Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Moje Walentynki dzisiaj są bardzo smutne :-( Żegnamy na zawsze naszego kochanego wujka....

Baaardzo mi przykro :-( :calus: ... Przyjmij moje najszczersze kondolencje :-( ...

Posted

Na drugim planie teściowa ;)

Bliscy odchodzą a życie toczy się dalej....Miałam kilka dni aby się z tym pogodzic:-( Byle przetrwać dzisiejszy dzień...:-(

Posted

Pysia napisał(a):

Bliscy odchodzą a życie toczy się dalej....Miałam kilka dni aby się z tym pogodzic:-( Byle przetrwać dzisiejszy dzień...:-(

Pamiętaj, że myślami i serduchem będziemy z Tobą ;) ... Trzymaj się mocno ;) ...

Posted

A ja tak skromnie Walentynkowo

[SIZE=3]Życie przynosi nam wiele sytuacji czasami niosą ze sobą szczęście, a czasami smutek. Nadchodzi dzień Walentynek, dlatego chcę życzyć Tobie jak najwęcej tych szczęśliwych dni, wesołych chwil i wielu wspaniałych przyjaciół.

Sylwia

Posted

Przetrwałam ten dzień jakoschociaż uwielbiałam wujka....Nawet nie wiecia jak mi pomogliście swoimi postami :buzi: :iloveyou: Bardzo miło jest pomyslec ze gdzieś w Polsce są zyczliwi mi ludzie :loveu:
Nasz kochany kotek

A jaki fotogeniczny

Pycholek do całowania

Lezący w kuchni

Zmoreczka z walentynką

Gdzie kaczuszka?

Posted

[quote name='r_2005']

Normalnie cudo:loveu: Pysia, gdzie mieszkasz? Chyba Ci go ukradnę:oops:
Wróciłby bardzo szybko bo to kot który okropaśnie wrzeszczy jak jego pana nie ma w poblizu....On jest nie do konca normalnym kotem mającym w doopie ludzi....

Posted

Pysia napisał(a):
Wróciłby bardzo szybko bo to kot który okropaśnie wrzeszczy jak jego pana nie ma w poblizu....

No to tego Ci nie zrobię, żeby razem z panem go ukraść:lol:

Posted

Witajcie wszyscy - witaj Blondasku ;)
Link jest do uzytku dla wszystkich więc można go wklejać gdzie się chce :)
Kota kraść nie wolno bo mnie przez okno wywala ;)
PIKA - walentynka piekna :loveu:
Mam poprzestawiane ikonki z emotkami!! Kliknęłam tam gdzie były serduszka i wyszedł diabełek ...Dobrze że zauważyłam ;)
Pogoda marzenie :) Idziemy na długi spacer :p