Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Pysiu tam na karteczce napewno pisalo skrzydłokwiat? Sprawdź...
Mama ma gdzieś napisaną tą nazwę ....to jak tam nie ma to ci kiedyś napiszę ;)
Ala - co by to nie było jest śliczne:loveu:
Pysia - pokaż, jakie ma liście?

[quote name='Pysia']
fajny masz ogródek :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Pysiu tam na karteczce napewno pisalo skrzydłokwiat? Sprawdź...
Mama ma gdzieś napisaną tą nazwę ....to jak tam nie ma to ci kiedyś napiszę ;)
Nie pisze. Teraz mi się przypomniało że ktoś tutaj w galerii mi napisał ze to skrzydłokwiat .

[quote name='aga1215']Ala - co by to nie było jest śliczne:loveu:
Pysia - pokaż, jakie ma liście?

fajny masz ogródek :multi: :multi: :multi:
Zrobiłam fotki teraz :) Ma 4 kwiaty i wieeeeeeeeeeeeelkie lśniące liście :loveu:
Ogródek w rekraacyjnej części jest zielony :) Ala widziała i Weszka też ;)

[quote name='tygra']lepiej nie stać im na drodze gdy się bawią

Nic nie zrobią bo Zmorka tak zawsze wykieruje że mnie omijają ;) Ona nawet w największym pędzie ominie człowieka :loveu: Wydaje się ze już po tobie a tu spryciara o centymetr wykręci się :multi: Inaczej Szelma...Ta to jak buldożer:mad:

Posted

[quote name='Pysia']
Miłosne wyznania :loveu:

Zmorka ciut zazdrosna

I jak tu nie kochać tego troglodyte? :evil_lol:

Ale moro ma sznowny małzonek przy Pyśce trzeba być zawsze gotowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysiu, muszę Cię pocieszyć, też wczoraj jeździłam z instruktorem nauki jazdy :cool3: Tylko, kurczę, nie wiedziałam, że trzymam samochód na placu u instruktora i zaproponowałam że go podwiozę :evil_lol: TZ mnie uświadomił :razz:

Posted

[quote name='Nugatowa']Ale moro ma sznowny małzonek przy Pyśce trzeba być zawsze gotowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Z powodu ciężkiej nieuleczalnej choroby TZ zawsze ma na sobie ubranko takie na placu zeby móc w każdej chwili coś robić ;) A że często zaczyna w normalnym ubraniu tj. np. w pięknych jasnych spodniach to od razu po przyjściu do domu musi się w takie przebierać :evil_lol:

[quote name='beria']Pysiu, muszę Cię pocieszyć, też wczoraj jeździłam z instruktorem nauki jazdy :cool3: Tylko, kurczę, nie wiedziałam, że trzymam samochód na placu u instruktora i zaproponowałam że go podwiozę :evil_lol: TZ mnie uświadomił :razz:
I co? Powiedział żebyś uważała na STOP ??:evil_lol:

[quote name='Maga100']z zazdrością oglądam zdjecia wypielęgnowanego ogródka :cool1:
Taaaaaaak....On coraz bardziej wypielęgnowany przez dwie doskonałe ogrodniczki - Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zwłaszcza te niskie rożlinki i trawa:placz:

Posted

Dzisiaj było tak wieczorkiem:
Daj się pobawić

Nie mam ochoty

Leń

Co robić? Tez się położe...

Chyba jednak zmęczył mnie spacer...

No to pośpimy sobie ;)

I w domu tak:

Śpiochy

Moje :loveu:

Posted

A punkt 21 takie cosik miałam przyniesione prosto pod nogi :mad: Znowu :-x:-x:-x

Nie wytrzymam

Chyba na przyszły rok zrobię jakąś zapore

Na jeże....

Tu widać mu nosek

To trzeci osobnik obsypany pudrem na pchły :evil_lol:

Na mojej ręce do góry nogami :diabloti:

Nosek z bliska

Porzucony za płotem....

Ja to zaczynam się zastanawiać czy one przypadkiem nie przychodzą na odpchlanie do mnie :angryy: Bo ten pierwszy mógł rozgadać ze u nas stosuje się taki środek ale wyłącznie wtedy jak się lotem w pysku pod dom dostanie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
łomatko biedne te jeżyki tak je stresuje ta Szelma niedobra :mad: ale sobie franca hobby znalazła :evil_lol:

France to one są :angryy: Niemozliwe aby w jednej okolicy żyło aż tyle jeży :cool1: One specjalnie przychodzą ją drażnić :mad:
Albo po ten puder....:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu może gdzieś masz jakąs tabliczke z info dla jeży :razz: :evil_lol:
DARMOWE ODPCHLANIE :diabloti:

Cholera muszę poszukać :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']

A czy po brutalnym potraktowaniu proszkiem na pchły, dałaś jeżykowi jabłuszko na grzbiecik :razz: Albo gruszeczkę chociaż :roll:

Posted

beria napisał(a):
A czy po brutalnym potraktowaniu proszkiem na pchły, dałaś jeżykowi jabłuszko na grzbiecik :razz: Albo gruszeczkę chociaż :roll:

Nie dałam :cool1: Wszystko łącznie z orzechami zjadły Zmoroszelmy :evil_lol:

Posted

Dzień Dobry Wszystkim :loveu:
U nas pierwszy dzień prawdziwej jesieni. Jest zimno, wieje a na dodatek pada deszcz. Zmoroszelmy siedzą w domu a ja zastanawiam się w co się ubrać aby z nimi do lasu iść :cool3: Na wichurce mam zestaw: płaszczyk przeciwdeszczowy i gumowce. Tutaj będę też musiała się w taki zaopatrzyć ;)
A teraz idę przyprawić kurczaczka na rożno :p

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dzień doberek :multi: Może jakieś foteczki?? :cool2:
Zaraz wstawię ;)

[quote name='Alicjarydzewska']Witam w salonie odpchlania jeży:p

Jaki miły sen...

Jestem do usług także dla kotów i psów z okolic ;)
Prawda ze TZ nie wygląda na niezadowolonego? :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Zaraz wstawię ;)

Jestem do usług także dla kotów i psów z okolic ;)
Prawda ze TZ nie wygląda na niezadowolonego? :diabloti:
:pJu wyglada jakby był w siódmym niebie:razz: