Hanna R. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Pysiu, strasznie seksualna ta wasza galeria się zrobiła ... A a propos Karolka , to wszystko jeszcze przed Tobą ... Wiem coś o tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Też byłam luzacką mamusią dla Wojtusia :p Teraz jestem luzacką babcią dla Mikołajka :p Ale niekoniecznie luzacką mamusią dla Aśki :cool1: Quote
jo-jo Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Pysia'] Śliczna Mordecka:loveu: Chciałam CI zwrócić uwagę że to są moje ZmorSzlemki :razz: :lol: A tak wogóle to Dobry Wieczór i Dobranoc, bo jutro wyjeżdżam i znowu nie bedę miała jak Szelmutek oglądać :placz: Quote
Pysia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 PIKA napisał(a):Ona się wcale klaść nie będzie :evil_lol: teoria, teorią a praktyka to insza rzeczywistośc :evil_lol: O praktyce opowiada tacie ;) malawaszka napisał(a):nie i dlatego pisałam, że nie przyjadę :eviltong: Dobranoc stetryczała Pysiu :crazyeye: :evil_lol: Dzień dobry maupo czarna taka prawie jak Zmoroszelmy :eviltong: HankaRupczewska napisał(a):Pysiu, strasznie seksualna ta wasza galeria się zrobiła ... A a propos Karolka , to wszystko jeszcze przed Tobą ... Wiem coś o tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Też byłam luzacką mamusią dla Wojtusia :p Teraz jestem luzacką babcią dla Mikołajka :p Ale niekoniecznie luzacką mamusią dla Aśki :cool1: Haniu nie strasz mnie bo zaczynam się bać.... jo-jo napisał(a):Śliczna Mordecka:loveu: Chciałam CI zwrócić uwagę że to są moje ZmorSzlemki :razz: :lol: A tak wogóle to Dobry Wieczór i Dobranoc, bo jutro wyjeżdżam i znowu nie bedę miała jak Szelmutek oglądać :placz: Dobra Twoje tylko powiedz dlaczego TO JA JE UTRZYMUJE ? :razz: Gdzie Ty ciągle wybywasz kobieto? :crazyeye: Dzisiaj przyszłam z pracy, zjadłam obiadek i położyłam się na leżaku aby odpocząć. Niestety nie było mi to dane ( w końcu na wypoczynek jest noc :angryy: ) ponieważ paskudy postanowiły zlikwidować jedyną bariere jaka ich odgradza od ukochanych boorków. Jestem zachwycona ich przedsiębiorczością (:-x). Usłyszałam dziwny dźwięk i pobiegłam na drugą strone domu. Oczywiście ten aniołek - Zmorka - była prowodyrem bo Szelma jakoś jest mało zainteresowana psem którego mogłaby wciągnąć nosem ;) Niestety jako dobra przyjaciółka postanowiła Zmorce pomóc.... Siatka ledwo wytrzymała a ja z uśmiechem na ustach ( :mad:) pogoniłam towarzystwo. Jedna wylądowała przywiązana do orzecha a druga do wierzby:diabloti: Niestety nadal nie dane mi było zamknąć oka bo...Szelma odgryzła karabinek ze smyczy czym jestem zachwycona bo ktoś pisał że jego psy to potrafią i już myślałam że mam debile ( :chainsaw:). Następnym moim zakupem będą dwa łańcuchy :diabloti: I dwa pasy cnoty :diabloti: Dodam że mój humor poprawił się błyskawicznie jak udało mi się NIE złamać nogi na pływających w wodzie kafelkach na przedpokoju ( :2gunfire:). Zmorka dba abym była sprytna :cool1: Nie wiem co będzie jak przyjdzie zimno...Chyba będę miała dwie dekoratorki wnętrz...Ech! Jakie proste było życie w bloku....:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Pysia'] No i oddałam.... A niech se ma ;) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhaahahhahahahaa czesc Pysia fajna masz maskote :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Pysia napisał(a):Jakie proste było życie w bloku....:evil_lol: święte słowa :shake::shake: Quote
malawaszka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aż normalnie żałuję że nie mogłam do Ciebie dziś przyjechać :roflt: Quote
Pysia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 dbsst napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhaahahhahahahaa czesc Pysia fajna masz maskote :evil_lol: :evil_lol: Nie wierz w jej miny maskotki :razz: Ona w tym momencie obmyślała kolejny szelmowski plan :mad: Vectra napisał(a):święte słowa :shake::shake: Prawda? Miałam spokój ;) Ale teraz przynajmniej NIGDY się nie nudzę :evil_lol: malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aż normalnie żałuję że nie mogłam do Ciebie dziś przyjechać :roflt: Zawsze możesz jutro :p Jestem pewna że dziewczyny coś wymyślą..... Potem opiszemy to obie :evil_lol: Pobiegam teraz po galeriach i wstawię kilka fotek :) Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu jak ja załuje ze ty tak daleko mieszkasz :razz:ponudziłabym sie z toba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Cześc Pysia :multi: zazdraszczam Ci tych zmoroszelmowskich pomysłów :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu jak ja załuje ze ty tak daleko mieszkasz :razz:ponudziłabym sie z toba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wcale daleko nie mieszkasz :mad: Tylko wcale nie chcesz przyjechać :mad: [quote name='PIKA']Cześc Pysia :multi: zazdraszczam Ci tych zmoroszelmowskich pomysłów :evil_lol: Cześć Babciu :multi: Tak naprawdę to duuużo więcej pomysłów ma Zmorka :mad: Ona tak od zawsze :evil_lol: Pamiętam jak zwalałam na TZta ze wyjada wszystko z lodówki do momentu jak zobaczyłam jak samodzielnie otwiera sobie drzwiczki od niej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Morał? Nowa lodówka bez klamek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ech opowiadać moznaby latami o niej ;) Takiego gościa zamiast Weszki miałam Oko w oko :evil_lol: Jego plecki ;) W porównaniu do sporego paka róży Pojadł i sobie poszedł ;) Quote
Pysia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 A takie grzybki póki jesteśmy młodzi ( ;)) rosną na naszym orzechu ;) Pojedyńczy I pajączek A to ponoć jestem ja :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz śliczną podobiznę :evil_lol::eviltong: Quote
Pysia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz śliczną podobiznę :evil_lol::eviltong: Mnie się tez podoba ;) Gwoli przypomnienia Tommy rozdarciuch Quote
Vectra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Wiesz Pysiu ja czasem mam już dosyć tych ogródkowych przygód :angryy: ,ale jak sobie przypomne co było w bloku :shake::shake: to już chyba wole mieszkać tu gdzie mieszkam :p :hmmmm: cholera przecież to Ty się wyśmiewałaś ze mnie jak moje psy robiły spustoszenie na podwórku i w domu :mad::mad::mad: ha nie będe Ci współczuć :eviltong::eviltong: I bardzo ci tak dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 hahaha Vectra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Pysiu Twoje opowieści o dwóch suczach w domu zaczynają mnie przerażać :crazyeye: Może faktycznie zostanę w bloku, z jednym psem :roll: A jak jeszcze Klaudia zechce wracać nocą z końca świata :shake: :placz: Quote
Paula Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Pysiu :loveu: Ja Cie po prostu uwielbiam czytac :multi: :evil_lol: Dobra, teraz to naprawde ide juz spac :roll: Dobranoc :bye: Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Brawo Zmorka!!! Wspaniale jest czytać o takich psich wybrykach, aż się czlowiek podbudowuje, że nie jest sam z takim wariatem:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Vectra']Wiesz Pysiu ja czasem mam już dosyć tych ogródkowych przygód :angryy: ,ale jak sobie przypomne co było w bloku :shake::shake: to już chyba wole mieszkać tu gdzie mieszkam :p :hmmmm: cholera przecież to Ty się wyśmiewałaś ze mnie jak moje psy robiły spustoszenie na podwórku i w domu :mad::mad::mad: ha nie będe Ci współczuć :eviltong::eviltong: I bardzo ci tak dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i patrzaj ...Pysia sie wystraszyła :cool3: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Cześć wnusiu :multi: Co nam dzisiaj ciekawego opowiesz? :evil_lol::evil_lol: Quote
Korenia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Zmoroszelmy mają "świetne" pomysły!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Zapraszamy do nas! Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nie mogę tu też lanserka :lol: Quote
Pysia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Witajcie kochane dziewczynki :loveu: [quote name='Vectra']Wiesz Pysiu ja czasem mam już dosyć tych ogródkowych przygód ,ale jak sobie przypomne co było w bloku :shake:to już chyba wole mieszkać tu gdzie mieszkam :hmmmm:cholera przecież to Ty się wyśmiewałaś ze mnie jak moje psy robiły spustoszenie na podwórku i w domu :mad: ha nie będe Ci współczuć I bardzo ci tak dobrze Ja się nigdy z nikogo nie wyśmiewam :obrazic: [quote name='malawaszka']hahaha Vectra Jak możesz niewierna duszo? :cry: [quote name='beria']Pysiu Twoje opowieści o dwóch suczach w domu zaczynają mnie przerażać Może faktycznie zostanę w bloku, z jednym psem A jak jeszcze Klaudia zechce wracać nocą z końca świata :placz: No co Ty? :crazyeye: Przecież to super takie obserwacje :evil_lol: A śmiech to zdrowie ;) Co do Klaudii....No cóż...Pocieszać Cię nie będę tylko już zacznę współczuć ;) [quote name='paula_z']Pysiu :loveu: Ja Cie po prostu uwielbiam czytac Dobra, teraz to naprawde ide juz spac Dobranoc Oj paula_z -:oops: [quote name='LAZY']Brawo Zmorka!!! Wspaniale jest czytać o takich psich wybrykach, aż się czlowiek podbudowuje, że nie jest sam z takim wariatem Prawda? :diabloti: A zapytaj Weszki ;) Ona myśli że Zmorka to aniołek :diabloti: Bo Zmorka świetnie potrafi się lansować przy innych :lilangel: [quote name='Alicjarydzewska']no i patrzaj ...Pysia sie wystraszyła :cool3: Nic a nic ino że server był busy :angryy: Na dodatek piraciłam dzisiaj na polskich drogach :diabloti: [quote name='PIKA']Cześć wnusiu :multi: Co nam dzisiaj ciekawego opowiesz? Cześć Babciu :loveu: Dzisiaj jedynie Zmorka postanowiła sprawdzić co jest w koszu na śmieci na dworze....Wywaliła wszystko za pomocą Szelmy :-x Do tergo co mamy zrobić na podwórku dopisane jest zrobienie zamykanego miejsca na kosz :cool1: No i tyle bo po tym jak w biegu je zbluzgałam stwierdziły że3 dzisiaj sobie odpoczną i przemyślą jakiś niecny plan :cool3: W sumie to potem tylko kryły się nawzajem wprowadzając sąsiadke podglądaczke w osłupienie i zgorszenie :evil_lol: Kobieta aż poszła na 18-tą do kościoła zeby opowiedzieć innym babką jakie to ja mam zboczone suki :hmmmm: [quote name='Korenia']Zmoroszelmy mają "świetne" pomysły!!! Zapraszamy do nas! Przyjdziemy jak tylko server nie będzie busy.... [quote name='malawaszka']:evil_lol: no nie mogę tu też lanserka :lol: Każdy się lansuje jak może :eviltong: A tak apropo to powiedz że kawy Ci dla mnie szkoda było dzisiaj a nie że spałaś..... Quote
Korenia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Pysia napisał(a): Dzisiaj jedynie Zmorka postanowiła sprawdzić co jest w koszu na śmieci na dworze....Wywaliła wszystko za pomocą Szelmy :-x Do tergo co mamy zrobić na podwórku dopisane jest zrobienie zamykanego miejsca na kosz :cool1: No i tyle bo po tym jak w biegu je zbluzgałam stwierdziły że3 dzisiaj sobie odpoczną i przemyślą jakiś niecny plan :cool3: W sumie to potem tylko kryły się nawzajem wprowadzając sąsiadke podglądaczke w osłupienie i zgorszenie :evil_lol: Kobieta aż poszła na 18-tą do kościoła zeby opowiedzieć innym babką jakie to ja mam zboczone suki :hmmmm: Dobre ;) Widzę, że wszędzie są plotkary podwórzowe... Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Pysia napisał(a):A tak apropo to powiedz że kawy Ci dla mnie szkoda było dzisiaj a nie że spałaś..... hyhyhy kawe niedawno kupiłam, więc jeszcze mi nie szkoda :evil_lol: Quote
Recommended Posts