Pysia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Korenia napisał(a):Dobre ;) Widzę, że wszędzie są plotkary podwórzowe... Ta pani jest starsza i mieszka sama ;) To chyba wszystko tłumaczy :evil_lol: malawaszka napisał(a):hyhyhy kawe niedawno kupiłam, więc jeszcze mi nie szkoda :evil_lol: Tego nie wiem bo nie byłam i nie widziałam :cool1: Zapomniałam Wam powiedzieć ...Wpadłam w końcu na pomysł jak nazwę w przyszłości kolejną sucz ;) Postanowiłam nadać jej imię DEMOLKA .... Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 trzebabyło mi wczoraj dać znać że będziesz a nie o świcie smsy wysyłać i teraz wypominać :placz: Quote
Pysia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 malawaszka napisał(a):trzebabyło mi wczoraj dać znać że będziesz a nie o świcie smsy wysyłać i teraz wypominać :placz: Wczoraj to ja nie wiedziałam że u mnie w pracy nie zawali się jak sobie wyjdę :cool1: A ten "skoro świt " to była 11 przed południem :mad: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :evil_lol: coś było nie tak chyba bo Anka też sien ie mogła dodzwonić do mnie o świcie :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale numerantki Pysiu ...może skocz tam do kościółka i poproś o odpuszczenie grzechów :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: coś było nie tak chyba bo Anka też sien ie mogła dodzwonić do mnie o świcie :evil_lol: Dobra dobra...Teraz będziesz latami czekała na mnie :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale numerantki Pysiu ...może skocz tam do kościółka i poproś o odpuszczenie grzechów :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do koscioła:crazyeye: No to ja idę spać....:evil_lol: Jutro wstawię fotki kryjących się zboczków :diabloti: Dobranoc :) Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 witaj Różowa Pysiu :loveu::loveu::loveu: strasznie się stęskniłam za Tobą :loveu::loveu::loveu: i Twoimi grzecznie ruinującymi podwóreczko pieskami :cool3::cool3::cool3: uwielbiam Twoje czarnuszki :loveu::loveu: bo nie tylko ja mam wszystko zdewastowane :diabloti::diabloti: bo teraz i Ty masz :evil_lol::evil_lol: i nie jestem z tym sama :p Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Pysiu ...może skocz tam do kościółka i poproś o odpuszczenie grzechów :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To chyba suki powinny iśc :evil_lol::evil_lol: Quote
Korenia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nie wiem czemu, ale zawsze jak widze gdzieś post Pysi to mi się pinczer mini w aviku 'pokazuje' :evil_lol: a nie niuf... qrcze jakas fatamorgana... :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Vectra napisał(a):witaj Różowa Pysiu :loveu::loveu::loveu: strasznie się stęskniłam za Tobą :loveu::loveu::loveu: i Twoimi grzecznie ruinującymi podwóreczko pieskami :cool3: uwielbiam Twoje czarnuszki :loveu::loveu: bo nie tylko ja mam wszystko zdewastowane :diabloti: bo teraz i Ty masz :evil_lol:i nie jestem z tym sama :p Witaj Vectro Nieosamotniona :loveu::loveu::loveu: Moje "grzeczne" sunie dzisiaj jedynie zrobiły sobie przysznic prosto z węża ogrodowego :evil_lol: Jedna deptała łapą po pistolecie od węża a druga stała pod strumieniem wody :diabloti: Potem poszły sobie na część podwórka zrujnowanego przez TZta i wytarzały w rozkopanej ziemi :cool1: Następnie zgodnie jak jeden mąż popędziły do...domu :-x Chyba zacznę zamykać drzwi....Najlepiej na zamek typu Gerda :diabloti: PIKA napisał(a):To chyba suki powinny iśc :evil_lol: Sukom to juz nikt grzechów nie odpuści nawet sam Benedykt :evil_lol: Korenia napisał(a):Nie wiem czemu, ale zawsze jak widze gdzieś post Pysi to mi się pinczer mini w aviku 'pokazuje' :evil_lol: a nie niuf... qrcze jakas fatamorgana... :evil_lol: Matko bowska !!!!:crazyeye: Jezeli komuś pokazuje się jakaś pchła w moim avatarku to niech mi powie :placz: I ratujcie :placz: Ja mam niufa w aviku !!:angryy: A nie pinczera !!:angryy: Obiecane fotki wstawię jak tylko poodwiedzam ukochane galerie :) Quote
PIKA Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Cześć wnusiu :multi: Dawaj fotki, :multi: jak server przestanie byc busy to moze uda mi sie je obejrzeć :angryy: Quote
Korenia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pysia napisał(a): Matko bowska !!!!:crazyeye: Jezeli komuś pokazuje się jakaś pchła w moim avatarku to niech mi powie :placz: I ratujcie :placz: Ja mam niufa w aviku !!:angryy: A nie pinczera !!:angryy: To takie moje 'złudzenia' ;) Zawsze mi sie jakoś tak kojarzy.. nie wiem dlaczego ;p Quote
Pysia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Najpierw kilka nierzeczywistych fotek Tommyego :) Obudziłaś mnie :angryy: Muszę jeszcze doleżec Odejdź kobieto Jak nie to ja odejde Czekam na Karola Quote
Pysia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Czym by tu umilić Pysi życie? Nieliż się tylko myśl! Dobra I zmiana czyli ślimaczek ;) Związane z wizytą ślimatej sąsiadki :) Najpierw przyczajka Troszkę strachu Mały warkot I pełny looz Potem próby moje nadąrzenia za nią z aparatem.... Więcej śmiałości ;) Zaraz Cię złapę Blizej Zwiała...:crazyeye: Quote
Vectra Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pysiu ,ale Twoje podwórko całkiem dobrze jeszcze wygląda :cool3::cool3: czemu niezamykasz drzwi :crazyeye::crazyeye: ja zamykam jak TE ***** są na dworze bo dość miałam gonitw z podwórka do domu i spowrotem.:mad::mad: I nie żeby mi piach przeszkadzał i uwlona ciągle podłoga :shake: tylko jak wbiegały lub wybegały to niepatrzyły że ja np ide lub stoje im na drodze :angryy: Ja wiem że dupa nie szklanka ,ale ile można ją obtłukiwac :placz::placz: Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :angryy:doszłam ...3 razy odświerzałam ...foty zobaczyłam :multi::multi::multi: :cool3:ciekawe czy wywali posta czy zapisze:mad: Quote
Pysia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Tylko nie wpadnij nigdzie Trudno tą smarkatą upilnować Mały skodur ;) I CAP spod tui :evil_lol::evil_lol: Mysli nieuczesane ;) Co w tej główce się lgnie? Koziołek :evil_lol: Chodź smarkulo Quote
agbar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ale ty sie masz fajnie z tymi szelmami....:evil_lol: takie mile spokojne pieski a ty tu jakies historie straszne opowiadasz:evil_lol: Quote
Pysia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Weszkosłanko ;) Przytulne Tak lubię ;) I tak :) A to nasze domowe powitanie :evil_lol: Łajdaczka Szelma Większa łajdaczka - Zmorka Ogromne Łajdaczki dwie.... I kolejny... Quote
agbar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 oooo jaki ładny jeżyk:) ja tez dzis mialam jezyka na podworku i Dilski prawie umarl ze strachu jak sie z nim spotkal hihi Quote
Pysia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 dealer napisał(a):ale ty sie masz fajnie z tymi szelmami....:evil_lol: takie mile spokojne pieski a ty tu jakies historie straszne opowiadasz:evil_lol: Bo one są miłe i spokojne i bardzo mile i spokojne z gracją wielkich dam broją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Baaaardzo spokojnie i w zwolnionym tempie ale czy mniej skutecznie...Hmmmmmmmmmm:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak się niszczy roślinki Quote
malawaszka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :multi: słodki mój Tommy :loveu: a mała Dżaga jak rośnie :loveu: tylko Zmorka się z nią bawiła? Szelma się nie chce nawrócić? ;) ooo i widzę wyrko zmieniło lokalizację :lol: Quote
PIKA Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 I kolejny... a to nie ten sam? :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: słodki mój Tommy :loveu: a mała Dżaga jak rośnie :loveu: tylko Zmorka się z nią bawiła? Szelma się nie chce nawrócić? ;) ooo i widzę wyrko zmieniło lokalizację :lol:Tommy sobie brechta ile wlezie :mad: Wypatroszę go i wypcham trocinami jak Vectra swojego :diabloti: Wiesz że Zmorka to chodząca delikatność. Ta pchła wazy 4 kg. a Szelma to buldożer :cool1: Przez płot się witają ale mała mogłaby nie przezyć nadepnięcia.... A wyrko lezy przy kompie bo Zmorka uwielbia asystować jak ktoś klika ;) PIKA napisał(a):a to nie ten sam? :evil_lol: Nie :angryy: Tamte były większe :cool1: Tego malca przyniosła Szelma pod drzwi i powiedziała hau .... Normalnie mi ręce opadły :placz: Pooglądałam czy cały i wyniosłam za płot :razz: A teraz pod oknem gryzą mi się kocury a Szelma dostaje kobla i dyszy mi za uchem mówiąc: " Wypuść mnie to zrobię porządek...". Niedoczekanie :mad: Quote
Vectra Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pysiu wypuść pieska wypuść :cool3::cool3: zabawi się dziewczyna z koteckami :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts