Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

zadziorny napisał(a):
Ja na szczęście takich problemów nie mam :cool3:. Jak założę, to sucze przyjmują do wiadomości , że mają nosić i nawet nie próbują ściągać :loveu: :lol:

Jaaaasne, lepiej się od razu przyznaj ile razy je prałeś :mad: nim przestały próbować :lol: ;)

Wojtek
Twoja pływaczka pierwsza klasa, ach i jak słonecznie u Was, zatęskniło mi się bardzo za latem. W Gdańsku zimno, mokro i nieprzyjemnie :-(

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachraniarka napisał(a):
Jaaaasne, lepiej się od razu przyznaj ile razy je prałeś :mad: nim przestały próbować :lol: ;)

Pewnie zakładając im te majtasy puszczał im piosenkę "Bo we mnie jest sex...." i one mu uwierzyły :loveu:

Posted

zadziorny napisał(a):
Gosia_i_Luka, na focie widać, że zostały źle dopasowane :roll: i pewnie dlatego Luka ich nie znosiła :shake:.

Zadziorny, zapewniam, że nigdy nie założyłabym jej nic źle dopasowanego... Majtasy zostały przerobione i miały dobry rozmiar. Na fotce część majtasów jest pod futrem. ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
Wojtek, a dlaczego niewinne jaja sobie wypipkowałeś :hmmmm: :niewiem:

Jezu, zadziorny, co Ty tak ciągle z tymi jajami... ;) :lol:

Posted

Nitencja napisał(a):

Nitencjo zdjęcia super. Matisek rośnie jak na drożdżach.

Potem każdy każdemu odgryza nogę, tak :confused:
A ten Alex biegnący po prostu cudny :klacz:

A welsze w ruchu są super, jak Ci się udaje to uchwycić :confused:
Pozdro.

Posted

Nitencjo udzielisz lekcji jak się "łapie" welsze w locie? Ni cholery nie mogę mojego trafić w górze :angryy:

Matisek miodzio - szelma czarna :loveu:

Posted

Chyba będę ostatnia ;) więc oto ja ( Dorota )

jeszcze muszę przedstawić jakieś aktualne zdjęcie żeby rozpoznanie mnie było choć trochę możliwe :p

a to Dakar

teraz wygląda jak Myszon Impossible i nie wstawię aktualnego zdjęcia :)

Posted

Jak widać wszystko jest pod kontrolą

Nitencjo, ale okoliczna ludność to chyba mogłaby zrezygnować z tv, bo ma lepsze widowisko przed oknami.

Posted

[quote name='Jura']Nitencjo, ale okoliczna ludność to chyba mogłaby zrezygnować z tv, bo ma lepsze widowisko przed oknami.
Dokładnie, to samo chciałam napisać. Nitencjo, mieszkasz w centrum blokowiska? A nie czujesz się jak na cenzurowanym?

Posted

Nitencjo fotki terierów w ruchu, jak zwykle, świetne.
To jest moje wielkie marzenie,
(które, niestety, nigdy się nie spełni :-(),
mieć kilka psów i patrzeć, jak szaleją na swoim własnym podwórku.

Posted

Ibolya:nigdy nie mow nigdy! wszystko jest mozliwe czego Ci zycze. Jak mowisz nigdy to sie nie spelni .Troche optymizmu.Pozdrawiam.
Nitencja:foty super Mati szaleje jak moja ,to fajnie ze ma tyle kolegow do zabawy.:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...