Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

LAZY napisał(a):
Zaczęłam sie zastanawiac czy u mnie jest makro..ale gdzie ja to moge sprawdzic?:roll:

Napewno w instrukcji aparatu ;).

Ja w sumie nie używałam aparatu przez pół roku, bo nie umiałam obsługiwać :oops:, a na to mówiłam zawsze, że mi nie potrzebne. Teraz to ja się przyssałam do aparatu i nikt inny nie robi zdjęć :lol:.

Posted

Witam Wszystkich ;) Wpadłam na chwilkębo dopiero wróciłam do domciu. Mam mase spraw teraz do załatwienie. Zaraz przyjeżdża kuzyn z daleka bo....No musi ;(
Aparat mam dwa lata ale mój TZ gdzieś zapodział instrukcje i dlatego kiepsko z obsługą ;) Jak ktoś ma Canona PowerShot A60 to moze mi przyśle??? Dałabym na msze za jego zdrowie ;) Mam pomocnika w urabianiu mojego TZ na Canona EOSa....Moze za jakieś kilka lat da sie przekonać ....Masakra....
Buziaki i miłego przyszłego tygodnia.

Posted

Zmoreczka to mim doskonały a Zmorka - błazen :)
Dalszy ciag błazeństwa

Proszę o uśmiech ;)

Chwilowa zmiana image ;)

Jestem na etapie nosków ;)

Moja pysiulka

Krótko ścięta ( TZ - nozyczkami !!)

Kto ma dłuzszy ozorek ?

To ja ....Zmorowatosć I

Posted

agabass napisał(a):
hahaha ale zmorkowato u was:lol:

Hej agabass :0 Zmorkowato tzn " inaczej niz u normalnych ludzi " :evil_lol:
Alicjarydzewska napisał(a):

:crazyeye:Czarno widzę :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Proponuję sciągnąć okulary słoneczne ;) :eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Co za usmiech:loveu: :loveu:
Specjalnie dla Was abyscie czarno nie widziały

A to dowód ze z nami jest nie do konca tak jak należy ;)

Dobranoc Wszystkim :) Zmorkowate idą spać ;)

Posted

boskie foty:loveu: .a ten zegar-ja zegara nie mam,ale za to kalendarz z leonami wisi na scianie:lol: .a wlasciwie 2 kalendarze-jeden kupilam,a drugi...dostalam z Enigma i na jednej focie jest jest jej mamusia:loveu: :lol: .

Posted

Dzień Dobry Wszystkim :)
Serdeczne życzenia walentynkowe- wiele miłości i radości w zyciu dla Waszystkich

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, ja Cię BŁAGAM ! Ty mnie trzymaj ! Ja nie przepadam za kotami !
A TO MI SIĘ ZMIENIA !!!! :eek2: Jezu ! Jeszcze dorobię się przez Ciebie KOTA !!!! :eek2: :eek2: :eek2:

Jak mozna za kotami nie przepadać ?:mad: Tommy jest piękny i całkiem do psa podobny ;) No moze tak pomiędzy mną a psem....
[quote name='PiotrekJ']Pysiu, dziś pobiłaś wszelkie rekordy :cool3: ... Jestem pod wrażeniem foteczek :loveu: ...
Dzięki Blondasku:oops: :loveu:
[quote name='malawaszka']Cudny Tommy - a zgadnijcie czy JA go miziałam??? :cool3: :cool3: :cool3:
Chwalipięta ;):lol:

Posted

[quote name='daga10011']boskie foty:loveu: .a ten zegar-ja zegara nie mam,ale za to kalendarz z leonami wisi na scianie:lol: .a wlasciwie 2 kalendarze-jeden kupilam,a drugi...dostalam z Enigma i na jednej focie jest jest jej mamusia:loveu: :lol: .
Ja mam dwa zegary ze Zmoreczką ;) Jutro pokazę drugi ;) Obydwa wygralismy w niuffoto- jeden w 2004 roku a drugi w 2005 ;) Zmoreczka jest fotogenicznym niufkiem ;)
[quote name='KaRa_TC']

Co za oczy:loveu: :loveu: :loveu: a ten rożowy nosek miodzio:loveu:
To ozdoba naszego mieszkania ;) Czasem naszych ubrań też....:lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Dzięki Blondasku:oops: :loveu:

Ależ nie ma za co :cool3: :lol: :lol: ...

Tak w ogóle to witaj Blondyneczko ;) ...

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek dla Ciebie i Twojego TZ :cool3: ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ależ nie ma za co :cool3: :lol: :lol: ...

Tak w ogóle to witaj Blondyneczko ;) ...

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek dla Ciebie i Twojego TZ :cool3: ;) ...

Moje Walentynki dzisiaj są bardzo smutne :-( Żegnamy na zawsze naszego kochanego wujka....