Agga Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pysia tylko przy kolacyji pamietaj, że trzeba dobrze gryźć. Quote
Pysia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Agga']Pysia tylko przy kolacyji pamietaj, że trzeba dobrze gryźć. :mad::mad::mad: Ha ha ale śmiesne :cool1: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Pysia']A takie było niebo dzisiaj wieczorkiem :) łoohohoo u mnie na wsi było takie samo niebo dzisiaj wieczorem :loveu: pięknie było, a na łąkach zaczęła pojawiać się mgła :loveu: Quote
Agga Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Etam odrazu śmieszne. Tylko, żeby ci jeżowy kolec w gardle nie stanał. Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Agga']Pysia tylko przy kolacyji pamietaj, że trzeba dobrze gryźć. a po gryźć to jest jdzonko od razu z wykalaczkami :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :pPysia a jak tam pchełki :razz: Czy ten jeżyk żyw ili martwy:cool3: Quote
Vectra Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 PIKA napisał(a):a po gryźć to jest jdzonko od razu z wykalaczkami :evil_lol: żarcie na ostro :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Pysia']a tu mi coś mignęło w oku nie takiego jak zawsze na podłodze. Hahaha :D Sliczne niebo :multi: Quote
aga1215 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Pysia']Cicho kobieto:mad: Nie zapominaj o Szelmie :evil_lol: Ona też kradnie..... Dopiero co napisałam ze Zmoroszelmy JESZCZE nic nie zbroiły...A więc to się w krótkiej chwili zmieniło :cool1: Wychodziłam z Szelmą na dwór. Otworzyłam drzwi i zakładałam sweter. Szelma nagle weszła i wyszła z domu jakaś taka zadowolona i uchachana:mad: Popatrzyłam gdziekontakt od swiatła ( bo na macanie jeszcze nie wiem gdzie ;) ) a tu mi coś mignęło w oku nie takiego jak zawsze na podłodze. Popatrzyłam uważnie a tu..... JEŻ :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [SIZE=4]Przyniosła nam kolacje :mad::mad::mad: Ile tych jeży u nas jest?? [SIZE=4]Ratunku!! może ona myślała, że to taki szaszłyk, na grila... ;) :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Cześć i czołem :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:pPysia a jak tam pchełki :razz: Czy ten jeżyk żyw ili martwy:cool3: Jezyk żyw i cały :p A na pchełki jezowe postanowiłam kupić sobie obroze bayeroską bo Advantix pewnie by u mnie alergie spowodował :evil_lol: [quote name='Vectra']żarcie na ostro :evil_lol: Dzisiaj Szelma wyjdzie o zmroku na dwór na smyczy :diabloti: Jezy nie jadam... [quote name='paula_z']Hahaha :D Sliczne niebo :multi: Dzisiaj też sliczne jest :loveu: [quote name='aga1215']może ona myślała, że to taki szaszłyk, na grila... ;) :hmmmm: :evil_lol: To czemu na grila nie położyła i ognia nie rozpaliła tylko położyła mi go pod nogami :crazyeye::mad: Dzisiaj nie napiszę nic :cool1: Bo potem będziecie się ze mnie śmiać :eviltong: Takie niebo jest teraz :) A to zaproszenie do mnie dla gości :diabloti: Tak u mnie się śpi :evil_lol: I dogorywa po imprezce ;) A to pobudka dla Gabi Matka Chrzestna zwana Zmorą :evil_lol: Mam jeszcze gdzieś fotki z wizyty Zmorki w przedszkolu ;) Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Cześc Pysiu :multi: buhaha, jai Don Corleone :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ona tu do nas mówi: " Nie chce mi się z wami gadać ..." i takie tam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj fafluny zjadły mi 5 kg marchwi :angryy: Działają wspólnie :mad: Szelma jako większa zrzuciła koszyk z marchewką z Zmorka go otworzyła :-x:-x:-x Jutro na obiad nie będzie tartej marchwi jako dodatku :angryy: Za to po placu od karotenu chodzą mi coraz bardziej marchwiowe psy :diabloti: Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Zmorka piekna dziewczyna. Ale ja za Boga nie umiem ich odróżnić. Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Pysiu wypchaj te potffory ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Marchewkowe potfory ma Pysia. NO ale nie powiem fajna z niej podusia. Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Agga']Zmorka piekna dziewczyna. Ale ja za Boga nie umiem ich odróżnić. :oops: Kurcze Aga to przyjedź do nas to Cię na zywo nauczę ;) Efekt murowany :p [quote name='Vectra']Pysiu wypchaj te potffory ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wypcham :razz: Nie zauważyłaś że od jakiegoś czasu nie mówię ze wypcham? :roll: Dowiedziałam się ze każde wypchane zwierze trzeba gdzieś tam zgłaszać i chyba coś płacić :crazyeye: I ja miałabym jeszcze poświęcać swój czas, nerwy i pieniądze ??!! Newer :diabloti: [SIZE=2]I pomyślałam sobie że miałabym w domu wtedy mole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W chwili obecnej zastanawiam się gdzie ja mam chować wszystko przed nimi :cool3: Zmorka schowek pod schodami już potrafi otwierać. Czekam tylko jak się skapnie że tam sobie jeszcze światło można zaświecić :placz: Jestem osaczona przez besteie nie z tego świata o ponadprzeciętnej inteligencji czyhające na wszystko co MOJE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 wróciłam :mdleje: cała brudna i przemarznięta brrrrr Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Pysia'] [SIZE=2]czyhające na wszystko co MOJE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze, ze nie jesteś juz cnotliwa :evil_lol: Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Pysia']:oops: Kurcze Aga to przyjedź do nas to Cię na zywo nauczę ;) Efekt murowany :p [SIZE=2] Pysiu jak daleko mam z Opola do Ciebie? Może by tak Rydzewska zabradz na wojaże do Ciebie? Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Agga']Pysiu jak daleko mam z Opola do Ciebie? Może by tak Rydzewska zabradz na wojaże do Ciebie?Jak daleko? Niedaleko :p Jak mój TZ dowiedział się że z Szelmą jedziemy do Opola to przez kilka dni radośnie opowiadał wszystkim że nie wyciągam go na koniec świata tylko o rzut kamieniem :evil_lol: Serio :) Zobacz sobie na mapie Sarnów, gmina Psary, powiat Będzin :) A Rydzewska wtedy by wyjścia nie miała i musiałaby do mnie przyjechać :multi::multi::multi: Weszka marsz do łóżka się zagrzać bo mi się przeziębić i znowu się w główce poprzestwia :diabloti: Babciu - a skąd wiesz że ja nie ...no ta dziewica ;) A to barwy jesieni :) Z lampą błyskową I bez lampy :) I wiosna w dniu dzisiejszym :) Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Pysiu to ja musze poilnie postudiowac mapę. Alu i co ty na to? Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Agga']Pysiu to ja musze poilnie postudiowac mapę. Alu i co ty na to? Studiuj tylko pozytywnie ;) Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ooo będziemy miały gości :multi: :lol: Quote
Recommended Posts