zadziorny Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 zachraniarka napisał(a):zadziorny już naprawione! :DWidziałem :lol:. Chudzinka taka :loveu: :roll: ;)
INA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 zach - kolorek młodzian ma niesamowity-- odnosnie meskich kształtów troche musisz poczekać mój ma 1,5 roku i do męskiego wyglądu dużo mu brakuje:evil_lol: :gent: ;) :razz:
zachraniarka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Kolorek Lordunio odziedziczył po mamusi ona też jest taka czerwono-ruda co nawet widać na fotce ze strony hodowli: Aika Mi się też bardzo podoba, że jest taki soczysty w kolorze :loveu: A co do kształtów to poczekamy.. Na razie młodziak obrasta w mięśnie, na udach mu się robią takie buły, że niedługo będzie wyglądał jak AST :lol:
Nitencja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Zach to bedzie airedale atleta :) nic sie nie martw taki buly na udach mozna ladnie wlosem zatuszowac . a airedale to musi miec miesnie :)
aga_ostaszewska Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 zach: Fantastyczne zdjęcia Ludwisia! Dzielny i mądry z niego chłopczyk :)
borsaf Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Zachogladnęłam sobie , gdzieś tam na jakims lunku, mamuśkę Lorda Ludwiga. Ale fantastyczna sunia! Zupełnie czerwono-ruda. Kolor cudowny.Co niektóre babki mogłyby jej pozazdrościć tego koloru. Farbami takiego nie uzyskają:evil_lol:
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Powstawiam trochę fotek "made by bos" z naszego wspólnego spaceru w lutym (żadna nie była jeszcze publikowana na dogo :cool1:) :lol: Trymowanie Jazona przez Trudzię :evil_lol:: Dwie na jednego :cool3:: Zwiewaj Jazonku, bo nie znasz dnia ani godziny :eviltong::
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Żaba, jak na razie (odpukać w niemalowane) się nie sztorcuje :cool1: Moje sunie na pierwszym planie :loveu:, a ja w tle ;) Bałwanek Gaja (do kadru wlazła wszędobylska Trudzia :mad:): A tu kumpel moich pasqd Nahed (co ta Trudzia mu wącha :oops:) :cool3::
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Na pierwszym planie Gaja, dalej Trudzia i Jazon :loveu:: Ale wtedy było fajnie :multi::
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Bałwanek Gaja :loveu:: Zabawa patykiem matki z córkom :cool3:: Trudzia z Jazonem :eviltong::
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 W kolejności Jazon, Trudzia i Gaja :loveu:: Jaki cudny śnieżek :multi: (kiedy to było :hmmmm:): Co za ekspresja :crazyeye: :cool3: :loveu::
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ależ ten Jazon uwielbia być goniony przez sunie :cool3: :loveu: :eviltong:: Trymowanie "w locie" :evil_lol::
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Widok ogólny na "nasze" tereny spacerowe :lol:: Tym razem to Trudzia zachęca do zabawy :cool3:: Jazon w całej okazałości :cool1::
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ale frajda :sweetCyb:: No, berek dlaczego nie uciekasz? :mad:: Oj! Zaczepianie Gaji to nie jest najlepszy pomysł :shake::
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Trza jeszcze cuś ufocić ;): Ciekawe, kto tu przed nami chodził :hmmmm:: Trzeba powoli kończyć spacer i wracać do domu :roll: :-(:
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Trudzia jeszcze za czymś niucha, a Jazon zasuwa krokiem tanecznym :cool3:: No dosyć tego dobrego :mad:: Na koniec jeszcze spotkanie z jamnikiem :cool1::
Ali26762 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Fotki bardzo fajne, ale mam do nich jedno zastrzeżenie - za dużo na nich tego białego ścierwa... Ja już tęsknię za zielenią, biały kolor działa na mnie jak czerwona płachta na byka! Za to piesy wspaniałe, szczególnie te w pełnym pędzie :)
zadziorny Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Czekaj, przypomnę Ci to białe w upały :roll: :cool3: :eviltong:
bos Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dzieki zadziorny za przypomnienie pięknego spaceru. Ali nie martw się będziemy powtarzać i w zielomym gaju na pewno tysz będziemy...........:evil_lol: Latem kroi mi się wyjazd do Karwi i Jastrzębiej G. To będzie frajda.......:evil_lol:
Recommended Posts