Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Verter był dziś u weterynarza - był zaszczepiony na wściekliznę. Według Pana weterynarza ma około roku:) W ciągu dwóch tygodni trzeba mu powtórzyć szczepienia na choroby zakaźne, które miał robione w schronie. Mamy na to zieloną światło? Jak się tego nie zrobi zabezpieczenia przed chorobami nie będzie :placz: Koszt 60 zł.

Posted

megii1 napisał(a):
Verter był dziś u weterynarza - był zaszczepiony na wściekliznę. Według Pana weterynarza ma około roku:) W ciągu dwóch tygodni trzeba mu powtórzyć szczepienia na choroby zakaźne, które miał robione w schronie. Mamy na to zieloną światło? Jak się tego nie zrobi zabezpieczenia przed chorobami nie będzie :placz: Koszt 60 zł.

megii1, oczywiście, że są na to pieniądze. Szczepimy Bingo, jak będę przelewać następnym razem za jego hotel do napisz mi razem zsumowane za wściekliznę i za zakaźne.

Posted

megii1 napisał(a):
Nie ma szans - preferuje suki, których mam trzy:) do tego 7 tymczasowiczów także proponuję intensywnie szukać domku:)

szkoda... ale próbowałam;)

Posted

megii1 napisał(a):
Nie ma szans - preferuje suki, których mam trzy:) do tego 7 tymczasowiczów także proponuję intensywnie szukać domku:)

Szukamy, ale 0 odzewu :(

Zrobię mu ogłoszenie na akcję w Silesii u nas w weekend.

Posted

zuzia63 napisał(a):
Wczoraj, przez cały dzień nie mogłam wejść na żaden wątek:angryy:

Verter szczęśliwy, uśmiechnięty, tylko domku brak...

Ja też nawet na dogo nie mogłam się zalogować... zabieram dziś ogłoszenie Vertera na Dni adopcyjne :)

Posted

__Lara napisał(a):
Dziś robię Verterowi allegro, niech wreszcie go ktoś pokocha!!!

A z tym szczepieniem to szok :crazyeye: megii1, napisz ile Ci przelać za to szczepienie to pójdzie razem przy następnej wpłacie na hotel.

Jezeli jest podejrzenie, ze pies chory na nerki to nie zaszczepia w schronisku. Tak dobrze zbadali Pakusia, ze cos ma z nerkami i okazalo sie, ze wszystko w porzadku.
Nie zostal zaszczepiony ale teraz bedziemy szczepic...No Pakus wiedzieli idzie na DT i ma DS wiec moze chcieli troche oszczedzic...za to ich nie ganie..

Oj , zeby Verterek znalazl jakis fajny domek bo sliczna psina!!!

Posted

__Lara napisał(a):
A co tu, nikt nie zagląda do Vertera? :mad:

Zagladamy, zagladamy do Verterka ale nie mozemy dostac sie na watki Dogo, mowi, ze cos z serwerem??? Jestem zalogowana i nic...

Posted

Ciotki, trzeba tak w ogóle może powiadomić osoby od dobermanów, co? Wczoraj amikat na akcji adopcyjnej u nas w Katowicach, w SCC, prosiła mnie żeby podesłać jej wątek Vertera :)