Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Pysiu :multi:

buhaha, jai Don Corleone :evil_lol::cool3: nie Don tylko Donia:evil_lol:

[quote name='Agga']Pysiu to ja musze poilnie postudiowac mapę.
Alu i co ty na to?:p ja dziś jestem otwarta na świat ...właśnie zmierzyłam sobie temperaturę bo mnie syćko bolało i mam tylko 38:p

[quote name='Agga']Pysia powita nas chlebem i solą.:cool3: tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy

Posted

[quote name='Pysia'] Babciu - a skąd wiesz że ja nie ...no ta dziewica ;-)
bo chyba dzieworodka nie jesteś :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy

to specjalnie, zeby Ci się pić chcialo :razz:

Posted

[quote name='Agga']Pysia powita nas chlebem i solą.

[quote name='Alicjarydzewska']tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy

Alu ten problem da się rozwiązać, zawsze możesz dostać chleb i ... wodę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mamuśka napisał(a):
tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy
to jak będzie Cię suszyć to wpadniesz do mnie na kawe i coś do żarcia :razz:
bo tam u tej jak jej tam :hmmmm: różowej Pysi to te dwie czarne sysko zeżarły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witajcie :multi:
[quote name='malawaszka']ooo będziemy miały gości :multi:
Ano mam taką nadzieje :p I Ty upieczesz ciasto :evil_lol:

[quote name='Agga']Pysia powita nas chlebem i solą.
Nie- tylko upieczonym przez Weszke ciastem :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska'] nie Don tylko Donia:evil_lol:

:p ja dziś jestem otwarta na świat ...właśnie zmierzyłam sobie temperaturę bo mnie syćko bolało i mam tylko 38:p

tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy
Racja - to ze wszech miar kobieta :cool1:
Kurcze musisz się wykurować kobieto :cool3:
Tylko? Mam zapas alkoholu ;) Na własnych nogach nie wyjdziesz :evil_lol:

[quote name='PIKA']bo chyba dzieworodka nie jesteś :evil_lol:

to specjalnie, zeby Ci się pić chcialo
Ech....No nie :placz: Urodziłam sama....
A Ali damy soli dużo żeby piła a nie jadła bo gospodyni ze mnie straszna :diabloti:

[quote name='beria']Alu ten problem da się rozwiązać, zawsze możesz dostać chleb i ... wodę :evil_lol:
Albo chleb i ....wino :p

[quote name='Vectra']to jak będzie Cię suszyć to wpadniesz do mnie na kawe i coś do żarcia :razz:
bo tam u tej jak jej tam :hmmmm: różowej Pysi to te dwie czarne sysko zeżarły :evil_lol:
A wiesz że mi dzisiaj koleżanki z pracy sprezentował takie cosik na ściane z brokatem ? :evil_lol:
Oj zeżarły mnie z butami :razz: Na dodatek nie podobają mi się oczy Szelmy. Muszę iść z nią do weta bo coś jej ropieją chociaż czerwonych nie ma:roll: No i najwyzsza pora Advantix im zaaplikować :cool1: Szelma też potrzebuje nowego posłanka a jak wiadomo duze rozmiary są dość....ciężkie :evil_lol:

[quote name='LAZY']Czy ktoś tu chciał za dziewicę robić...marzenia ściętej głowy:evil_lol:
Tak na serio to chyba dziewicą bym nie chciała być ;) Smoki i takie tam Drakule na dziewice czyhają :evil_lol:
Zmorka ma wielkie wiadro z wodą na dworze ( świerzutką ) i właśnie przyszła do domu, napiła się a teraz roznosi w pycholu reszte wody po domu :mad: Teraz idę umyć podłoge....

Posted

:p Jestem .....jeszcze żyję ...wstałam dzis po ciężkiej nocy o 10.15.........do pracy miałam na 12 :razz: ...ale zdążyłam ....
Kuruję sie i leczę intensywnie ....teraz piję kawę przy kompie ...tabletki przed spankiem wezmę a jak nie przejdzie to jutro do wracza pójdę bo nie lubię być chora .....a poza tym podobno mam jechać na jakieś Waszkowe ciasto:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p Jestem .....jeszcze żyję ...wstałam dzis po ciężkiej nocy o 10.15.........do pracy miałam na 12 :razz: ...ale zdążyłam ....
Kuruję sie i leczę intensywnie ....teraz piję kawę przy kompie ...tabletki przed spankiem wezmę a jak nie przejdzie to jutro do wracza pójdę bo nie lubię być chora .....a poza tym podobno mam jechać na jakieś Waszkowe ciasto:cool3:
I koniecznie zabiarz ze sobą tabletki na wątrobe, żołądek i przeciw biegunce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha!! Jeszcze młotek i przecinak do rozdrabniania :diabloti:
Uciekam z dogo bo Dyniowa Panienka jak to przeczyta to mnie zabije :-o

Posted

Cześć Pysiu :multi::multi:
ja całkiem przed chwilą szorowałam podłoge wymazaną błotem zmieszaną z sierścią - błoto powstało z piachu przytarganego na łapskach potfforów i wody pitej na dworze.
Jaka to fajna jest zabawa pić wode i zaras wpadać do domu z takim ociekającym pyskiem :angryy::angryy:

A co to za specjał ciastkowy w wykonaniu Weszki :razz::razz:

Posted

[quote name='Pysia']I koniecznie zabiarz ze sobą tabletki na wątrobe, żołądek i przeciw biegunce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha!! Jeszcze młotek i przecinak do rozdrabniania :diabloti:
Uciekam z dogo bo Dyniowa Panienka jak to przeczyta to mnie zabije :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam taki zestaw po ostatnim chorowanku;)

Posted

Vectra napisał(a):
Cześć Pysiu :multi::multi:
ja całkiem przed chwilą szorowałam podłoge wymazaną błotem zmieszaną z sierścią - błoto powstało z piachu przytarganego na łapskach potfforów i wody pitej na dworze.
Jaka to fajna jest zabawa pić wode i zaras wpadać do domu z takim ociekającym pyskiem :angryy::angryy:

A co to za specjał ciastkowy w wykonaniu Weszki :razz::razz:

No to mamy wyszorowane podłogi ;) Tylko jest pytanie: Na jak długo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A w ciasto nie wnikaj głębiej :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam taki zestaw po ostatnim chorowanku;)
Radzę Ci - zabierz koniecznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Karol zgania mnie z kompa :placz:

Posted

[quote name='Pysia']No to mamy wyszorowane podłogi ;) Tylko jest pytanie: Na jak długo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A w ciasto nie wnikaj głębiej :diabloti:
:hmmmm: narazie śpią w domu więc jest w miare czysto :evil_lol::evil_lol:
wylezą na dwór i będzie to samo :placz: i tak jest codzień 100razy :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:p ja dziś jestem otwarta na świat ...właśnie zmierzyłam sobie temperaturę bo mnie syćko bolało i mam tylko 38:p

Alu no popatrz ja też sie podobnie czuje tylko, że temp mniejsza.

AlicjaRydzewska napisała:

:cool3: tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy

No wiesz Alu ja myśle, że Pysia potrafi gotować więc coś by nam zapodała.

Pysia napisała:
Nie- tylko upieczonym przez Weszke ciastem :eviltong:

No i masz Alu odpowiedż. Pysia waszką się wyręcza.A Sama coś byś zapodała kochana.

Ala kuruj się kobito. Ja sama musze do apteki isc po antybiotyk.:angryy:

Posted

[quote name='Vectra']:hmmmm: narazie śpią w domu więc jest w miare czysto :evil_lol::evil_lol:
wylezą na dwór i będzie to samo :placz: i tak jest codzień 100razy :angryy:
No i Agga i Ala mają odpowiedź dlaczego nie gotuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poprostu czasu nie wystarcza pomiędzy pracą a myciem podłóg :diabloti:

[quote name='Agga']Alu no popatrz ja też sie podobnie czuje tylko, że temp mniejsza.

AlicjaRydzewska napisała:

No wiesz Alu ja myśle, że Pysia potrafi gotować więc coś by nam zapodała.

Pysia napisała:

No i masz Alu odpowiedż. Pysia waszką się wyręcza.A Sama coś byś zapodała kochana.

Ala kuruj się kobito. Ja sama musze do apteki isc po antybiotyk.:angryy:

No szybciutko zdrowieć :) A patrzyłaś już na mape? ;)
Coś tam potrafię ugotować ;) Najlepiej wychodzą mi schabowe i rosół :p Ewentualnie żurek :eviltong: Ponoć zalewajkę robię dobrą i czerwony barszczyk :roll: Umiem tez upiec kurczaka;) Nawet kuchenke mam z rożnem ( niewypróbowanym ....). Kiedyś piekłam ciasta i ciasteczka ale odkąd pracuję i mam fafluny to jakoś czas mi zbyt szybko mija :razz:
Ale jak przyjedziecie w sobote lub niedziele i mi dacie trochę czasu to głodne nie wyjdziecie ;)

[quote name='PIKA']takie twarde? :evil_lol:
Pytanie ;) Czy Weszka potrafi w ogóle piec ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia rozumiem, że teraz jesteś na egzaminie bo meczyk jest w tv i ulice puste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Serio :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To czemu mi nikt nie powiedział o tym terminie ? :placz: I jak ja będę jutro jeździć jak meczu nie ma ? :cool1:
Matko!! Jak jeżdzę to włącza mi się opcja paniki bo WSZYSCY CZYHAJą NA MOJE żYCIE !!!!
Mecze powinny być codziennie w godzinach mych jazd .....

Posted

Witaj Pysiu :lol:
[quote name='Pysia']Uciekam z dogo bo Dyniowa Panienka jak to przeczyta to mnie zabije :-o
Buhahahaha :grin: :grin: :grin:
[quote name='Pysia']Ewentualnie żurek :eviltong:
Mniam, dobry Zurek nie jest zly :evil_lol:

Posted

Witaj Paula i te które o mnie dzisiaj zapomniały.....
Nikt nie trzymał dzisiaj za mnie kciuków jak jeździłam bo nie czułam pozytywnych fluidów :-( Instruktor umarł ze smiechu jak mu powiedziałam że ze mną jest bezpieczny :roll: Ciekawe czemu :niewiem: A jak umierał i płakał śmiejąc się to ja myk z centrum w boczną uliczke gdzie nikt nie chciał mnie zabić :diabloti: I jak już facet się ocknął to stwierdził że nie jesteśmy tam gdzie być powinniśmy :crazyeye: i natychmiast kazał mi wracać do ryczących ciężarówek z wielkimi zębami i okropnych wyłupiastookich autobusów oraz wstrętnych mięsożernych samochodów osobowych kierowanych przez wygłodniałe bestie :placz: Otaczali mnie ze wszech stron a ja biedna musiałam lawirować i uciekać aby mnie żaden nie zjadł :flaming:
Facet zadawał też durne pytania typu: Gdzie się sprawdza poziom oleju :cool1: A jak powiedziłam ze w aucie na kontrolce to dostał ataku śmiechu kolejny raz :stupid: Czy on nie wie ze w dobie komputeryzacji nie otwiera się maski? :evil_lol:
Idę sobie teraz bo nikt mnie nie kocha :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

[quote name='Pysia']No i Agga i Ala mają odpowiedź dlaczego nie gotuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poprostu czasu nie wystarcza pomiędzy pracą a myciem podłóg :diabloti:

To czas na gosposie.:lol:

Pysia napisała:

A patrzyłaś już na mape? ;)

Pysiu powiedz mi czy to tu:
Sarnów
wieś
1700 osób
woj. śląskie
pow. będziński
gmina Psary

pysia napisała:
Coś tam potrafię ugotować ;) Najlepiej wychodzą mi schabowe i rosół :p Ewentualnie żurek :eviltong: Ponoć zalewajkę robię dobrą i czerwony barszczyk :roll: Umiem tez upiec kurczaka;) Nawet kuchenke mam z rożnem ( niewypróbowanym ....). Kiedyś piekłam ciasta i ciasteczka ale odkąd pracuję i mam fafluny to jakoś czas mi zbyt szybko mija :razz:
Ale jak przyjedziecie w sobote lub niedziele i mi dacie trochę czasu to głodne nie wyjdziecie ;)

Pysiu czas wyluzować. Czas wyprubować kuchenkę tzn rożno. Nie no to jednak duzo umiesz ugotować. ALicjo na coś się załapiemy kochana.

Pysia napisała:
Pytanie ;) Czy Weszka potrafi w ogóle piec ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tego to nie wiemy.Ona na zagłodozna nie wyglada. Ktoś mi kiedyś powiedział, że waszka wygląda na sląską babke. No to co waszunia ciasto będzie?:cool3: