aga1215 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Pysiu tam na karteczce napewno pisalo skrzydłokwiat? Sprawdź... Mama ma gdzieś napisaną tą nazwę ....to jak tam nie ma to ci kiedyś napiszę ;) Ala - co by to nie było jest śliczne:loveu: Pysia - pokaż, jakie ma liście? [quote name='Pysia'] fajny masz ogródek :multi: :multi: :multi: Quote
tygra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 lepiej nie stać im na drodze gdy się bawią Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Pysiu tam na karteczce napewno pisalo skrzydłokwiat? Sprawdź... Mama ma gdzieś napisaną tą nazwę ....to jak tam nie ma to ci kiedyś napiszę ;) Nie pisze. Teraz mi się przypomniało że ktoś tutaj w galerii mi napisał ze to skrzydłokwiat . [quote name='aga1215']Ala - co by to nie było jest śliczne:loveu: Pysia - pokaż, jakie ma liście? fajny masz ogródek :multi: :multi: :multi: Zrobiłam fotki teraz :) Ma 4 kwiaty i wieeeeeeeeeeeeelkie lśniące liście :loveu: Ogródek w rekraacyjnej części jest zielony :) Ala widziała i Weszka też ;) [quote name='tygra']lepiej nie stać im na drodze gdy się bawią Nic nie zrobią bo Zmorka tak zawsze wykieruje że mnie omijają ;) Ona nawet w największym pędzie ominie człowieka :loveu: Wydaje się ze już po tobie a tu spryciara o centymetr wykręci się :multi: Inaczej Szelma...Ta to jak buldożer:mad: Quote
Nugatowa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Pysia'] Miłosne wyznania :loveu: Zmorka ciut zazdrosna I jak tu nie kochać tego troglodyte? :evil_lol: Ale moro ma sznowny małzonek przy Pyśce trzeba być zawsze gotowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Pysiu, muszę Cię pocieszyć, też wczoraj jeździłam z instruktorem nauki jazdy :cool3: Tylko, kurczę, nie wiedziałam, że trzymam samochód na placu u instruktora i zaproponowałam że go podwiozę :evil_lol: TZ mnie uświadomił :razz: Quote
Maga100 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 z zazdrością oglądam zdjecia wypielęgnowanego ogródka :cool1: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Nugatowa']Ale moro ma sznowny małzonek przy Pyśce trzeba być zawsze gotowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z powodu ciężkiej nieuleczalnej choroby TZ zawsze ma na sobie ubranko takie na placu zeby móc w każdej chwili coś robić ;) A że często zaczyna w normalnym ubraniu tj. np. w pięknych jasnych spodniach to od razu po przyjściu do domu musi się w takie przebierać :evil_lol: [quote name='beria']Pysiu, muszę Cię pocieszyć, też wczoraj jeździłam z instruktorem nauki jazdy :cool3: Tylko, kurczę, nie wiedziałam, że trzymam samochód na placu u instruktora i zaproponowałam że go podwiozę :evil_lol: TZ mnie uświadomił :razz: I co? Powiedział żebyś uważała na STOP ??:evil_lol: [quote name='Maga100']z zazdrością oglądam zdjecia wypielęgnowanego ogródka :cool1: Taaaaaaak....On coraz bardziej wypielęgnowany przez dwie doskonałe ogrodniczki - Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zwłaszcza te niskie rożlinki i trawa:placz: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dzisiaj było tak wieczorkiem: Daj się pobawić Nie mam ochoty Leń Co robić? Tez się położe... Chyba jednak zmęczył mnie spacer... No to pośpimy sobie ;) I w domu tak: Śpiochy Moje :loveu: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 A punkt 21 takie cosik miałam przyniesione prosto pod nogi :mad: Znowu :-x:-x:-x Nie wytrzymam Chyba na przyszły rok zrobię jakąś zapore Na jeże.... Tu widać mu nosek To trzeci osobnik obsypany pudrem na pchły :evil_lol: Na mojej ręce do góry nogami :diabloti: Nosek z bliska Porzucony za płotem.... Ja to zaczynam się zastanawiać czy one przypadkiem nie przychodzą na odpchlanie do mnie :angryy: Bo ten pierwszy mógł rozgadać ze u nas stosuje się taki środek ale wyłącznie wtedy jak się lotem w pysku pod dom dostanie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 łomatko biedne te jeżyki tak je stresuje ta Szelma niedobra :mad: ale sobie franca hobby znalazła :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 malawaszka napisał(a):łomatko biedne te jeżyki tak je stresuje ta Szelma niedobra :mad: ale sobie franca hobby znalazła :evil_lol: France to one są :angryy: Niemozliwe aby w jednej okolicy żyło aż tyle jeży :cool1: One specjalnie przychodzą ją drażnić :mad: Albo po ten puder....:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Pysiu może gdzieś masz jakąs tabliczke z info dla jeży :razz: :evil_lol: DARMOWE ODPCHLANIE :diabloti: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Z powodu ciągłego rozxpychania się TZta w łóżku przeniosłam jego posłanie tu :evil_lol: I niech mu psy morde liżą :diabloti: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu może gdzieś masz jakąs tabliczke z info dla jeży :razz: :evil_lol: DARMOWE ODPCHLANIE :diabloti: Cholera muszę poszukać :cool1: Quote
beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Pysia'] A czy po brutalnym potraktowaniu proszkiem na pchły, dałaś jeżykowi jabłuszko na grzbiecik :razz: Albo gruszeczkę chociaż :roll: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 beria napisał(a):A czy po brutalnym potraktowaniu proszkiem na pchły, dałaś jeżykowi jabłuszko na grzbiecik :razz: Albo gruszeczkę chociaż :roll: Nie dałam :cool1: Wszystko łącznie z orzechami zjadły Zmoroszelmy :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 U mnie wiosna :) Pewnemu krzaczkowi się pomięszało :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Chrapanie Szelmy z mlaskaniem Zmorki zaczynają mnie usypiać. Idę spać - Dobranoc :loveu: Quote
Vectra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Pysia napisał(a):Chrapanie Szelmy z mlaskaniem Zmorki zaczynają mnie usypiać. Idę spać - Dobranoc :loveu: Dobranoc Edytko :loveu: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dzień Dobry Wszystkim :loveu: U nas pierwszy dzień prawdziwej jesieni. Jest zimno, wieje a na dodatek pada deszcz. Zmoroszelmy siedzą w domu a ja zastanawiam się w co się ubrać aby z nimi do lasu iść :cool3: Na wichurce mam zestaw: płaszczyk przeciwdeszczowy i gumowce. Tutaj będę też musiała się w taki zaopatrzyć ;) A teraz idę przyprawić kurczaczka na rożno :p Quote
:: FiGa :: Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dzień doberek :multi: Może jakieś foteczki?? :cool2: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Witam w salonie odpchlania jeży:p Jaki miły sen... Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Dzień doberek :multi: Może jakieś foteczki?? :cool2: Zaraz wstawię ;) [quote name='Alicjarydzewska']Witam w salonie odpchlania jeży:p Jaki miły sen... Jestem do usług także dla kotów i psów z okolic ;) Prawda ze TZ nie wygląda na niezadowolonego? :diabloti: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia']Zaraz wstawię ;) Jestem do usług także dla kotów i psów z okolic ;) Prawda ze TZ nie wygląda na niezadowolonego? :diabloti: :pJu wyglada jakby był w siódmym niebie:razz: Quote
Recommended Posts