PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Pysia']Nie śmiejcie ze mnie ale ja dzisiaj odkryłam ze mam funkcje MAKRO w aparacie....Nie wiecie gdzie ja instrukcje mogłam schować?? Moze da sie nim zrobić jakieś przyzwoite fotki tylko ja o tym nie wiem.... Instrukcjo obsługi !! Gdzie jestes!! Potrzebuję twojej pomocy !! Biedactwo :calus: ... :roflt::roflt::roflt:... Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Biedactwo :calus: ... :roflt::roflt::roflt:... Przecież prosiłam Pysia napisał(a): Nie smiejcie się ze mnie... ;) Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Pysia napisał(a):Przecież prosiłam No już dobra, pseplasam ;) ... Tak w ogóle to ja wcale lepszy od Ciebie nie jestem ;) :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):No już dobra, pseplasam ;) ... Tak w ogóle to ja wcale lepszy od Ciebie nie jestem ;) :evil_lol: :evil_lol: ... Też nie przeczytałeśinstrukcji i teraz jej szukasz?? Po 2 latach ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Zmoreczko nie ładnie tak na oczach wszystkich molestowac prosiaczka:diabloti: Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Pysia']Nie śmiejcie ze mnie ale ja dzisiaj odkryłam ze mam funkcje MAKRO w aparacie....Nie wiecie gdzie ja instrukcje mogłam schować?? Moze da sie nim zrobić jakieś przyzwoite fotki tylko ja o tym nie wiem.... Instrukcjo obsługi !! Gdzie jestes!! Potrzebuję twojej pomocy !!:oops: Pysia ja od dnia zakupu aparatu instrukcję noszę w torebce żeby w wolnej chwili się dokształcać i narazie .......................................:oops:tylko ją noszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Zmoreczko nie ładnie tak na oczach wszystkich molestowac prosiaczka:diabloti: Cnotę prosiaczka uratowała druga Zmoreczka ;) [quote name='Alicjarydzewska']:oops: Pysia ja od dnia zakupu aparatu instrukcję noszę w torebce żeby w wolnej chwili się dokształcać i narazie .......................................:oops:tylko ją noszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale przynajmniej wiesz gdzie ona jest.... Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Pysia napisał(a):Cnotę prosiaczka uratowała druga Zmoreczka ;) Pysiu, Ty opatentuj ten wynalazek - "Zmorka - pas cnoty najnowszej generacji" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ale Zmorka ma fajnego prosiaczka:evil_lol::evil_lol: A jak sie nim ladnie bawi.....:lol: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pysiu, Ty opatentuj ten wynalazek - "Zmorka - pas cnoty najnowszej generacji" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Pewnoscią sprzedawal by sie niezle:loveu: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Zmoreczko nie ładnie tak na oczach wszystkich molestowac prosiaczka:diabloti: Hmm.. Fionka też ma, ale przedniej łapki nie ma, a tylnią razem zepsułyśmy i to jest większe molestowanie świnki :cool3: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Cimi']Hmm.. Fionka też ma, ale przedniej łapki nie ma, a tylnią razem zepsułyśmy i to jest większe molestowanie świnki :cool3: :evil_lol: Ale ta świnka to dzidzius a z dzidziusiami trzeba obchodzić się delikatnie :p O patencie pomyślimy :) A teraz Zmoreczkowaty synuś :) Dostalismy foteczki :multi: Smarkacz :) Buzi buzi ( on chyba z facet całować się nie chce ;) ) Zmorzasty i jego pancio :) Quote
malawaszka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: jejciaaaaa ależ ogromnyyyy :multi: a na dłoni go trzymałam :shake: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ'] [quote name='Alicjarydzewska'] :angryy: Pysiu ta świnka jest stanowczo za mała :cool1: No właśnie, nie było w rozmiarze Zmorkowym? :evil_lol: proponuje wietnamska kupic :diabloti: [quote name='malawaszka']:loveu: :loveu: :loveu: jejciaaaaa ależ ogromnyyyy :multi: a na dłoni go trzymałam :shake: pańcia? :crazyeye: Quote
sylwiaskalska Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Pysia napisał(a):Uwazaj żebym Cię nie wzięła za słowo :lol: Pysia ja serio - jak masz ochotkę zapraszam :) Quote
Pysia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pysia ja serio - jak masz ochotkę zapraszam :) Pożyjemy zobaczymy ;) A Ty nie masz ochoty Jury zwiedzić? PIKA napisał(a):proponuje wietnamska kupic :diabloti: Nie pomyślałam o tym :lol: Dzięki za pomysł:evil_lol: PIKA napisał(a):pańcia? :crazyeye: Malawaszka - przyznaj się:mad: Quote
Pysia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Smutno sie tutaj zrobiło...Brakuje mi czasu wstawićfotki. A uzbierało się troszke takich domowych Zmoreczek ...Moze uda mi się później? Quote
sylwiaskalska Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jak to smutno e tam Pysia na dobry humorek :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Pysia']Smutno sie tutaj zrobiło...Brakuje mi czasu wstawićfotki. A uzbierało się troszke takich domowych Zmoreczek ...Moze uda mi się później? nam też smutno, ze tak malo zdjec i ze nie masz czasu ich wstawic :shake: ale liczymy na to, ze później się uda :multi: Quote
malawaszka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 PIKA napisał(a): pańcia? :crazyeye: :crazyeye: ależ broń boże - toż ten pańcio chyba młody cokolwiek :cool1: psiaka oczywiście że psiaka :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Pysia na pewno zajada chipsy zamiast wklejić zdjęcia;) Quote
Pysia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 No i od razu mi weselej :drink1: Ciut podobny do mojego TZ :evil_lol: :evil_lol: On też tak potrafi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że on tu nie wchodzi ;) Quote
sylwiaskalska Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Pysia']Ciut podobny do mojego TZ :evil_lol: :evil_lol: On też tak potrafi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że on tu nie wchodzi ;) Oj dobrze dobrze że nie wchodzi :cool1: Quote
ewelinabuck Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20jedzenie/jedzenie__25_.gif krecimy pYsie Quote
Recommended Posts