malawaszka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pysia napisał(a):A teraz pod oknem gryzą mi się kocury a Szelma dostaje kobla i dyszy mi za uchem mówiąc: " Wypuść mnie to zrobię porządek...". Niedoczekanie :mad: one się pewnie nie gryzą :shake: Quote
Paula Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pysia napisał(a):Obiecane fotki wstawię jak tylko poodwiedzam ukochane galerie :) A u mnie nie bylas :mad: :placz: :evil_lol: Slodkie dziecko :loveu: Slicznie ta fotka Ci wyszla :multi: Pysia napisał(a):a Szelma dostaje kobla i dyszy mi za uchem mówiąc: " Wypuść mnie to zrobię porządek...". Niedoczekanie :mad: Hahahahaha :D :D :D Quote
Pysia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Witajcie dziewczynki :loveu: Na razie lecę do pauli _z bo już mi wstyd :oops: Ale DGM chodzi mi jak stara baba i szlag mnie ostatnio trafia :angryy: Ale najpierw Wam opowiem.... Posadziłam zywopłot. Tzn powsadzałam takie patyczki w ziemie i zadowolona z siebie przez tydzień patrzyłam sobie z daleka jak są wetknięte...Niestety okazało się ze jakaś Zmora albo Szelma albo Zmoroszelma patyczki powyciągała i dla niepoznaki poustawiała na baczność :x TZ mył auto i ciągle znikała mu szczotka spod ręki ;) A ja obserwowałam z okna jak dwie baby bawią się z nim w kotka i myszke :evil_lol: No i oczywiście do sąsiadów przyszli goście a akurat wtedy Szelmie się zachciało i calutki czas nadstawiała się Zmorce ...:razz: Ręce opadają :mad: Oprócz tego oczywiście ścigałam się z nimi kto pierwszy do orzecha bo nie nadąrzam zbierać przed nimi :angryy: Wszystko zjadają :2gunfire: Weszka - Twoje gruszki obgryzły: Zmorka z dołu, Szelma z góry.... Jabłek ni mam już :placz: Ktosie się dowitaminizowały :evil_lol: Siedziałam sobie i myślałam o tych paskudach ;) Czy one aby na pewno są psami?????:crazyeye: Quote
Vectra Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysiu one nie są psami , one są suczkami :D Quote
beria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysia napisał(a): Posadziłam zywopłot. Tzn powsadzałam takie patyczki w ziemie i zadowolona z siebie przez tydzień patrzyłam sobie z daleka jak są wetknięte...Niestety okazało się ze jakaś Zmora albo Szelma albo Zmoroszelma patyczki powyciągała i dla niepoznaki poustawiała na baczność :x O dziewczynki grały w bierki żywopłotem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie dziewczynki :loveu: Na razie lecę do pauli _z bo już mi wstyd :oops: Ale DGM chodzi mi jak stara baba i szlag mnie ostatnio trafia :angryy: Ale najpierw Wam opowiem.... Posadziłam zywopłot. Tzn powsadzałam takie patyczki w ziemie i zadowolona z siebie przez tydzień patrzyłam sobie z daleka jak są wetknięte...Niestety okazało się ze jakaś Zmora albo Szelma albo Zmoroszelma patyczki powyciągała i dla niepoznaki poustawiała na baczność :x TZ mył auto i ciągle znikała mu szczotka spod ręki ;) A ja obserwowałam z okna jak dwie baby bawią się z nim w kotka i myszke :evil_lol: No i oczywiście do sąsiadów przyszli goście a akurat wtedy Szelmie się zachciało i calutki czas nadstawiała się Zmorce ...:razz: Ręce opadają :mad: Oprócz tego oczywiście ścigałam się z nimi kto pierwszy do orzecha bo nie nadąrzam zbierać przed nimi :angryy: Wszystko zjadają :2gunfire: Weszka - Twoje gruszki obgryzły: Zmorka z dołu, Szelma z góry.... Jabłek ni mam już :placz: Ktosie się dowitaminizowały :evil_lol: Siedziałam sobie i myślałam o tych paskudach ;) Czy one aby na pewno są psami?????:crazyeye: aja tak sobie kiedys myslalam ze zamiast boksera mogłam chciec jakiegos spokojniejszego piesa taka Zmore własnie..matko jedyna chyba byłam pijana jak tak pomyslalm:) Quote
mmbbaj Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysia napisał(a): akurat wtedy Szelmie się zachciało i calutki czas nadstawiała się Zmorce ...:razz: :cool3: co się Szelmie zachciało? :razz: :razz: :razz: Cześć Pysiu :p Quote
Korenia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 mmbbaj napisał(a)::cool3: co się Szelmie zachciało? :razz: :razz: :razz: Dzieci :evil_lol: Quote
agbar Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 mmbbaj napisał(a)::cool3: co się Szelmie zachciało? :razz: :razz: :razz: poprzytulac:) Quote
Hanna R. Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie dziewczynki :loveu: DGM chodzi mi jak stara baba To znaczy tak, jak ja ??? :cool3: :cool3: :cool3: Pysiu ? Quote
mmbbaj Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Korenia napisał(a):Dzieci :evil_lol: Ze Zmorką? :razz: .........:evil_lol: Quote
Pysia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu one nie są psami , one są suczkami :D To chyba wszystko tłumaczy :lol: beria napisał(a):O dziewczynki grały w bierki żywopłotem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: One grają moimi uczuciami ;) dealer napisał(a):aja tak sobie kiedys myslalam ze zamiast boksera mogłam chciec jakiegos spokojniejszego piesa taka Zmore własnie..matko jedyna chyba byłam pijana jak tak pomyslalm:) Ależ ona jest spokojna :) Zapytaj Weszke :diabloti: Oaza spokoju :p Tylko jej iloraz jest chyba nieco za wysoki dla mnie :diabloti: mmbbaj napisał(a)::cool3: co się Szelmie zachciało? :razz: :razz: :razz: Cześć Pysiu :p Cześć :) Sexu się zachciało :P Korenia napisał(a):Dzieci :evil_lol: E no - ona lubi sex dla sexu a nie dla dzieci :p dealer napisał(a):poprzytulac:) Delikatnie powiedziane... HankaRupczewska napisał(a):To znaczy tak, jak ja ??? :cool3: :cool3: :cool3: Pysiu ? Haniu jestem delikatną istotą jak najpardziej pokojową ale w tej chwili miałam ochote kopnąć Cię w koniec kręgosłupa :pissed: Tylko odległości zawdzięczasz to że nie poczułaś.... Quote
Maga100 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysiu, nadrobiłam wszystkie zaległe strony i ubawiłam się wspaniale :lol: dziękuję ci kochana :evil_lol: i wcale mi cię nie szkoda :evil_lol: mnie się przypomniało, jak za czasów mej nastoletniej młodości też parę razy mi zwiał ostatni autobus. a ponieważ zadzownić nie mogłam do rodzicieli (czasy komórek to nie były :cool1: ), i wiedząc, ze jak chociaż raz zawiodę zaufanie i się spóźnię to skonczy się totalna wolność (a miałam jej wiele :p ), to zawsze wracałam do domu taxi i.. czy rodziciele mieli inne wyjście jak zapłacić miłemu taksówkarzowi za dowiezienie ukochanej jedynaczki do domu?:lol: Pysia napisał(a):Tommy rozdarciuch uwielbiam go :p wychodzi do ogródka? Ja zaraz jak się przeprowadzę to sprawuję sobie kota :p jakie wyraźne zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysia napisał(a): :oops: Ale DGM chodzi mi jak stara baba ja chodze szybciej Pysia napisał(a): HankaRupczewska napisał(a):To znaczy tak, jak ja ??? :cool3: :cool3: :cool3: Pysiu ? Haniu jestem delikatną istotą jak najpardziej pokojową ale w tej chwili miałam ochote kopnąć Cię w koniec kręgosłupa :pissed: Tylko odległości zawdzięczasz to że nie poczułaś.... chcialas zeby Hania chodziła szybciej? Quote
Pysia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Maga100 napisał(a):Pysiu, nadrobiłam wszystkie zaległe strony i ubawiłam się wspaniale :lol: dziękuję ci kochana :evil_lol: i wcale mi cię nie szkoda :evil_lol: mnie się przypomniało, jak za czasów mej nastoletniej młodości też parę razy mi zwiał ostatni autobus. a ponieważ zadzownić nie mogłam do rodzicieli (czasy komórek to nie były :cool1: ), i wiedząc, ze jak chociaż raz zawiodę zaufanie i się spóźnię to skonczy się totalna wolność (a miałam jej wiele :p ), to zawsze wracałam do domu taxi i.. czy rodziciele mieli inne wyjście jak zapłacić miłemu taksówkarzowi za dowiezienie ukochanej jedynaczki do domu?:lol: uwielbiam go :p wychodzi do ogródka? Ja zaraz jak się przeprowadzę to sprawuję sobie kota :p jakie wyraźne zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przecież napisałam że to Matrix :diabloti: Tommy do ogródka nie wychodzi. Za dużo psów wkoło a on się ich wcale nie boi. Szybko postradałby życie :shake: Dopóki drzwi są na dwór otwarte to siedzi na górce a wieczorami drze się jak najęty chodząc po całym domu :cool1: Jest to ostatni mój kot.... Zapomniałam Wam napisać że kosz na śmieci w kuchni też "był" ....Zmoreczka... TZ kupił wieczorkiem w Realu nowy :cool1: Quote
Pysia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 PIKA napisał(a):ja chodze szybciej chcialas zeby Hania chodziła szybciej? Naprawdę Babciu potrafisz ? :diabloti: TAK ;) Bo nie przeczytała wszystkiego :eviltong: Quote
Maga100 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysia napisał(a): a wieczorami drze się jak najęty chodząc po całym domu :cool1: Jest to ostatni mój kot.... ja miałam w życiu trzy koty, z czego dwa były powsinogami i właśnie te dwa któregoś smutnego dnia nie wróciły do domu :-( ale dałam im wolność i dlatego nie chcę kota w mieszkaniu. Mój przyszły będzie wychodził. Oczywiscie w przypadku kota, który zna życie tylko domowe jest to bardziej niebezpieczne, ale w sytuacji gdy od początku jest łazikiem jest większa szansa, że sobie poradzi w trudnych sytuacjach. Dlatego jak tylko będzie dom, będzie i kot. Bo je uwielbiam :p Quote
Paula Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Hahaha :D Pysiu, Zmoroszelmy odkrywaja w sobie szczeniaka na nowo ;) Vectra napisał(a):Pysiu one nie są psami , one są suczkami :D Hihihi :) Slysze jak wymawiasz to, z takim przekąsem :evil_lol: Maga100 napisał(a):Dlatego jak tylko będzie dom, będzie i kot. Bo je uwielbiam :p Gorzej, jak Ci sie trafi taki wredny, jak Vektrze ;) Quote
Maga100 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 paula_z napisał(a): Gorzej, jak Ci sie trafi taki wredny, jak Vektrze ;) też będę go uwielbiac, nie będę taka wredna jak Vectra :diabloti: Quote
Pysia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Maga100 napisał(a):ja miałam w życiu trzy koty, z czego dwa były powsinogami i właśnie te dwa któregoś smutnego dnia nie wróciły do domu :-( ale dałam im wolność i dlatego nie chcę kota w mieszkaniu. Mój przyszły będzie wychodził. Oczywiscie w przypadku kota, który zna życie tylko domowe jest to bardziej niebezpieczne, ale w sytuacji gdy od początku jest łazikiem jest większa szansa, że sobie poradzi w trudnych sytuacjach. Dlatego jak tylko będzie dom, będzie i kot. Bo je uwielbiam :p A ja nie odkąd ciągle słyszę wrzaski kota :shake: paula_z napisał(a):Hahaha :D Pysiu, Zmoroszelmy odkrywaja w sobie szczeniaka na nowo ;) ;) A czy one kiedykolwiek przestały być szczeniakami? Wątpię ;) Przez płotek ;) Sobie leżymy Sekretne namowy :) Żeby Pysia nie słyszała Słuchaj uwaznie Szelma łajdaczka... Szelmodołek I Szelma w nim we własnej osobie... Schowana ;) Mój domowt strażnik :diabloti: Bardzo czujnie spiący ;) Quote
Vectra Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Maga100 napisał(a):też będę go uwielbiac, nie będę taka wredna jak Vectra :diabloti: buhahahahahaha zobaczysz trafi ci się gorsza franca niż mi :P:P:P:P apropo ide kota wystawić za drzwi :] Quote
Pysia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Zamknijcie oczy... Ostatnio tak wygląda mój dzień powszedni :cool1: Mała Nelli Połajdaczkowo Umordowana ;) Wola życia roślin Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysia jak tam u Was ciężko się przebić do życia bosszzz i ty sie dziwisz ze ja nie przyjazdzam - ja za słaba jestem- taka delikatna i wogóle :roll: Quote
malawaszka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pysia żarty na bok i pamiętaj kochana że jestem z Tobą zawsze!!! Duuuużo zdrowia dla Mamy!!! Quote
Recommended Posts