Alicja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Pysia']Cofam wszystko....Szelma poszła na dwór na dodatek do oczka.....Następnie przyszła do domu...Potrzebna mi strzelba na grubego zwierza :mad::shake:bosz co za maruda....:evil_lol: Pysiu ...dlaczego nie odbierałas komórki w niedziele .....chciałam poprosićo nr do Weszki:angryy: Quote
Pysia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:bosz co za maruda....:evil_lol: Pysiu ...dlaczego nie odbierałas komórki w niedziele .....chciałam poprosićo nr do Weszki:angryy: No przeciez lubicie jak opowiadam o wyczynach Zmoroszelm :cool3: Mam poddasze, piętro, patrer, garaż, pralnie, podwórko z przodu i z tyłu oraz pomieszczenie gospodarcze a Ty chcesz abym słyszała zawsze telefony.... Nie mam jak go przy sobie wiecznie nosić ;) No i byłam na spacerku w lesie z futrami bez telefonu :) Acha!! Zapomniałam o sprzątaniu ;) Zaraz wgram foty i wsadzę bo już dawno tego nie robiłam :) Quote
Pysia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Przypominam jak wyglądają Zmoroszelmy ;) Daj świnke Nie dam No to teraz trochę zgorszenia posiejemy ;) Niech patrzą ;) Uszko sprawdzimy Buziaka damy I sobie pójdzie porobić bałagan w domu :diabloti: A ja tam nie idę bo potem sprzątają :cool1: Pan na włościach :evil_lol: Patrzy na Zmoroszelmy ;) Quote
Pysia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz: Co tak machasz tymi brawiami? Nie podoba Ci się pan na włościach w szlafroku o 8.30 rano? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ala a co na to :razz: Pan Rydzewski??? :razz: Quote
Pysia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='malawaszka']Ala a co na to :razz: Pan Rydzewski??? :razz: Pan Rydzewski pewnie tak jak większość TZtów już smacznie chrapie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz Ala działa bez hamulca ;) Specjalnie dla Ali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ahhh dumny i blady Pan na włościach :lol: ;) Quote
Pysia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 malawaszka napisał(a):ahhh dumny i blady Pan na włościach :lol: ;) Jak mnie nie przestanie spychać na brzeg łóżka to będzie spał na tym tarasie :diabloti: Ciekawe jaką wtedy będzie miał mine :p Quote
Vectra Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Pysia napisał(a):Jak mnie nie przestanie spychać na brzeg łóżka to będzie spał na tym tarasie :diabloti: Ciekawe jaką wtedy będzie miał mine :p będzie przeszczęśliwy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Witajcie :) Zrobiło się zimno a ja mam w domu cały czas przez Zmoroszelmy drzwi na dwór otwarte....Muszę się chyba przyzwyczaić że nie potrzebna im jest niańka :cool1: i zamykać je bo zamarzniemy :razz: Zmorka ciągle włazi i sprawdza czy jestesmy a jak tego nie robi to lecę na dwór patrzeć czy mam już wszystko zdemolowane czy jeszcze nie :evil_lol: Drzwi potrafią sobie otwierać ;) Gorzej z zamykaniem...:cool3: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nie dadzą mi w koszu pogrzebać :shake: A tam tak ładnie pachnie... Szelma - znęcasz się nad zwłokami Ta to ma zacięcie Z braku możliwości brojenia zaraz sasnę Idę sprawdzić tyły Czekaj na mnie to się pobawimy :) Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Pusto i cicho więc zmykm do wieczorak. Papatki Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Cześć Edytko :loveu::loveu::loveu: Chiba czas najwyższy byś już drzwi zamykała i sucze przyzwyczajała do tego że wrota do domu są zamknięte.Niechce Cię straszyć ,ale domyślam się że zmory będą protestować :evil_lol::evil_lol: i będziesz miała ślicznie przyozdobione drzwi w freski od psich pazórów. Czy wiesz dlaczego mam krate w drzwiach balkonowych ?? nie dlatego że obawiam się złodzieji tylko dlatego że jak okno zamkne to chamstwo mi skakało po szybie i mam całą porysowaną i non stop ufaflunioną. Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Pysia']Pan Rydzewski pewnie tak jak większość TZtów już smacznie chrapie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz Ala działa bez hamulca ;) Specjalnie dla Ali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']ahhh dumny i blady Pan na włościach :lol: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóz to ....prawie jak Szlachcic na zagrodzie ....;) [quote name='Pysia']Witajcie :) Zrobiło się zimno a ja mam w domu cały czas przez Zmoroszelmy drzwi na dwór otwarte....Muszę się chyba przyzwyczaić że nie potrzebna im jest niańka :cool1: i zamykać je bo zamarzniemy :razz: Zmorka ciągle włazi i sprawdza czy jestesmy a jak tego nie robi to lecę na dwór patrzeć czy mam już wszystko zdemolowane czy jeszcze nie :evil_lol: Drzwi potrafią sobie otwierać ;) Gorzej z zamykaniem...:cool3:zawies sobie takie koraliki będziesz miała prawie drzwi;) Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Cześć wnusiu :multi: z najlepiej wywietrzonym domkiem :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 a szlema to chyba wech straciła :eviltong: albo odgryza sie na kaczusi za 4RP:eviltong: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Vectra']Cześć Edytko :loveu::loveu::loveu: Chiba czas najwyższy byś już drzwi zamykała i sucze przyzwyczajała do tego że wrota do domu są zamknięte.Niechce Cię straszyć ,ale domyślam się że zmory będą protestować :evil_lol: i będziesz miała ślicznie przyozdobione drzwi w freski od psich pazórów. Czy wiesz dlaczego mam krate w drzwiach balkonowych ?? nie dlatego że obawiam się złodzieji tylko dlatego że jak okno zamkne to chamstwo mi skakało po szybie i mam całą porysowaną i non stop ufaflunioną. A ja mam takie ładne białe drzwi..... Szelma nie protestuje jak zamykam. Jej nie przeszkadza że jest na dworze ale Zmorka :mad: rozpieszczona od zarania dziejów dostaje apopleksji :angryy: Jak ją wpuścimy to znowu za chwile chce do Szelmy i tak w kółko. Okrzyczeć jej przy Szelmie nie wolno bo wtedy dostaje omłoty od starszej przyłatanej siostry:razz: Jestem alfa więc jak ganie Zmorke to Szelma stara mi się pomóc :angryy: I przez to Zmorka ma fory :cool1: Jak ganie Szelme to Zmora się pusze i albo Szelmie coś natychmiast ukradnie albo pociągnie za ucho :angryy: Koniec świata :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóz to ....prawie jak Szlachcic na zagrodzie ....;) zawies sobie takie koraliki będziesz miała prawie drzwi;) Na szczęście on nie szlachcic bobym kawał lenia w domu miała ;) A koraliki sama se zawieś :razz: [quote name='PIKA']Cześć wnusiu :multi: z najlepiej wywietrzonym domkiem :evil_lol: Mój nalepiej wywietrzony domek na noc zamienia się w smrodek bo te panele plastikowe świetnie wciągają zapach jaki wydają z siebie całe dnie przebywające Zmoroszelmy na dworze.... Ciekawe dlaczego jak mieszkały w bloku to pachniały :crazyeye: [quote name='madzia18sosnowiec'] a szlema to chyba wech straciła :eviltong: albo odgryza sie na kaczusi za 4RP:eviltong: Szelma węch ma doskonały do...jeży :razz: A odgryza się na śwince ale za co to nie wiem :niewiem::niewiem::niewiem::evil_lol: Dodam jeszcze: Zmorka wywaliła kolejny kosz :-x Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a szlema to chyba wech straciła :eviltong: albo odgryza sie na kaczusi za 4RP:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ta fotka jest zabójcza z tym pieknym jesiennym winnobluszczem(?) w tle [quote name='Pysia']Zmorka :mad: rozpieszczona od zarania dziejów dostaje apopleksji :angryy: Jak ją wpuścimy to znowu za chwile chce do Szelmy i tak w kółko. :evil_lol: skąd ja to znam - Luna tak kursuje na wsi :mad: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Pysiu jak ja mam otwarte drzwi to mi tak jak krążowniki latają w tą i spowrotem :angryy::angryy: :mad::mad: a jak zamkne krate (zdjęcia były u mnie w galerii :evil_lol:) to skikają i mordy piłują :shake: znalazłam i na to sposób :diabloti: bardzo głośna muzyka i nie słysze wycia ,szczekania. :hmmmm: a ponoć jak się ma ogródek to psy są najszczęsliwsze :shake: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Vectra napisał(a)::hmmmm: a ponoć jak się ma ogródek to psy są najszczęsliwsze :shake: chyba nas ktoś okłamał :mad: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a):chyba nas ktoś okłamał :mad: to pocholere im ten ogródek jak łone się ciągle do domu dobijają :angryy::angryy::angryy: u mnie się skończyła dobra ciocia :diabloti: albo podwórko albo dom nie ma latania tu i tam przez wiecznie otwarte drzwi :diabloti: zwłaszcza że jest zimno :shake: teraz jest inaczej :roll: jak któreś chce wyjść to wpuszczam jak wejść też i suma sumarum tak latam w tą i spowrotem bo ciągle któreś chce wejść lub wyjść :placz::placz::placz: siakieś niezdecydowane mam te psy. Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Vectra napisał(a):to pocholere im ten ogródek jak łone się ciągle do domu dobijają :angryy::angryy::angryy: u mnie się skończyła dobra ciocia :diabloti: albo podwórko albo dom nie ma latania tu i tam przez wiecznie otwarte drzwi :diabloti: zwłaszcza że jest zimno :shake: teraz jest inaczej :roll: jak któreś chce wyjść to wpuszczam jak wejść też i suma sumarum tak latam w tą i spowrotem bo ciągle któreś chce wejść lub wyjść :placz::placz::placz: siakieś niezdecydowane mam te psy. no podwórko jest konieczne do pilnowania - Luna jak jest w domu (drzwi jeszcze niet :oops: ale schody są pozabezpieczane paletami pozbijanymi, żeby Bolo i Oliw nie wyleciały) to robi jazgot, że niby coś się tam strasznego dzieje na dworze i koniecznie mus to sprawdzić :mad: wypuszczam ją, leci na złamanie karku po tych schodach, obleci dom dookoła dwa razy i już jest z powrozem pod bramką :angryy: Quote
aga1215 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Pysia'] jemy cuś pysznego???:loveu: Wektor też lata tam i z powrotem:angryy: zamykanie drzwi nie pomaga:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ja myślałam żeby dla mopików zrobić taką klapkę do wyłażenia, ale co będzie jak kiedyś mi sie rus w nią wciśnie i zablokuje? :shake: Quote
Recommended Posts