Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

jutro mamy w planie takie małe spotkanko -moje suki + nasz przyjaciel + dino+ fuksik :) może być wesolo i moze być duuużo siniaków na pańciowych nóżkach :)

Posted

tygra napisał(a):
jutro mamy w planie takie małe spotkanko -moje suki + nasz przyjaciel + dino+ fuksik :) może być wesolo i moze być duuużo siniaków na pańciowych nóżkach :)

Uważaj na siebie :evil_lol:

LAZY napisał(a):
No nareszcie jakies mordobicei! I to w wykonaniu mojej ulubionej rasy

Ja już jestem chyba za stara na takie tajfuny :evil_lol: Zmorka chyba też :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
hahahaha LAZ czyżby wcześniejsze fotki Cię nudziły bo za spokojne? :lol:

No cóż ;) Fotki typowe dla temperamentu Zmoroszelm:roll:

paula_z napisał(a):
Super fotorelacja z wizyty sasiadki :klacz:

Są jeszcze fotki ale praktycznie nikt nie oglądał to zakończyłam bez zakończenia ;)

AlKil napisał(a):
Witaj Pysiu! Żegnamy się na 2 tygodnie, wymiziaj od nas Zmoroszelmy!!!:bye::bye::bye:

Wymiziane i wycałowane :loveu:
Spokojnej podróży i super zabawy :)

madzia i medor napisał(a):
:shake: :shake: Biedactwo:shake: :evil_lol:

Noooooooooooooo

evaxon napisał(a):
:evil_lol: taka mala psina taaaakiego niedzwiedzia powalila:evil_lol:

I to w krórkim czasie:evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Dzień dober Pysiowate , Zmorkowate i Szelmowate :multi:

Witaj Alu :multi::multi::multi:
Idę piracić na polskich drogach :diabloti: Ale najpierw włożę na siebie różową bluzke ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :multi::multi::multi:
Idę piracić na polskich drogach :diabloti: Ale najpierw włożę na siebie różową bluzke ;)
:cool3:a nie masz takiej z brokatem:razz:

Posted

:cool3:a nie masz takiej z brokatem:razz:

Nie mam :placz: Ale sobie kupię :eviltong:
Vectra napisał(a):
Cześć Pysiu :loveu::loveu::loveu:

Cześć Vectra :loveu::loveu::loveu:

Posted

No cóz... Żyję...Chyba ;) Ale czy inni uczestnicy ruchu drogowego z obszaru mojego piracenia też -to nie wiem:oops: Myślę ze te sztuczne ognie o 20-tej które widzieliśmy to były fanfary radości że juz skończyłam jazdy :diabloti:
Ale od początku....
Przyjechali:cool1: Niebieską Corsą. Taką strasznie malutką :crazyeye:Siedział jakiś chłopak za kierownicą więc ja myk...i na siedzenie z tyłu ;) Niestety wyciągnięto mnie brutalnie z tej ostoi spokoju i osadzono za kołem tortur :placz: I nagle stwierdziłam że w tej malutkiej corsie ja jestem jeszcze mniejsza :crazyeye: Kierownica nagle stała się ogromna a pedały jakoś tak niesamowicie daleko :crazyeye: Tą ułude przerwał instruktor ,który kazał mi się przysunąć bliżej kierownicy :cool1: Nie pytajcie dlaczego bo nie wiem :niewiem: Potem kazał złapać za lusterko. Więc złapałam i popatrzyłam jak wyglądam tylko dlaczego ten facet złapał się za głowe :crazyeye: No i pojechałam....
Po drodze były pytania typu: Kto tutaj ma pierszeństwo? Trudno się odpowiadało nie widząc czy za kierownicą innych aut siedzi mężczyzna czy kobieta .... Albo: Kogo tutaj przepuszczamy? Odpowiadałam: Starsze panie i panów :evil_lol: No nie- żartuję aż tak źle nie było ;)
Przejechałam tylko dwa razy przez stopa i jeden raz w ostatniej chwili go widząc zatrzymałam się na samych torach tramwajowych w chwili gdy nadjezdżał tramwaj :ices_bla: No ale okazało się że mam silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy i błyskawicznie ruszyłam uciekając smokowi z paszczy :sweetCyb: Instruktor też się ucieszył..... Potem musieliśmy się zatrzymać bo facetowi potrzebny był głęboki oddech :angel: Po tym zdarzeniu przekonałam się ze znak STOP obowiązuje mnie :candle: Zauważyłam nawet dziwną rzecz. Mianowicie zaczęłam także WIDZIEĆ znaki informujące o pierszeństwie lub o jego braku :hmmmm: I nie jechałam szybciej niż 50km/h:stupid:
To na razie przeżycia z pierwszej godziny :p A było ich dwie....

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to czekamy na drugą :multi:

Wena mi odeszła :mad: Szelma mi przerwała wątek przynosząc kolejnego jeża..... Posypałam go proszkiem na pchły zakupionym wcześniej u weta :diabloti: a potem dopiero wyniosłam za płot :evil_lol: Jest to teraz jedyny odpchlony jeż w okolicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:placz:ty wiesz jak on biedny sie teraz czuje ...taki odmieniec bez pcheł:oops:

Na dodatek pachnący :diabloti:
Więcej do mnie nie przyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahha zaraz i tak będzie miał - niech tylko proszek przestanie działać :lol:

Zanim przestanie działać to jeż umrze z głodu bo go wszystkie robale na odległość wyczują :diabloti: