Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ibolya ja tez myslalam ze do konca zycia bede w bloku ....... ale dzieki Roxy i jej cieczce to sie radykalnie zmienilo. CO prawda pieniedzy nie bylo na kupno domu ale to mala przeszkoda byla dla rodzicow hihi ( gorsza wizja cieczki w bloku i dwoch reproduktorow :p ) od kwietnia do lipca szukalismy domu. Ten bardzo sie tacie spodobal - blisko wszedzie + rodzice mamy na Bykowinie tez mieszkali wiec nie musielby opuszczac swojego miasta + kawalek plota+ najwazniejsze tereny do biegania dla psow. No i w sierpniu juz sie przeprowadzalismy :)
Co do sasidaow z bloku a nawet sie nie czuje jakos nieswojo. A ludzi czasem w oknach duzo jak te moje lobuzy rorabiaja :-D

Posted

a to zdjecia z wczoraj jak byl u mnie na trymowaniu Rascal ( altacarya i jak Ci sie chlopak ppodoba) Trzeba go bylo mocno wyskubac bo nie byl dlugooooo robiony

Posted

Nitencja zdjęcia, jak zwykle, bardzo fajne. Nie dziwię się sąsiadom, że siedzą w oknach, jak Twoja wesoła gromadka dokazuje.
Z tym domem u mnie to ...... Moja sytuacja jest trochę inna, gdyż jestem sama. Po powrocie z Krakowa, jak zmieniałam mieszkanie na większe, korciło mnie, żeby kupić mały domek, nawet jakieś oglądałam, ale w końcu zdecydowałam, że sama jedna baba w domku jednorodzinnym to nie bardzo i, koniec końców, kupiłam mieszkanie. No, ale może rację ma Fritz .... kto to wie.

Posted

Ibolya........ sama kobieta w domku .....super:-D a w koncu sama bys nie byla bo w koncu masz psie.
A ja mam prosbe do Ciebie czy bys mogla na froum welshowym poprosic o stawki welshow i kto wygral w TATA ??

Posted

Nitencja wyniki z Tata mam takie trtochę niepełne, ale za to z fotkami.

Zarówno 22 jak i 23 kwietnia wynik był taki sam:

BOB
CACIB : JOKE von der Passion

Res.CACIB :
Matranensis Dreadful Doodley

HPJ
Hungaria Prima Junior : Kópé, niestety nie znam rodowodowego imienia :oops:, mogę sie dowiedzieć jesli zajdzie taka potrzeba

Była jeszcze młoda suczka : dostała bdb, też niestety nie znam imienia :oops:

Fotki mam stąd: http://kep.tar.hu/harasta , są tu fotki z innych węgierskich wystaw też. (jest tam taka galeria - Kecskemet :tam, my som, tzn. Debora, Kliwia, Czardasz i chyba jeszcze ktoś)

1.
JOKE von der Passion - BOB

2.
Matranensis Dreadful Doodley

3. Doodley w niedzielę

4. Z panem w zółtej manyrce JOKE
von der Passion i Doodley

5. HPJ Hungaria Prima Junior

6.
HPJ Hungaria Prima Junior

7.Suczka, bdb

Tyle wiem, nie za dokładne te informacje, jak trzeba jeszcze coś sprawdzić, to pisz, chętnie sprawdzę.

Posted

dziekuje dobra kobieto :) WLasnie zastanawialam sie nad psem z BOBem. Na fotach ladnie wyglada i wydaje sie ze zmeznial od czasu kiedy go widzialam w Tulln

Posted

[quote name='Nitencja']a to zdjecia z wczoraj jak byl u mnie na trymowaniu Rascal ( altacarya i jak Ci sie chlopak ppodoba) Trzeba go bylo mocno wyskubac bo nie byl dlugooooo robiony

Dawno tu nie zaglądałam....Oj, bardzo, bardzo dziękuję za zdjęcia Rascala. Spory z niego chłop! Zmężniał czy przytył ;)) Albo po prostu przejął się nową rolą - przecież został wujkiem :) Co do włosa, widać, że dawno trymera nie widział, ale rozumiem, że to siła wyższa i nie mam pretensji ani do właściciela ani do fryzjera. I kolorek mu wypłowiał przez to. Ale widzę, że prezentuje pełne opanowanie pomimo spotkań 3-go stopnia.

Posted

[quote name='Nitencja']a to zdjecia z wczoraj jak byl u mnie na trymowaniu Rascal ( altacarya i jak Ci sie chlopak ppodoba) Trzeba go bylo mocno wyskubac bo nie byl dlugooooo robiony

Ale super foty !Matisek jest slodki!!!!Misha chce do Matiska sie pomiziac!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Nitencjo-super fotki bardzo mi sie podobaja,Matisek piekny wymiziaj go ode mnie ..a JA MAM DEPRESJE i juz nie chce nic..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...