Pysia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='olcha']Hahahha mam to samo! I orzechy też mi wyżerają! Era rozgniata, a Tekila wyżera :lol: Czasem nie mam serca i sama im obieram ...nawet skórkę zdejmuję...:stupid: Orzechowe zdjęcia u mnie albo dziś, albo jutro :p No to wpadniemy pooglądać ;) Quote
Pysia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Kilka fotek rozbrykanych Zmoroszelm :) Moje zwłoki! Teraz moje ;) Naciągniemy:evil_lol: Żeby była dłuższa :) Oddaj bo jeszcze nie skończyłam :mad: Animisięsni :diabloti: Pobiegaj sobie w kółko :diabloti: Myślała Zmora ze mi zabierze :razz: Zabiorę ;) Ja tu byłam pierwsza :p Teraz idę spać :) Szelma chrapie, Zmorka mlaska przez sen bo pewnie cos je to i mnie się zachciało spać.... Dobranoc :) Quote
aga1215 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Pysia'] co one tak obrabiają????????? Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='aga1215'] co one tak obrabiają????????? [quote name='Pysia']Moje zwłoki! EOT :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 malawaszka napisał(a):EOT :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ładnie tak cytować dwie różne wypowiedzi ? :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zmorka właśnie spiewa przed ZAMKNIĘTYMI drzwiami :angryy: Wypcham.... Quote
Pysia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Specjalnie dla Babci Pikuliny firanki i zasłonki :) I drugie okno :) To okna w jednym pokoju więc takie same :) Quote
Pysia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Szelma z garbem... I całusy :p Jutro Zmorka idzie do przedszkola do dzieciaków ;) Wieczorem muszę ją nieco opłukać i wypachnić bo...No wiecie co :p A wieczorkiem mam grila i przychodzi do mnie ta wstrętna Weszka :multi: Przyjezdża też Gabi z Bielska :multi::multi::multi: Normalnie nie dożyję do jutra z radości :loveu: Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Pysia napisał(a):A wieczorkiem mam grila i przychodzi do mnie ta wstrętna Weszka :obrazic: ja Fcale nie muszę przychodzić Quote
resuruss Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 A mnie znow pominięto w planach :mad: :mad: :mad: Quote
LAZY Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Najbardziej mi się podoba garbaty niuf... Przykro mi, ze będziecie miec grilla beze mnie...ehhh...ale jak zrobicie duzo fot to na pewno porpawi mi się nastrój!:cool3: Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cześć wnusiu :multi: Zabiorę ;-) chyba cnotę :evil_lol: [quote name='Pysia']Specjalnie dla Babci Pikuliny firanki i zasłonki :) śliczne firaneczki i zaslonki :multi: a te kfiatki pod oknem to nie fruwają jak Zmoroszelmy szaleją? :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 resuruss napisał(a):A mnie znow pominięto w planach :mad: :mad: :mad: No to heya w autobusik jutro i do nas :) Bo Weszka przyjedzie pasikonikiem chyba, pochla z nami i pojedzie w niedziele :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 malawaszka napisał(a)::obrazic: ja Fcale nie muszę przychodzić A ta jak zwykle z...boczona :evil_lol::evil_lol: Tzn boczy się ;) LAZY napisał(a):Najbardziej mi się podoba garbaty niuf... Przykro mi, ze będziecie miec grilla beze mnie...ehhh...ale jak zrobicie duzo fot to na pewno porpawi mi się nastrój!:cool3: No to wpadnij jutro na grila :) PIKA napisał(a):Cześć wnusiu :multi: chyba cnotę :evil_lol: śliczne firaneczki i zaslonki :multi: a te kfiatki pod oknem to nie fruwają jak Zmoroszelmy szaleją? :evil_lol: Cześć Babciu :) Fotki nie oddają urody firaneczek ;) A Zmoroszelmy od pewnego czasu do salonu mają zakaz wchodzenia .... Postanowiliśmy ze pewna sfera naszego życia pozostanie czyta i będzie to salon :evil_lol: Przynajmniej można w każdej chwili bez paniki gości do niego wprowadzić :diabloti: Chociaż...w skutek tej decyzji jakoś coraz rzadziej w salonie przebywamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Pysiu:p Witaj Alu :multi: A ja juz myślałam ze o mnie zapomniałaś.... Quote
resuruss Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 A to tam jezdza autobusy?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Vectra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cześć Pysiu :loveu::loveu: ja też o Tobie pamiętam :cool3::cool3: Quote
Pysia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 resuruss napisał(a):A to tam jezdza autobusy?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Pewnie że jeżdzą i to sporo :eviltong: Vectra napisał(a):Cześć Pysiu :loveu::loveu: ja też o Tobie pamiętam :cool3::cool3: Cześć Vectra :) Ja też o Tobie pamiętam tylko powiedz dogo aby mi przysyłało powiadomienia ewentualnie żeby wyszukiwarka działała....Już kilka razy za licho nie mogę Cię znaleźć :placz: Quote
Pysia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 No dobra powiem.... Zmorka zjadła dzisiaj kolacje, przekąsiła kota kolacją i zdołała się przemycić do miski Szelmy i wyjeść jej....1,5 kg. wołowiny :placz: Jutro do dzieci pójdzie balonik :razz: Nie mówiąc o tym że pobudka murowana bo 2,5 kg mięsa zjedzonego będzie musiało szybko wyjść drugą stroną :mad: Kurcze...a Szelma się modliła nad tym mięchem :angryy: Widać dla niej było za swierze :roll: Quote
aga1215 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Pysia']No dobra powiem.... Zmorka zjadła dzisiaj kolacje, przekąsiła kota kolacją .......... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Pysia co Ty jej dajesz???????? Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 buuhahaha to jutro będą aromatycznie grillkowanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziś skończyła wcześniej balować coby mieć siłę na jutro :razz: Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Pysia napisał(a):No dobra powiem.... Zmorka zjadła dzisiaj kolacje, przekąsiła kota kolacją i zdołała się przemycić do miski Szelmy i wyjeść jej....1,5 kg. wołowiny :placz: Jutro do dzieci pójdzie balonik :razz: Nie mówiąc o tym że pobudka murowana bo 2,5 kg mięsa zjedzonego będzie musiało szybko wyjść drugą stroną :mad: Kurcze...a Szelma się modliła nad tym mięchem :angryy: Widać dla niej było za swierze :roll: OO piesek sie wreszcie najadl :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 uhhh nie mogę zapomnieć o tym co zrobiła Zmorka - jak Lun zeżre odrobinę za dużo niż powinna mięsa to kadzi całą nocke a jak taka wielka Zmora zeżre TYLE mięcha to :mdleje: :-o Quote
Vectra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Pysia napisał(a):No dobra powiem.... Zmorka zjadła dzisiaj kolacje, przekąsiła kota kolacją i zdołała się przemycić do miski Szelmy i wyjeść jej....1,5 kg. wołowiny :placz: Jutro do dzieci pójdzie balonik :razz: Nie mówiąc o tym że pobudka murowana bo 2,5 kg mięsa zjedzonego będzie musiało szybko wyjść drugą stroną :mad: Kurcze...a Szelma się modliła nad tym mięchem :angryy: Widać dla niej było za swierze :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Edytko pozostaje mi tylko życzyć Ci nocy pełnej "uroczych" Zmorowych zapachów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts