Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Korenia napisał(a):
Dobre ;) Widzę, że wszędzie są plotkary podwórzowe...

Ta pani jest starsza i mieszka sama ;) To chyba wszystko tłumaczy :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
hyhyhy kawe niedawno kupiłam, więc jeszcze mi nie szkoda :evil_lol:

Tego nie wiem bo nie byłam i nie widziałam :cool1:
Zapomniałam Wam powiedzieć ...Wpadłam w końcu na pomysł jak nazwę w przyszłości kolejną sucz ;) Postanowiłam nadać jej imię DEMOLKA ....

Posted

malawaszka napisał(a):
trzebabyło mi wczoraj dać znać że będziesz a nie o świcie smsy wysyłać i teraz wypominać :placz:

Wczoraj to ja nie wiedziałam że u mnie w pracy nie zawali się jak sobie wyjdę :cool1: A ten "skoro świt " to była 11 przed południem :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: coś było nie tak chyba bo Anka też sien ie mogła dodzwonić do mnie o świcie :evil_lol:
Dobra dobra...Teraz będziesz latami czekała na mnie :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale numerantki

Pysiu ...może skocz tam do kościółka i poproś o odpuszczenie grzechów :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Do koscioła:crazyeye: No to ja idę spać....:evil_lol:
Jutro wstawię fotki kryjących się zboczków :diabloti:
Dobranoc :)

Posted

witaj Różowa Pysiu :loveu::loveu::loveu: strasznie się stęskniłam za Tobą :loveu::loveu::loveu:
i Twoimi grzecznie ruinującymi podwóreczko pieskami :cool3::cool3::cool3:
uwielbiam Twoje czarnuszki :loveu::loveu: bo nie tylko ja mam wszystko zdewastowane :diabloti::diabloti:
bo teraz i Ty masz :evil_lol::evil_lol: i nie jestem z tym sama :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Pysiu ...może skocz tam do kościółka i poproś o odpuszczenie grzechów :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To chyba suki powinny iśc :evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
witaj Różowa Pysiu :loveu::loveu::loveu: strasznie się stęskniłam za Tobą :loveu::loveu::loveu:
i Twoimi grzecznie ruinującymi podwóreczko pieskami :cool3:
uwielbiam Twoje czarnuszki :loveu::loveu: bo nie tylko ja mam wszystko zdewastowane :diabloti:
bo teraz i Ty masz :evil_lol:i nie jestem z tym sama :p

Witaj Vectro Nieosamotniona :loveu::loveu::loveu:
Moje "grzeczne" sunie dzisiaj jedynie zrobiły sobie przysznic prosto z węża ogrodowego :evil_lol: Jedna deptała łapą po pistolecie od węża a druga stała pod strumieniem wody :diabloti: Potem poszły sobie na część podwórka zrujnowanego przez TZta i wytarzały w rozkopanej ziemi :cool1: Następnie zgodnie jak jeden mąż popędziły do...domu :-x Chyba zacznę zamykać drzwi....Najlepiej na zamek typu Gerda :diabloti:

PIKA napisał(a):
To chyba suki powinny iśc :evil_lol:

Sukom to juz nikt grzechów nie odpuści nawet sam Benedykt :evil_lol:

Korenia napisał(a):
Nie wiem czemu, ale zawsze jak widze gdzieś post Pysi to mi się pinczer mini w aviku 'pokazuje' :evil_lol: a nie niuf... qrcze jakas fatamorgana... :evil_lol:

Matko bowska !!!!:crazyeye: Jezeli komuś pokazuje się jakaś pchła w moim avatarku to niech mi powie :placz: I ratujcie :placz: Ja mam niufa w aviku !!:angryy: A nie pinczera !!:angryy:
Obiecane fotki wstawię jak tylko poodwiedzam ukochane galerie :)

Posted

Pysia napisał(a):

Matko bowska !!!!:crazyeye: Jezeli komuś pokazuje się jakaś pchła w moim avatarku to niech mi powie :placz: I ratujcie :placz: Ja mam niufa w aviku !!:angryy: A nie pinczera !!:angryy:

To takie moje 'złudzenia' ;) Zawsze mi sie jakoś tak kojarzy.. nie wiem dlaczego ;p

Posted

Czym by tu umilić Pysi życie?

Nieliż się tylko myśl!

Dobra

I zmiana czyli ślimaczek ;)

Związane z wizytą ślimatej sąsiadki :)

Najpierw przyczajka

Troszkę strachu

Mały warkot

I pełny looz

Potem próby moje nadąrzenia za nią z aparatem....

Więcej śmiałości ;)

Zaraz Cię złapę

Blizej

Zwiała...:crazyeye:

Posted

Pysiu ,ale Twoje podwórko całkiem dobrze jeszcze wygląda :cool3::cool3:
czemu niezamykasz drzwi :crazyeye::crazyeye:
ja zamykam jak TE ***** są na dworze bo dość miałam gonitw z podwórka do domu i spowrotem.:mad::mad: I nie żeby mi piach przeszkadzał i uwlona ciągle podłoga :shake: tylko jak wbiegały lub wybegały to niepatrzyły że ja np ide lub stoje im na drodze :angryy: Ja wiem że dupa nie szklanka ,ale ile można ją obtłukiwac :placz::placz:

Posted

Tylko nie wpadnij nigdzie

Trudno tą smarkatą upilnować

Mały skodur ;)

I CAP spod tui :evil_lol::evil_lol:

Mysli nieuczesane ;)

Co w tej główce się lgnie?

Koziołek :evil_lol:

Chodź smarkulo

Posted

Weszkosłanko ;)

Przytulne

Tak lubię ;)

I tak :)

A to nasze domowe powitanie :evil_lol:

Łajdaczka Szelma

Większa łajdaczka - Zmorka

Ogromne Łajdaczki dwie....

I kolejny...

Posted

dealer napisał(a):
ale ty sie masz fajnie z tymi szelmami....:evil_lol: takie mile spokojne pieski a ty tu jakies historie straszne opowiadasz:evil_lol:

Bo one są miłe i spokojne i bardzo mile i spokojne z gracją wielkich dam broją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Baaaardzo spokojnie i w zwolnionym tempie ale czy mniej skutecznie...Hmmmmmmmmmm:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak się niszczy roślinki

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi: słodki mój Tommy :loveu: a mała Dżaga jak rośnie :loveu: tylko Zmorka się z nią bawiła? Szelma się nie chce nawrócić? ;)

ooo i widzę wyrko zmieniło lokalizację :lol:
Tommy sobie brechta ile wlezie :mad: Wypatroszę go i wypcham trocinami jak Vectra swojego :diabloti:
Wiesz że Zmorka to chodząca delikatność. Ta pchła wazy 4 kg. a Szelma to buldożer :cool1: Przez płot się witają ale mała mogłaby nie przezyć nadepnięcia....
A wyrko lezy przy kompie bo Zmorka uwielbia asystować jak ktoś klika ;)

PIKA napisał(a):
a to nie ten sam? :evil_lol:

Nie :angryy: Tamte były większe :cool1: Tego malca przyniosła Szelma pod drzwi i powiedziała hau .... Normalnie mi ręce opadły :placz: Pooglądałam czy cały i wyniosłam za płot :razz: A teraz pod oknem gryzą mi się kocury a Szelma dostaje kobla i dyszy mi za uchem mówiąc: " Wypuść mnie to zrobię porządek...". Niedoczekanie :mad: