Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 tygra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: biedactwo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona broniła mnie przed tym tajfunem ale prawie poległa :-(:evil_lol: Quote
tygra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 tak tajfun może być niebezpieczny - wiem coś o tym Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 tygra napisał(a):tak tajfun może być niebezpieczny - wiem coś o tym Wierzę Ci że wiesz bo bawiłyśmy się często z boksiami :diabloti: Quote
tygra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 jutro mamy w planie takie małe spotkanko -moje suki + nasz przyjaciel + dino+ fuksik :) może być wesolo i moze być duuużo siniaków na pańciowych nóżkach :) Quote
LAZY Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No nareszcie jakies mordobicei! I to w wykonaniu mojej ulubionej rasy Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 LAZY napisał(a):No nareszcie jakies mordobicei! I to w wykonaniu mojej ulubionej rasy hahahaha LAZ czyżby wcześniejsze fotki Cię nudziły bo za spokojne? :lol: Quote
Paula Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Super fotorelacja z wizyty sasiadki :klacz: Quote
AlKil Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj Pysiu! Żegnamy się na 2 tygodnie, wymiziaj od nas Zmoroszelmy!!!:bye::bye::bye: Quote
Medorowa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :shake: :shake: Biedactwo:shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 madzia i medor napisał(a)::shake: :shake: Biedactwo:shake: :evil_lol: :evil_lol: taka mala psina taaaakiego niedzwiedzia powalila:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 tygra napisał(a):jutro mamy w planie takie małe spotkanko -moje suki + nasz przyjaciel + dino+ fuksik :) może być wesolo i moze być duuużo siniaków na pańciowych nóżkach :) Uważaj na siebie :evil_lol: LAZY napisał(a):No nareszcie jakies mordobicei! I to w wykonaniu mojej ulubionej rasy Ja już jestem chyba za stara na takie tajfuny :evil_lol: Zmorka chyba też :evil_lol: malawaszka napisał(a):hahahaha LAZ czyżby wcześniejsze fotki Cię nudziły bo za spokojne? :lol: No cóż ;) Fotki typowe dla temperamentu Zmoroszelm:roll: paula_z napisał(a):Super fotorelacja z wizyty sasiadki :klacz: Są jeszcze fotki ale praktycznie nikt nie oglądał to zakończyłam bez zakończenia ;) AlKil napisał(a):Witaj Pysiu! Żegnamy się na 2 tygodnie, wymiziaj od nas Zmoroszelmy!!!:bye::bye::bye: Wymiziane i wycałowane :loveu: Spokojnej podróży i super zabawy :) madzia i medor napisał(a)::shake: :shake: Biedactwo:shake: :evil_lol: Noooooooooooooo evaxon napisał(a)::evil_lol: taka mala psina taaaakiego niedzwiedzia powalila:evil_lol: I to w krórkim czasie:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dzień dober Pysiowate , Zmorkowate i Szelmowate :multi: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dzień dober Pysiowate , Zmorkowate i Szelmowate :multi: Witaj Alu :multi::multi::multi: Idę piracić na polskich drogach :diabloti: Ale najpierw włożę na siebie różową bluzke ;) Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Alu :multi::multi::multi: Idę piracić na polskich drogach :diabloti: Ale najpierw włożę na siebie różową bluzke ;):cool3:a nie masz takiej z brokatem:razz: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:a nie masz takiej z brokatem:razz: Nie mam :placz: Ale sobie kupię :eviltong: Vectra napisał(a):Cześć Pysiu :loveu::loveu::loveu: Cześć Vectra :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pysia i jak było???? już po 20 :razz: Quote
tygra Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 czy będzie dziś nowa porcja wrażeń z jazd? czekamy:) Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 No cóz... Żyję...Chyba ;) Ale czy inni uczestnicy ruchu drogowego z obszaru mojego piracenia też -to nie wiem:oops: Myślę ze te sztuczne ognie o 20-tej które widzieliśmy to były fanfary radości że juz skończyłam jazdy :diabloti: Ale od początku.... Przyjechali:cool1: Niebieską Corsą. Taką strasznie malutką :crazyeye:Siedział jakiś chłopak za kierownicą więc ja myk...i na siedzenie z tyłu ;) Niestety wyciągnięto mnie brutalnie z tej ostoi spokoju i osadzono za kołem tortur :placz: I nagle stwierdziłam że w tej malutkiej corsie ja jestem jeszcze mniejsza :crazyeye: Kierownica nagle stała się ogromna a pedały jakoś tak niesamowicie daleko :crazyeye: Tą ułude przerwał instruktor ,który kazał mi się przysunąć bliżej kierownicy :cool1: Nie pytajcie dlaczego bo nie wiem :niewiem: Potem kazał złapać za lusterko. Więc złapałam i popatrzyłam jak wyglądam tylko dlaczego ten facet złapał się za głowe :crazyeye: No i pojechałam.... Po drodze były pytania typu: Kto tutaj ma pierszeństwo? Trudno się odpowiadało nie widząc czy za kierownicą innych aut siedzi mężczyzna czy kobieta .... Albo: Kogo tutaj przepuszczamy? Odpowiadałam: Starsze panie i panów :evil_lol: No nie- żartuję aż tak źle nie było ;) Przejechałam tylko dwa razy przez stopa i jeden raz w ostatniej chwili go widząc zatrzymałam się na samych torach tramwajowych w chwili gdy nadjezdżał tramwaj :ices_bla: No ale okazało się że mam silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy i błyskawicznie ruszyłam uciekając smokowi z paszczy :sweetCyb: Instruktor też się ucieszył..... Potem musieliśmy się zatrzymać bo facetowi potrzebny był głęboki oddech :angel: Po tym zdarzeniu przekonałam się ze znak STOP obowiązuje mnie :candle: Zauważyłam nawet dziwną rzecz. Mianowicie zaczęłam także WIDZIEĆ znaki informujące o pierszeństwie lub o jego braku :hmmmm: I nie jechałam szybciej niż 50km/h:stupid: To na razie przeżycia z pierwszej godziny :p A było ich dwie.... Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to czekamy na drugą :multi: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to czekamy na drugą :multi: Wena mi odeszła :mad: Szelma mi przerwała wątek przynosząc kolejnego jeża..... Posypałam go proszkiem na pchły zakupionym wcześniej u weta :diabloti: a potem dopiero wyniosłam za płot :evil_lol: Jest to teraz jedyny odpchlony jeż w okolicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :placz:ty wiesz jak on biedny sie teraz czuje ...taki odmieniec bez pcheł:oops: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:ty wiesz jak on biedny sie teraz czuje ...taki odmieniec bez pcheł:oops: Na dodatek pachnący :diabloti: Więcej do mnie nie przyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 hahahha zaraz i tak będzie miał - niech tylko proszek przestanie działać :lol: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 malawaszka napisał(a):hahahha zaraz i tak będzie miał - niech tylko proszek przestanie działać :lol: Zanim przestanie działać to jeż umrze z głodu bo go wszystkie robale na odległość wyczują :diabloti: Quote
Recommended Posts