Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Hahaha ... Blondyneczki i Blondaski są najlepsi :multi: :multi: :lol: ...

Był moment gdy stwierdziłam ze nie pasuję do Zmoreczek i postanowiłam sie przefarbować na czarno. Ale mój TZ powiedział ze ABSOLUTNIE bo wtedy w ogóle nas od siebie nie odróżni :mad: :angryy: Ciekawe dlaczego :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Był moment gdy stwierdziłam ze nie pasuję do Zmoreczek i postanowiłam sie przefarbować na czarno. Ale mój TZ powiedział ze ABSOLUTNIE bo wtedy w ogóle nas od siebie nie odróżni :mad: :angryy: Ciekawe dlaczego :angryy:

To się zdrada nazywa :mad: :angryy: :mad: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']To się zdrada nazywa :mad: :angryy: :mad: ...
Nie wściekaj się bo dalej jestem blondi:lol: I zostanę - dla kontrastu no i TZ nie ma problemu...[SIZE=2]
[quote name='Magda_Miki']Nie no kolejna galeria, gdzie mi komp szwankuje! Ale tu czarno sie zrobilo:evil_lol::evil_lol: I co nam ciekawego powiecie, kochane nocne Zmory?
Zmory?:evil_lol: Zmoreczki poszły na spacer pozostawiając mnie przy kompie;) Stwierdziły że z blond- Zmorą się nie zadają :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Zmorek nie ma więc mogę sobie zrobić kolacje :) Nie będę musiała pilnowac talerza ;) To spore udogodnienie w jedzeniu - wiecie ?:evil_lol:

Skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
A tak swoją drogą dużo lepiej Ci w prostych włosach niż kręconych :cool3: ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
A tak swoją drogą dużo lepiej Ci w prostych włosach niż kręconych :cool3: ;) ...

:shock: :oops2: Ktoś był w galerii u mnie na stronie ???? Ale ja nie miałam chyba kręconych....Mam niemca czy co ?? :shock:

Posted

Pysia napisał(a):
:shock: :oops2: Ktoś był w galerii u mnie na stronie ???? Ale ja nie miałam chyba kręconych....Mam niemca czy co ?? :shock:

A byłem, byłem :cool3: ... Zakładka "O nas", pierwsze zdjęcie :lol: ...

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Te zdjecie jest swietne:lol: Cos lysy jest ten dywanik gdzie niegdzie:lol: :lol:

to prawda:evil_lol: Moze ze starosci gubi juz fredzelki?

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A byłem, byłem :cool3: ... Zakładka "O nas", pierwsze zdjęcie :lol: ...

Aaaaaaaa....W galerii pewnie nie byłeś? Muszę to zdjęcie zmienić :) Jest takie domowe :lol: :lol: :lol: A właściwie " do poniewierki":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Te zdjecie jest swietne:lol: Cos lysy jest ten dywanik gdzie niegdzie:lol: :lol:
Drugi jest w lepszym stanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Drugi jest w lepszym stanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ooo ten to ladniutki jest:lol: prawie plackow lysych nie ma:lol: widac,ze po tym raczej czesto nie chodzisz:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ooo ten to ladniutki jest:lol: prawie plackow lysych nie ma:lol: widac,ze po tym raczej czesto nie chodzisz:lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzić nie chodzę ale za to na nim leżę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzić nie chodzę ale za to na nim leżę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja słyszalam,że to nowej gereracji dywany i dzięki temu grzeją:lol: :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja słyszalam,że to nowej gereracji dywany i dzięki temu grzeją:lol: :evil_lol:

To jest najnowszej generacji kaloryfer :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak go wołasz aby się ogrzać to natychmiast przychodzi ;) Zwłaszcza jak jesz....

Posted

Pysia napisał(a):
To jest najnowszej generacji kaloryfer :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak go wołasz aby się ogrzać to natychmiast przychodzi ;) Zwłaszcza jak jesz....

Czego to juz chinczycy nie wymysla:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Czego to juz chinczycy nie wymysla:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

I tu się mylisz :lol: To kanadyjczycy dla odmiany takie cudo stworzyli :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']

A to dowody na to że ja ( blondi ;) ) odkryłam że mam funkcje MAKRO w aparacie...

Pysiu ! Mój Ty kochany eksplorerze :lol: :lol: :lol: Ja tylko nieśmiało zapytam , jak długo masz ten aparat ??? :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu ! Mój Ty kochany eksplorerze :lol: :lol: :lol: Ja tylko nieśmiało zapytam , jak długo masz ten aparat ??? :cool3:

Haniu, jakieś dwa lata tylko :evil_lol: