Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a):ja myślałam żeby dla mopików zrobić taką klapkę do wyłażenia, ale co będzie jak kiedyś mi sie rus w nią wciśnie i zablokuje? :shake: ruski jak jak urośnie to mu się w tej klapce broda tylko zmieści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Właśnie Zmorka przybrała pozę paralitki na posłanku :evil_lol: Fota zrobiona ale nie pokazuje realu tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co do włażenia i wyłażenia to sama jestem sobie winna. Nie znoszę jak psy są same na dworze. Boję się o nie:cool1: Chociaż mieszkam w takim miejscu że powodów nie mam :p Na dodatek Zmota - ten mój najgrzeczniejszy, anielski piesek - okazała się diabełkiem wcielonym :razz: Jej spryt mnie zdumiewa bezustannie :crazyeye: Normalnie ciągle myślę co ona znowu wywinie :cool1: Na dodatek podczas rozmowy i tłumaczenia ( nie bij - wytłumacz :evil_lol: ) Szelma spuszcza głowę w dól i okazuje skruche a Zmorka udaje debila i pokazuje mi cudny usmiech machając ogonem i nadstawiając uszy :diabloti: I to mnie poprostu powala na kolana :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Pysia napisał(a):Na dodatek podczas rozmowy i tłumaczenia ( nie bij - wytłumacz :evil_lol: ) Szelma spuszcza głowę w dól i okazuje skruche a Zmorka udaje debila i pokazuje mi cudny usmiech machając ogonem i nadstawiając uszy :diabloti: I to mnie poprostu powala na kolana :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha prawde mówi - widziałam na własne oczy jak ta Zmora to robi :evil_lol: :loveu: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Pysia'] Na dodatek podczas rozmowy i tłumaczenia ( nie bij - wytłumacz :evil_lol: ) (Lala) spuszcza głowę w dól i okazuje skruche a (panna Sz) udaje debila i pokazuje mi cudny usmiech machając ogonem i nadstawiając uszy :diabloti: I to mnie poprostu powala na kolana :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam :hmmmm: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha prawde mówi - widziałam na własne oczy jak ta Zmora to robi :evil_lol: :loveu: A wyobraź sobie TZta jak pogryzła mu pilota od Pasikonika i tak do niego poedszła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ten najpierw szczerwieniał ( a ja myślałam ze ją zaraz zabije ...) a on :crazyeye: patrząc na tą jej kretyńską mine i machanie ogonem poprostu zaczął się smiać i powiedział że na tą cholere nie da się gniewać i krzyczeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I w ten sposób mam totalnie rozpieszczonego psa który wykorzystuje to kiedy tylko się da :diabloti: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd ja to znam :hmmmm: No to już wiem która jest ta rozpieszczona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Pysia napisał(a):No to już wiem która jest ta rozpieszczona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u nas Lala jest najbardziej rozpieszczana :eviltong::eviltong::eviltong: ona ma najwięcej przywilejów :p:p a to dlatego że ona nie wykorzystuje przeciw nam tych przywilejów :evil_lol: jak by tak Tesie i Kano pozwolić na tylko co może Lal :shake::shake: to by mi na łeb wlazły , nasrały i uklepały :oops::oops: Tylko różnica jest taka że jak Lalce się RAZ coś powie(poprosi) to ona to wykonuje ,a te dwa gady poniemieckie :angryy::angryy: głuche jakieś czy co :roll: :roll: :roll: a najlepiej to jak ja coś im nakazuje to się patrzy jedno na drugie :shake: ze zdziwioną miną i znakami zapytania w oczach "czego ta wariatka znowu od nas biednych małych grzeczyn pieseczków znowu chce" :angryy::angryy: A jak chce Tesie manto spuścić :mad: :diabloti: to nie że ona się boi :shake: ona się cieszy :placz::placz: ja jej gazetą w dupe klapa ,a ta hopsa mi buziaka :roll: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Vectra napisał(a):u nas Lala jest najbardziej rozpieszczana :eviltong::eviltong::eviltong: ona ma najwięcej przywilejów :p:p a to dlatego że ona nie wykorzystuje przeciw nam tych przywilejów :evil_lol: jak by tak Tesie i Kano pozwolić na tylko co może Lal :shake::shake: to by mi na łeb wlazły , nasrały i uklepały :oops: Tylko różnica jest taka że jak Lalce się RAZ coś powie(poprosi) to ona to wykonuje ,a te dwa gady poniemieckie :angryy: głuche jakieś czy co :roll: :roll: :roll: a najlepiej to jak ja coś im nakazuje to się patrzy jedno na drugie :shake: ze zdziwioną miną i znakami zapytania w oczach "czego ta wariatka znowu od nas biednych małych grzeczyn pieseczków znowu chce" :angryy: A jak chce Tesie manto spuścić :mad: :diabloti: to nie że ona się boi :shake: ona się cieszy :placz::placz: ja jej gazetą w dupe klapa ,a ta hopsa mi buziaka :roll: Szelmusia jak dostaje kobla to natychmiast komenda " waruj!" i przewracamy ją do góry brzuchem. Potem tak delikatnie przychodzi się podlizywać :loveu: A Zmorka jak zbroi i zaczyna nam się adrenalina podnosić to ona nigdy nie dopuszcza do większej zwyżki :evil_lol: Reaguje natychmiast robiąc z siebie kretyna :evil_lol: A przecież na niedorozwiniętych się nie krzyczy ani nie karze ich :razz::evil_lol:A jak jej dzisiaj rano powiedziałam że ja zastrzele i wypcham to mi młotek przyniosła :cool1: Czy ona przypadkiem nie chciała mi czegoś powiedzieć?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 buhahahaha Pysiu to uważaj bo ci Zmorka krzywde zrobi tym młotkiem :evil_lol::evil_lol: ciebie wypcha :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 hahahaha czemu nie ma foty z młotkiem w pysku???? :roflt: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Vectra napisał(a):buhahahaha Pysiu to uważaj bo ci Zmorka krzywde zrobi tym młotkiem :evil_lol::evil_lol: ciebie wypcha :evil_lol::evil_lol: Ona w ogóle jakaś dziwna jest :crazyeye: Czasem patrzę na nią bokiem i aż się boję :cool1: Jak jej mówię żeby tyle nie żarła bo gruba to wciąga boki i staje do mnie w pozycji wystawowej....:roll: To nie jest normalna reakcja psa :shake: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha czemu nie ma foty z młotkiem w pysku???? :roflt: Bo ja choć aparat miałam w zasięgu ręki to zbaraniałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: I zrobiło mi się wstyd że mój własny pies przyniósł mi abym się nim palnęła sama w łeb jak takam głoopia :oops: Quote
Paula Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pysia napisał(a):A jak jej dzisiaj rano powiedziałam że ja zastrzele i wypcham to mi młotek przyniosła :cool1: Czy ona przypadkiem nie chciała mi czegoś powiedzieć?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia napisał(a):Jak jej mówię żeby tyle nie żarła bo gruba to wciąga boki i staje do mnie w pozycji wystawowej....:roll: To nie jest normalna reakcja psa :shake: Hahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Świetne :klacz: Quote
Cerber Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Pysia']Nie dadzą mi w koszu pogrzebać :shake: A tam tak ładnie pachnie... Szelma - znęcasz się nad zwłokami Ta to ma zacięcie Z braku możliwości brojenia zaraz sasnę Idę sprawdzić tyły Czekaj na mnie to się pobawimy :) Witam, Fotki ekstra :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dwa wielkie bydlaczki - ten łozorek jest suuuuper :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 czesc i czołem ;) słoneczko przynoszę :p Quote
Pysia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Witajcie :multi: Madzia - dzięki za słoneczko :loveu: Tez mamy i się z tego powodu cieszymy :multi::multi::multi: Zmoroszelmy właśnie dostały marchewki żebym mogła pozbierać orzechy zanim one się do nich dobiorą :cool1: Quote
aga1215 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie :multi: Madzia - dzięki za słoneczko :loveu: Tez mamy i się z tego powodu cieszymy :multi::multi::multi: Zmoroszelmy właśnie dostały marchewki żebym mogła pozbierać orzechy zanim one się do nich dobiorą :cool1: Witaj Pysiu! U nas jest mniej więcej tak Sprytne te Twoje Szelmy :klacz: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pysiu,jakie dostojne to twoje towarzysto,one są boski!!! a zresztą po co ja to piszę? przecież ty to wiesz :loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Witaj Pysiu! Witajcie Zmoroszelmy!!! Jak się cieszę, że znowu mam czas, by Was sobie pooglądać!!!!!:multi: Quote
Agga Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Plotkary jak bozie kocham no... A ja nadal nie umiem panienek odróżnić. Pysia help pomoż mi odszyfrować która jest która. Quote
PIKA Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Cześc wnusiu :multi: z cfaniakujacymi psami :evil_lol: Ubrechtalam się równo :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='malawaszka']ceść :p 10 znaków ceść w...-s....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='aga1215']Witaj Pysiu! U nas jest mniej więcej tak Sprytne te Twoje Szelmy :klacz: :evil_lol: Kurcze dobrze że u nas było inaczej bo jakbym jeszcze pilnując Zmoroszelmy musiała przed chmurą uciekać...:evil_lol: [quote name='barbara.h']Pysiu,jakie dostojne to twoje towarzysto,one są boski!!! a zresztą po co ja to piszę? przecież ty to wiesz :loveu::loveu::loveu: Dostojne??!! :crazyeye: Chyba nie czytałaś ostatnich 10 stron :evil_lol::evil_lol: [quote name='AlKil']Witaj Pysiu! Witajcie Zmoroszelmy!!! Jak się cieszę, że znowu mam czas, by Was sobie pooglądać!!!!!:multi: Ja też się cieszę ze znowu Cię Ewciu widzę :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:pcześć Pysiu marudo Ja maruda :crazyeye: To ja Wam opisuję wątki życia codziennego Zmoroszelm a Ty mnie od marudy? :crazyeye::mad: [quote name='Agga']Plotkary jak bozie kocham no... A ja nadal nie umiem panienek odróżnić. Pysia help pomoż mi odszyfrować która jest która. Zmorka ma bardzo gruby ogon, długie, gęste kudły ( które co tydzień podcinam ale to nic nie daje...), jest dość...hm...szeroka ;) , ma plamy na języku i bardzo sympatyczny wyraz pysia :) Szelma jest wielka, ma mniej siersci, łeb jak supermarket, różowy język i patrzy spode łba :) [quote name='PIKA']Cześc wnusiu :multi: z cfaniakujacymi psami :evil_lol: Ubrechtalam się równo :evil_lol: Cześć Babciu :multi: A wiesz jak ja się ubrechtałam jak po rozmowie stanął przede mną pies z młotkiem w pysku?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Pysia']:cool1: Na dodatek podczas rozmowy i tłumaczenia ( nie bij - wytłumacz :evil_lol: ) (Era) spuszcza głowę w dól i okazuje skruche a (Tequila) udaje debila i pokazuje mi cudny usmiech machając ogonem i nadstawiając uszy :diabloti: I to mnie poprostu powala na kolana :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahha mam to samo! I orzechy też mi wyżerają! Era rozgniata, a Tekila wyżera :lol: Czasem nie mam serca i sama im obieram ...nawet skórkę zdejmuję...:stupid: Orzechowe zdjęcia u mnie albo dziś, albo jutro :p Quote
Recommended Posts