Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='olcha']Hahahha mam to samo! I orzechy też mi wyżerają! Era rozgniata, a Tekila wyżera :lol: Czasem nie mam serca i sama im obieram ...nawet skórkę zdejmuję...:stupid:

Orzechowe zdjęcia u mnie albo dziś, albo jutro :p
No to wpadniemy pooglądać ;)

Posted

Kilka fotek rozbrykanych Zmoroszelm :)
Moje zwłoki!

Teraz moje ;)

Naciągniemy:evil_lol:

Żeby była dłuższa :)

Oddaj bo jeszcze nie skończyłam :mad:

Animisięsni :diabloti:

Pobiegaj sobie w kółko :diabloti:

Myślała Zmora ze mi zabierze :razz:

Zabiorę ;)

Ja tu byłam pierwsza :p

Teraz idę spać :) Szelma chrapie, Zmorka mlaska przez sen bo pewnie cos je to i mnie się zachciało spać....
Dobranoc :)

Posted

malawaszka napisał(a):
EOT :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A ładnie tak cytować dwie różne wypowiedzi ? :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zmorka właśnie spiewa przed ZAMKNIĘTYMI drzwiami :angryy: Wypcham....

Posted

Szelma z garbem...

I całusy :p

Jutro Zmorka idzie do przedszkola do dzieciaków ;) Wieczorem muszę ją nieco opłukać i wypachnić bo...No wiecie co :p
A wieczorkiem mam grila i przychodzi do mnie ta wstrętna Weszka :multi: Przyjezdża też Gabi z Bielska :multi::multi::multi: Normalnie nie dożyję do jutra z radości :loveu:

Posted

Najbardziej mi się podoba garbaty niuf...

Przykro mi, ze będziecie miec grilla beze mnie...ehhh...ale jak zrobicie duzo fot to na pewno porpawi mi się nastrój!:cool3:

Posted

Cześć wnusiu :multi:

Zabiorę ;-)

chyba cnotę :evil_lol:

[quote name='Pysia']Specjalnie dla Babci Pikuliny firanki i zasłonki :)

śliczne firaneczki i zaslonki :multi:

a te kfiatki pod oknem to nie fruwają jak Zmoroszelmy szaleją? :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
A mnie znow pominięto w planach :mad: :mad: :mad:

No to heya w autobusik jutro i do nas :) Bo Weszka przyjedzie pasikonikiem chyba, pochla z nami i pojedzie w niedziele :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:obrazic: ja Fcale nie muszę przychodzić

A ta jak zwykle z...boczona :evil_lol::evil_lol: Tzn boczy się ;)

LAZY napisał(a):
Najbardziej mi się podoba garbaty niuf...

Przykro mi, ze będziecie miec grilla beze mnie...ehhh...ale jak zrobicie duzo fot to na pewno porpawi mi się nastrój!:cool3:

No to wpadnij jutro na grila :)

PIKA napisał(a):
Cześć wnusiu :multi:

chyba cnotę :evil_lol:

śliczne firaneczki i zaslonki :multi:

a te kfiatki pod oknem to nie fruwają jak Zmoroszelmy szaleją? :evil_lol:

Cześć Babciu :)
Fotki nie oddają urody firaneczek ;)
A Zmoroszelmy od pewnego czasu do salonu mają zakaz wchodzenia .... Postanowiliśmy ze pewna sfera naszego życia pozostanie czyta i będzie to salon :evil_lol: Przynajmniej można w każdej chwili bez paniki gości do niego wprowadzić :diabloti: Chociaż...w skutek tej decyzji jakoś coraz rzadziej w salonie przebywamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
A to tam jezdza autobusy?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Pewnie że jeżdzą i to sporo :eviltong:

Vectra napisał(a):
Cześć Pysiu :loveu::loveu:
ja też o Tobie pamiętam :cool3::cool3:

Cześć Vectra :)
Ja też o Tobie pamiętam tylko powiedz dogo aby mi przysyłało powiadomienia ewentualnie żeby wyszukiwarka działała....Już kilka razy za licho nie mogę Cię znaleźć :placz:

Posted

No dobra powiem....
Zmorka zjadła dzisiaj kolacje, przekąsiła kota kolacją i zdołała się przemycić do miski Szelmy i wyjeść jej....1,5 kg. wołowiny :placz: Jutro do dzieci pójdzie balonik :razz: Nie mówiąc o tym że pobudka murowana bo 2,5 kg mięsa zjedzonego będzie musiało szybko wyjść drugą stroną :mad: Kurcze...a Szelma się modliła nad tym mięchem :angryy: Widać dla niej było za swierze :roll:

Posted

[quote name='Pysia']No dobra powiem....
Zmorka zjadła dzisiaj kolacje, przekąsiła kota kolacją ..........
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Pysia co Ty jej dajesz????????

Posted

Pysia napisał(a):
No dobra powiem....
Zmorka zjadła dzisiaj kolacje, przekąsiła kota kolacją i zdołała się przemycić do miski Szelmy i wyjeść jej....1,5 kg. wołowiny :placz: Jutro do dzieci pójdzie balonik :razz: Nie mówiąc o tym że pobudka murowana bo 2,5 kg mięsa zjedzonego będzie musiało szybko wyjść drugą stroną :mad: Kurcze...a Szelma się modliła nad tym mięchem :angryy: Widać dla niej było za swierze :roll:

OO piesek sie wreszcie najadl :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No dobra powiem....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Edytko pozostaje mi tylko życzyć Ci nocy pełnej "uroczych" Zmorowych zapachów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: