Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a):aaaaahaha atak kleszczy :evil_lol: witojcie towarzyszu :razz: a za te foty to się kiedyś zemszczę :mad: Pysia chyba grill był nieudany bo wyglądam jak zmarznięta i znudzona :evil_lol: Ja się zabezpieczam regularnie ;):evil_lol: Nie mścij się babo przeklęta bo: Na pierwszym patrzysz na Ju jak na ufoludka ;) Na drugim już zamarzłaś ale nie chcesz się do tego przyznać ;) A na trzecim....kurna chyba się z Tobą ozenie :p Na ostatnim masz wielki dylemat który to był zapach :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Jakie wszystkie wpatrzone w Pysiowego TZ-ta :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 PIKA napisał(a):Jakie wszystkie wpatrzone w Pysiowego TZ-ta :evil_lol: Zauważ Babciu że mnie wśród nich nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ravk Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a):a za te foty to się kiedyś zemszczę :mad: Jeśli zemścisz się tak, że będę wyglądał na fotkach równie ładnie jak Ty to nie ma problemu :lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 PIKA napisał(a):Jakie wszystkie wpatrzone w Pysiowego TZ-ta :evil_lol: hihih bo ciekawe rzeczy opowiadał :razz: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ravk napisał(a):Jeśli zemścisz się tak, że będę wyglądał na fotkach równie ładnie jak Ty to nie ma problemu :lol: łooohohoo :oops: to był cios poniżej pasa :evil_lol: bo nie umiam odbić piłeczki :oops: Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a):łooohohoo :oops: to był cios poniżej pasa :evil_lol: bo nie umiam odbić piłeczki :oops: Cichaj maupo :) Komplementy się przyjmuje o tak : :grins::angel::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Zmiana tematu :) Black& white :p Zmorka i urocza goldenka - Ayra :) Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ale cudowne jin&jang :loveu: a w tle widzę przyczepę na konia??? też były?// :loveu: Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a):ale cudowne jin&jang :loveu: a w tle widzę przyczepę na konia??? też były?// :loveu: Były kuce :) Chciałam im fotki porobić ale bałam się ze je Zmorka wystraszy :cool1: Potem mi facet powiedział ze one do widoku niedźwiedzi przyzwyczajone.... Ciapa ze mnie i tyle :razz: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :pbrawa dla fotoreportera owego grila ;) Sęp jest piękny:loveu: Quote
Paula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ale fajne fotki i opowiesci grilowe :multi: Pysia, Waszka - umarlam ze smiechu :grin: Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Cześć wnusiu :multi: Dzisiaj sie nie pomylilam :evil_lol: Quote
Agga Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A co te babeczki takie wpatrzone w TZ Pysi? Ale musiał je oczarować. Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Witaj Pysiu :multi: Widzę, że Ty też stoisz przy grilu, kiedy TZ bawi towarzystwo :razz: A zawsze myślałam, że to mężczyźni grilują, tylko u mnie jest inaczej :roll: Quote
Pysia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Vectra']Cześć Pysiu :multi::multi::multi: Cześć Vectra :multi::multi::multi: Do Twojej wiadomości: dzisiaj futra JESZCZE nic nie zbroiły.... [quote name='paula_z']Ale fajne fotki i opowiesci grilowe :multi: Pysia, Waszka - umarlam ze smiechu :grin: Znaczy jesteś już wielokrotnym Zombi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']Cześć wnusiu :multi: Dzisiaj sie nie pomylilam :evil_lol: Cześć Babciu :) A nie pomyliłaś się bo pewnie nawet mojego imienia nie znasz :eviltong: [quote name='Agga']A co te babeczki takie wpatrzone w TZ Pysi? Ale musiał je oczarować. On taki czaruś jest ;) [quote name='beria']Witaj Pysiu :multi: Widzę, że Ty też stoisz przy grilu, kiedy TZ bawi towarzystwo :razz: A zawsze myślałam, że to mężczyźni grilują, tylko u mnie jest inaczej :roll: A widziałaś podpis fotki? :evil_lol: UDAJĘ panią domu :evil_lol: Jedyne moje podejście to było wtedy jak już wszystko się ugrilowało i wkładałam to na talerz ;) Nawet nie wiem jak się robi mięsko na grila...:oops: Chyba wstawię znowu jakieś fotki dzisiaj ;) Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pysia napisał(a):Nawet nie wiem jak się robi mięsko na grila...:oops: ;) aaa to już wszystko rozumiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pysia napisał(a): A widziałaś podpis fotki? :evil_lol: UDAJĘ panią domu :evil_lol: Jedyne moje podejście to było wtedy jak już wszystko się ugrilowało i wkładałam to na talerz ;) Nawet nie wiem jak się robi mięsko na grila...:oops: Mój TZ też tak potrafi udawać :evil_lol: Przy Zmorce trudno, żeby uchowało się jakieś mięsko, więc jak miałaś się nauczyć :niewiem: Quote
Pysia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='malawaszka']aaa to już wszystko rozumiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: Cicho kobieto:mad: [quote name='beria']Mój TZ też tak potrafi udawać :evil_lol: Przy Zmorce trudno, żeby uchowało się jakieś mięsko, więc jak miałaś się nauczyć :niewiem: Nie zapominaj o Szelmie :evil_lol: Ona też kradnie..... Dopiero co napisałam ze Zmoroszelmy JESZCZE nic nie zbroiły...A więc to się w krótkiej chwili zmieniło :cool1: Wychodziłam z Szelmą na dwór. Otworzyłam drzwi i zakładałam sweter. Szelma nagle weszła i wyszła z domu jakaś taka zadowolona i uchachana:mad: Popatrzyłam gdziekontakt od swiatła ( bo na macanie jeszcze nie wiem gdzie ;) ) a tu mi coś mignęło w oku nie takiego jak zawsze na podłodze. Popatrzyłam uważnie a tu..... JEŻ :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[SIZE=2] Przyniosła nam kolacje :mad::mad::mad: Ile tych jeży u nas jest?? [SIZE=4]Ratunku!! Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia udająca że umie robić mięsko z grila ;) Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 buuuahahaha jaka spryciara Szelma przyniosła sobie podwieczorek i heja na spacerek :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahahaha jaka spryciara Szelma przyniosła sobie podwieczorek i heja na spacerek :evil_lol: Obawiam się ze jez był dla mnie...... Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pysia a skąd wiesz, ze jeż mial być na kolacje? :razz: Moze ona sobie kumpla po prostu przyniosla :lol: Quote
Pysia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='PIKA']Pysia a skąd wiesz, ze jeż mial być na kolacje? :razz: Moze ona sobie kumpla po prostu przyniosla :lol: Bo wczoraj albo przedwczoraj wyciągałam jej kolce z pyska od takiego kumpla :diabloti: Oto moja dzisiejsza kolacja Quote
Recommended Posts