dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, czy Ty wiesz, że udzielając TOBIE informacji Debeściara drastycznie odróżowiła geziową galerię ??? Leć do nas NATYCHMIAST i ZOBACZ !!! :p :p :p no tak przyszla i mnie wygadala :shake: :cool1: Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a):A to że jak Ci będęmatryczke wyrabiać to nadam imie ALKOHOLIC :evil_lol: tylko się nie waż dopuszczać mnie do byle kogo :mad: i przed zrobieniem uprawnień hodowlanych :evil_lol: Quote
Baha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote=PysiaJ...ciągle spaceruję ale robienie fot to taka wielka przyjemność ;) Za to nigdy nie oglądam telewizji :lol: Mam dla Ciebie radę. Stare przysłowie japońskie mówi: " Nie masz czasu? Znajdź sobie dodatkowe zajęcie " :lol: U mnie się sprawdza ;) Pysia, kiedy ja tez nie ogladam telewizji... jednak moje dwie córki (4 i 8 lat) wymagaja wiekszej opieki:) Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='malawaszka']tylko się nie waż dopuszczać mnie do byle kogo :mad: i przed zrobieniem uprawnień hodowlanych :evil_lol: Nie martw się ;) Reproduktora dobiorę Ci bardzo starannie :lol: Takiego z super pochodzeniem i bardzo utytuowanego :lol: Moze nawet za granice pojedziemy?? No i ja preferuję albo rasowe czyli z rodowodem albo kundelki ze schroniska więć dopuszczenie bez uprawnień nie wchodzi w grę :mad: [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, czy Ty wiesz, że udzielając TOBIE informacji Debeściara drastycznie odróżowiła geziową galerię ??? Leć do nas NATYCHMIAST i ZOBACZ !!! :p :p :p Wiem :) Byłam i zaśmiewałam się dosłownie do łez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale narobiłam zadymy w sennej galerii :lol: :lol: :lol: [quote name='dbsst'] :-o :-o :-o o rany spi snem lodowatym (sniegowatym) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo to Królewna Śnieżka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a): Bo to Królewna Śnieżka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a widzisz widzialam Krolewskie podobienstwo ale tak jakos nie moglam sobie dopasowac czy to Śnieżka czy to Śpiąca Królewna czy moze Kopciuszek ;) Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):a widzisz widzialam Krolewskie podobienstwo ale tak jakos nie moglam sobie dopasowac czy to Śnieżka czy to Śpiąca Królewna czy moze Kopciuszek ;) Bo to tak naprawdę jest Czerwony Kapturek :-D :D :-D Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a):Bo to tak naprawdę jest Czerwony Kapturek :-D :D :-D hahahhahahaha a juz sie balam ze moze to byc alicja z Krainy Czarów :cool3: :cool1: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):hahahhahahaha a juz sie balam ze moze to byc alicja z Krainy Czarów :cool3: :cool1: :lol: :lol: :lol: Nie bo ona z królikami nie chce mieć nic wspólnego :lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a):Nie bo ona z królikami nie chce mieć nic wspólnego :lol: hahahahahahahahahha a blaszane towarzystwo ;) Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):hahahahahahahahahha a blaszane towarzystwo ;) No...Z tym bywa różnie ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Kolejne fotki Zmorek bo coś pustawo... Co by tu zbroić ? Zmorka&Karol Ciąg dalszy podłogowego snu ;) Nie ma jak duża kudłata dziewczyna :) Dwie jeszcze lepiej :lol: W głębokim śnie Juz na psie.... :evil_lol: Poduszka :) Asymilacja Trzeba umyć tą głowę Dokładnie Maleństwa Quote
r_2005 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Pysia, fotoreportaż rewelacyjny:lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łaaaaaaaaa Psies Morderca Morduje Miłością:evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łaaaaaaaaa Psies Morderca Morduje Miłością:evil_lol: :evil_lol: To nie morderstwo tylko pełna asymilacja ;) Dalszy ciąg: Killerki :evil_lol: A własciwie - WSTAWAJ KAROL!! Co się dzieje ?? Trzeba umyć bo spał ;) Kto śmiał mnie budzic !! Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jakie rewelacyjne foty:-o :loveu: Tyle miłości okazują:loveu: A pan jaki szczęśliwy:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Agga']Jakie rewelacyjne foty:-o :loveu: Tyle miłości okazują:loveu: A pan jaki szczęśliwy:evil_lol: Witaj Agga :) To jest razem 115 kg. miłości :loveu: :loveu: :loveu: plus jakieś70 ( Karol):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Agga :) To jest razem 115 kg. miłości :loveu: :loveu: :loveu: plus jakieś70 ( Karol):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj! wow 115 kg miłości. Super razem wyglądają. Jest co kochać:loveu: mowie o psach hihih.... Karola tez ktos pewnie kocha:eviltong: Quote
Pysia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agga napisał(a):Witaj! Karola tez ktos pewnie kocha:eviltong: Raz ta raz tamta ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dwie jeszcze lepiej :lol: no ten to nie zmarznie :lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):no ten to nie zmarznie :lol: One są zdrajczyniami bo przy mnie tak nie leżą !! Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Pysia napisał(a):One są zdrajczyniami bo przy mnie tak nie leżą !!bo Karol to mężczyzna a ty kobita :razz: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Pysia napisał(a):One są zdrajczyniami bo przy mnie tak nie leżą !! o przeciez to baby zanaczy maja prawidlowe skłonności :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Pysia']One są zdrajczyniami bo przy mnie tak nie leżą !! nie bądź małostkowo zazdrosna :evil_lol: To nie przystoi :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 super hahaha Karol mega szczęśliwy z pobudki :lol: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jezu. Ja NAPRAWDĘ NIE MOGĘ do Was wchodzić ... Poprostu nie mogę ...Napada mnie zazdrośc jakas taka szczególnie złośliwa ! JA BYM CHCIAŁA MIEĆ TAKIE ZMORY ... :-( Quote
Recommended Posts