Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Ty :placz: Nie chciałaś do mnie przyjechać :placz:

po raz kolejny muszę to napisać - JESTEŚ BEZ SERCA!!!! :shake: Wielmożna Pani sie nudzi i JA mam jechać chora, z niedoleczoną Oliwką niewiadomoczym - pewnie jakimś autobusem który jedzie niewiadomoskąd i niewiadomoktórędy :shake: ehhhh życie... :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
po raz kolejny muszę to napisać - JESTEŚ BEZ SERCA!!!! :shake: Wielmożna Pani sie nudzi i JA mam jechać chora, z niedoleczoną Oliwką niewiadomoczym - pewnie jakimś autobusem który jedzie niewiadomoskąd i niewiadomoktórędy :shake: ehhhh życie... :-(

Nie wiesz że miłość jest okrytna ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kupiłam sobie dzisiaj 3 rollbordery, 3 worki ziemi i 3 worki torfu odkwaszonego :diabloti: Muszę porobić klomby bo mam mase cebulek tulipanów :p Będę miała kwiaty wiosną :multi::multi::multi:
TZ już stwierdza że znowu będzie wydawał majątek na mojego kobla....Bo ja ciągle grzebę w ziemi i to tak że mnie w domu nie zobaczą wiosną ;) Koniec zimy=koniec obiadów ;) Szkoda na ty czasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Muszę porobić klomby bo mam mase cebulek tulipanów :p Będę miała kwiaty wiosną :multi::multi::multi:

jesteś tego pewna :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

a ty tak od razu chcesz ją złudzen pozbawić :shake:
niech dziewczyna ma nadzieję, całą zimę czeka z utęsknieniem, opowiada jakie to będzie miała tulipanki, a potem.... a potem zdziwko :diabloti: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
N Muszę porobić klomby bo mam mase cebulek tulipanów :p Będę miała kwiaty wiosną :multi::multi::multi:

noo :shiny: cebulkami do góry :evil_lol::evil_lol:

cześć wnusiu :multi:

Posted

Vectra napisał(a):

Dzięki ze mi przypomniałaś :loveu: Teraz utopię najpierw obie Zmoroszelmy a potem dopierto posadzę tulipany :diabloti:

Maga100 napisał(a):
a ty tak od razu chcesz ją złudzen pozbawić :shake:
niech dziewczyna ma nadzieję, całą zimę czeka z utęsknieniem, opowiada jakie to będzie miała tulipanki, a potem.... a potem zdziwko :diabloti: :evil_lol:

Utopię w szambie:diabloti:

Nugatowa napisał(a):

:razz: :razz: :razz: :razz: :p :p :p :eviltong:

Jessssssssssssssssoooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!:crazyeye: Ale cuuuuuuuudoooooooooo:crazyeye: Kupię ja sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
W piątek ( :oops: a wstawiam dzisiaj...) zawitała do nas sąsiadka Nelly :loveu:
Szelma jako typowy expresowy walec drogowy poszła do domu a Zmorka delikatna została z małą ;)
Zrobienie Nelly fotki zakrawało na cud...

Mój wzrok nie nadarzał...

Zmorka tez była w szoku

Czasami udało jej się dopaść małą i powąchać ;)

W zamian dostawała zębami po nosie :evil_lol:

ufffffffffffffffff - wreszcie dokopałam się, kto to jest ta morderczyni Zmorek:evil_lol:
Pysiu - czyżbyś już WSZYSTKIE jazdy zaliczyła?

Posted

A ja wczoraj z wielką przyjemnością buszowłam po Twojej stronce. Ahhhh jakie tam są cudne zdjęcia:loveu: Ucze się rozpoznawać dziewczynki. No moj Tomuś to je zna jak włąsne hihihi....:cool3: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahha Pysia chcę Cię zobaczyć w tej bluzce :evil_lol:

Ja tez chcę się w niej zobaczyć :evil_lol:

aga1215 napisał(a):
ufffffffffffffffff - wreszcie dokopałam się, kto to jest ta morderczyni Zmorek:evil_lol:
Pysiu - czyżbyś już WSZYSTKIE jazdy zaliczyła?

Morderczyni Zmorki to Nelly - smarkata sunia sąsiadów ;)

Vectra napisał(a):
Pysiu przeglądając galerie Eveliny wypatrzyłam na jej fotkach idealny samochów dla Ciebie :) kolor mozna zmienić

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24103&page=13
post#512 - ostatnia fotka

Jessssoooooooooooooo :crazyeye: Ale cudo :diabloti: Już zamówiłam w kolorze różowym :evil_lol:

Sabina1 napisał(a):
Ale jak nornice zeżrą wszystkie cebulki pod ziemią, to nie zwalać na słodkie, aksamitne Zmoroszelmy :mad:

Akurat tak się składa ze będą posadzone nad wybetonowanym szambem więc nornice tam nie dojdą :diabloti: Na 100% będzie na Zmoroszelmy :mad: Zresztą kupiłam preparat przeciwko psom i posypię na początku klomby. Na Szelme to działa a Zmorka....Na nią podłączymy 220 :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye:bosz ...zajedwabista:loveu:

znowu ktoś mi poprzestawiał emotki:angryy:

Prawda ze Hania mi cudo znalazła ?:loveu:
A to gdrań :angryy:

Agga napisał(a):
A ja wczoraj z wielką przyjemnością buszowłam po Twojej stronce. Ahhhh jakie tam są cudne zdjęcia:loveu: Ucze się rozpoznawać dziewczynki. No moj Tomuś to je zna jak włąsne hihihi....:cool3: :loveu:

Nasza stronka dzięki naszej Gapci czyli Gabi jest ślicznie jesienna :loveu: Gabrysia dba o nią bardzo :multi::multi::multi:
A fotki są takie domowe a nie żadne majstersztyki :) Poprostu takie prostolinijne i skromne jak moja osoba ;) Serio baby :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):

Prawda ze Hania mi cudo znalazła ?:loveu:

Jaka Hania jaka hania :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

To ja Ci tą bluzke znalazłam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

:obrazic:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Jaka Hania jaka hania :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

To ja Ci tą bluzke znalazłam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

:obrazic:

O jezuuuuuuuuuu:siara::siara::siara::ices_bla:
I co teraz będzie ? :crazyeye::chaos:
:Rose::Rose::Rose:
Dobra ...To powiem że mam kolejnego jeża na focie :cool1: Posypaneko pudrem na pchły :evil_lol:

Posted

Moja sąsiadka zamówiła sobie nową kuchnie...Przyjechali, zamontowali, zostałam zaproszona i....umarłam :mdleje:Mówię Wam!! Jest boska :crazyeye: Ja też chcę taką mieć :placz: Może za 100 lat jak kasiorka i zdrówko pozwoli to trzęsąc się o lasce będę taką u siebie podziwiać :evil_lol: Teraz TZ ma wzdychającą Pysie w domu :evil_lol: Zmoroszelmy też chciały zobaczyć ale nie pozwoliłam bo podłoga nowa w kuchni -drewniana. My znamy drewniane podłogi i ślady pazurków na nich ;) :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
O jezuuuuuuuuuu:siara::siara::siara::ices_bla:
I co teraz będzie ? :crazyeye::chaos:
:Rose::Rose::Rose:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Idż niewiasto i więcej nie grzesz ! :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu ponawiam pytanie :mad:
co to za specyfik przeciw psowy :razz:

A pytałaś ?? :crazyeye:
Witajcie wszyscy :multi: Zaraz idę grzeszyć :diabloti: Chociaż nie...Przeca TZ ślubny jest :cool1: A już mi się sasiad zamarzył.... Coś mi dzisiaj szkodzi słońce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nazwe preparatu podam jutro bo stoi w pomieszczeniu gospodarczym na dworze a ja nie mam zamiaru zamarznąć wychodząc :razz: A moje futra tak chrapią że az podłoga się rusza więc nie uratują mi życia odgrzewając mnie swoimi ciałami :eviltong: To taki środek do posypywania. Śmierdzi jak licho. Dla ONka sprawa super bo one od razu dostają totalnej kichawko-rozbijki nosowej :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A pytałaś ?? :crazyeye:
Witajcie wszyscy :multi: Zaraz idę grzeszyć :diabloti: Chociaż nie...Przeca TZ ślubny jest :cool1: A już mi się sasiad zamarzył.... Coś mi dzisiaj szkodzi słońce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia błagam, błagam Cię, ja się przez Ciebie kiedyś posikam ze śmiechu:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Dla ONka sprawa super bo one od razu dostają totalnej kichawko-rozbijki nosowej :evil_lol:

się okaze :cool1:

Pysia napisał(a):

:roll: coś ci kobieto wiejskie powietrze chyba szkodzi :evil_lol::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia błagam, błagam Cię, ja się przez Ciebie kiedyś posikam ze śmiechu:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A co :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No przecież było dzisiaj słońce - no nie? :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
się okaze :cool1:

:roll: coś ci kobieto wiejskie powietrze chyba szkodzi :evil_lol::evil_lol:

Się zobaczy ;)
Mówisz? Znaczy mam nie używać niby czy co:crazyeye:
Jesoooooooooooooooooo:-o:-o:-o:-o:-o A jak to powietrze szkodzi mi też na cere ? :-o:-o:-o:-o:-o:-o:mdleje: