Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaahaha atak kleszczy :evil_lol: witojcie towarzyszu :razz: a za te foty to się kiedyś zemszczę :mad: Pysia chyba grill był nieudany bo wyglądam jak zmarznięta i znudzona :evil_lol:

Ja się zabezpieczam regularnie ;):evil_lol:
Nie mścij się babo przeklęta bo:
Na pierwszym patrzysz na Ju jak na ufoludka ;)
Na drugim już zamarzłaś ale nie chcesz się do tego przyznać ;)
A na trzecim....kurna chyba się z Tobą ozenie :p
Na ostatnim masz wielki dylemat który to był zapach :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Jakie wszystkie wpatrzone w Pysiowego TZ-ta :evil_lol:

Zauważ Babciu że mnie wśród nich nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a za te foty to się kiedyś zemszczę :mad:

Jeśli zemścisz się tak, że będę wyglądał na fotkach równie ładnie jak Ty to nie ma problemu :lol:

Posted

Ravk napisał(a):
Jeśli zemścisz się tak, że będę wyglądał na fotkach równie ładnie jak Ty to nie ma problemu :lol:

łooohohoo :oops: to był cios poniżej pasa :evil_lol: bo nie umiam odbić piłeczki :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
łooohohoo :oops: to był cios poniżej pasa :evil_lol: bo nie umiam odbić piłeczki :oops:

Cichaj maupo :) Komplementy się przyjmuje o tak : :grins::angel::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale cudowne jin&jang :loveu: a w tle widzę przyczepę na konia??? też były?// :loveu:

Były kuce :) Chciałam im fotki porobić ale bałam się ze je Zmorka wystraszy :cool1: Potem mi facet powiedział ze one do widoku niedźwiedzi przyzwyczajone....
Ciapa ze mnie i tyle :razz:

Posted

Witaj Pysiu :multi: Widzę, że Ty też stoisz przy grilu, kiedy TZ bawi towarzystwo :razz: A zawsze myślałam, że to mężczyźni grilują, tylko u mnie jest inaczej :roll:

Posted

[quote name='Vectra']Cześć Pysiu :multi::multi::multi:
Cześć Vectra :multi::multi::multi:
Do Twojej wiadomości: dzisiaj futra JESZCZE nic nie zbroiły....

[quote name='paula_z']Ale fajne fotki i opowiesci grilowe :multi: Pysia, Waszka - umarlam ze smiechu :grin:
Znaczy jesteś już wielokrotnym Zombi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='PIKA']Cześć wnusiu :multi:

Dzisiaj sie nie pomylilam :evil_lol:
Cześć Babciu :) A nie pomyliłaś się bo pewnie nawet mojego imienia nie znasz :eviltong:

[quote name='Agga']A co te babeczki takie wpatrzone w TZ Pysi? Ale musiał je oczarować.
On taki czaruś jest ;)

[quote name='beria']Witaj Pysiu :multi: Widzę, że Ty też stoisz przy grilu, kiedy TZ bawi towarzystwo :razz: A zawsze myślałam, że to mężczyźni grilują, tylko u mnie jest inaczej :roll:
A widziałaś podpis fotki? :evil_lol: UDAJĘ panią domu :evil_lol: Jedyne moje podejście to było wtedy jak już wszystko się ugrilowało i wkładałam to na talerz ;) Nawet nie wiem jak się robi mięsko na grila...:oops:
Chyba wstawię znowu jakieś fotki dzisiaj ;)

Posted

Pysia napisał(a):

A widziałaś podpis fotki? :evil_lol: UDAJĘ panią domu :evil_lol: Jedyne moje podejście to było wtedy jak już wszystko się ugrilowało i wkładałam to na talerz ;) Nawet nie wiem jak się robi mięsko na grila...:oops:

Mój TZ też tak potrafi udawać :evil_lol: Przy Zmorce trudno, żeby uchowało się jakieś mięsko, więc jak miałaś się nauczyć :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa to już wszystko rozumiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt:
Cicho kobieto:mad:

[quote name='beria']Mój TZ też tak potrafi udawać :evil_lol: Przy Zmorce trudno, żeby uchowało się jakieś mięsko, więc jak miałaś się nauczyć :niewiem:
Nie zapominaj o Szelmie :evil_lol: Ona też kradnie.....
Dopiero co napisałam ze Zmoroszelmy JESZCZE nic nie zbroiły...A więc to się w krótkiej chwili zmieniło :cool1: Wychodziłam z Szelmą na dwór. Otworzyłam drzwi i zakładałam sweter. Szelma nagle weszła i wyszła z domu jakaś taka zadowolona i uchachana:mad: Popatrzyłam gdziekontakt od swiatła ( bo na macanie jeszcze nie wiem gdzie ;) ) a tu mi coś mignęło w oku nie takiego jak zawsze na podłodze. Popatrzyłam uważnie a tu..... JEŻ :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[SIZE=2]
Przyniosła nam kolacje :mad::mad::mad:
Ile tych jeży u nas jest??
[SIZE=4]Ratunku!!

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahaha jaka spryciara Szelma przyniosła sobie podwieczorek i heja na spacerek :evil_lol:

Obawiam się ze jez był dla mnie......

Posted

[quote name='PIKA']Pysia a skąd wiesz, ze jeż mial być na kolacje? :razz:
Moze ona sobie kumpla po prostu przyniosla :lol:
Bo wczoraj albo przedwczoraj wyciągałam jej kolce z pyska od takiego kumpla :diabloti:
Oto moja dzisiejsza kolacja