Pysia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Już po spacerze? :roll: Fooooooty chcemy :p ... Hmmmmm...Nie zabrałam aparatu :oops: malawaszka napisał(a):Pysia gdzie byliście na psacerku??? ja też byłam jakoś koło tej godziny :placz: Poszłysmy sobie piechotką do centrum aby ludzie nas popodziwiali :lol: r_2005 napisał(a):A bo to taki złodziej pyta się o pozwoleństwo?:cool3: Ja tam wiem że Tommy ukraść by się nie dał :mad: Quote
LAZY Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Pysiu bardzo mi przykro z powodu wujka... Quote
r_2005 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Pysia napisał(a):Ja tam wiem że Tommy ukraść by się nie dał :mad: :cool3: Na pewno? Quote
Pysia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dobry wieczór:multi: Dobry Wieczór kobieto ;) I Dobranoc bo mi nogi odpadły po tym spacerzebez konca i chodzę na posladkach ;) [quote name='LAZY']Pysiu bardzo mi przykro z powodu wujka... Dzięki...Już spokojniej jest. [quote name='r_2005']:cool3: Na pewno? Naszego kota trzeba poznać ;) Wtedy wiadomo ze poprzez psie wychowanie nie jest w pełni normalny :lol: Ma zachwiania osobowosci i jest rozdarty myslami :lol: Sam nie wie czy chce być psem czy kotem :evil_lol: Quote
r_2005 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Pysia napisał(a): jest rozdarty myslami Śliczny myśliciel:loveu: Quote
panienkabubu Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Przegladam, przegladam....... CUDO !!!! Niufy to zaraz po Bernardynach moje ulubione psiaki ... :loveu: :loveu: No i następna galeria do częstego przeglądania :loveu: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='beria'] Ja chce lezec miedzy nimi:placz::placz: Moje dwa czarne wegielki:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysia wejdź na ta strone i kliknij w Niufki :)http://www.westminsterkennelclub.org/2006/video/breed/index.html jest co ogladać no I wreszcie ogladałam sobie do końca Best Show 2006 http://www.westminsterkennelclub.org...bis/index.html. Ale tam muszą być emocje nie dziwe się że zwyciężył Ch Rocky Top's Sundance Kid Breed: Bull Terrier (Colored) To naprawdę piękny pies warto obejrzeć te dwe części. I chyba w USA lepsza jest organizacja wystaw. Przynajmniej lepiej to wygląda. Mam nadzieje że mnie takie emocje spotkają Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Jesu.....Dzieki!!:loveu: Ogladałam ten film x razy!! Ale mi zrobiłaś prezent :) Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 No dobra, teraz się tłumacz gdzie byłaś gdy Cię nie było :mad: :mad: :mad: ... Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 A gdzie sa jakies nowe zdjecia Zmorek?:razz: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):No dobra, teraz się tłumacz gdzie byłaś gdy Cię nie było :mad: :mad: :mad: ... Yyyyy...eeeeeee...aaaaaa.....:oops: Na spacerkach, w sklepach, u rodziców....no i w pracy :razz: KaRa_TC napisał(a):A gdzie sa jakies nowe zdjecia Zmorek?:razz: Zobaczę czy mam jakies bo brakowało czasu a ja jako rasowa blondi ciągle zapominałam o aparacie jak szłam na spacer :shake: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysia napisał(a):Yyyyy...eeeeeee...aaaaaa.....:oops: Na spacerkach, w sklepach, u rodziców....no i w pracy :razz: Te sklepy to mogłaś już sobie darować :razz: ... Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Te sklepy to mogłaś już sobie darować :razz: ... Jakosmusiałam wyładowaćswoją frustracje :eviltong: TZ szlaja sie gdzieś po świecie ( tam ponoć 16 st. w plusie jest ....) a ja tu moknę na spacerach ;) Więc sobie poszłam kilka razy humorek poprawić ;) Panowie!!Dbajcie o kobiety żeby sfrustrowane nie chodziły bo moze sie okazać ze konto macie puste....:lol: Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysia napisał(a): Zobaczę czy mam jakies bo brakowało czasu a ja jako rasowa blondi ciągle zapominałam o aparacie jak szłam na spacer :shake: Dobrze,ze ja blondi nie jestem:lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dobrze,ze ja blondi nie jestem:lol: :lol: :lol: Obcy wsród nas!!:mad: ;) :evil_lol: Moje kofane fafelki Tajemnicze spojrzenie Wtulony w sliniaczek ;) Sławetne " czarne na białym" No idę przecież Biegnęaby zdąrzyć do smietnika przed emerytem ;) Zdąrzyłam :evil_lol: Widzę chyba kolege Ciekawsze rzeczy są pod sniegiem ;) Znajomy tu był Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ale ma ogonek:lol: :lol: On jest przesliczny:loveu: A ten rozowy nosek to miodzio:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ale słodycz :loveu: Dobranoc Kochani :buzi: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Teraz zauwazyłam ze akurat miał ropke w oczku ...Poleciałam sprawdzić ale ani śladu po niej :-o Widać sie umył czyscioszek ;) Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ale słodycz :loveu: Dobranoc Kochani :buzi: Dobranoc :) Chociaż ja jeszcze posiedzę tutaj sobie dzisiaj troszkę ;) Biec czy nie biec oto jest pytanie... Moze jednak ide do Pysi Sobie tak chodzę Czasem obejrzę się za siebie Czasem sobie przypomnę ze nie jestem sama Świat jest taki ciekawy A śnieg taki miły Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysia napisał(a):Obcy wsród nas!!:mad: ;) :evil_lol: Chyba mi tą pałką nie zrobisz krzywdy?:cool3: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):Chyba mi tą pałką nie zrobisz krzywdy?:cool3: Jak na razie to jak widać uderzam się w dłoń:evil_lol: Aż mi juz spuchła :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysia napisał(a):Jak na razie to jak widać uderzam się w dłoń:evil_lol: Aż mi juz spuchła :evil_lol: To może lepiej ją gdzieś za szafe odłożyć:cool3: Co ma rączka pozniej bolec:cool3: Quote
Recommended Posts