Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Najpierw fotki diodek z kompa koleżki Karola ;) Z tego co to do kuli i do wężyka pasuje :diabloti: A to kolega we własnej osobie :evil_lol: I Karol umierający ze smiechu jak zobaczył diody :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Tutaj sznupanie ;) Szelmie marzy się że kura podejdzie za blisko do bramy :diabloti: Biegnę już :multi: Wyjadanie resztek orzechów włoskich :mad: Od wodopoju :evil_lol: Gdzie ta Zmorka? Tu jestem gamoniu Jak jej nie ma to się z Pysią poprzeciągam Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu: :loveu: cudne Szelmusie jak się zawoła to przybiega od razu a Zmorka musi się zastanowić czy warto ;) Może pobiegnę za kotem? Na razie się położe ale będę miała baczenie na tą czarnulke z krawacikiem :cool1: Koniec października w moim ogrodzie :loveu: Pączki też są :loveu: I takie małe :multi: Zmoreczka w płatkach róż :loveu: I Szelmusia z szelmowskim spojrzeniem :loveu: Poddaje się ;) Popatrzcie uważnie na pychol....Na faflu zagojone miejsce po kolcach jeżowych :angryy: Quote
aga1215 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia'] są śliczne :loveu: ze wstydem :oops: przyznaję, że ciągle ich nie rozróżniam:oops: :niewiem: :hmmmm: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='aga1215']są śliczne :loveu: ze wstydem :oops: przyznaję, że ciągle ich nie rozróżniam:oops: :niewiem: :hmmmm: To wstydź się :eviltong: Szelma jest wielka i ma mniej kudłów. Ma wielką głowe i szeroki pysk a jej spojrzenie jest mniej sympatyczne ;) Zmorka jest mniejsza. Ona to taka dziewczynaka o przesympatycznym spojrzeniu. Ma dużo kudłów - na ogonie i łapach też :) Uśmiech Szelmy :evil_lol: I mój kwiatuszek :) Oraz ankturium Quote
Vectra Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 cześć Pysiu :loveu: nie zapomnij przestawic zegarka :cool3: śpimy godzine dłużej :p Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Vectra napisał(a):cześć Pysiu :loveu: nie zapomnij przestawic zegarka :cool3: śpimy godzine dłużej :p Ja przestawiłam ale Zmoroszelmy- nie :mad: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A tutaj Karol w postaci paparazzi sprawdzaj czy gwiazda ekranu- Pani Baba Jaga - ma majteczki na sobie :evil_lol: Z przodu I obrażona gwiazda :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cześć Pysiu! Dlaczego głodzisz baby? Spójrz na jej oczy... Ile w nich żalu i rozpaczy... Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Dlaczego głodzisz baby? Spójrz na jej oczy... Ile w nich żalu i rozpaczy... Zmorke głodzę notorycznie co widać po jej gabarytach :cool1: Kradnie wszystkim i wszystko więc wygląda jak wygląda mimo diety :eviltong: Szelmusie za to dokarmiam z ręki :cool3: I błagam aby jadła bo ona najprędzej jadłaby chappi i suchy chleb :mad: A tego to ona ode mnie nie dostanie :shake: Czasem nawe surową wołowinką pogardzi z czego natychmiast korzysta Zmorka :diabloti: Robiłam Szelmie badania bo bałam się czy z jej wątrobą albo trzustką jest wszystko ok. Ale gdzie tam. Baba zdrowa tylko ma humory i tyle .... Za to Zmoreczka...Jak widać na focie powyżej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wstawię teraz kilka fotek chłopaków ;) Karol i Tommy Chcesz to idź To idę Tylko jeszcze nie wiem gdzie:candle: Może do góry? Zrobię im niespodzianke ;) Tylko żeby woda nie poleciała :mad: Fotki bez lampy bo się zlewa białe z białym... Takie mam oczy A taki profil Moje oko I z daleka A takie potem aparat robił fotki :placz: Quote
Hanna R. Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Matko, Pysiu , jakiego Ty masz długiego Karolka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czy aby to napewno jest Twje dziecię ? :crazyeye: A Tommy w umywalce :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Matko, Pysiu , jakiego Ty masz długiego Karolka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czy aby to napewno jest Twje dziecię ? :crazyeye: A Tommy w umywalce :loveu: :loveu: :loveu: Czy to moje dziecie tego pewna nie jestem ;) Za to jestem pewna że to dziecie mojego TZta :evil_lol: Ma 190 cm. i nadal rośnie :crazyeye: Tłumaczę mu aby przestał a on mnie nie słucha :razz: Tommy ostatnio przestał wrzeszczeć - odpukać.... A już go miałam podać Szelmie na kolacje :diabloti: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pysiu może chcesz troszkę orzeszków dla Zmoroszelm :evil_lol: ? Bo moje nie zdąrzyły wyjeść wszystkich i mam teraz wielki kosz i nie mam pojęcia co z nim zrobić :lol: . Zazdroszczę lata na podwórku. U mnie już smutna jesień, wszystko poumierało :shake: Tommy cudny. Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 olcha napisał(a):Pysiu może chcesz troszkę orzeszków dla Zmoroszelm :evil_lol: ? Bo moje nie zdąrzyły wyjeść wszystkich i mam teraz wielki kosz i nie mam pojęcia co z nim zrobić :lol: . Zazdroszczę lata na podwórku. U mnie już smutna jesień, wszystko poumierało :shake: Tommy cudny. Chcem :p Bo nie podaję ostatnio Zmoroszelmom ani Biotidermu, ani oleju z wiesiołka ani tranu a mimo to mają piękną błyszczącą sierść ;) NNKT w orzechach robi swoje :multi: A jaką mają przy tym frajde :evil_lol: Zaraz wstawię dzisiejsze fotki :p Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pysia napisał(a):Chcem :p Bo nie podaję ostatnio Zmoroszelmom ani Biotidermu, ani oleju z wiesiołka ani tranu a mimo to mają piękną błyszczącą sierść ;) NNKT w orzechach robi swoje :multi: A jaką mają przy tym frajde :evil_lol: Zaraz wstawię dzisiejsze fotki :p To jak będziesz przejeżdżać w okolicach Warszawy to się zgłoś :p Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wczoraj padł mi aparat. Odpaliłam go dzisiaj rano i spróbowałam zrobić fotke. Zobaczcie jaka wyszła :crazyeye: Zamiast słonecznej ściany wyszła.....Sami popatrzcie :mdleje: Metodą łopatologiczną wstrząsnęłam nim, uderzyłam i już było lepiej :diabloti: Ściana odzyskała swój kolor :p Moje smierdziuszki :loveu: Ani myśli wstawać na dwór :mad: I mlaska... Wywaliłam towarzystwo a ono... Wnikliwie zaczęło szukać ;) Zgadnijcie czego ? Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Buahhahaa :roflt: Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią Ci, że musisz przemalować znów ściany :evil_lol: p.s. zapraszam do mnie po orzeszki ;) Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='olcha'] Buahhahaa :roflt: Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią Ci, że musisz przemalować znów ściany :evil_lol: p.s. zapraszam do mnie po orzeszki ;) Wiesz jakiego szoku dostałam jak popatrzyłam w aparat ? :lying::lying::lying: Natychmiast spojrzałam czy przypadkiem to nie Powrót do przeszłości :evil_lol: Ale na szczęście nie :evil_lol: Kocyk też zmienił kolor ;) Ze względu na poranny deszcz i spory wiatr Zmoroszelmy dzisiaj TYLKO to robiły :diabloti: Od 10.00 Szelma Zmorka Obie Totalne chrupanie Gdzies tu coś spadło A ja mam Pokaż Ja tez znajdę Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='olcha'] Buahhahaa :roflt: Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią Ci, że musisz przemalować znów ściany :evil_lol: p.s. zapraszam do mnie po orzeszki ;) Wiesz jakiego szoku dostałam jak popatrzyłam w aparat ? :lying::lying::lying: Natychmiast spojrzałam czy przypadkiem to nie Powrót do przeszłości :evil_lol: Ale na szczęście nie :evil_lol: Kocyk też zmienił kolor ;) Ze względu na poranny deszcz i spory wiatr Zmoroszelmy dzisiaj TYLKO to robiły :diabloti: Od 10.00 Szelma Zmorka Obie Totalne chrupanie Gdzies tu coś spadło A ja mam Pokaż Ja tez znajdę Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Zaraz się zdenerwuje :angryy: Wstawiłam następne fotki i mi nie weszły :placz: Znowu dogo szwankuje :mad: Quote
Vectra Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 No śliczne różnowe ściany :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Vectra']No śliczne różnowe ściany :evil_lol::evil_lol: Śmiej się śmiej :mad: A ja nadal jestem w szoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia']Śmiej się śmiej :mad: A ja nadal jestem w szoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w szoku mogłabyś być gdybyś miała brokat na scianie:evil_lol: Wyciągnęłas orzeszki z baseniku:razz: Quote
Recommended Posts