawia a druga mówi o białym braniu....Co tu się dzieje :crazyeye::evil_lol: Jestem dzisiaj mało przytomna i postanowiłam iść spać :cool1: Zmorka zapluła mi papucia i mlaska zamiast zawołac Tommyego żeby zakatrupił te dwie muchy co jej chodzą po posłaniu. Ona sama posługując się prędkością ponadświetlną nie da rady aż tak wyhamować aby je złapać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Pysia'] Możesz objaśnić jakimi przyprawami i w jaki sposób :crazyeye::evil_lol: Hmmm spróbuje jak najprościej i to wytłumaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://aleja-komiksu.pl/gfx/plansze/squizz1deprecha.jpg Quote
aga1215 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 będę okrutna, ale muszę zadać to pytanie : GDZIE Zmoroszelmy?????????? Quote
Hanna R. Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 aga1215 napisał(a):będę okrutna, ale muszę zadać to pytanie : GDZIE Zmoroszelmy?????????? Aga, będę okrutna : Mało Przytomna Pysia na to pytanie dzisiaj Ci nie odpowie ... :grins: Quote
Recommended Posts