Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Wy mi lepiej nie mowcie o pisankach w śniegu i roztopach :evilbat: :evilbat: :evilbat: :niewiem: co gorsze... no bo snieg jest praktyczny, szczegolnie pod wzgledem utrzymana Makarona w białosci, ale tego zapadania sie po kolana na spacerach już zaczynam miec powolutku dość :roll: Marzy mi sie wiosna i ciepełko - ale bez okresu przejscowego pt. BŁOTO :evil:
A zdjecia fantastyczne porobiliscie - chyba powinnam wreszcie zabrac aparat na jakis spacer :oops:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaaaaa
nie będę się powtarzać :roll: bo i tak mnie już nikt nie słucha...

Łatka, Gringo - zabierać pańcie i Milusia z paneczką już - i migiem do mnie.
Obiecuję wpuścić drzwiami - nie będziecie musieli się wspinać po balkonach, tak jak to tanita planowała :evilbat:

Kiedy te roztopy bo mnie normalnie

Posted

FUKA: żadnych zdjęć z zimy ?? Bierz się do roboty,bo u nas już zaczynają się roztopy. OHYDA !!! A zanim to wszystko stopnieje,utoniemy w grząskiej brei :evil: A spacery w śniegu były fajne-moje paskudy wracały takie czyściutkie, wyprane :D

I te kolory....

Posted

Tak się tu spokojnie zrobiło... Dla rozruszania kilka zdjątek Eklersika.
Tak wyglądał 7 stycznia kiedy przynieśliśmy go do domku:

A tak wygląda teraz:

Eklersik ma dzisiaj prawie urodzinki! Dokładnie 4 miesiące :BIG:

Posted

Eclairs napisał(a):
Eklersik ma dzisiaj prawie urodzinki! Dokładnie 4 miesiące :BIG:
No to wszystkiego najlepszego dla słodziutkiego prawie solenizanta! :D

Posted

Dołączam się do życzeń :D Piesio słodziutki. Ja już nie mogę się doczekać 29. kwietnia (wtedy to u mnie będzie taki maleńki glizdeczek biegać po domku :D). I tak po przemyśleniach doszłam do wnisku, iż marzec i kwiecień to 2 najdłuższe miesiące mojego życia... Pozdrawiam :)

Posted

eselu napisał(a):
po przemyśleniach doszłam do wnisku, iż marzec i kwiecień to 2 najdłuższe miesiące mojego życia... Pozdrawiam :)

Taaak! Nie ma nic bardziej męczącego niż czekanie. Dla mnie listopad i grudzień ciągnęły się w nieskończoność. A te 7 dni stycznia ... istny koszmar. Na wszystkich kalendarzach, które wpadły mi w ręce 7 stycznia zaznaczałam takim wielkim czerwonym kółkiem :lol:
Załatwiłam sobie też 2 tygodnie urlopu 'macierzyńskiego'. Uważam, że był to świetny pomysł. Maluszek bardzo się ze mną zżył i miałam czas żeby spokojnie go pouczyć i przyzwyczaić do paru rzeczy.
Najśmieszniejsze było nauczenie go spokojnego zachowania w samochodzie. Nie używam kenel-klatki więc Eklersik musiał zrozumieć, że ma spokojnie siedzieć na tylnym siedzeniu kiedy ja prowadzę autko. Pierwsza jazda była przekomiczna. Ułożyłam go z tyłu na kocyku i ruszyłam. Wtedy szkrabik jakimś cudem wdrapał się po oparciu siedzenia za tylną szybę. Jechałam główną ulicą miasta a wszyscy mijający nas kierowcy trąbili i machali do nas. Mały obijał się raz o szybę raz o zagłówek. Nie miałam się gdzie zatrzymać żeby go wyjąć. Ale w końcu sam zdecydował się zejść a raczej spaść na swoje miejsce. Od tej pory siedzi już zawsze spokojnie z tyłu i ogląda widoki za oknem.
Teraz noszę się z zamiarem kupienia mu szelek i specjalnych psich pasów bezpieczeństwa, tak na wszelki wypadek. :wink:

Posted

Eclaires-a wiesz moze gdzie takie pasy mozna kupic.Moj Demo to
juz niemal 30 kg wagi wiec jest juz calkiem 'stabilny' :wink: gdy siedzi z tylu ale ma zwyczaj lizania kierowcy w ucho podczas jazdy :D . No i bylby
bezpieczniejszy.Synek ma siedzisko i pasy a biedna psina nic gdyby doszlo
do /odpukac/ do jakiejs stluczki.

Posted

Elclairs-z rozrzewnieniem patrze na twoje male cudo.Szczegolnie na
te przyduze puchate lapki.Ciesz sie kazda chwila z maluszkiem ,rob
duzo zdjec bo ani sie obejrzysz a 'reszta' dogoni lapki :D

Posted

BEBE,

Szelki bezpieczenstwa kupisz m.in. tutaj. Sklep realizuje zamowienie mniej wiecej w ciagu 7 dni :).
Sklep ma tez inne akcesoria zabezpieczajace psa podczas podrozy. Ja uzywam tylko kontenerka przypietego do "ludzkich" pasow ... no ale ja mam minimalnego psa ;)

Posted

Wind-dzieki za info.Ja wprawdzie myslalam o czyms jeszcze innym.
Dosyc dziwacznej konstrukcji ktora widzialam zagranica ale chyba zdecyduje
sie na cos z e-peta bo tego o czym myslalam nigdzie nie ma

:(

Posted

FlaireOd trymowania mam niezły pęcherz na palcu .
Kora ostatnio nieco kulała na prawą łapkę a w dodatku rozcięła ją sobie dosyć mocną . Chodziła w skarpetce i gumowej rękawiczce na spacerki. TYlko palce od rekawiczki jej po bokach dyndały :wink:

Posted

Minio napisał(a):
Nasza korka ma już 6 miesięcy :lol:

Piękna jest! Śliczniaście wyszła na tym 3 zdjątku - ma już takie całkiem poważne ząbki :o :D

Posted

Kurcze, ale słodkie sa te Wasze serdelkowe szczeniory - niby zawsze wolałam dorosłe - mądre psiury, ale tak jakos mi sie ckni za szczeniakami :roll:

Posted

Eclairs - no to ja też dorzucam spóżnione życzonka szczeniaczkowe

Jak Kora ma urodzinki to i Vigo teżVigo całuski od paniusi
:new-bday: :laola: :BIG:
a jeszcze niedawno tak jak Eselu nie mogłam doczekac się malucha a teraz już Viguś -kończy 6 miesięcy .

Minio- zazdroszczę Ci, że tak już ładnie trymujesz ja się boję, że zrobie z Vigo straszydło i teraz wygląda ja mały zarosniety niedzwiadek... :roll:
-- może i słodko ale zdaje sobie sprawe żebym musiła już niedługo skubać . To co zrobiłam na ogonku nie bardzo mi sie podoba :-?
Wiec dalej nie próbuję... :o

KORA CUDNA!!! :P :P

Posted

NoCzas szybko leci mój Walkerek <Łokerek> skończył już 5 miechów, a mojego aniołka nie ma już z nami 3 miesiące :(
Czas za szybko płynie...

Kilerku kochamy Cię :*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...