PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a): A to dowody na to że ja ( blondi ;) ) odkryłam że mam funkcje MAKRO w aparacie... Hahaha ... Blondyneczki i Blondaski są najlepsi :multi: :multi: :lol: ... Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Hahaha ... Blondyneczki i Blondaski są najlepsi :multi: :multi: :lol: ... Był moment gdy stwierdziłam ze nie pasuję do Zmoreczek i postanowiłam sie przefarbować na czarno. Ale mój TZ powiedział ze ABSOLUTNIE bo wtedy w ogóle nas od siebie nie odróżni :mad: :angryy: Ciekawe dlaczego :angryy: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia']Był moment gdy stwierdziłam ze nie pasuję do Zmoreczek i postanowiłam sie przefarbować na czarno. Ale mój TZ powiedział ze ABSOLUTNIE bo wtedy w ogóle nas od siebie nie odróżni :mad: :angryy: Ciekawe dlaczego :angryy: To się zdrada nazywa :mad: :angryy: :mad: ... Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Nie no kolejna galeria, gdzie mi komp szwankuje! Ale tu czarno sie zrobilo:evil_lol::evil_lol: I co nam ciekawego powiecie, kochane nocne Zmory? Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']To się zdrada nazywa :mad: :angryy: :mad: ... Nie wściekaj się bo dalej jestem blondi:lol: I zostanę - dla kontrastu no i TZ nie ma problemu...[SIZE=2] [quote name='Magda_Miki']Nie no kolejna galeria, gdzie mi komp szwankuje! Ale tu czarno sie zrobilo:evil_lol::evil_lol: I co nam ciekawego powiecie, kochane nocne Zmory? Zmory?:evil_lol: Zmoreczki poszły na spacer pozostawiając mnie przy kompie;) Stwierdziły że z blond- Zmorą się nie zadają :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia']Nie wściekaj się bo dalej jestem blondi:lol: I zostanę - dla kontrastu no i TZ nie ma problemu... [SIZE=2] Ufff ... I całe szczęście :multi: ;) ... Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Zmorek nie ma więc mogę sobie zrobić kolacje :) Nie będę musiała pilnowac talerza ;) To spore udogodnienie w jedzeniu - wiecie ?:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a):Zmorek nie ma więc mogę sobie zrobić kolacje :) Nie będę musiała pilnowac talerza ;) To spore udogodnienie w jedzeniu - wiecie ?:evil_lol: Skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A tak swoją drogą dużo lepiej Ci w prostych włosach niż kręconych :cool3: ;) ... Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A tak swoją drogą dużo lepiej Ci w prostych włosach niż kręconych :cool3: ;) ... :shock: :oops2: Ktoś był w galerii u mnie na stronie ???? Ale ja nie miałam chyba kręconych....Mam niemca czy co ?? :shock: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a)::shock: :oops2: Ktoś był w galerii u mnie na stronie ???? Ale ja nie miałam chyba kręconych....Mam niemca czy co ?? :shock: A byłem, byłem :cool3: ... Zakładka "O nas", pierwsze zdjęcie :lol: ... Quote
KaRa_ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Te zdjecie jest swietne:lol: Cos lysy jest ten dywanik gdzie niegdzie:lol: :lol: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Te zdjecie jest swietne:lol: Cos lysy jest ten dywanik gdzie niegdzie:lol: :lol: to prawda:evil_lol: Moze ze starosci gubi juz fredzelki? Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):A byłem, byłem :cool3: ... Zakładka "O nas", pierwsze zdjęcie :lol: ... Aaaaaaaa....W galerii pewnie nie byłeś? Muszę to zdjęcie zmienić :) Jest takie domowe :lol: :lol: :lol: A właściwie " do poniewierki":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Te zdjecie jest swietne:lol: Cos lysy jest ten dywanik gdzie niegdzie:lol: :lol: Drugi jest w lepszym stanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia']Drugi jest w lepszym stanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ooo ten to ladniutki jest:lol: prawie plackow lysych nie ma:lol: widac,ze po tym raczej czesto nie chodzisz:lol: Quote
bellatriks Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 ojejku, jakie piekne dywany!:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ooo ten to ladniutki jest:lol: prawie plackow lysych nie ma:lol: widac,ze po tym raczej czesto nie chodzisz:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzić nie chodzę ale za to na nim leżę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 bellatriks napisał(a):ojejku, jakie piekne dywany!:evil_lol: :loveu: :loveu: Witaj :) Dywany są tak brudne ze aż czarne :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzić nie chodzę ale za to na nim leżę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja słyszalam,że to nowej gereracji dywany i dzięki temu grzeją:lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja słyszalam,że to nowej gereracji dywany i dzięki temu grzeją:lol: :evil_lol: To jest najnowszej generacji kaloryfer :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak go wołasz aby się ogrzać to natychmiast przychodzi ;) Zwłaszcza jak jesz.... Quote
KaRa_ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a):To jest najnowszej generacji kaloryfer :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak go wołasz aby się ogrzać to natychmiast przychodzi ;) Zwłaszcza jak jesz.... Czego to juz chinczycy nie wymysla:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 KaRa_TC napisał(a):Czego to juz chinczycy nie wymysla:evil_lol: :lol: :lol: :lol: I tu się mylisz :lol: To kanadyjczycy dla odmiany takie cudo stworzyli :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia'] A to dowody na to że ja ( blondi ;) ) odkryłam że mam funkcje MAKRO w aparacie... Pysiu ! Mój Ty kochany eksplorerze :lol: :lol: :lol: Ja tylko nieśmiało zapytam , jak długo masz ten aparat ??? :cool3: Quote
Maga100 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu ! Mój Ty kochany eksplorerze :lol: :lol: :lol: Ja tylko nieśmiało zapytam , jak długo masz ten aparat ??? :cool3: Haniu, jakieś dwa lata tylko :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Maga100']Haniu, jakieś dwa lata tylko :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:to ja za 2 lata też poznam całą instrukcję mojego :multi: Quote
Recommended Posts