Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, tan nasz Verterek to taki fajny pies...i popilnuje, z dzieckiem się pobawi i śliczny jest:roll: Czemu nikt tego nie dostrzega?:crazyeye:

Posted

__Lara napisał(a):
Ciotki, trzeba tak w ogóle może powiadomić osoby od dobermanów, co? Wczoraj amikat na akcji adopcyjnej u nas w Katowicach, w SCC, prosiła mnie żeby podesłać jej wątek Vertera :)

Koniecznie! Przecież Verter to stuprocentowy doberman!

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Przelałam właśnie moją miesięczną deklarację dla Verterka ;)

:loveu: dzięki :) potem sprawdzę wpływy ;)

Doszło, 5 zł, od MyrkurDagur, dzięki :)

Ciotki, za drugi miesiąc pobytu Vertera w hotelu nie wpłaciły:

Leyla 50zł
agata51 30zł
supergoga 20zł
Negri_2008 10zł
mysza_1 30zł
marysia55 10zł

majka50zł nie wpłaciła już za dwa miesiące

Wczoraj minął 1 miesiąc pobytu Vertera w hotelu. Jest już zapłacony. Proszę o wpłaty za kolejny miesiąc. Część osób już wpłaciła.

Allegro Vertera obserwuje jedna osoba ;)

Posted

Verterek :loveu: ale Ty tam szalejesz :D

Słuchajcie, a może zamieścić ogłoszenie Vertera na telegazecie? tam jest miejsce na ogłoszenia zwierzaków, jedno ogłoszenie kosztuje chyba 5zł.

Posted

[quote name='__Lara']Ciotki, za drugi miesiąc pobytu Vertera w hotelu nie wpłaciły:

Leyla 50zł
agata51 30zł
supergoga 20zł
Negri_2008 10zł
mysza_1 30zł
marysia55 10zł

aaa bo żeście tak sobie wymysliły :diabloti: od 21 do 21 , ja pamietam o wpłatach zawsze na koniec miesiąca kalendarzowego :evil_lol: no dobra jutro wpłacę :cool3::cool3::mad:

Posted

__Lara napisał(a):

Słuchajcie, a może zamieścić ogłoszenie Vertera na telegazecie? tam jest miejsce na ogłoszenia zwierzaków, jedno ogłoszenie kosztuje chyba 5zł.

Lareńko, zamieść ogłoszenie gdzie tylko chcesz, byle Verter dom znalazł! 5zł to niedużo.

Posted

marysia55 napisał(a):
Lara pewnie znowu kopie rowy:diabloti: więc podrzucimy Verterka na pierwszą:loveu:

Ja Wam dam kopie rowy :mad::evil_lol: dziś odpoczywałam z TZ ;)

No właśnie to muszę zobaczyć jak to się umieszcza na telegazecie i podeślę tak Verterka ;)

Marysiu, od 21 do 21, bo Verterek jest od 21 czerwca w hotelu ;)

Posted

[quote name='__Lara']Ja Wam dam kopie rowy :mad::evil_lol: dziś odpoczywałam z TZ ;)

No właśnie to muszę zobaczyć jak to się umieszcza na telegazecie i podeślę tak Verterka ;)

Marysiu, od 21 do 21, bo Verterek jest od 21 czerwca w hotelu ;)
Lara kochanie no właśnie widzę, tylko ja mam juz tyle tych deklaracji, a większość za pełny miesiąć, więc mi łatwiej pamiętać, że jak ostatni się zbliża to jednym rzutem wszystkie deklaracje robię:evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Lara kochanie no właśnie widzę, tylko ja mam juz tyle tych deklaracji, a większość za pełny miesiąć, więc mi łatwiej pamiętać, że jak ostatni się zbliża to jednym rzutem wszystkie deklaracje robię:evil_lol:

Spoko maroko, jeszcze się nie pali, narazie mamy zapłacony jeden miesiąc ;) jak będzie bliżej końca następnego do dopiero się zacznie :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']Lara kochanie no właśnie widzę, tylko ja mam juz tyle tych deklaracji, a większość za pełny miesiąć, więc mi łatwiej pamiętać, że jak ostatni się zbliża to jednym rzutem wszystkie deklaracje robię:evil_lol:

A ja zupełnie inaczej - każdego dnia 1 wpłata (no, czasem następuje kumulacja). Matko jedyna, właśnie podliczyłam - mam na liście 31 piesków :crazyeye:
Listę zamykam definitywnie, do odwołania!!!!

Posted

[quote name='agata51']A ja zupełnie inaczej - każdego dnia 1 wpłata (no, czasem następuje kumulacja). Matko jedyna, właśnie podliczyłam - mam na liście 31 piesków :crazyeye:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: agato51, ja Cię już nigdzie nie zapraszam, nie mam serca :-o

Posted

Sama się przeraziłam. Co mnie podkusiło?! Liczyć mi się zachciało! :angryy:

Zapraszaj, Lareńko, przecież zawsze mogę odmówić.

Aha, kaska dla Vertera poszła dzisiaj.

Posted

agata51 napisał(a):
A ja zupełnie inaczej - każdego dnia 1 wpłata (no, czasem następuje kumulacja). Matko jedyna, właśnie podliczyłam - mam na liście 31 piesków :crazyeye:

:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol:
o matko właśnie Agatko widziałam Cie na większości wątkow, jesteś chyba Królową deklaracji:evil_lol::evil_lol:;) i dlatego powinnas zostać szefem Dogorry:cool3::cool3: