Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: i kto to mówi :razz: :razz:

cześć Pysiak :loveu::loveu:

Babcia poprostu nam tu piszę ze nie ma u niej przeciwskazań zeby mieć szczeniaka ;):diabloti: Sabcia zaopiekuje się nim bo przeca jest normalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Se tak siedzę i mi się marzy....Widzicie to?
Jadę z samym egzekutorem na ścięcie w trakcie egzaminu a tu po drodze mijamy wieeeeeelki transparent z napisem PYSIA GAZU. Egzekutor głośno się zastanawia o co chodzi a ja mu na to ze o mnie :diabloti: Facet wpada w totalny szok i podpisuje mi zdany egzamin a potem nic nie pamięta :p A za miesiąc ja sobię jadę, L-ka jedzie drogą z pierszeństwem a ja z podporządkowanej się toczę i poprawiam sobie kredką oko :evil_lol: A potem taka owaka pisze ze podstarzała prawie blond pasemkowata barbi wymusiła jej pierszeństwo poprawiając sobie makijaż ;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia Marzycielka ......

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia Marzycielka ......

Zdam za 20 razem ale chociaż sobie pomarzę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

:hmmmm: i kto to mówi :razz: :razz:

jaaaa :eviltong:

Pysia napisał(a):
Babcia poprostu nam tu piszę ze nie ma u niej przeciwskazań zeby mieć szczeniaka ;):diabloti: Sabcia zaopiekuje się nim bo przeca jest normalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no wlasnie ona nie jest normalna :evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
jaaaa :eviltong:

no wlasnie ona nie jest normalna :evil_lol::evil_lol:

O kurcze :crazyeye: Bo zawsze mi mówili że jaki pan taki kram :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tylko proszę mnie do Zmorki teraz nie porównywać bo ona u mnie od począku....;)

Pysiu nijak do siebie podobne nie jesteście :evil_lol::evil_lol: łona pulchna , szatynka , a Ty nie masz ogona :evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu nijak do siebie podobne nie jesteście :evil_lol::evil_lol: łona pulchna , szatynka , a Ty nie masz ogona :evil_lol::evil_lol:

I nie grzebę po śmietnikach :diabloti:

Posted

ona nie

Pysia napisał(a):

Pysia napisał(a):
Skłamałam :oops: Raz grzebałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zmora nie chodzi na kurs prawa jazdy :evil_lol::evil_lol: ani razu nie była :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
ona nie

Zmora nie chodzi na kurs prawa jazdy :evil_lol::evil_lol: ani razu nie była :eviltong:

Bo Zmora na 100% jeździłaby od sklepu mięsnego do mięsnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

W poniedziałek mam jazdy od 17-tej do 19-tej !!!!

Będę starała się znowu odwrócić uwagę ciężarówek, ale Barbie to na mnie nie poleci :shake:

Posted

beria napisał(a):
Będę starała się znowu odwrócić uwagę ciężarówek, ale Barbie to na mnie nie poleci :shake:

A szkoda....

nathaniel napisał(a):
Klika stron temu czytałam o jakis naprawdę fajnych fotkach i co?? Pusto.

Będą ale wieczorem bo teraz do weta jedziemy z uszkami Szelmy, potem na zakupy a na końcu do tatay na imieniny :razz:

Posted

Pysia napisał(a):
...

Będą ale wieczorem bo teraz do weta jedziemy z uszkami Szelmy, potem na zakupy a na końcu do tatay na imieniny :razz:

To moze weź aparat i zrob zdjęci moim wnukom :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysia napisał(a):
o bosz:evil_lol::evil_lol:

Pysia napisał(a):
Skłamałam :oops: Raz grzebałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:razz:kłamczucha

Vectra napisał(a):
ona nie

:cool3:kto ją tam wie

Pysia napisał(a):
Bo Zmora na 100% jeździłaby od sklepu mięsnego do mięsnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
po co po sklepach ...podjechałaby do rzeźni:razz:

AlKil napisał(a):
Witaj Pysiu!!!
Jak wrócę z wywczasów, to pewnie już będziesz jeździć jak Kubica!!!!:lol:
:cool3:hmmm u mnie na osiedlu mieszkał kiedyś taki pan o tym nazwisku i tak jeździł ze mu sie mały fiacik zapalił :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
To moze weź aparat i zrob zdjęci moim wnukom :razz:

Braciszkom przybyła dziewczyna :loveu: Teraz są Ptysie i Balbinka :multi::multi::multi:
Wieczorem zdam relacje z zapoznania ;) Teraz jadę a jak mi baterie nie wysiądą to porobie fotki ;)

Posted

wowww hahah to teraz będzie jak u PIKI :evil_lol: jajko za jajkiem :lol:

EDIT! :evil_lol: nie macie co czekać na zdjęcia Ptysiów i Balbinki bo Pysia zapomniała aparatu :evil_lol: PIKA ja bym sie zastanowiła czy te Ptysie aby na pewno mają się dobrze bo ta Pysia to coś za bardzo kombinuje hahaha

Posted

Pysia napisał(a):
Braciszkom przybyła dziewczyna :loveu: Teraz są Ptysie i Balbinka :multi::multi::multi:
Wieczorem zdam relacje z zapoznania ;)

Hmm, jedna Balbinka na dwóch Ptysiów :hmmmm: Pozostawię ten trójkącik bez komentarza :razz:

Posted

Pysia ja Was czytuje ale :oops: tyle tu zawsze jest do czytania,że nie mam czasu nawet heloł napisać..bo jeszcze chce wskoczyć do innej galeryjki..itd..a wogóle w pracy to mam pootwierane kilka stronek bo na molosach też jestem i potem biegam po stronkach..zanim mi sie jedna załaduje to ja na drugiej oglądam i tak wkółko..zaczynam mieć rozbiegany wzrok...ale co tam...opłaca się :lol: