Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia - PIEKNY SŁONECZNY DZIEŃ I GDZIE FOTKI???? :mad:

Przecież wiesz kobieto że czarny niuf i słońce to nieudane foty :placz: Na dodatek jezeli za tło służy biały śnieg....Masakra :placz:
I nie bij bo jutro dostarcze dużo fotek bo będę jak szalona z aparatem ganiaćpo dworze - obiecuję ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
a gdzie będziesz jutro??? na wichurce czy tutaj??? bo ja mam wielką ochotkę podejść na pogorię :cool3: oczywiście o ile będzie tak pięknie jak dzisiaj

Oj jadę na wichurkę. Jezeli nie utopimy sie w lesie to zamierzamy pobuszowaćw ostępach ;) Zaczynam tęsknić za wiosną....
Kobieto!! Jak chceszz tymi swoimi miniaturkami isć na POgorie?? Toż to dla nich 100 km . :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Kobieto!! Jak chceszz tymi swoimi miniaturkami isć na POgorie?? Toż to dla nich 100 km . :evil_lol:

PHI!!! :eviltong: często z nimi chodzę i dają radę - tylko nie wiem jak jutro bo masakra jest po drodze - strasznie mokro i ja mam od razu wodę w butach :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
PHI!!! :eviltong: często z nimi chodzę i dają radę - tylko nie wiem jak jutro bo masakra jest po drodze - strasznie mokro i ja mam od razu wodę w butach :angryy:

To moze kalosze?? ;) Albo ponton ? :evil_lol:

Posted

o spacerku :)

Uczę się robić fotki kotu z przewagą białego :evil_lol:

Wtulony w siebie ;)

Prywatne miejsce

Te oczy

Bez lampy

Kawałek kota

Rozczochraniec

Noseczek

Posted

[quote name='Maga100']Ale przekazałaś Tommy`emu?? :cool1:
Przekazałam :lol: :lol: :lol: Zachwycony za bardzo nie był bo Zmoreczka ma ciąże urojoną i wciąż mu pokazuje swoją miłość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zgadnij czy jest tym zachwycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
haha i tu się mylisz moja droga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a która Zmorka ma urojoną???? :crazyeye:

Nie mylę się tylko wiem :)
Zmoreczka Seteczka ma urojona ;) Zmorce dopiero się skończyła cieczka więc to nie pora na takie sprawy ;)

Posted

[quote name='Pysia']Przekazałam :lol: :lol: :lol: Zachwycony za bardzo nie był bo Zmoreczka ma ciąże urojoną i wciąż mu pokazuje swoją miłość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zgadnij czy jest tym zachwycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

niewątpliwie jest nie tylko zachwycony, ale i zaszczycony tym, że może być szczeniakiem Zmorki :lol: To bardzo leży w naturze prawdziwego kota :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']niewątpliwie jest nie tylko zachwycony, ale i zaszczycony tym, że może być szczeniakiem Zmorki :lol: To bardzo leży w naturze prawdziwego kota :evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Popłakaliśmy się ze smiechu po przeczytaniu zdania o zaszczycie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Tommy wrzasnął i zwiał na lodówke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: