Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bebe - witaj widzę że to juz chyba po feriach :P 8)
Fajne fotki, i chyba zuwazyłam znajome psie- zarośnięcie :wink:
Taki był Xendus i Wiki a Vigo juz dogania :wink:
Martini***- a na tych pierwszych fotkach to Dakar ile miał miesiączków??
Mój królweicz też lubi spac z zebami na wieszku. :wink:

Posted

INA-juz niedlugo Demcio idzie pod noz a wlasciwie pod trymer.Niech tylko sie troche ociepli.A gdy juz przemieni sie w myszo nietoperza nie omieszkam go ufocic i wrzucic na Dogo.

Posted

INA poznałam wczoraj Demcia i jakby BEBE sama się za niego zabrała to zeszło by jej się z tydzień..... :wink:

Posted

INA-Demo jest w takim stanie zakudlenia ze moje amatorskie proby zrobienia z nim porzadku spelzaja na niczym.Strasznie ten temat
przez ostatnie miesiace odpuscilam i teraz mam za swoje.Na swoja obrone
mam tylko to ze reszta rodzinki uwielbia go takiego puchatego i mieciutkiego :evilbat: -pewnie dlatego ze to ja sprzatam jego kudly.
Tak ze wybieram sie do profesjonalistki ale innej niz do tej pory bo dotychczasowa mu siersc na lapskach zniszczyla :evil: .

Posted

No proszę od rana mnie nie było a tu tyle fotek :D

BEBE pies ratownik zabójczy, takie fotki to wielka przyjemność dla widza :)
Martini widzę, że Twój psiak najfajniejsz pozy przyjmuje poza legowiskiem, fajny z niego urwisek, a co on ma na łapce na ostatnim zdjęciu, bo wygląda to jak kubraczek :roll:

A dziś znów spotkanie Łatki i Gringa w plenerze 8)

Łatka w ruchu

osaczanie

wężykiem

trzy białe :wink:

Posted

Petra_ napisał(a):
Pies to czy nie pies 8)

Bieeeedny, malutki, prześliczny, cudowny Łateczek.
Pańcia pieseczka zmęczyła, tak?
Trenujcie dziewczyny, trenujcie, bo jak ciotka tajdzi przyjedzie, to tak przez 3 dni leżeć będą :evilbat:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Zima BYWA piekna...

Tylko na zdjęciach, a w tym roku już zupełnie mam jej dość.

Posted

Brozia, zmniejsz, proszę, te piękne zdjęcia szybciutko do regulaminowych wymiarów, bo jak nie, to je będę musiała na linki przerobić. Regulamin znajdziesz tutaj.

Posted

przepraszam nigdy nie widziałam zasad, ale neistety bedziesz musiala zmeinic w linki bo ja nie umiem zmniejszyc zdjec.. :(
Pozdrawiam :( i przepraszam

Posted

Brozia: Piekny ten Twój aniolek! Walkerek skaczący przez zaspy sniezne... slodkie malenstwo!

niedzwiedzica: Jak zwykle swietna fota!

Ale ja tak sobie mysle, ze choc na jeden dzien mogloby przestac padac! W Warszawie zapowiadaja opady sniegu az do czwartku... wole nie myslec... jak Wiselka nam przybierze podczas roztopow :roll:

Posted

BO : "Tylko na zdjęciach, a w tym roku już zupełnie mam jej dość"
Ja też mam dość i zimna i nawet śniegu :( Marzyły mi się białe święta, ale grudniowe :evil: jakoś tych pisanek w śniegu nie mogę sobie wyobrazić. Dlatego jedynie śnieżne fotki lubię-oglądać je siedząc w ciepełku, przy herbatce :lol: ( najlepiej z jakimś wkładem energetyzującym)
Ale moim paszczurkom jakoś zima nie przeszkadza, nawet weterance ( tylko jej łaapki przednie na fotce obcięłam :evil: )

Aga ,masz racje odnośnie roztopów-podobno ocieplenie ma byc gwałtowne a śniegu wszędzie full. Aż strach..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...