Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nawet rodzinie pokazałam wczoraj - mama i chłop poskładali się na widok tego zielska na alexowych pisankach... :D
Byłam ciekawa, czy będą przymierzali roślinność do Deryla, ale nie (a jest już do czego przymierzać). Może dlatego, że chwilę po tym jak to zobaczyli, pojechaliśmy na 2 cmentarze i wróciliśmy dopiero wieczorem.

Ale wrażenie zostało. Na długo.

:lol:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadziorny napisał(a):
Wojtek, no co Ty :roll:. Bardzo na czasie :cool3:. Przecież mieliśmy właśnie święta jajeczne :evil_lol: :eviltong:

...chyba puszcze pawia...

Posted

Zadziorny nie dziwota to tamten teren gdze Wojtek jest to moherowy ;-)
A z drugiej strony nie kazdy moze rozumiec szeroko rozumiana sztuke :loveu: Wojtku milego puszczania pawia

Posted

Eeee, Nitencja, no co Ty taka niewyżyta... ;)

Pragnę zauważyć, że to pod molestowanie sexualne podpada. Proszę natychmiast zaprzestać tego rodzaju praktyk! :mad:
Będzie mi tu zboczek od moherów ubliżać... ;)

Posted

Nitencja napisał(a):
hihihi :) Niewyzyta akurat ;-). ale tak jakos mi sie skojarzylo ;-)

A ja gratuluję pomysłu. To jest właśnie humor sytuacyjny.
Nitencjo :klacz::klacz::klacz:

Posted

Dopiero obejrzalam fotki z jajami - Nitencja, po prostu BOMBA:cool3:
Wojtek - jakis Ty pruderyjny:cool3: ;) Ciekawe, czy bylbys rownie oburzony, gdyby to byla suczka z wywalonymi wdziekami;)

Posted

czapla napisał(a):
Dopiero obejrzalam fotki z jajami - Nitencja, po prostu BOMBA:cool3:
Wojtek - jakis Ty pruderyjny:cool3: ;) Ciekawe, czy bylbys rownie oburzony, gdyby to byla suczka z wywalonymi wdziekami;)

O mamo, tu są same zboczki! ;) :lol:

Posted

To ja Wam pokażę, dlaczego Lukier nie nosi od paru lat majtasów. :p Przy pierwszej cieczce dostała gatki w żółte wisienki i całymi dniami tak siedziała:

Nie zniosłam tego widoku i teraz o żadnych gaciach mowy nie ma. :eviltong:

Posted

Gosia_i_Luka, na focie widać, że zostały źle dopasowane :roll: i pewnie dlatego Luka ich nie znosiła :shake:. Ja na szczęście takich problemów nie mam :cool3:. Jak założę, to sucze przyjmują do wiadomości , że mają nosić i nawet nie próbują ściągać :loveu: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...