Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bogula i Flaire z Api :loveu::

Asik się odstresowuje przed występem na ringu :evil_lol:. Na drugim planie Pani Borowa :cool3::

Asik wita się z coztego :loveu: :cool3: :lol::

Posted

Nitencja napisał(a):
NIefotogeniczna jestem jak diabli
Nitencja, spoko, wyszłabyś super - zadziorny robi takie zdjęcia, że nawet ja sama sobie się podobam ;-).

zadziorny, śliczne dzięki za Apiszonowe podobizny! Szczególnie ten pychol z bogulą i ze mną bardzo mi się podoba!

bogula, a Ty byłaś tylko na chwilkę i zaraz zniknęłaś? Bo już Cie więcej nie widziałam zeby trochę pogadać... :-(

Posted

W końcu to galeria psów z Gr III.............a z Katowic nic nie wstawione....:diabloti:.:evil_lol:.:cool3:

;).........Andrzej Kiciński wystawiał Dakara i sunię Kerrydom Court Graciosa.......śliczne keraczki

;)....a jeszcze taki keraczek ......Bhelion Belmondo Ontario

Posted

Marcino1978 napisał(a):
Malenstwo the best :cool3:

tez chce taką fotke :loveu:

tzn chcesz fotke z malestwem ? ja tez chce :D:p

Posted

Wojtek ale mi się Fu podoba!!!

Mocca zastanawiam się, dlaczego tak mało foxów szorstkich się widzi na tych hopkach? Przeciez to psy stworzone do skakania. Wczoraj na spacerze spotkaliśmy taka foxiczkę, ale to dynamit. Zwinne, szybkie i skoczne i lekkie takie na nogach. Regona to by ona sprzedała, ani by sie obejrzał:evil_lol: Doslownie fruwała po łące, a młody ze skóry wyskakiwał, żeby do niej podbiec, ale byla daleko i pana nie widziałam więc nie miałam kogo zapytać o pozwolenie współnej zabawy.
Przy malych pieskach wolę sie pytać bo kiedyś mała sunia potwornie się wystraszyła 5-miesięcznego Regonika i uciekła przed siebie.
Oczywiście Regonik za nią, głuchy na wołanie:angryy:

Posted

nikit1 napisał(a):
Cudne to Maleństwo.
Taka słodka łachudra...:iloveyou:

Ee,w tym duecie to ja jestem lachudra,on jest jedynie slodki (zawsze to sobie powtarzam,gdy gra mi na nerwach,a robi to nieraz jak prawdziwy wirtuoz...:cool1: ):cool1: :lol:
http://i2.tinypic.com/ve8752.jpg

Marcino1978 napisał(a):

tez chce taką fotke :loveu:

Chlopie,to trzeba bylo mowic w Zabrzu.Po znajomosci wzielabym nizsza stawke niz zwykle biore za zdjecia z autografem :evil_lol:

XXL napisał(a):
ja tez chce :D:p

Panowie,nie bic sie.Dla wszystkich starczy.Malec jest duzy,dlugi i bardzo przylepny :cool3: :lol:

Dobra,a skoro i tak juz tu wrzucono moja fotografie z napisem nad glowa "Do meskiej toalety" to wrzucam cos do galerii "terieromaniakow".Fotografia autorstwa Bosa,przedstawia moja krzyzowke osla z erdelem i mnie po wzieciu caciba :cool1:
http://i2.tinypic.com/t64dfn.jpg
BTW.A tak w ogole wszem i wobec oglaszam,ze jesli jeszcze kiedys wpadne na pomysl,aby wystawiac Malca w zakiecie to prosze mnie walnac w leb.Tak,aby mi ten poroniony pomysl wybic z glowy.

Posted

Ja dopiero ochłonęłam :D

Zdjęcia z pisankami nie zapowiadały hardcoru, a jednak Nitencja odważnie rozwinęła temat.

Będę do tych fotek wracać i po świętach...

:D :D :D :D :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...