Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Nie śmiejcie ze mnie ale ja dzisiaj odkryłam ze mam funkcje MAKRO w aparacie....Nie wiecie gdzie ja instrukcje mogłam schować?? Moze da sie nim zrobić jakieś przyzwoite fotki tylko ja o tym nie wiem....
Instrukcjo obsługi !! Gdzie jestes!! Potrzebuję twojej pomocy !!

Biedactwo :calus: ... :roflt::roflt::roflt:...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No już dobra, pseplasam ;) ...
Tak w ogóle to ja wcale lepszy od Ciebie nie jestem ;) :evil_lol: :evil_lol: ...

Też nie przeczytałeśinstrukcji i teraz jej szukasz?? Po 2 latach ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Nie śmiejcie ze mnie ale ja dzisiaj odkryłam ze mam funkcje MAKRO w aparacie....Nie wiecie gdzie ja instrukcje mogłam schować?? Moze da sie nim zrobić jakieś przyzwoite fotki tylko ja o tym nie wiem....
Instrukcjo obsługi !! Gdzie jestes!! Potrzebuję twojej pomocy !!:oops: Pysia ja od dnia zakupu aparatu instrukcję noszę w torebce żeby w wolnej chwili się dokształcać i narazie .......................................:oops:tylko ją noszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Zmoreczko nie ładnie tak na oczach wszystkich molestowac prosiaczka:diabloti:
Cnotę prosiaczka uratowała druga Zmoreczka ;)
[quote name='Alicjarydzewska']:oops: Pysia ja od dnia zakupu aparatu instrukcję noszę w torebce żeby w wolnej chwili się dokształcać i narazie .......................................:oops:tylko ją noszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale przynajmniej wiesz gdzie ona jest....

Posted

Pysia napisał(a):
Cnotę prosiaczka uratowała druga Zmoreczka ;)

Pysiu, Ty opatentuj ten wynalazek - "Zmorka - pas cnoty najnowszej generacji" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Pysiu, Ty opatentuj ten wynalazek - "Zmorka - pas cnoty najnowszej generacji" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Pewnoscią sprzedawal by sie niezle:loveu:

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Zmoreczko nie ładnie tak na oczach wszystkich molestowac prosiaczka:diabloti:
Hmm.. Fionka też ma, ale przedniej łapki nie ma, a tylnią razem zepsułyśmy i to jest większe molestowanie świnki :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']Hmm.. Fionka też ma, ale przedniej łapki nie ma, a tylnią razem zepsułyśmy i to jest większe molestowanie świnki :cool3: :evil_lol:
Ale ta świnka to dzidzius a z dzidziusiami trzeba obchodzić się delikatnie :p
O patencie pomyślimy :) A teraz Zmoreczkowaty synuś :) Dostalismy foteczki :multi:
Smarkacz :)

Buzi buzi ( on chyba z facet całować się nie chce ;) )

Zmorzasty i jego pancio :)

Posted

[quote name='PiotrekJ']
[quote name='Alicjarydzewska']

:angryy: Pysiu ta świnka jest stanowczo za mała :cool1:
No właśnie, nie było w rozmiarze Zmorkowym? :evil_lol:

proponuje wietnamska kupic :diabloti:

[quote name='malawaszka']:loveu: :loveu: :loveu: jejciaaaaa ależ ogromnyyyy :multi: a na dłoni go trzymałam :shake:
pańcia? :crazyeye:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Pysia ja serio - jak masz ochotkę zapraszam :)

Pożyjemy zobaczymy ;)
A Ty nie masz ochoty Jury zwiedzić?
PIKA napisał(a):
proponuje wietnamska kupic :diabloti:

Nie pomyślałam o tym :lol: Dzięki za pomysł:evil_lol:
PIKA napisał(a):
pańcia? :crazyeye:

Malawaszka - przyznaj się:mad:

Posted

[quote name='Pysia']Smutno sie tutaj zrobiło...Brakuje mi czasu wstawićfotki. A uzbierało się troszke takich domowych Zmoreczek ...Moze uda mi się później?

nam też smutno, ze tak malo zdjec i ze nie masz czasu ich wstawic :shake: ale liczymy na to, ze później się uda :multi:

Posted

No i od razu mi weselej :drink1:

Ciut podobny do mojego TZ :evil_lol: :evil_lol: On też tak potrafi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dobrze że on tu nie wchodzi ;)