Alicja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Pysiu :multi: buhaha, jai Don Corleone :evil_lol::cool3: nie Don tylko Donia:evil_lol: [quote name='Agga']Pysiu to ja musze poilnie postudiowac mapę. Alu i co ty na to?:p ja dziś jestem otwarta na świat ...właśnie zmierzyłam sobie temperaturę bo mnie syćko bolało i mam tylko 38:p [quote name='Agga']Pysia powita nas chlebem i solą.:cool3: tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Pysia'] Babciu - a skąd wiesz że ja nie ...no ta dziewica ;-) bo chyba dzieworodka nie jesteś :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy to specjalnie, zeby Ci się pić chcialo :razz: Quote
beria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Agga']Pysia powita nas chlebem i solą. [quote name='Alicjarydzewska']tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy Alu ten problem da się rozwiązać, zawsze możesz dostać chleb i ... wodę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Mamuśka napisał(a):tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy to jak będzie Cię suszyć to wpadniesz do mnie na kawe i coś do żarcia :razz: bo tam u tej jak jej tam :hmmmm: różowej Pysi to te dwie czarne sysko zeżarły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Czy ktoś tu chciał za dziewicę robić...marzenia ściętej głowy:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Witajcie :multi: [quote name='malawaszka']ooo będziemy miały gości :multi: Ano mam taką nadzieje :p I Ty upieczesz ciasto :evil_lol: [quote name='Agga']Pysia powita nas chlebem i solą. Nie- tylko upieczonym przez Weszke ciastem :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'] nie Don tylko Donia:evil_lol: :p ja dziś jestem otwarta na świat ...właśnie zmierzyłam sobie temperaturę bo mnie syćko bolało i mam tylko 38:p tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy Racja - to ze wszech miar kobieta :cool1: Kurcze musisz się wykurować kobieto :cool3: Tylko? Mam zapas alkoholu ;) Na własnych nogach nie wyjdziesz :evil_lol: [quote name='PIKA']bo chyba dzieworodka nie jesteś :evil_lol: to specjalnie, zeby Ci się pić chcialo Ech....No nie :placz: Urodziłam sama.... A Ali damy soli dużo żeby piła a nie jadła bo gospodyni ze mnie straszna :diabloti: [quote name='beria']Alu ten problem da się rozwiązać, zawsze możesz dostać chleb i ... wodę :evil_lol: Albo chleb i ....wino :p [quote name='Vectra']to jak będzie Cię suszyć to wpadniesz do mnie na kawe i coś do żarcia :razz: bo tam u tej jak jej tam :hmmmm: różowej Pysi to te dwie czarne sysko zeżarły :evil_lol: A wiesz że mi dzisiaj koleżanki z pracy sprezentował takie cosik na ściane z brokatem ? :evil_lol: Oj zeżarły mnie z butami :razz: Na dodatek nie podobają mi się oczy Szelmy. Muszę iść z nią do weta bo coś jej ropieją chociaż czerwonych nie ma:roll: No i najwyzsza pora Advantix im zaaplikować :cool1: Szelma też potrzebuje nowego posłanka a jak wiadomo duze rozmiary są dość....ciężkie :evil_lol: [quote name='LAZY']Czy ktoś tu chciał za dziewicę robić...marzenia ściętej głowy:evil_lol: Tak na serio to chyba dziewicą bym nie chciała być ;) Smoki i takie tam Drakule na dziewice czyhają :evil_lol: Zmorka ma wielkie wiadro z wodą na dworze ( świerzutką ) i właśnie przyszła do domu, napiła się a teraz roznosi w pycholu reszte wody po domu :mad: Teraz idę umyć podłoge.... Quote
Alicja Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 :p Jestem .....jeszcze żyję ...wstałam dzis po ciężkiej nocy o 10.15.........do pracy miałam na 12 :razz: ...ale zdążyłam .... Kuruję sie i leczę intensywnie ....teraz piję kawę przy kompie ...tabletki przed spankiem wezmę a jak nie przejdzie to jutro do wracza pójdę bo nie lubię być chora .....a poza tym podobno mam jechać na jakieś Waszkowe ciasto:cool3: Quote
Pysia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p Jestem .....jeszcze żyję ...wstałam dzis po ciężkiej nocy o 10.15.........do pracy miałam na 12 :razz: ...ale zdążyłam .... Kuruję sie i leczę intensywnie ....teraz piję kawę przy kompie ...tabletki przed spankiem wezmę a jak nie przejdzie to jutro do wracza pójdę bo nie lubię być chora .....a poza tym podobno mam jechać na jakieś Waszkowe ciasto:cool3: I koniecznie zabiarz ze sobą tabletki na wątrobe, żołądek i przeciw biegunce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha!! Jeszcze młotek i przecinak do rozdrabniania :diabloti: Uciekam z dogo bo Dyniowa Panienka jak to przeczyta to mnie zabije :-o Quote
Vectra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Cześć Pysiu :multi::multi: ja całkiem przed chwilą szorowałam podłoge wymazaną błotem zmieszaną z sierścią - błoto powstało z piachu przytarganego na łapskach potfforów i wody pitej na dworze. Jaka to fajna jest zabawa pić wode i zaras wpadać do domu z takim ociekającym pyskiem :angryy::angryy: A co to za specjał ciastkowy w wykonaniu Weszki :razz::razz: Quote
Alicja Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Pysia']I koniecznie zabiarz ze sobą tabletki na wątrobe, żołądek i przeciw biegunce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha!! Jeszcze młotek i przecinak do rozdrabniania :diabloti: Uciekam z dogo bo Dyniowa Panienka jak to przeczyta to mnie zabije :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam taki zestaw po ostatnim chorowanku;) Quote
Pysia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Vectra napisał(a):Cześć Pysiu :multi::multi: ja całkiem przed chwilą szorowałam podłoge wymazaną błotem zmieszaną z sierścią - błoto powstało z piachu przytarganego na łapskach potfforów i wody pitej na dworze. Jaka to fajna jest zabawa pić wode i zaras wpadać do domu z takim ociekającym pyskiem :angryy::angryy: A co to za specjał ciastkowy w wykonaniu Weszki :razz::razz: No to mamy wyszorowane podłogi ;) Tylko jest pytanie: Na jak długo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A w ciasto nie wnikaj głębiej :diabloti: Quote
Pysia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam taki zestaw po ostatnim chorowanku;) Radzę Ci - zabierz koniecznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karol zgania mnie z kompa :placz: Quote
Vectra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Pysia']No to mamy wyszorowane podłogi ;) Tylko jest pytanie: Na jak długo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A w ciasto nie wnikaj głębiej :diabloti: :hmmmm: narazie śpią w domu więc jest w miare czysto :evil_lol::evil_lol: wylezą na dwór i będzie to samo :placz: i tak jest codzień 100razy :angryy: Quote
Agga Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :p ja dziś jestem otwarta na świat ...właśnie zmierzyłam sobie temperaturę bo mnie syćko bolało i mam tylko 38:p Alu no popatrz ja też sie podobnie czuje tylko, że temp mniejsza. AlicjaRydzewska napisała: :cool3: tylko .....to nie jade :evil_lol: sól mi szkodzi w nadmiarze i mnie potem suszy No wiesz Alu ja myśle, że Pysia potrafi gotować więc coś by nam zapodała. Pysia napisała: Nie- tylko upieczonym przez Weszke ciastem :eviltong: No i masz Alu odpowiedż. Pysia waszką się wyręcza.A Sama coś byś zapodała kochana. Ala kuruj się kobito. Ja sama musze do apteki isc po antybiotyk.:angryy: Quote
PIKA Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Pysia napisał(a): A w ciasto nie wnikaj głębiej :diabloti: takie twarde? :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Vectra']:hmmmm: narazie śpią w domu więc jest w miare czysto :evil_lol::evil_lol: wylezą na dwór i będzie to samo :placz: i tak jest codzień 100razy :angryy: No i Agga i Ala mają odpowiedź dlaczego nie gotuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poprostu czasu nie wystarcza pomiędzy pracą a myciem podłóg :diabloti: [quote name='Agga']Alu no popatrz ja też sie podobnie czuje tylko, że temp mniejsza. AlicjaRydzewska napisała: No wiesz Alu ja myśle, że Pysia potrafi gotować więc coś by nam zapodała. Pysia napisała: No i masz Alu odpowiedż. Pysia waszką się wyręcza.A Sama coś byś zapodała kochana. Ala kuruj się kobito. Ja sama musze do apteki isc po antybiotyk.:angryy: No szybciutko zdrowieć :) A patrzyłaś już na mape? ;) Coś tam potrafię ugotować ;) Najlepiej wychodzą mi schabowe i rosół :p Ewentualnie żurek :eviltong: Ponoć zalewajkę robię dobrą i czerwony barszczyk :roll: Umiem tez upiec kurczaka;) Nawet kuchenke mam z rożnem ( niewypróbowanym ....). Kiedyś piekłam ciasta i ciasteczka ale odkąd pracuję i mam fafluny to jakoś czas mi zbyt szybko mija :razz: Ale jak przyjedziecie w sobote lub niedziele i mi dacie trochę czasu to głodne nie wyjdziecie ;) [quote name='PIKA']takie twarde? :evil_lol: Pytanie ;) Czy Weszka potrafi w ogóle piec ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Pysia napisał(a):Pytanie ;) Czy Weszka potrafi w ogóle piec ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo jasneeee :roflt: :evil_lol: :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Pysia rozumiem, że teraz jesteś na egzaminie bo meczyk jest w tv i ulice puste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 malawaszka napisał(a):Pysia rozumiem, że teraz jesteś na egzaminie bo meczyk jest w tv i ulice puste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Serio :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To czemu mi nikt nie powiedział o tym terminie ? :placz: I jak ja będę jutro jeździć jak meczu nie ma ? :cool1: Matko!! Jak jeżdzę to włącza mi się opcja paniki bo WSZYSCY CZYHAJą NA MOJE żYCIE !!!! Mecze powinny być codziennie w godzinach mych jazd ..... Quote
Paula Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Witaj Pysiu :lol: [quote name='Pysia']Uciekam z dogo bo Dyniowa Panienka jak to przeczyta to mnie zabije :-o Buhahahaha :grin: :grin: :grin: [quote name='Pysia']Ewentualnie żurek :eviltong: Mniam, dobry Zurek nie jest zly :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witaj Paula i te które o mnie dzisiaj zapomniały..... Nikt nie trzymał dzisiaj za mnie kciuków jak jeździłam bo nie czułam pozytywnych fluidów :-( Instruktor umarł ze smiechu jak mu powiedziałam że ze mną jest bezpieczny :roll: Ciekawe czemu :niewiem: A jak umierał i płakał śmiejąc się to ja myk z centrum w boczną uliczke gdzie nikt nie chciał mnie zabić :diabloti: I jak już facet się ocknął to stwierdził że nie jesteśmy tam gdzie być powinniśmy :crazyeye: i natychmiast kazał mi wracać do ryczących ciężarówek z wielkimi zębami i okropnych wyłupiastookich autobusów oraz wstrętnych mięsożernych samochodów osobowych kierowanych przez wygłodniałe bestie :placz: Otaczali mnie ze wszech stron a ja biedna musiałam lawirować i uciekać aby mnie żaden nie zjadł :flaming: Facet zadawał też durne pytania typu: Gdzie się sprawdza poziom oleju :cool1: A jak powiedziłam ze w aucie na kontrolce to dostał ataku śmiechu kolejny raz :stupid: Czy on nie wie ze w dobie komputeryzacji nie otwiera się maski? :evil_lol: Idę sobie teraz bo nikt mnie nie kocha :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 oo coś tak czułam że jeździsz - jakaś ciężka atmosfera na ulicy :evil_lol: Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Pysia']No i Agga i Ala mają odpowiedź dlaczego nie gotuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poprostu czasu nie wystarcza pomiędzy pracą a myciem podłóg :diabloti: To czas na gosposie.:lol: Pysia napisała: A patrzyłaś już na mape? ;) Pysiu powiedz mi czy to tu: Sarnów wieś 1700 osób woj. śląskie pow. będziński gmina Psary pysia napisała: Coś tam potrafię ugotować ;) Najlepiej wychodzą mi schabowe i rosół :p Ewentualnie żurek :eviltong: Ponoć zalewajkę robię dobrą i czerwony barszczyk :roll: Umiem tez upiec kurczaka;) Nawet kuchenke mam z rożnem ( niewypróbowanym ....). Kiedyś piekłam ciasta i ciasteczka ale odkąd pracuję i mam fafluny to jakoś czas mi zbyt szybko mija :razz: Ale jak przyjedziecie w sobote lub niedziele i mi dacie trochę czasu to głodne nie wyjdziecie ;) Pysiu czas wyluzować. Czas wyprubować kuchenkę tzn rożno. Nie no to jednak duzo umiesz ugotować. ALicjo na coś się załapiemy kochana. Pysia napisała: Pytanie ;) Czy Weszka potrafi w ogóle piec ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tego to nie wiemy.Ona na zagłodozna nie wyglada. Ktoś mi kiedyś powiedział, że waszka wygląda na sląską babke. No to co waszunia ciasto będzie?:cool3: Quote
PIKA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ooo Pysia przezylas :multi: A kto zginął? :evil_lol: Quote
Recommended Posts