Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Trochę się tego boję, bo na Mazurach straczyli jakimiś groźnymi tasiemcami podobno przenoszonymi przez odchody dzikich zwierząt.

Niop, w taki sposob mozna sie zarazic tasiemcem bablowcem, straszne swinstwo, niebezpieczne dla zycia. Ja od czasu gdy sie o tym dowiedzialam nie jem nic w lesie. Ponoc jest go wiecej przez szczepienia lisow - mniej lisow pada na wscieklizne, ale za to roznosza to.

• 2 weeks later...
  • Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martini*** napisał(a):
Moje gdzieś zniknęły ( ciekawe dlaczego ?? :shake: ) trzeba jeszcze raz wstawić :)

........wstawiaj Martini.......:evil_lol: :lol: :lol:;)

A tu mamy ochroniarza z BOR-u.. zadziornego i osoba chroniona.......bo

:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witaj Mars w naszej terierowej rodzince.
Myślistwem się nie pasjonuje ale własnie od szortkiego foxa zaczęła się moja miłość do terierów. Certa piękna, zwłaszcza ta Kaliska, choc ta uzytkowa też ma swój urok. A jak dobrze wyszkolona!
Okolica teą piekna,cos na Podkarpacie mi wskazuje. Szeroko, daleko okiem mozna sięgnąć i pełne płuca świeżego powietrza nabrać.
Pisz więcej, bo na szorstkim topiku trochę leniu****ą, albo ich malutko.

Posted

Okolica na pierwszym zdjeciu to Beskid Niski, okolice Krynicy. Niestety bylismy tam tylko krotko na goscinnych wystepach...

Posted

Witaj MARS wśród dogomaniackiej braci, wpadaj jak najczęściej :evil_lol:
może na topiki, na foksy szorstkie, welsze albo erdelki, bo tu to raczej fotki wstawiają, niż piszą, a tam zawsze ktoś jest :multi:

Posted

Hanik w zdrowej, pieknej, zadbanej sierści słonce sie odbija, w zniszczonej, brudnej nie. Widac od razu jaka z niego zdrowina i jak ma dobrze u panci:lol:

Aż ręce swierzbią, zeby tez łebek pomiziać.

Posted

Słuchajcie, robimy sporo fotek naszym zwierzaczkom, niektóre wychodzą śmieszne, albo dziwne. Flaire zrobiła super śmieszną fotę Ludwikowi, ja mam coś takiego :

Czy to na pewno Cześka :-o :evil_lol: :cool3:

Wrzucajcie swoje "dziwolągi" :evil_lol: :lol: :loveu:

Posted

swallow, świetny dziwoląg :D

hanik - filmiki super! Miałam okazję poznać Figla w Gdyni w niedzielę, Angela go do nas przyprowadziła, potem spotkali się z Derylem na BiS Junior :)
Piękny pies!

Posted

[quote name='Ali26762']swallow, świetny dziwoląg :D

hanik - filmiki super! Miałam okazję poznać Figla w Gdyni w niedzielę, Angela go do nas przyprowadziła, potem spotkali się z Derylem na BiS Junior :)
Piękny pies!
Oj szkoda tylko, że ja was nie kojarzę:roll::oops: Zawsze taka zakręcona jestem na tych wystawach, ale mimo wszystko coraz więcej ludzi z dogo poznaję

Posted

Ali26762 napisał(a):
Jeśli będziesz w Chojnicach, to możemy odpracować :D

Mieliśmy być ale wycofałam zgłoszenie bo mu coś wyszło na głowie właściwie to się ciągnie już długo odkąd znalazłam na tej głowie coś co wyglądało jak zaschnięty kleszcz ( ze dwa miesiące temu) i teraz ma tam ranę bez sierści i głowę całą tłustą od maści. Nie Chciałam ryzykować niech się to wyleczy.
A do Sopotu też nie jedziemy bo mamy p. Chwalibóg, która nas sędziowała dopiero co w Olsztynie.Więc pójdę tam bez Figla pokibicować i rozejrzeć się bo ciekawa jestem organizacji.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...