Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']A takie było niebo dzisiaj wieczorkiem :)

łoohohoo u mnie na wsi było takie samo niebo dzisiaj wieczorem :loveu: pięknie było, a na łąkach zaczęła pojawiać się mgła :loveu:

Posted

[quote name='Agga']Pysia tylko przy kolacyji pamietaj, że trzeba dobrze gryźć.

a po gryźć to jest jdzonko od razu z wykalaczkami :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Cicho kobieto:mad:

Nie zapominaj o Szelmie :evil_lol: Ona też kradnie.....
Dopiero co napisałam ze Zmoroszelmy JESZCZE nic nie zbroiły...A więc to się w krótkiej chwili zmieniło :cool1: Wychodziłam z Szelmą na dwór. Otworzyłam drzwi i zakładałam sweter. Szelma nagle weszła i wyszła z domu jakaś taka zadowolona i uchachana:mad: Popatrzyłam gdziekontakt od swiatła ( bo na macanie jeszcze nie wiem gdzie ;) ) a tu mi coś mignęło w oku nie takiego jak zawsze na podłodze. Popatrzyłam uważnie a tu..... JEŻ :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[SIZE=4]Przyniosła nam kolacje :mad::mad::mad:

Ile tych jeży u nas jest??
[SIZE=4]Ratunku!!

może ona myślała, że to taki szaszłyk, na grila... ;) :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć i czołem :multi:
[quote name='Alicjarydzewska']:pPysia a jak tam pchełki :razz:
Czy ten jeżyk żyw ili martwy:cool3:

Jezyk żyw i cały :p A na pchełki jezowe postanowiłam kupić sobie obroze bayeroską bo Advantix pewnie by u mnie alergie spowodował :evil_lol:

[quote name='Vectra']żarcie na ostro :evil_lol:
Dzisiaj Szelma wyjdzie o zmroku na dwór na smyczy :diabloti: Jezy nie jadam...

[quote name='paula_z']Hahaha :D

Sliczne niebo :multi:
Dzisiaj też sliczne jest :loveu:

[quote name='aga1215']może ona myślała, że to taki szaszłyk, na grila... ;) :hmmmm: :evil_lol:
To czemu na grila nie położyła i ognia nie rozpaliła tylko położyła mi go pod nogami :crazyeye::mad:
Dzisiaj nie napiszę nic :cool1: Bo potem będziecie się ze mnie śmiać :eviltong:
Takie niebo jest teraz :)

A to zaproszenie do mnie dla gości :diabloti: Tak u mnie się śpi :evil_lol:

I dogorywa po imprezce ;)

A to pobudka dla Gabi

Matka Chrzestna zwana Zmorą :evil_lol:

Mam jeszcze gdzieś fotki z wizyty Zmorki w przedszkolu ;)

Posted

Ona tu do nas mówi:
" Nie chce mi się z wami gadać ..."
i takie tam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzisiaj fafluny zjadły mi 5 kg marchwi :angryy: Działają wspólnie :mad: Szelma jako większa zrzuciła koszyk z marchewką z Zmorka go otworzyła :-x:-x:-x
Jutro na obiad nie będzie tartej marchwi jako dodatku :angryy: Za to po placu od karotenu chodzą mi coraz bardziej marchwiowe psy :diabloti:

Posted

[quote name='Agga']Zmorka piekna dziewczyna. Ale ja za Boga nie umiem ich odróżnić.
:oops:
Kurcze Aga to przyjedź do nas to Cię na zywo nauczę ;) Efekt murowany :p

[quote name='Vectra']Pysiu wypchaj te potffory ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie wypcham :razz: Nie zauważyłaś że od jakiegoś czasu nie mówię ze wypcham? :roll: Dowiedziałam się ze każde wypchane zwierze trzeba gdzieś tam zgłaszać i chyba coś płacić :crazyeye: I ja miałabym jeszcze poświęcać swój czas, nerwy i pieniądze ??!! Newer :diabloti:
[SIZE=2]I pomyślałam sobie że miałabym w domu wtedy mole :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
W chwili obecnej zastanawiam się gdzie ja mam chować wszystko przed nimi :cool3: Zmorka schowek pod schodami już potrafi otwierać. Czekam tylko jak się skapnie że tam sobie jeszcze światło można zaświecić :placz:
Jestem osaczona przez besteie nie z tego świata o ponadprzeciętnej inteligencji czyhające na wszystko co MOJE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia'] [SIZE=2]czyhające na wszystko co MOJE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobrze, ze nie jesteś juz cnotliwa :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']:oops:
Kurcze Aga to przyjedź do nas to Cię na zywo nauczę ;) Efekt murowany :p
[SIZE=2]

Pysiu jak daleko mam z Opola do Ciebie? Może by tak Rydzewska zabradz na wojaże do Ciebie?

Posted

[quote name='Agga']Pysiu jak daleko mam z Opola do Ciebie? Może by tak Rydzewska zabradz na wojaże do Ciebie?Jak daleko? Niedaleko :p Jak mój TZ dowiedział się że z Szelmą jedziemy do Opola to przez kilka dni radośnie opowiadał wszystkim że nie wyciągam go na koniec świata tylko o rzut kamieniem :evil_lol: Serio :)
Zobacz sobie na mapie Sarnów, gmina Psary, powiat Będzin :)
A Rydzewska wtedy by wyjścia nie miała i musiałaby do mnie przyjechać :multi::multi::multi:

Weszka marsz do łóżka się zagrzać bo mi się przeziębić i znowu się w główce poprzestwia :diabloti:

Babciu - a skąd wiesz że ja nie ...no ta dziewica ;)

A to barwy jesieni :)
Z lampą błyskową

I bez lampy :)

I wiosna w dniu dzisiejszym :)