__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Marinka napisał(a):Czy moje skromne pieniążki już wpłynęły na konto? Tak :loveu: MartynaP na poprzedniej stronie poprawiłam finanse :) Quote
Marinka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 __Lara napisał(a):Tak :loveu: ale mi chodzi o przelew dokonany wczoraj ( za sierpień 2009):oops: Quote
megii1 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Verter był dziś u weterynarza - był zaszczepiony na wściekliznę. Według Pana weterynarza ma około roku:) W ciągu dwóch tygodni trzeba mu powtórzyć szczepienia na choroby zakaźne, które miał robione w schronie. Mamy na to zieloną światło? Jak się tego nie zrobi zabezpieczenia przed chorobami nie będzie :placz: Koszt 60 zł. Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 megii1 napisał(a):Verter był dziś u weterynarza - był zaszczepiony na wściekliznę. Według Pana weterynarza ma około roku:) W ciągu dwóch tygodni trzeba mu powtórzyć szczepienia na choroby zakaźne, które miał robione w schronie. Mamy na to zieloną światło? Jak się tego nie zrobi zabezpieczenia przed chorobami nie będzie :placz: Koszt 60 zł. megii1, oczywiście, że są na to pieniądze. Szczepimy Bingo, jak będę przelewać następnym razem za jego hotel do napisz mi razem zsumowane za wściekliznę i za zakaźne. Quote
Lu_Gosiak Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 zmieńcie tytuł watku moze...ze dom potrzebny;) bo przeciez deklaracje juz sa:cool3: Quote
megii1 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Za wścieklizną i Fiprex zapłaciła Leyla z deklaracji:) Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 megii1 napisał(a):Za wścieklizną i Fiprex zapłaciła Leyla z deklaracji:) No tak, ciągle o tym zapominam :p Doszła Marinka :) Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 megii1 napisał(a):Za wścieklizną i Fiprex zapłaciła Leyla z deklaracji:) No tak, ciągle o tym zapominam :p Doszła Marinka :) Quote
zuzia63 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Verter weźnie megii1 przez zasiedzenie:evil_lol: i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie;) Quote
megii1 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nie ma szans - preferuje suki, których mam trzy:) do tego 7 tymczasowiczów także proponuję intensywnie szukać domku:) Quote
zuzia63 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 megii1 napisał(a):Nie ma szans - preferuje suki, których mam trzy:) do tego 7 tymczasowiczów także proponuję intensywnie szukać domku:) szkoda... ale próbowałam;) Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 megii1 napisał(a):Nie ma szans - preferuje suki, których mam trzy:) do tego 7 tymczasowiczów także proponuję intensywnie szukać domku:) Szukamy, ale 0 odzewu :( Zrobię mu ogłoszenie na akcję w Silesii u nas w weekend. Quote
MartynaP Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 __Lara napisał(a): MartynaP na poprzedniej stronie poprawiłam finanse :) poprawione ,dzięki odrazu lepiej i czytelniej ;) Quote
zuzia63 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Wczoraj, przez cały dzień nie mogłam wejść na żaden wątek:angryy: Verter szczęśliwy, uśmiechnięty, tylko domku brak... Quote
__Lara Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 zuzia63 napisał(a):Wczoraj, przez cały dzień nie mogłam wejść na żaden wątek:angryy: Verter szczęśliwy, uśmiechnięty, tylko domku brak... Ja też nawet na dogo nie mogłam się zalogować... zabieram dziś ogłoszenie Vertera na Dni adopcyjne :) Quote
coronaaj Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 __Lara napisał(a):Dziś robię Verterowi allegro, niech wreszcie go ktoś pokocha!!! A z tym szczepieniem to szok :crazyeye: megii1, napisz ile Ci przelać za to szczepienie to pójdzie razem przy następnej wpłacie na hotel. Jezeli jest podejrzenie, ze pies chory na nerki to nie zaszczepia w schronisku. Tak dobrze zbadali Pakusia, ze cos ma z nerkami i okazalo sie, ze wszystko w porzadku. Nie zostal zaszczepiony ale teraz bedziemy szczepic...No Pakus wiedzieli idzie na DT i ma DS wiec moze chcieli troche oszczedzic...za to ich nie ganie.. Oj , zeby Verterek znalazl jakis fajny domek bo sliczna psina!!! Quote
coronaaj Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 __Lara napisał(a):A co tu, nikt nie zagląda do Vertera? :mad: Zagladamy, zagladamy do Verterka ale nie mozemy dostac sie na watki Dogo, mowi, ze cos z serwerem??? Jestem zalogowana i nic... Quote
maciaszek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Tak, serwer dogo wariuje. Testuje naszą cierpliwość ;). Quote
agata51 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Te upały nawet serwerowi dają się we znaki. :evil_lol: Skoro mi się udało - buziaki, piękny Verterze. Quote
Leyla Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='zuzia63']Verter, do domu! ...i to zaraz !!!! Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ciotki, trzeba tak w ogóle może powiadomić osoby od dobermanów, co? Wczoraj amikat na akcji adopcyjnej u nas w Katowicach, w SCC, prosiła mnie żeby podesłać jej wątek Vertera :) Quote
Recommended Posts