Hanna R. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysiu a my i tak będziemy Ci zazdrościć ... :shake: Bo nam się okrutnie Zmory podobają... Wszystkim. No, może Gezesława i Mani nie pytałam. Ale reszta rodziny jest zauroczona !!! SŁOWO ! :loveu: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']To może lepiej ją gdzieś za szafe odłożyć:cool3: Co ma rączka pozniej bolec:cool3: Odłożyłam ;) A to specjalnie dla Ciebie :) No i dowiedziałam się właśnie ze białemu kotu robi się inaczej fotki nizczarnym psom.... Uszko Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 To zdjęcie poprostu powaliło mnie na kolana:loveu: :loveu: :loveu: Prześliczny jest....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu a my i tak będziemy Ci zazdrościć ... :shake: Bo nam się okrutnie Zmory podobają... Wszystkim. No, może Gezesława i Mani nie pytałam. Ale reszta rodziny jest zauroczona !!! SŁOWO ! :loveu: Dziękuje Haniu:oops: One sa o wiele ładniejsze w naturze ;) A Twój Gazesłam jest uroczy bardzo i fotogeniczny :) Mania mimo wieku też ma swój urok - słowo :) Quote
malawaszka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ojjj są te Zmorki piękniejsze są na zywo i zgadnijcie kto je widuje na żywo :cool1: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='malawaszka']ojjj są te Zmorki piękniejsze są na zywo i zgadnijcie kto je widuje na żywo :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Waszeńko :multi: Właśnie pobiłaś rekord budowy zdania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale rozumiem ze to w locie było i z zadyszką ;) Chwalipięta ;) Quote
malawaszka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :oops: no jakoś tak "na żywo" mi wyszło to zdanie :oops: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='malawaszka']:oops: no jakoś tak "na żywo" mi wyszło to zdanie :oops: No wiem przeca ;) Pycholek dla Ciebie Waszeńko :) Quote
malawaszka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: w ten słodki pycholek, który całowałam również "na żywo" :cool1: i dobranoc bo padam na pysk bo oczywiście przy piątku nie mogłam sobie odmówić pójściana piffko :eviltong: Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 A to specjalnie dla Ciebie :smile: ten kot ni ma tulowia :crazyeye: i lap :crazyeye: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PIKA napisał(a):ten kot ni ma tulowia :crazyeye: i lap :crazyeye: Bo to mop w kształcie kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 pysiu wiesz ze ja cie widze w szczecinie w tym roku;) ze zmorkami Quote
anushka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 tyle cooodnych fotek,dawno mnie nie było :shake: ,ale straciliśmy naszego psa Jerrego:-( i nie bardzo chciało mi się piasć,tylko czasem czytałam..stanowczo za mało chwalisz się kitkiem :razz: a poza tym pisze ci PW :cool1: i te "czarne" to są do zacałowania???można ??? Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Ania-k']tyle cooodnych fotek,dawno mnie nie było :shake: ,ale straciliśmy naszego psa Jerrego:-( i nie bardzo chciało mi się piasć,tylko czasem czytałam..stanowczo za mało chwalisz się kitkiem :razz: a poza tym pisze ci PW :cool1: i te "czarne" to są do zacałowania???można ??? Przykro mi bardzo :-( :-( :-( Czarne mozna całować do woli ;) Przyjedź i zacałuj ;) Dzień Dobry wszystkim w ten piękny słoneczny dzień :) Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 ewelinabuck napisał(a):pysiu wiesz ze ja cie widze w szczecinie w tym roku;) ze zmorkami Jak mi kierowce załatwisz :eviltong: I nocleg :eviltong: I najchętniej kilka osób do obsługi psów :evil_lol: Żartuję ;) Zobaczymy co będzie :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień Doberek Pysiu, Zmorki :p ... Blondyneczko, jak minął wczorajszy wieczór? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek Pysiu, Zmorki :p ... Blondyneczko, jak minął wczorajszy wieczór? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: A widzisz paskudo :eviltong: Wieczór minął super :eviltong: A dzisiaj już mamy TZta dla siebie :multi: :multi: :multi: Quote
PiotrekJ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Pysia']A widzisz paskudo :eviltong: Wieczór minął super :eviltong: A dzisiaj już mamy TZta dla siebie :multi: :multi: :multi: To znaczy co? Kolega jednak dotarł? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='PiotrekJ']To znaczy co? Kolega jednak dotarł? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie dotarł ( jesteśzboczony[SIZE=2] ) za to z jednej strony miałam w łóżku czarną mordusie a z drugiej szaro-białą ;) Jezeli chodzi o urodę tych pycholów to był to na 100% lepszy widok niz twarz faceta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Pysia']Nie dotarł ( jesteśzboczony[SIZE=2] ) za to z jednej strony miałam w łóżku czarną mordusie a z drugiej szaro-białą ;) Jezeli chodzi o urodę tych pycholów to był to na 100% lepszy widok niz twarz faceta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak tak możesz? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak tak możesz? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A normalnie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A normalnie :eviltong: :eviltong: :eviltong: I to mnie, Blondaska, tak określać? :shake: :-( Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 PiotrekJ napisał(a):I to mnie, Blondaska, tak określać? :shake: :-( Biedny Blondasek ;) Nie smuć sie juz bo właśnie za to Cię lubię;) Quote
Recommended Posts