Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, czy Ty wiesz, że udzielając TOBIE informacji Debeściara drastycznie odróżowiła geziową galerię ??? Leć do nas NATYCHMIAST i ZOBACZ !!! :p :p :p

no tak przyszla i mnie wygadala :shake: :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
A to że jak Ci będęmatryczke wyrabiać to nadam imie ALKOHOLIC :evil_lol:

tylko się nie waż dopuszczać mnie do byle kogo :mad: i przed zrobieniem uprawnień hodowlanych :evil_lol:

Posted

[quote=PysiaJ...ciągle spaceruję ale robienie fot to taka wielka przyjemność ;) Za to nigdy nie oglądam telewizji :lol:
Mam dla Ciebie radę. Stare przysłowie japońskie mówi: " Nie masz czasu? Znajdź sobie dodatkowe zajęcie " :lol: U mnie się sprawdza ;)

Pysia, kiedy ja tez nie ogladam telewizji... jednak moje dwie córki (4 i 8 lat) wymagaja wiekszej opieki:)

Posted

[quote name='malawaszka']tylko się nie waż dopuszczać mnie do byle kogo :mad: i przed zrobieniem uprawnień hodowlanych :evil_lol:
Nie martw się ;) Reproduktora dobiorę Ci bardzo starannie :lol: Takiego z super pochodzeniem i bardzo utytuowanego :lol: Moze nawet za granice pojedziemy??
No i ja preferuję albo rasowe czyli z rodowodem albo kundelki ze schroniska więć dopuszczenie bez uprawnień nie wchodzi w grę :mad:
[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, czy Ty wiesz, że udzielając TOBIE informacji Debeściara drastycznie odróżowiła geziową galerię ??? Leć do nas NATYCHMIAST i ZOBACZ !!! :p :p :p
Wiem :) Byłam i zaśmiewałam się dosłownie do łez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale narobiłam zadymy w sennej galerii :lol: :lol: :lol:
[quote name='dbsst'] :-o :-o :-o o rany spi snem lodowatym (sniegowatym) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Bo to Królewna Śnieżka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Bo to Królewna Śnieżka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a widzisz widzialam Krolewskie podobienstwo ale tak jakos nie moglam sobie dopasowac czy to Śnieżka czy to Śpiąca Królewna czy moze Kopciuszek ;)

Posted

dbsst napisał(a):
a widzisz widzialam Krolewskie podobienstwo ale tak jakos nie moglam sobie dopasowac czy to Śnieżka czy to Śpiąca Królewna czy moze Kopciuszek ;)

Bo to tak naprawdę jest Czerwony Kapturek :-D :D :-D

Posted

Pysia napisał(a):
Bo to tak naprawdę jest Czerwony Kapturek :-D :D :-D

hahahhahahaha a juz sie balam ze moze to byc alicja z Krainy Czarów :cool3: :cool1: :lol: :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhahahaha a juz sie balam ze moze to byc alicja z Krainy Czarów :cool3: :cool1: :lol: :lol: :lol:

Nie bo ona z królikami nie chce mieć nic wspólnego :lol:

Posted

Kolejne fotki Zmorek bo coś pustawo...
Co by tu zbroić ?

Zmorka&Karol

Ciąg dalszy podłogowego snu ;)

Nie ma jak duża kudłata dziewczyna :)

Dwie jeszcze lepiej :lol:

W głębokim śnie

Juz na psie....

:evil_lol:

Poduszka :)

Asymilacja

Trzeba umyć tą głowę

Dokładnie

Maleństwa

Posted

[quote name='dbsst']

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łaaaaaaaaa Psies Morderca Morduje Miłością:evil_lol: :evil_lol:
To nie morderstwo tylko pełna asymilacja ;)
Dalszy ciąg:
Killerki :evil_lol:
A własciwie - WSTAWAJ KAROL!!

Co się dzieje ??

Trzeba umyć bo spał ;)

Kto śmiał mnie budzic !!

Posted

[quote name='Agga']Jakie rewelacyjne foty:-o :loveu:
Tyle miłości okazują:loveu:
A pan jaki szczęśliwy:evil_lol:
Witaj Agga :)
To jest razem 115 kg. miłości :loveu: :loveu: :loveu: plus jakieś70 ( Karol):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Agga :)
To jest razem 115 kg. miłości :loveu: :loveu: :loveu: plus jakieś70 ( Karol):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj!
wow 115 kg miłości. Super razem wyglądają. Jest co kochać:loveu: mowie o psach hihih.... Karola tez ktos pewnie kocha:eviltong: