Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Najpierw fotki diodek z kompa koleżki Karola ;) Z tego co to do kuli i do wężyka pasuje :diabloti:

A to kolega we własnej osobie :evil_lol:

I Karol umierający ze smiechu jak zobaczył diody :evil_lol:

Posted

Tutaj sznupanie ;)

Szelmie marzy się że kura podejdzie za blisko do bramy :diabloti:

Biegnę już :multi:

Wyjadanie resztek orzechów włoskich :mad:

Od wodopoju :evil_lol:

Gdzie ta Zmorka?

Tu jestem gamoniu

Jak jej nie ma to się z Pysią poprzeciągam

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu: :loveu: cudne

Szelmusie jak się zawoła to przybiega od razu a Zmorka musi się zastanowić czy warto ;)
Może pobiegnę za kotem?

Na razie się położe ale będę miała baczenie na tą czarnulke z krawacikiem :cool1:

Koniec października w moim ogrodzie :loveu:

Pączki też są :loveu:

I takie małe :multi:

Zmoreczka w płatkach róż :loveu:

I Szelmusia z szelmowskim spojrzeniem :loveu:

Poddaje się ;)

Popatrzcie uważnie na pychol....Na faflu zagojone miejsce po kolcach jeżowych :angryy:

Posted

[quote name='aga1215']są śliczne :loveu:
ze wstydem :oops: przyznaję, że ciągle ich nie rozróżniam:oops: :niewiem: :hmmmm:
To wstydź się :eviltong:
Szelma jest wielka i ma mniej kudłów. Ma wielką głowe i szeroki pysk a jej spojrzenie jest mniej sympatyczne ;)
Zmorka jest mniejsza. Ona to taka dziewczynaka o przesympatycznym spojrzeniu. Ma dużo kudłów - na ogonie i łapach też :)
Uśmiech Szelmy :evil_lol:

I mój kwiatuszek :)

Oraz ankturium

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu!

Dlaczego głodzisz baby? Spójrz na jej oczy... Ile w nich żalu i rozpaczy...

Zmorke głodzę notorycznie co widać po jej gabarytach :cool1: Kradnie wszystkim i wszystko więc wygląda jak wygląda mimo diety :eviltong: Szelmusie za to dokarmiam z ręki :cool3: I błagam aby jadła bo ona najprędzej jadłaby chappi i suchy chleb :mad: A tego to ona ode mnie nie dostanie :shake: Czasem nawe surową wołowinką pogardzi z czego natychmiast korzysta Zmorka :diabloti:
Robiłam Szelmie badania bo bałam się czy z jej wątrobą albo trzustką jest wszystko ok. Ale gdzie tam. Baba zdrowa tylko ma humory i tyle ....
Za to Zmoreczka...Jak widać na focie powyżej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wstawię teraz kilka fotek chłopaków ;)
Karol i Tommy

Chcesz to idź

To idę

Tylko jeszcze nie wiem gdzie:candle:

Może do góry?

Zrobię im niespodzianke ;)

Tylko żeby woda nie poleciała :mad:

Fotki bez lampy bo się zlewa białe z białym...

Takie mam oczy

A taki profil

Moje oko

I z daleka

A takie potem aparat robił fotki :placz:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Matko, Pysiu , jakiego Ty masz długiego Karolka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czy aby to napewno jest Twje dziecię ? :crazyeye:

A Tommy w umywalce :loveu: :loveu: :loveu:

Czy to moje dziecie tego pewna nie jestem ;) Za to jestem pewna że to dziecie mojego TZta :evil_lol: Ma 190 cm. i nadal rośnie :crazyeye: Tłumaczę mu aby przestał a on mnie nie słucha :razz:
Tommy ostatnio przestał wrzeszczeć - odpukać.... A już go miałam podać Szelmie na kolacje :diabloti:

Posted

Pysiu może chcesz troszkę orzeszków dla Zmoroszelm :evil_lol: ? Bo moje nie zdąrzyły wyjeść wszystkich i mam teraz wielki kosz i nie mam pojęcia co z nim zrobić :lol: .

Zazdroszczę lata na podwórku. U mnie już smutna jesień, wszystko poumierało :shake:

Tommy cudny.

Posted

olcha napisał(a):
Pysiu może chcesz troszkę orzeszków dla Zmoroszelm :evil_lol: ? Bo moje nie zdąrzyły wyjeść wszystkich i mam teraz wielki kosz i nie mam pojęcia co z nim zrobić :lol: .

Zazdroszczę lata na podwórku. U mnie już smutna jesień, wszystko poumierało :shake:

Tommy cudny.

Chcem :p Bo nie podaję ostatnio Zmoroszelmom ani Biotidermu, ani oleju z wiesiołka ani tranu a mimo to mają piękną błyszczącą sierść ;) NNKT w orzechach robi swoje :multi: A jaką mają przy tym frajde :evil_lol: Zaraz wstawię dzisiejsze fotki :p

Posted

Pysia napisał(a):
Chcem :p Bo nie podaję ostatnio Zmoroszelmom ani Biotidermu, ani oleju z wiesiołka ani tranu a mimo to mają piękną błyszczącą sierść ;) NNKT w orzechach robi swoje :multi: A jaką mają przy tym frajde :evil_lol: Zaraz wstawię dzisiejsze fotki :p

To jak będziesz przejeżdżać w okolicach Warszawy to się zgłoś :p

Posted

Wczoraj padł mi aparat. Odpaliłam go dzisiaj rano i spróbowałam zrobić fotke. Zobaczcie jaka wyszła :crazyeye: Zamiast słonecznej ściany wyszła.....Sami popatrzcie :mdleje:

Metodą łopatologiczną wstrząsnęłam nim, uderzyłam i już było lepiej :diabloti: Ściana odzyskała swój kolor :p

Moje smierdziuszki :loveu:

Ani myśli wstawać na dwór :mad:

I mlaska...

Wywaliłam towarzystwo a ono...

Wnikliwie zaczęło szukać ;)

Zgadnijcie czego ?

Posted

[quote name='olcha']

Buahhahaa :roflt:

Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią Ci, że musisz przemalować znów ściany :evil_lol:

p.s. zapraszam do mnie po orzeszki ;)
Wiesz jakiego szoku dostałam jak popatrzyłam w aparat ? :lying::lying::lying: Natychmiast spojrzałam czy przypadkiem to nie Powrót do przeszłości :evil_lol: Ale na szczęście nie :evil_lol: Kocyk też zmienił kolor ;)
Ze względu na poranny deszcz i spory wiatr Zmoroszelmy dzisiaj TYLKO to robiły :diabloti:

Od 10.00

Szelma

Zmorka

Obie

Totalne chrupanie

Gdzies tu coś spadło

A ja mam

Pokaż

Ja tez znajdę

Posted

[quote name='olcha']

Buahhahaa :roflt:

Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią Ci, że musisz przemalować znów ściany :evil_lol:

p.s. zapraszam do mnie po orzeszki ;)
Wiesz jakiego szoku dostałam jak popatrzyłam w aparat ? :lying::lying::lying: Natychmiast spojrzałam czy przypadkiem to nie Powrót do przeszłości :evil_lol: Ale na szczęście nie :evil_lol: Kocyk też zmienił kolor ;)
Ze względu na poranny deszcz i spory wiatr Zmoroszelmy dzisiaj TYLKO to robiły :diabloti:

Od 10.00

Szelma

Zmorka

Obie

Totalne chrupanie

Gdzies tu coś spadło

A ja mam

Pokaż

Ja tez znajdę

Posted

[quote name='Pysia']Śmiej się śmiej :mad: A ja nadal jestem w szoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w szoku mogłabyś być gdybyś miała brokat na scianie:evil_lol:

Wyciągnęłas orzeszki z baseniku:razz: