sylwiaskalska Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Uważaj Bo Pysia może wtedy - jako odwecik ;) Quote
ewelinabuck Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 NIE MOGLAM INACYEKJ WSTAWIC BO MAM KLAWISYE NA KLAWIATURYE POPRzESTAWIANE Quote
ewelinabuck Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Chzba Musye Ja O Podloge Pierdzknac Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: ależ broń boże - toż ten pańcio chyba młody cokolwiek :cool1: psiaka oczywiście że psiaka :loveu: jak mlody to moglaś go noscić, ... jak byl maly :evil_lol: [quote name='Pysia']No i od razu mi weselej :drink1: Ciut podobny do mojego TZ :evil_lol: :evil_lol: On też tak potrafi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że on tu nie wchodzi ;) tez ma taki brzuch? :roll: Quote
Pysia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='PIKA']jak mlody to moglaś go noscić, ... jak byl maly :evil_lol: Jest chyba 5-6 lat młodszy od Waszki tylko :lol: [quote name='PIKA'] tez ma taki brzuch? :roll: Aż takiego nie ma ale trochę ma ;) No i potrafi tak nim kręcić:evil_lol: [quote name='ewelinabuck']http://www.gify.biz/gify%20rozne/gif...zenie__25_.gif krecimy pYsie Ja Ci dam pysie :angryy: :mad: Zmieńw ustawieniach na polski :) Albo zresetuj kompa :) [quote name='sylwiaskalska']Uważaj Bo Pysia może wtedy - jako odwecik ;-) Dzięki za odwet w czasie mojej nieobecnosci ;) Fotki zarazbęda. Kilka wstawie bo jestem po spacerach nieprzytomna...Brodzenie w tej śniegowej mazi jest jednak nieco męczące :shake: Quote
malawaszka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Pysia napisał(a):Jest chyba 5-6 lat młodszy od Waszki tylko :lol: moja droga to mogłoby znaczyć że może być jeszcze niepełnoletni :evil_lol: więc prosze mi tu nic nie insynuować :angryy: :mad: Quote
Lucy* Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ewelinabuck napisał(a):Chzba Musye Ja O Podloge Pierdzknac Nic z tych rzeczy... zimny reset :evil_lol: najlepszy Quote
beria Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Pysia']No i od razu mi weselej :drink1: Ciut podobny do mojego TZ :evil_lol: :evil_lol: On też tak potrafi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że on tu nie wchodzi ;) Do mojego TZ też trochę podobny :cool3: Ale mój nie ma takiego łańcucha na szyi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Proszę jednak o zdjęcia Zmorek. Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 no juz klawiatura znormalniala narescie:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 No tak ! I Zmory zeżarły nam Pysię .... :-( Quote
Pysia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No tak ! I Zmory zeżarły nam Pysię .... :-( To nie Zmory tylko modem się zezarł....Wypluł się ale jest juz tak późno że padam :) Dobranoc wszystkim....Jutro obiecuję ze naprawde wstawiefotaski Zmorrowatych gagadków;) Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jak tu wesolutko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ewelinko , ja też tak miałam ostatnio z klawiaturą i to tylko na dogo :-o Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a):To nie Zmory tylko modem się zezarł....Wypluł się ale jest juz tak późno że padam :) Dobranoc wszystkim....Jutro obiecuję ze naprawde wstawiefotaski Zmorrowatych gagadków;) Dzień dobry Moja Droga Blondyneczko :cool3: ;) ... Jeteś już razem z fotaskami Zmorkowatymi? :roll: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Moja Droga Blondyneczko :cool3: ;) ... Jeteś już razem z fotaskami Zmorkowatymi? :roll: Dzień Dobry Mój Drogi Blondasku ;) Jestem i wstawiam fotki Zmoreczek. Mam ciężki czas więc są one robione ot tak.... Doszłam do wniosku że ludzkie zycie jest takie kruche i bliscy za szybko odchodzą... Zmoreczki&spółka Chwila zadumy nad życiem Tommy też zasmucony Wszyscy się snują po domu albo leżą I marzą aby czas szybko minął po goi rany... Nawet noski są smutne Przespać ten czas... Bez uśmiechu Nawet fafelki śpią Pocieszę go, przytulę Posłuże jako podpórka Wszyscy smutni to i ja Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='malawaszka']Pysiu :calus: Jesteś kochana....Wiesz co się stało? Prawda?..... Ale dosć smutków bo DGM to nie miejsce na to . Dobrze się jest przytulić Wesprzeć na miękkim futrze Posłuchać psich bajek Popstrykać fotki Popatrzeć w ten piękny czarny pychol Oglądać dwie przyjaciółki Zmorki Zerknąć na nieśmiały uśmiech I poplątanie futer Na dumną Zmorke I na sielanke na podłodze Na Zmorke - błazna Która robi wszystko aby było weselej Na sen nos w nos I diabełka Wiercipięte Myszki uszatki I od razu jakoś lżej.... Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a):Dzień Dobry Mój Drogi Blondasku ;) Jestem i wstawiam fotki Zmoreczek. Mam ciężki czas więc są one robione ot tak.... Doszłam do wniosku że ludzkie zycie jest takie kruche i bliscy za szybko odchodzą... Nie wiem co się stało i nie chcę wnikać, wiedz jednak że bardzo Ci współczuję :-( :calus: ... Zmoreczki jak zwykle śliczne :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysiu , :calus:, głowa do góry , po nocy zawsze przychodzi dzień .... Quote
ewelinabuck Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: kochasne zmoreczki Pysiu nie martw sie:calus: :calus: :calus: :buzi: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 ewelinabuck napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: kochasne zmoreczki Pysiu nie martw sie:calus: :calus: :calus: :buzi: Dziękuję Wam Wszystkim :buzi: Aż mi się miło na sercu zrobiło... Zmoreczki też nam pomagają. Zmorka robi za błazna a Zmoreczka sie uśmiecha. Dobre te moje psice. Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a):Zmorka robi za błazna a Zmoreczka sie uśmiecha. Czyli taki mały standard :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Czyli taki mały standard :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja bym raczej powiedziała ze WIELKI standard :) Ale mina " Anielica" Wstęp do rozwałki domu... Po złodziejstwie... Jestesmy zawsze tam gdzie Ty... Iść czy nie isć Sama głowa ;) Zmoreczka ( nauczyła się maupa zamykać oczy do zdjęcia...) Na i pod Ta też czasem błaznuje Opadł mi fafel To dopiero mina Zmorka też nie lepsza A to dowody na to że ja ( blondi ;) ) odkryłam że mam funkcje MAKRO w aparacie... Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 :multi:ale ci ładnie makro wychodzi ;) Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:ale ci ładnie makro wychodzi ;) Hmmm...Szukam tej instrukcji i szukam i mam wrazenie że jakbym znalazła to mój aparat moze cudem by nie został ale całkiem przyzwoity na domowy uzytek by był... To też makro Noseczki Rozpłaszczone mordki Mniej rozpłaszczone Uszko Quote
Recommended Posts