Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jezu. Ja NAPRAWDĘ NIE MOGĘ do Was wchodzić ... Poprostu nie mogę ...Napada mnie zazdrośc jakas taka szczególnie złośliwa ! JA BYM CHCIAŁA MIEĆ TAKIE ZMORY ... :-(

Nie Ty jedna :cool3: narazie mam jednego Buraka :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jezu. Ja NAPRAWDĘ NIE MOGĘ do Was wchodzić ... Poprostu nie mogę ...Napada mnie zazdrośc jakas taka szczególnie złośliwa ! JA BYM CHCIAŁA MIEĆ TAKIE ZMORY ... :-(
To pomyśl sobie że Zmorkom jest okropnie trudno zrobić dobre fotki....Z odległosci niemozliwe...Czarne psy to masakra dla aparatu ;)

Posted

[quote name='Pysia']Kolejne fotki Zmorek bo coś pustawo...
Co by tu zbroić ?

Zmorka&Karol

Ciąg dalszy podłogowego snu ;)

Nie ma jak duża kudłata dziewczyna :)

Dwie jeszcze lepiej :lol:

W głębokim śnie

Juz na psie....

:evil_lol:

Poduszka :)

Asymilacja

Trzeba umyć tą głowę

Dokładnie

Maleństwa

ja też kcem się w tulić w takie kaloryferki :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']w sumie daleko nie mam :cool3: :cool3: więc kiedys się wprosze :evil_lol:

Ja też bym się chętnie wprosiła, ale taaaaaaaaak daleko mam do Was:placz: Może wakacje nad polskim morzem spędzicie?:cool3: Myślę, że Zmorki o tym marzą :eviltong:

Posted

Just-tea napisał(a):
Ja też bym się chętnie wprosiła, ale taaaaaaaaak daleko mam do Was:placz: Może wakacje nad polskim morzem spędzicie?:cool3: Myślę, że Zmorki o tym marzą :eviltong:

Nie marzą...Wakacje są w lato a latem jest upał i siedzi sie w domciu w kuchni na plytkach....a nie szlaja i to jeszcze nad morze ;) Wiosna i jesienia sie wyjeżdza nad morze ze Zmorkami ;) Zmorki + plaza latem = nieszcześliwe Zmorki a my kochamy jak one są szczęśliwe ;)

Posted

Pysia napisał(a):
To pomyśl sobie że Zmorkom jest okropnie trudno zrobić dobre fotki....Z odległosci niemozliwe...Czarne psy to masakra dla aparatu ;)
To mozna sobie zafundować bialo-czarne lubo brązowe Zmorowate :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Nie marzą...Wakacje są w lato a latem jest upał i siedzi sie w domciu w kuchni na plytkach....a nie szlaja i to jeszcze nad morze ;) Wiosna i jesienia sie wyjeżdza nad morze ze Zmorkami ;) Zmorki + plaza latem = nieszcześliwe Zmorki a my kochamy jak one są szczęśliwe ;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a latem to się siedzi w wodzie jak na prawdziwe zmorowate przystalo a nie na plytkach :diabloti:

Posted

Pysiu Pysiu ja wiem jak jest gorąco latem piechom bo w końcu bądź co bądź w Veidzie nowofundlandzia krew płynie;) ale ja mówie o naszym polskim morzu, rzadko się zdarza zeby były upały, nie wspominając, że jak w Kołobrzegu woda ma 18 stopni to wszyscy skaczą z radości:p także zapraszam ! :multi: Pika ma racje zamiast płytek woda !.( jesień i wiosna lepsze ze wzgledu na miejszą ilosć ludzi;) )

Posted

Just-tea napisał(a):
Pysiu Pysiu ja wiem jak jest gorąco latem piechom bo w końcu bądź co bądź w Veidzie nowofundlandzia krew płynie;) ale ja mówie o naszym polskim morzu, rzadko się zdarza zeby były upały, nie wspominając, że jak w Kołobrzegu woda ma 18 stopni to wszyscy skaczą z radości:p także zapraszam ! :multi: Pika ma racje zamiast płytek woda !.( jesień i wiosna lepsze ze wzgledu na miejszą ilosć ludzi;) )

W wodzie siedzi się wieczorkiem a nie w dzień;)
No i pomyślcie....Kto przyjmie na kwatery rodzine z dwiema czarnymi niedxwiedzicami:evil_lol: Takimi które wniosłyby cała plaże do pokoju, połowęwody z morza i na dodatek poczęstowałyby glutem każdego innego gościa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mówiac już o kradzieżach na stołówce..... Nikt nie miałby szans. A jak już pilnowaliby swoich talerzy to na miłosierny wzrok niufowy sama ręka siegnęłaby do talerza i oddała zawartość jego psiemu pyszczkowi :evil_lol:

Posted

Kilka fotek
Pancio coś je?

Świnka Zmoreczki:diabloti:

Powąchamy kto zacz ;)

Dokładnie obwąchamy :evil_lol:

Świetna podpórka

Spok oka i spod brody

Pies zabity...

A ten zaraz też padnie...

Mimo że mi podkładasz łapy pod nos to i tak Cię kocham ;)

Posted

[quote name='Pysia']To nie morderstwo tylko pełna asymilacja ;)
Dalszy ciąg:
Killerki :evil_lol:
A własciwie - WSTAWAJ KAROL!!

Co się dzieje ??

Trzeba umyć bo spał ;)

Kto śmiał mnie budzic !!

w morde misia ludojada ja nic nie rozumiem

jakas to dziwna transformacja

wyladowaly dwie wielkie kule cos sobie szepnely i jedna w ludzka glowe sie zamienila

jak to mozliwe :???: :stop: :megagrin: :help1:

Posted

Pysia napisał(a):
Kto przyjmie na kwatery rodzine z dwiema czarnymi niedxwiedzicami:evil_lol: Takimi które wniosłyby cała plaże do pokoju, połowęwody z morza i na dodatek poczęstowałyby glutem każdego innego gościa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mówiac już o kradzieżach na stołówce..... Nikt nie miałby szans. A jak już pilnowaliby swoich talerzy to na miłosierny wzrok niufowy sama ręka siegnęłaby do talerza i oddała zawartość jego psiemu pyszczkowi :evil_lol:

Ja to kto?- ja przyjme :):cool3: :multi: zapraszam do Szczecina :) to nie morze ale .......piękne jeziorko :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:angryy: Pysiu ta świnka jest stanowczo za mała :cool1:

No właśnie, nie było w rozmiarze Zmorkowym? :evil_lol:

A tak w ogóle to dzień dobry Pysiu :lol: ...

Posted

[quote name='dbsst']w morde misia ludojada ja nic nie rozumiem

jakas to dziwna transformacja

wyladowaly dwie wielkie kule cos sobie szepnely i jedna w ludzka glowe sie zamienila

jak to mozliwe :???: :stop: :megagrin: :help1:
No cóż....To prowokacja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='sylwiaskalska']
Ja to kto?- ja przyjme :smile::cool3: :multi: zapraszam do Szczecina :smile: to nie morze ale .......piękne jeziorko :smile:
Uwazaj żebym Cię nie wzięła za słowo :lol:
[quote name='Alicjarydzewska']

:angryy: Pysiu ta świnka jest stanowczo za mała :cool1:
Ta świnka to szczeniak zastępczy Zmoreczki ;) Jak miała dzieci to tylko z nim w pysku chciała na dwór wychodzić ... Zmorce tylko czasem mozna świnkę wąchać bo Zmoreczka zaraz jej zabiera i chowa głęboko :evil_lol: Na szczęście Zmorka nie lubi piszczałek ;)
[quote name='Just-tea']Nie ma jak aromacik niemytych łapinek :evil_lol: Bidulka aż odjechała hehe:eviltong:
Ona normalnie potem kichać zaczęła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No właśnie, nie było w rozmiarze Zmorkowym? :evil_lol:

A tak w ogóle to dzień dobry Pysiu :lol: ...

Nie było ;)
Witaj blondasku :) Dawno Cię nie było :mad: :mad: :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj blondasku :) Dawno Cię nie było :mad: :mad: :mad:

Ale tak sobie pomyślałem, że na DGM blondyneczka pewna na mnie czeka i wróciłem :lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Która zmora jeździ na nartach ?
JA!!!!!:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
[quote name='PiotrekJ']Ale tak sobie pomyślałem, że na DGM blondyneczka pewna na mnie czeka i wróciłem :lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Masz szczęście :eviltong:

Posted

Nie śmiejcie ze mnie ale ja dzisiaj odkryłam ze mam funkcje MAKRO w aparacie....Nie wiecie gdzie ja instrukcje mogłam schować?? Moze da sie nim zrobić jakieś przyzwoite fotki tylko ja o tym nie wiem....
Instrukcjo obsługi !! Gdzie jestes!! Potrzebuję twojej pomocy !!