malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Pysia - PIEKNY SŁONECZNY DZIEŃ I GDZIE FOTKI???? :mad: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 malawaszka napisał(a):Pysia - PIEKNY SŁONECZNY DZIEŃ I GDZIE FOTKI???? :mad: Przecież wiesz kobieto że czarny niuf i słońce to nieudane foty :placz: Na dodatek jezeli za tło służy biały śnieg....Masakra :placz: I nie bij bo jutro dostarcze dużo fotek bo będę jak szalona z aparatem ganiaćpo dworze - obiecuję ;) Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 a gdzie będziesz jutro??? na wichurce czy tutaj??? bo ja mam wielką ochotkę podejść na pogorię :cool3: oczywiście o ile będzie tak pięknie jak dzisiaj Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 malawaszka napisał(a):a gdzie będziesz jutro??? na wichurce czy tutaj??? bo ja mam wielką ochotkę podejść na pogorię :cool3: oczywiście o ile będzie tak pięknie jak dzisiaj Oj jadę na wichurkę. Jezeli nie utopimy sie w lesie to zamierzamy pobuszowaćw ostępach ;) Zaczynam tęsknić za wiosną.... Kobieto!! Jak chceszz tymi swoimi miniaturkami isć na POgorie?? Toż to dla nich 100 km . :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Pysia napisał(a):Kobieto!! Jak chceszz tymi swoimi miniaturkami isć na POgorie?? Toż to dla nich 100 km . :evil_lol: PHI!!! :eviltong: często z nimi chodzę i dają radę - tylko nie wiem jak jutro bo masakra jest po drodze - strasznie mokro i ja mam od razu wodę w butach :angryy: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 malawaszka napisał(a):PHI!!! :eviltong: często z nimi chodzę i dają radę - tylko nie wiem jak jutro bo masakra jest po drodze - strasznie mokro i ja mam od razu wodę w butach :angryy: To moze kalosze?? ;) Albo ponton ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 kaloszy naprawdę szukam - bo nie wyobrażam sobie chodzenia po dworze jak będą prawdziwe już roztopy :shake: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 o spacerku :) Uczę się robić fotki kotu z przewagą białego :evil_lol: Wtulony w siebie ;) Prywatne miejsce Te oczy Bez lampy Kawałek kota Rozczochraniec Noseczek Quote
Maga100 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Kocham twojego kota! :cool1: :cool1: :cool1: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: WOW Tommy wygląda BOSKO!!!!! Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Cieszę się że Wam się podoba :multi: :multi: :multi: Jedno oko Oba ;) Powtórka Nasza gwiazda Rozzłoszczony Kochany Puszeczek Moja noga ;) Quote
bellatriks Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Maga100']Ale przekazałaś Tommy`emu?? :cool1: Przekazałam :lol: :lol: :lol: Zachwycony za bardzo nie był bo Zmoreczka ma ciąże urojoną i wciąż mu pokazuje swoją miłość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zgadnij czy jest tym zachwycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Nie pamiętam czy to wstawiałam już :) Zmoreczka w windzie ;) Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 błeee nie pokazuj im naszych obleśnych wind :angryy: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 malawaszka napisał(a):błeee nie pokazuj im naszych obleśnych wind :angryy: Moja i tak lepsza niz Twoja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Pysia napisał(a):Moja i tak lepsza niz Twoja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha i tu się mylisz moja droga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a która Zmorka ma urojoną???? :crazyeye: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Na ktore pietro jechala?;) Na czwarte ;) Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 malawaszka napisał(a):haha i tu się mylisz moja droga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a która Zmorka ma urojoną???? :crazyeye: Nie mylę się tylko wiem :) Zmoreczka Seteczka ma urojona ;) Zmorce dopiero się skończyła cieczka więc to nie pora na takie sprawy ;) Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Pysia napisał(a):Zmoreczka Seteczka ma urojona ;) Zmorce dopiero się skończyła cieczka więc to nie pora na takie sprawy ;) no właśnie dlatego się zdziwiłam :lol: Quote
Maga100 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Pysia']Przekazałam :lol: :lol: :lol: Zachwycony za bardzo nie był bo Zmoreczka ma ciąże urojoną i wciąż mu pokazuje swoją miłość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zgadnij czy jest tym zachwycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niewątpliwie jest nie tylko zachwycony, ale i zaszczycony tym, że może być szczeniakiem Zmorki :lol: To bardzo leży w naturze prawdziwego kota :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Maga100']niewątpliwie jest nie tylko zachwycony, ale i zaszczycony tym, że może być szczeniakiem Zmorki :lol: To bardzo leży w naturze prawdziwego kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Popłakaliśmy się ze smiechu po przeczytaniu zdania o zaszczycie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Tommy wrzasnął i zwiał na lodówke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Maga100'] Kocham twojego kota! :cool1: :cool1: :cool1: Ja też kocham twojego kota :grins: :grins: !!!! AŚKA od Hanki Rupczewskiej Quote
Recommended Posts