Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Cofam wszystko....Szelma poszła na dwór na dodatek do oczka.....Następnie przyszła do domu...Potrzebna mi strzelba na grubego zwierza :mad::shake:bosz co za maruda....:evil_lol:

Pysiu ...dlaczego nie odbierałas komórki w niedziele .....chciałam poprosićo nr do Weszki:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:bosz co za maruda....:evil_lol:

Pysiu ...dlaczego nie odbierałas komórki w niedziele .....chciałam poprosićo nr do Weszki:angryy:

No przeciez lubicie jak opowiadam o wyczynach Zmoroszelm :cool3:
Mam poddasze, piętro, patrer, garaż, pralnie, podwórko z przodu i z tyłu oraz pomieszczenie gospodarcze a Ty chcesz abym słyszała zawsze telefony.... Nie mam jak go przy sobie wiecznie nosić ;) No i byłam na spacerku w lesie z futrami bez telefonu :) Acha!! Zapomniałam o sprzątaniu ;)
Zaraz wgram foty i wsadzę bo już dawno tego nie robiłam :)

Posted

Przypominam jak wyglądają Zmoroszelmy ;)
Daj świnke

Nie dam

No to teraz trochę zgorszenia posiejemy ;)

Niech patrzą ;)

Uszko sprawdzimy

Buziaka damy

I sobie pójdzie porobić bałagan w domu :diabloti:

A ja tam nie idę bo potem sprzątają :cool1:

Pan na włościach :evil_lol:

Patrzy na Zmoroszelmy ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz:

Co tak machasz tymi brawiami? Nie podoba Ci się pan na włościach w szlafroku o 8.30 rano? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Ala a co na to :razz: Pan Rydzewski??? :razz:
Pan Rydzewski pewnie tak jak większość TZtów już smacznie chrapie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz Ala działa bez hamulca ;)
Specjalnie dla Ali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhh dumny i blady Pan na włościach :lol: ;)

Jak mnie nie przestanie spychać na brzeg łóżka to będzie spał na tym tarasie :diabloti: Ciekawe jaką wtedy będzie miał mine :p

Posted

Pysia napisał(a):
Jak mnie nie przestanie spychać na brzeg łóżka to będzie spał na tym tarasie :diabloti: Ciekawe jaką wtedy będzie miał mine :p

będzie przeszczęśliwy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witajcie :)
Zrobiło się zimno a ja mam w domu cały czas przez Zmoroszelmy drzwi na dwór otwarte....Muszę się chyba przyzwyczaić że nie potrzebna im jest niańka :cool1: i zamykać je bo zamarzniemy :razz: Zmorka ciągle włazi i sprawdza czy jestesmy a jak tego nie robi to lecę na dwór patrzeć czy mam już wszystko zdemolowane czy jeszcze nie :evil_lol: Drzwi potrafią sobie otwierać ;) Gorzej z zamykaniem...:cool3:

Posted

Nie dadzą mi w koszu pogrzebać :shake:

A tam tak ładnie pachnie...

Szelma - znęcasz się nad zwłokami

Ta to ma zacięcie

Z braku możliwości brojenia zaraz sasnę

Idę sprawdzić tyły

Czekaj na mnie to się pobawimy :)

Posted

Cześć Edytko :loveu::loveu::loveu:
Chiba czas najwyższy byś już drzwi zamykała i sucze przyzwyczajała do tego że wrota do domu są zamknięte.Niechce Cię straszyć ,ale domyślam się że zmory będą protestować :evil_lol::evil_lol: i będziesz miała ślicznie przyozdobione drzwi w freski od psich pazórów.
Czy wiesz dlaczego mam krate w drzwiach balkonowych ?? nie dlatego że obawiam się złodzieji tylko dlatego że jak okno zamkne to chamstwo mi skakało po szybie i mam całą porysowaną i non stop ufaflunioną.

Posted

[quote name='Pysia']Pan Rydzewski pewnie tak jak większość TZtów już smacznie chrapie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz Ala działa bez hamulca ;)
Specjalnie dla Ali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']ahhh dumny i blady Pan na włościach :lol: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóz to ....prawie jak Szlachcic na zagrodzie ....;)

[quote name='Pysia']Witajcie :)
Zrobiło się zimno a ja mam w domu cały czas przez Zmoroszelmy drzwi na dwór otwarte....Muszę się chyba przyzwyczaić że nie potrzebna im jest niańka :cool1: i zamykać je bo zamarzniemy :razz: Zmorka ciągle włazi i sprawdza czy jestesmy a jak tego nie robi to lecę na dwór patrzeć czy mam już wszystko zdemolowane czy jeszcze nie :evil_lol: Drzwi potrafią sobie otwierać ;) Gorzej z zamykaniem...:cool3:zawies sobie takie koraliki będziesz miała prawie drzwi;)

Posted

[quote name='Vectra']Cześć Edytko :loveu::loveu::loveu:
Chiba czas najwyższy byś już drzwi zamykała i sucze przyzwyczajała do tego że wrota do domu są zamknięte.Niechce Cię straszyć ,ale domyślam się że zmory będą protestować :evil_lol: i będziesz miała ślicznie przyozdobione drzwi w freski od psich pazórów.
Czy wiesz dlaczego mam krate w drzwiach balkonowych ?? nie dlatego że obawiam się złodzieji tylko dlatego że jak okno zamkne to chamstwo mi skakało po szybie i mam całą porysowaną i non stop ufaflunioną.
A ja mam takie ładne białe drzwi.....
Szelma nie protestuje jak zamykam. Jej nie przeszkadza że jest na dworze ale Zmorka :mad: rozpieszczona od zarania dziejów dostaje apopleksji :angryy: Jak ją wpuścimy to znowu za chwile chce do Szelmy i tak w kółko. Okrzyczeć jej przy Szelmie nie wolno bo wtedy dostaje omłoty od starszej przyłatanej siostry:razz: Jestem alfa więc jak ganie Zmorke to Szelma stara mi się pomóc :angryy: I przez to Zmorka ma fory :cool1: Jak ganie Szelme to Zmora się pusze i albo Szelmie coś natychmiast ukradnie albo pociągnie za ucho :angryy: Koniec świata :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóz to ....prawie jak Szlachcic na zagrodzie ....;)

zawies sobie takie koraliki będziesz miała prawie drzwi;)
Na szczęście on nie szlachcic bobym kawał lenia w domu miała ;)
A koraliki sama se zawieś :razz:

[quote name='PIKA']Cześć wnusiu :multi: z najlepiej wywietrzonym domkiem :evil_lol:
Mój nalepiej wywietrzony domek na noc zamienia się w smrodek bo te panele plastikowe świetnie wciągają zapach jaki wydają z siebie całe dnie przebywające Zmoroszelmy na dworze....
Ciekawe dlaczego jak mieszkały w bloku to pachniały :crazyeye:

[quote name='madzia18sosnowiec']

a szlema to chyba wech straciła :eviltong: albo odgryza sie na kaczusi za 4RP:eviltong:
Szelma węch ma doskonały do...jeży :razz: A odgryza się na śwince ale za co to nie wiem :niewiem::niewiem::niewiem::evil_lol:
Dodam jeszcze: Zmorka wywaliła kolejny kosz :-x

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

a szlema to chyba wech straciła :eviltong: albo odgryza sie na kaczusi za 4RP:eviltong:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a ta fotka jest zabójcza z tym pieknym jesiennym winnobluszczem(?) w tle

[quote name='Pysia']Zmorka :mad: rozpieszczona od zarania dziejów dostaje apopleksji :angryy: Jak ją wpuścimy to znowu za chwile chce do Szelmy i tak w kółko.

:evil_lol: skąd ja to znam - Luna tak kursuje na wsi :mad:

Posted

Pysiu jak ja mam otwarte drzwi to mi tak jak krążowniki latają w tą i spowrotem :angryy::angryy: :mad::mad: a jak zamkne krate (zdjęcia były u mnie w galerii :evil_lol:)
to skikają i mordy piłują :shake:
znalazłam i na to sposób :diabloti: bardzo głośna muzyka i nie słysze wycia ,szczekania.

:hmmmm: a ponoć jak się ma ogródek to psy są najszczęsliwsze :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba nas ktoś okłamał :mad:

to pocholere im ten ogródek jak łone się ciągle do domu dobijają :angryy::angryy::angryy:
u mnie się skończyła dobra ciocia :diabloti: albo podwórko albo dom nie ma latania tu i tam przez wiecznie otwarte drzwi :diabloti: zwłaszcza że jest zimno :shake:

teraz jest inaczej :roll: jak któreś chce wyjść to wpuszczam jak wejść też i suma sumarum tak latam w tą i spowrotem bo ciągle któreś chce wejść lub wyjść :placz::placz::placz: siakieś niezdecydowane mam te psy.

Posted

Vectra napisał(a):
to pocholere im ten ogródek jak łone się ciągle do domu dobijają :angryy::angryy::angryy:
u mnie się skończyła dobra ciocia :diabloti: albo podwórko albo dom nie ma latania tu i tam przez wiecznie otwarte drzwi :diabloti: zwłaszcza że jest zimno :shake:

teraz jest inaczej :roll: jak któreś chce wyjść to wpuszczam jak wejść też i suma sumarum tak latam w tą i spowrotem bo ciągle któreś chce wejść lub wyjść :placz::placz::placz: siakieś niezdecydowane mam te psy.

no podwórko jest konieczne do pilnowania - Luna jak jest w domu (drzwi jeszcze niet :oops: ale schody są pozabezpieczane paletami pozbijanymi, żeby Bolo i Oliw nie wyleciały) to robi jazgot, że niby coś się tam strasznego dzieje na dworze i koniecznie mus to sprawdzić :mad: wypuszczam ją, leci na złamanie karku po tych schodach, obleci dom dookoła dwa razy i już jest z powrozem pod bramką :angryy: