Maga100 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ja też kocham twojego kota :grins: :grins: !!!! AŚKA od Hanki Rupczewskiej Widzisz, Pysiu, widzisz?? Teraz to Tommy został zaszczycony :lol: Quote
Pysia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Tommy jest kotem dzieki ktorym wszyscy nasi znajomi polubili koty :lol: Kilka osob ktore je wrecz nie cierpialy teraz same maja koty w domu :lol: Nie dosc ze jest piekny to jeszcze smieszny no i nic nigdy nie zniszczył :) Jedyny problem to kudły ktore mam okragły rok wszedzie ;) Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Witaj Blondyneczko, wy dwie czarnule też witajcie ;) ... Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Uczę się robić fotki kotu z przewagą białego :evil_lol: ale ma ślepia :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witaj Blondyneczko, wy dwie czarnule też witajcie ;) ...:p cóż za miłe powitanie cześć dziewczyny i chłopaku:p Quote
daga10011 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 PIKA napisał(a):ale ma ślepia :crazyeye: boski jest:-o :loveu: .a jak Zmorka jedzie winda,to Ty na piechte do gory zaiwaniasz?????bo w windzie nie ma juz miejsca dla nikogo:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p cóż za miłe powitanie cześć dziewczyny i chłopaku:p Eeee tam, my tak zawsze mamy :p ... Quote
Pysia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Dobrywieczór i dobranoc :) Dopiero zjawiłam się w domu i idę spac bo jutro do pracy :( Mam sporo fotek - wstawię jak tylko zjem jutro obiad ;) Dzisiaj padam...Papapa Quote
LAZY Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Śpij dobrze...i spokojnego dnia jutro, cobyś siły na foty miała:cool3: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Obiecane fotki :) Przed spacerkiem :) Tommy już zazdrosci Zmorka czeka tylko na hasło No chodźmy juz Nareszcie radość :) Teraz pracował będzie nos Czasem łapy...trochę dla aparatu za szybko ... Praca węchowa I zapadanie sie po brzuch Powitanie " dawno" nie widzianego pancia I po " psiemu" ubrana pancia ;) Bieganie razem jest najlepsze 3 minuty ćwiczeń przed wystawą Wędrówki bez celu Pocałunki... Praca węchowa ciąg dalszy... No chodź- idziemy dalej Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 hahha Pysia czemu u nas nie chodzisz w tej czapce :lol: fajna jest chyba :lol: :lol: :lol: :lol: Zmoreczki :loveu: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='LAZY']Warto było czekac na te fotki!:loveu: Dzięki LAZY Śnupanie Okazanie radości ;) Uszko w góre Gupawki Lewa- pawa, tylna- przednia ;) \ Super śnieżek Czarno widzę Ciąg dalszy czarnowidztwa Zmyłka spojrzeniowa Uśmiech szelmy Szelma blizej Kombinuje...kombinuję... Pokombinujemy razem Może pobawię sie w posąg ? Praca węchowa... Zabawa Która górą Punkt dla Szelmy :) Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka']hahha Pysia czemu u nas nie chodzisz w tej czapce :lol: fajna jest chyba :lol: :lol: :lol: :lol: Zmoreczki :loveu: Maupo jedna :mad: Chodzę w tej czapce wieczorami :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Pysia'] :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o co one tu robią??? Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o co one tu robią??? Dominują się :lol: Jedna drugiej udowadnia ze jest wazniejsza :lol: Wiem że masz inne skojarzenia ale ....głodnemu zawsze :eviltong: chleb na myśli :eviltong: Mamy dość - pora do domu Nie chcą nas wpuścic;( Moze uda mi się ja namówić ? Trzymam za nia kciuki Nic z tego Idziemy szukać skarbów Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 :multi::multi::multi:ale czarno Zmorkowato:loveu: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ale czarno Zmorkowato:loveu: Postanowiłam że Zmorkę2 nazwę inaczej :) Jest u nas na tyle długo aby dostać własne " miano" rodzinne ;) Uważam że Szelma doskonale do niej pasuje :) Niedługo będziemy obchodzić ( czyli jutro) piąte urodzinki Szelmy więc to mój prezent urodzinowy dla niej :lol: Teraz w pełni należy do naszej zwariowanej rodzinki Zmorkowato- szelmowskiej :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Okazanie radości ;-) O co chodzi na tym zdjęciu? :lol: Ten pies lezy, wisi, czy co? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 PIKA napisał(a):O co chodzi na tym zdjęciu? :lol: Ten pies lezy, wisi, czy co? :evil_lol::pchyba ja wysadziło Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 PIKA napisał(a):O co chodzi na tym zdjęciu? :lol: Ten pies lezy, wisi, czy co? :evil_lol: Lewituje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Szelma Iść czy nie iść ? Ponownie praca węchowa... Tam na pewno są skarby Poszukamy ich aaaaaaaaaaaa..........zapadam się !! Wyciagnijcie mnie !! Poszukiwania w rupieciach Tam MUSI coś być Może tu? Albo tam? Quote
malawaszka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Pysia napisał(a):....głodnemu zawsze :eviltong: chleb na myśli :eviltong: TO było złośliwe :placz: :mad: :angryy: Quote
Recommended Posts