Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysiu, strasznie seksualna ta wasza galeria się zrobiła ...
A a propos Karolka , to wszystko jeszcze przed Tobą ... Wiem coś o tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Też byłam luzacką mamusią dla Wojtusia :p
Teraz jestem luzacką babcią dla Mikołajka :p
Ale niekoniecznie luzacką mamusią dla Aśki :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']

Śliczna Mordecka:loveu:

Chciałam CI zwrócić uwagę że to są moje ZmorSzlemki :razz: :lol:

A tak wogóle to Dobry Wieczór i Dobranoc, bo jutro wyjeżdżam i znowu nie bedę miała jak Szelmutek oglądać :placz:

Posted

PIKA napisał(a):
Ona się wcale klaść nie będzie :evil_lol:

teoria, teorią a praktyka to insza rzeczywistośc :evil_lol:

O praktyce opowiada tacie ;)

malawaszka napisał(a):
nie i dlatego pisałam, że nie przyjadę :eviltong:

Dobranoc stetryczała Pysiu :crazyeye: :evil_lol:

Dzień dobry maupo czarna taka prawie jak Zmoroszelmy :eviltong:

HankaRupczewska napisał(a):
Pysiu, strasznie seksualna ta wasza galeria się zrobiła ...
A a propos Karolka , to wszystko jeszcze przed Tobą ... Wiem coś o tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Też byłam luzacką mamusią dla Wojtusia :p
Teraz jestem luzacką babcią dla Mikołajka :p
Ale niekoniecznie luzacką mamusią dla Aśki :cool1:

Haniu nie strasz mnie bo zaczynam się bać....

jo-jo napisał(a):
Śliczna Mordecka:loveu:

Chciałam CI zwrócić uwagę że to są moje ZmorSzlemki :razz: :lol:

A tak wogóle to Dobry Wieczór i Dobranoc, bo jutro wyjeżdżam i znowu nie bedę miała jak Szelmutek oglądać :placz:

Dobra Twoje tylko powiedz dlaczego TO JA JE UTRZYMUJE ? :razz:
Gdzie Ty ciągle wybywasz kobieto? :crazyeye:
Dzisiaj przyszłam z pracy, zjadłam obiadek i położyłam się na leżaku aby odpocząć. Niestety nie było mi to dane ( w końcu na wypoczynek jest noc :angryy: ) ponieważ paskudy postanowiły zlikwidować jedyną bariere jaka ich odgradza od ukochanych boorków. Jestem zachwycona ich przedsiębiorczością (:-x). Usłyszałam dziwny dźwięk i pobiegłam na drugą strone domu. Oczywiście ten aniołek - Zmorka - była prowodyrem bo Szelma jakoś jest mało zainteresowana psem którego mogłaby wciągnąć nosem ;) Niestety jako dobra przyjaciółka postanowiła Zmorce pomóc.... Siatka ledwo wytrzymała a ja z uśmiechem na ustach ( :mad:) pogoniłam towarzystwo. Jedna wylądowała przywiązana do orzecha a druga do wierzby:diabloti: Niestety nadal nie dane mi było zamknąć oka bo...Szelma odgryzła karabinek ze smyczy czym jestem zachwycona bo ktoś pisał że jego psy to potrafią i już myślałam że mam debile ( :chainsaw:). Następnym moim zakupem będą dwa łańcuchy :diabloti: I dwa pasy cnoty :diabloti:
Dodam że mój humor poprawił się błyskawicznie jak udało mi się NIE złamać nogi na pływających w wodzie kafelkach na przedpokoju ( :2gunfire:). Zmorka dba abym była sprytna :cool1:
Nie wiem co będzie jak przyjdzie zimno...Chyba będę miała dwie dekoratorki wnętrz...Ech! Jakie proste było życie w bloku....:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhaahahhahahahaa

czesc Pysia fajna masz maskote :evil_lol: :evil_lol:

Nie wierz w jej miny maskotki :razz: Ona w tym momencie obmyślała kolejny szelmowski plan :mad:

Vectra napisał(a):
święte słowa :shake::shake:

Prawda? Miałam spokój ;) Ale teraz przynajmniej NIGDY się nie nudzę :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aż normalnie żałuję że nie mogłam do Ciebie dziś przyjechać :roflt:

Zawsze możesz jutro :p Jestem pewna że dziewczyny coś wymyślą..... Potem opiszemy to obie :evil_lol:
Pobiegam teraz po galeriach i wstawię kilka fotek :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu jak ja załuje ze ty tak daleko mieszkasz :razz:ponudziłabym sie z toba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wcale daleko nie mieszkasz :mad: Tylko wcale nie chcesz przyjechać :mad:

[quote name='PIKA']Cześc Pysia :multi:

zazdraszczam Ci tych zmoroszelmowskich pomysłów :evil_lol:
Cześć Babciu :multi:
Tak naprawdę to duuużo więcej pomysłów ma Zmorka :mad: Ona tak od zawsze :evil_lol: Pamiętam jak zwalałam na TZta ze wyjada wszystko z lodówki do momentu jak zobaczyłam jak samodzielnie otwiera sobie drzwiczki od niej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Morał? Nowa lodówka bez klamek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ech opowiadać moznaby latami o niej ;)
Takiego gościa zamiast Weszki miałam

Oko w oko :evil_lol:

Jego plecki ;)

W porównaniu do sporego paka róży

Pojadł i sobie poszedł ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz śliczną podobiznę :evil_lol::eviltong:
Mnie się tez podoba ;)
Gwoli przypomnienia
Tommy rozdarciuch

Posted

Wiesz Pysiu ja czasem mam już dosyć tych ogródkowych przygód :angryy: ,ale jak sobie przypomne co było w bloku :shake::shake: to już chyba wole mieszkać tu gdzie mieszkam :p

:hmmmm: cholera przecież to Ty się wyśmiewałaś ze mnie jak moje psy robiły spustoszenie na podwórku i w domu :mad::mad::mad:
ha nie będe Ci współczuć :eviltong::eviltong:

I bardzo ci tak dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysiu Twoje opowieści o dwóch suczach w domu zaczynają mnie przerażać :crazyeye: Może faktycznie zostanę w bloku, z jednym psem :roll: A jak jeszcze Klaudia zechce wracać nocą z końca świata :shake: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']Wiesz Pysiu ja czasem mam już dosyć tych ogródkowych przygód :angryy: ,ale jak sobie przypomne co było w bloku :shake::shake: to już chyba wole mieszkać tu gdzie mieszkam :p

:hmmmm: cholera przecież to Ty się wyśmiewałaś ze mnie jak moje psy robiły spustoszenie na podwórku i w domu :mad::mad::mad:
ha nie będe Ci współczuć :eviltong::eviltong:

I bardzo ci tak dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i patrzaj ...Pysia sie wystraszyła :cool3:

Posted

Witajcie kochane dziewczynki :loveu:
[quote name='Vectra']Wiesz Pysiu ja czasem mam już dosyć tych ogródkowych przygód ,ale jak sobie przypomne co było w bloku :shake:to już chyba wole mieszkać tu gdzie mieszkam

:hmmmm:cholera przecież to Ty się wyśmiewałaś ze mnie jak moje psy robiły spustoszenie na podwórku i w domu :mad:
ha nie będe Ci współczuć

I bardzo ci tak dobrze
Ja się nigdy z nikogo nie wyśmiewam :obrazic:

[quote name='malawaszka']hahaha Vectra
Jak możesz niewierna duszo? :cry:

[quote name='beria']Pysiu Twoje opowieści o dwóch suczach w domu zaczynają mnie przerażać Może faktycznie zostanę w bloku, z jednym psem A jak jeszcze Klaudia zechce wracać nocą z końca świata :placz:
No co Ty? :crazyeye: Przecież to super takie obserwacje :evil_lol: A śmiech to zdrowie ;)
Co do Klaudii....No cóż...Pocieszać Cię nie będę tylko już zacznę współczuć ;)

[quote name='paula_z']Pysiu :loveu: Ja Cie po prostu uwielbiam czytac Dobra, teraz to naprawde ide juz spac Dobranoc
Oj paula_z -:oops:

[quote name='LAZY']Brawo Zmorka!!! Wspaniale jest czytać o takich psich wybrykach, aż się czlowiek podbudowuje, że nie jest sam z takim wariatem
Prawda? :diabloti: A zapytaj Weszki ;) Ona myśli że Zmorka to aniołek :diabloti: Bo Zmorka świetnie potrafi się lansować przy innych :lilangel:

[quote name='Alicjarydzewska']no i patrzaj ...Pysia sie wystraszyła :cool3:
Nic a nic ino że server był busy :angryy: Na dodatek piraciłam dzisiaj na polskich drogach :diabloti:

[quote name='PIKA']Cześć wnusiu :multi:

Co nam dzisiaj ciekawego opowiesz?
Cześć Babciu :loveu:
Dzisiaj jedynie Zmorka postanowiła sprawdzić co jest w koszu na śmieci na dworze....Wywaliła wszystko za pomocą Szelmy :-x Do tergo co mamy zrobić na podwórku dopisane jest zrobienie zamykanego miejsca na kosz :cool1: No i tyle bo po tym jak w biegu je zbluzgałam stwierdziły że3 dzisiaj sobie odpoczną i przemyślą jakiś niecny plan :cool3: W sumie to potem tylko kryły się nawzajem wprowadzając sąsiadke podglądaczke w osłupienie i zgorszenie :evil_lol: Kobieta aż poszła na 18-tą do kościoła zeby opowiedzieć innym babką jakie to ja mam zboczone suki :hmmmm:

[quote name='Korenia']Zmoroszelmy mają "świetne" pomysły!!! Zapraszamy do nas!
Przyjdziemy jak tylko server nie będzie busy....

[quote name='malawaszka']:evil_lol: no nie mogę tu też lanserka :lol:
Każdy się lansuje jak może :eviltong:
A tak apropo to powiedz że kawy Ci dla mnie szkoda było dzisiaj a nie że spałaś.....

Posted

Pysia napisał(a):

Dzisiaj jedynie Zmorka postanowiła sprawdzić co jest w koszu na śmieci na dworze....Wywaliła wszystko za pomocą Szelmy :-x Do tergo co mamy zrobić na podwórku dopisane jest zrobienie zamykanego miejsca na kosz :cool1: No i tyle bo po tym jak w biegu je zbluzgałam stwierdziły że3 dzisiaj sobie odpoczną i przemyślą jakiś niecny plan :cool3: W sumie to potem tylko kryły się nawzajem wprowadzając sąsiadke podglądaczke w osłupienie i zgorszenie :evil_lol: Kobieta aż poszła na 18-tą do kościoła zeby opowiedzieć innym babką jakie to ja mam zboczone suki :hmmmm:

Dobre ;) Widzę, że wszędzie są plotkary podwórzowe...