asher Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Pysia']To ja ....Zmorowatosć I Ana drugim planie Zmorowatość Druga? :cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Pysia napisał(a):Moje Walentynki dzisiaj są bardzo smutne :-( Żegnamy na zawsze naszego kochanego wujka.... Baaardzo mi przykro :-( :calus: ... Przyjmij moje najszczersze kondolencje :-( ... Quote
asher Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Pysiu, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :-( (') Quote
Pysia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Na drugim planie teściowa ;) Bliscy odchodzą a życie toczy się dalej....Miałam kilka dni aby się z tym pogodzic:-( Byle przetrwać dzisiejszy dzień...:-( Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Pysia napisał(a): Bliscy odchodzą a życie toczy się dalej....Miałam kilka dni aby się z tym pogodzic:-( Byle przetrwać dzisiejszy dzień...:-( Pamiętaj, że myślami i serduchem będziemy z Tobą ;) ... Trzymaj się mocno ;) ... Quote
Lucy* Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dołączam się do kondolencji :-( :-( :-( :calus: Quote
Alicja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Pysiu , najważniejsze co w sercu i w pamięci , choć to bardzo przykre kiedyś i my sie pożegnamy ['] Ale przyjmij od Nas Walentynkowe serduszko Quote
sylwiaskalska Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 A ja tak skromnie Walentynkowo [SIZE=3]Życie przynosi nam wiele sytuacji czasami niosą ze sobą szczęście, a czasami smutek. Nadchodzi dzień Walentynek, dlatego chcę życzyć Tobie jak najwęcej tych szczęśliwych dni, wesołych chwil i wielu wspaniałych przyjaciół. Sylwia Quote
Pysia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Przetrwałam ten dzień jakoschociaż uwielbiałam wujka....Nawet nie wiecia jak mi pomogliście swoimi postami :buzi: :iloveyou: Bardzo miło jest pomyslec ze gdzieś w Polsce są zyczliwi mi ludzie :loveu: Nasz kochany kotek A jaki fotogeniczny Pycholek do całowania Lezący w kuchni Zmoreczka z walentynką Gdzie kaczuszka? Quote
r_2005 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Normalnie cudo:loveu: Pysia, gdzie mieszkasz? Chyba Ci go ukradnę:oops: Quote
Pysia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='r_2005'] Normalnie cudo:loveu: Pysia, gdzie mieszkasz? Chyba Ci go ukradnę:oops: Wróciłby bardzo szybko bo to kot który okropaśnie wrzeszczy jak jego pana nie ma w poblizu....On jest nie do konca normalnym kotem mającym w doopie ludzi.... Quote
r_2005 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Pysia napisał(a):Wróciłby bardzo szybko bo to kot który okropaśnie wrzeszczy jak jego pana nie ma w poblizu.... No to tego Ci nie zrobię, żeby razem z panem go ukraść:lol: Quote
Pysia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='r_2005']No to tego Ci nie zrobię, żeby razem z panem go ukraść:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On nie wiem czy by wrócił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dostałam takiego linka :) Milutki :) http://www.philprice.net/flash/valentines/ Quote
r_2005 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On nie wiem czy by wrócił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj wróciłby. W podskokach:lol: Quote
Pysia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='r_2005']Oj wróciłby. W podskokach:lol: Wierzę na słowo ;) Jest moja walentynka Pomemlamy serducho Żeby nie zginęło Quote
asher Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Pysia']Dostałam takiego linka :) Milutki :) http://www.philprice.net/flash/valentines/Słodkości :lol: Mogę go wkleic buldożkom francuskim? Może jeszcze nie widzieli :lol: Quote
beria Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='r_2005'] Normalnie cudo:loveu: Pysia, gdzie mieszkasz? Chyba Ci go ukradnę:oops: Też poważnie rozważam taką możliwość :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Witaj Blondyneczko ... i Zmorki oczywiście też :lol: ... Quote
Pysia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Witajcie wszyscy - witaj Blondasku ;) Link jest do uzytku dla wszystkich więc można go wklejać gdzie się chce :) Kota kraść nie wolno bo mnie przez okno wywala ;) PIKA - walentynka piekna :loveu: Mam poprzestawiane ikonki z emotkami!! Kliknęłam tam gdzie były serduszka i wyszedł diabełek ...Dobrze że zauważyłam ;) Pogoda marzenie :) Idziemy na długi spacer :p Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Już po spacerze? :roll: Fooooooty chcemy :p ... Quote
malawaszka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Pysia gdzie byliście na psacerku??? ja też byłam jakoś koło tej godziny :placz: Quote
r_2005 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Pysia napisał(a):Kota kraść nie wolno A bo to taki złodziej pyta się o pozwoleństwo?:cool3: Quote
Recommended Posts