Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: i kto to mówi :razz: :razz: cześć Pysiak :loveu::loveu: Babcia poprostu nam tu piszę ze nie ma u niej przeciwskazań zeby mieć szczeniaka ;):diabloti: Sabcia zaopiekuje się nim bo przeca jest normalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Se tak siedzę i mi się marzy....Widzicie to? Jadę z samym egzekutorem na ścięcie w trakcie egzaminu a tu po drodze mijamy wieeeeeelki transparent z napisem PYSIA GAZU. Egzekutor głośno się zastanawia o co chodzi a ja mu na to ze o mnie :diabloti: Facet wpada w totalny szok i podpisuje mi zdany egzamin a potem nic nie pamięta :p A za miesiąc ja sobię jadę, L-ka jedzie drogą z pierszeństwem a ja z podporządkowanej się toczę i poprawiam sobie kredką oko :evil_lol: A potem taka owaka pisze ze podstarzała prawie blond pasemkowata barbi wymusiła jej pierszeństwo poprawiając sobie makijaż ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia Marzycielka ...... Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia Marzycielka ...... Zdam za 20 razem ale chociaż sobie pomarzę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Vectra napisał(a): :hmmmm: i kto to mówi :razz: :razz: jaaaa :eviltong: Pysia napisał(a):Babcia poprostu nam tu piszę ze nie ma u niej przeciwskazań zeby mieć szczeniaka ;):diabloti: Sabcia zaopiekuje się nim bo przeca jest normalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wlasnie ona nie jest normalna :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 PIKA napisał(a):jaaaa :eviltong: no wlasnie ona nie jest normalna :evil_lol::evil_lol: O kurcze :crazyeye: Bo zawsze mi mówili że jaki pan taki kram :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):O kurcze :crazyeye: Bo zawsze mi mówili że jaki pan taki kram :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nic dodać nic ując :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Vectra napisał(a):nic dodać nic ując :evil_lol::evil_lol: Tylko proszę mnie do Zmorki teraz nie porównywać bo ona u mnie od począku....;) Quote
Vectra Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Tylko proszę mnie do Zmorki teraz nie porównywać bo ona u mnie od począku....;) Pysiu nijak do siebie podobne nie jesteście :evil_lol::evil_lol: łona pulchna , szatynka , a Ty nie masz ogona :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu nijak do siebie podobne nie jesteście :evil_lol::evil_lol: łona pulchna , szatynka , a Ty nie masz ogona :evil_lol::evil_lol: I nie grzebę po śmietnikach :diabloti: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Skłamałam :oops: Raz grzebałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ona nie Pysia napisał(a):I nie grzebę po śmietnikach :diabloti: Pysia napisał(a):Skłamałam :oops: Raz grzebałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zmora nie chodzi na kurs prawa jazdy :evil_lol::evil_lol: ani razu nie była :eviltong: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Vectra napisał(a):ona nie Zmora nie chodzi na kurs prawa jazdy :evil_lol::evil_lol: ani razu nie była :eviltong: Bo Zmora na 100% jeździłaby od sklepu mięsnego do mięsnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a): W poniedziałek mam jazdy od 17-tej do 19-tej !!!! Będę starała się znowu odwrócić uwagę ciężarówek, ale Barbie to na mnie nie poleci :shake: Quote
nathaniel Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Klika stron temu czytałam o jakis naprawdę fajnych fotkach i co?? Pusto. Quote
Pysia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 beria napisał(a):Będę starała się znowu odwrócić uwagę ciężarówek, ale Barbie to na mnie nie poleci :shake: A szkoda.... nathaniel napisał(a):Klika stron temu czytałam o jakis naprawdę fajnych fotkach i co?? Pusto. Będą ale wieczorem bo teraz do weta jedziemy z uszkami Szelmy, potem na zakupy a na końcu do tatay na imieniny :razz: Quote
PIKA Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Pysia napisał(a): ... Będą ale wieczorem bo teraz do weta jedziemy z uszkami Szelmy, potem na zakupy a na końcu do tatay na imieniny :razz: To moze weź aparat i zrob zdjęci moim wnukom :razz: Quote
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 PIKA napisał(a):To moze weź aparat i zrob zdjęci moim wnukom :razz: pewnie pojechała i już tego nie przeczytała :shake: :mad: Quote
AlKil Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Witaj Pysiu!!! Jak wrócę z wywczasów, to pewnie już będziesz jeździć jak Kubica!!!!:lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu nijak do siebie podobne nie jesteście :evil_lol::evil_lol: łona pulchna , szatynka , a Ty nie masz ogona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia napisał(a):I nie grzebę po śmietnikach :diabloti:o bosz:evil_lol::evil_lol: Pysia napisał(a):Skłamałam :oops: Raz grzebałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:kłamczucha Vectra napisał(a):ona nie Zmora nie chodzi na kurs prawa jazdy :evil_lol::evil_lol: ani razu nie była :eviltong::cool3:kto ją tam wie Pysia napisał(a):Bo Zmora na 100% jeździłaby od sklepu mięsnego do mięsnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po co po sklepach ...podjechałaby do rzeźni:razz: AlKil napisał(a):Witaj Pysiu!!! Jak wrócę z wywczasów, to pewnie już będziesz jeździć jak Kubica!!!!:lol::cool3:hmmm u mnie na osiedlu mieszkał kiedyś taki pan o tym nazwisku i tak jeździł ze mu sie mały fiacik zapalił :razz: Quote
Pysia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 PIKA napisał(a):To moze weź aparat i zrob zdjęci moim wnukom :razz: Braciszkom przybyła dziewczyna :loveu: Teraz są Ptysie i Balbinka :multi::multi::multi: Wieczorem zdam relacje z zapoznania ;) Teraz jadę a jak mi baterie nie wysiądą to porobie fotki ;) Quote
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 wowww hahah to teraz będzie jak u PIKI :evil_lol: jajko za jajkiem :lol: EDIT! :evil_lol: nie macie co czekać na zdjęcia Ptysiów i Balbinki bo Pysia zapomniała aparatu :evil_lol: PIKA ja bym sie zastanowiła czy te Ptysie aby na pewno mają się dobrze bo ta Pysia to coś za bardzo kombinuje hahaha Quote
beria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Pysia napisał(a):Braciszkom przybyła dziewczyna :loveu: Teraz są Ptysie i Balbinka :multi::multi::multi: Wieczorem zdam relacje z zapoznania ;) Hmm, jedna Balbinka na dwóch Ptysiów :hmmmm: Pozostawię ten trójkącik bez komentarza :razz: Quote
anushka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Pysia ja Was czytuje ale :oops: tyle tu zawsze jest do czytania,że nie mam czasu nawet heloł napisać..bo jeszcze chce wskoczyć do innej galeryjki..itd..a wogóle w pracy to mam pootwierane kilka stronek bo na molosach też jestem i potem biegam po stronkach..zanim mi sie jedna załaduje to ja na drugiej oglądam i tak wkółko..zaczynam mieć rozbiegany wzrok...ale co tam...opłaca się :lol: Quote
Recommended Posts