Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadziorny-bo Hesia ją tak kocha :diabloti: ona jej nigdy nie gryzie, tylko usiłuje połknąc w całości ;) a najdziwniejsza jest radość na pysku Koki :diabloti: masochistka jakaś ??? Ale mówiąc powaznie, tak bawią się moje terriery..wyglądają jak psy Baskervillów a jeszcze nigdy nie doszło pomiędzy nimi do ścięcia. W domu zgoda na 100 % :multi:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Moriko- :p ale więcej fot chwilowo nie będzie, musze ludziom dac odpocząć od widoku moich pasqud, bo mnie znienawidzą - i je też :eviltong: Ale jeszcze 2 fotki dzis na airedale wrzuciłam :oops:

rany Niedźwiedzica, kiedy Ty robisz takie super fotki :crazyeye:
Ja rano wychodze, jest ponuro, wracam z roboty jest ponuro :shake:

Posted

nikit-w weekendy, jak mam wolne od roboty :multi: juz ostatnio narzekałam,że pogoda jest dla ludzi wolnych zawodów, bo jak w tygodniu wracam z pracy, to tez szaro, buro i ciemno :angryy: te ostatnie foty to efekt sobotniej, słonecznej pogody-słońce wyszło tak o 11 i świeciło do 15 :lol:

Posted

nikit1 napisał(a):
rany Niedźwiedzica, kiedy Ty robisz takie super fotki :crazyeye:
Ja rano wychodze, jest ponuro, wracam z roboty jest ponuro :shake:

To tak jak ja :cool3: .

Niedźwiedzica, powiedz mi, jak Ty to robisz, że Ci te france nie uciekają z obiektywu? Mnie zostaje ogonek i kawałek dupki, a reszta gdzieś dalekooooo:razz: . Masz szybszy aparat alboco :roll: .

Posted

Mokka -mam przechlapane z tymi fotami, bo na spacery z pasqudami chodze sama,wiec zdjęcia moge robić im albo z przodu ( wracaja z patykiem ) albo z tyłu ( biegna po patyk) :diabloti: dlatego tyle mam ujęć psów biegnących na aparat ;) Rodzina stanowczo odmawia współudziału-może dlatego,że własnie wtedy sa na zawodach hippicznych córki. Z tychże zawodów mam zreszta zdjecie "życia" -chciałam zrobic fotke córki podczas skoku przez przeszkode..jak film wywołałam, okazało sie,że ma zdjeciu jest, owszem,cała przeszkoda, a z konia został tylko ogon:placz: i to nie cały :crazyeye:
ten nowy aparat jest szybki-tzn znacznie szybciej ustawia ostrość i nastawiony na zdjecia seryjne robi po 2-4 fajne foty. Nic więcej, mojej zasługi nie ma w tym zadnej :cool1:

Posted

Ali, kompleksów miec nie musi - sami popatrzcie na jej fotorelację z wydarzeń gdańskich pewnej sobotniej nocy:drink1::drink1::drink1:

wklejanie zaczęlam od tambylców:cunao:
dalej Makaronik w Zachraniarkowym raju :B-fly: i cała reszta:

Posted

[quote name='Fuka']Ali, kompleksów miec nie musi - sami popatrzcie na jej fotorelację z wydarzeń gdańskich pewnej sobotniej nocy:drink1::drink1::drink1:

fotka typu:

WHAT'S UUUUUUUUUPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

DAWAJ BIAŁASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Posted

Marisia wszystko o wstawianiu zdjęć na forum znajdziesz tutaj, a wszystko o korzystaniu z serwera ImageShack® tutaj

Fotki możesz wstawiać wpisując z klawiatury "" lub klikając na ikonkę znajdującą się powyżej okna pisania postu (w ukazującym się oknie wklejasz tylko adres fotki) :lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Niedźwiedzica, Twoje fotki są naprawdę świetne. Czy to nowy sprzęcior, czy ręka autorki? Co by nie mówić, żaden sprzęcior sam nie ufoci. :ylsuper:

Zach - włochaty serdel w juniformie - malinka :buzi:

Racja zdjecia naprawde piekne Niedzwiedzica!!!:)

Posted

Zadziorny-ona nie łapie, ona juz złapała :evil_lol: i to całkiem solidnie :mad: ale z uwagi na ciążę ma to wybaczone :p zreszta Koka ja lubi i pozwala jej na wiele więcej, niz innym psom. Po prostu członek stada -a że młody to i durny :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...