MartynaP Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='maciaszek']MartynoP, a Ty byś nie mogła aktualizować pierwszego postu? oczywiscie ze moge tylko teraz Lara musi mi wszystko w jednym poście wpisać i wkleje do pierwszego.Pozniej kazda wplate juz bede dodawac bynajmniej sie bardzo postaram ;) Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 MartynaP napisał(a):moderator napisal ze nie mozna usunac pierwszych postow bo usunie sie caly watek. Jesli chcecie zeby Lara mogła edytowac pierwszy post to musi zalozyc nowy watek a ten bedzie usuniety Ale postów nie trzeba usuwać, na wątku Dygusiowej Pianka podmieniła mnie zamiast innej ciotki jako autorki za pierwszy post i to ja przejęłam wątek ;) można tak zrobić ;) Quote
MartynaP Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 ano widzisz ja pisałam o usunięciu :oops: Quote
supergoga Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jakbym sie opóźniała w mojej wpłacie na Verterka to prosze skjrobnijcie mi PM - jestem taka zakręcona że zapisałam sobie na korkowej tablicy, ale czasami....:oops: Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='MartynaP']ano widzisz ja pisałam o usunięciu :oops: Martyno, to co wolisz, mam przejąć wątek czy wysłać Ci na Pw wszystkie dotychczasowe wpłaty na Vertera? ;) supergoga, Dogorra nigdy nie zapomina, więc spoko maroko :evil_lol::diabloti: Quote
Leyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Lu Gosiak zaraz powinna wrzucić zdjęcia Werterka:p ale uwaga ,bo on ma turbinkę pod ogonkiem i było ciężko go uchwycić:eviltong: Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Leyla napisał(a):Lu Gosiak zaraz powinna wrzucić zdjęcia Werterka:p ale uwaga ,bo on ma turbinkę pod ogonkiem i było ciężko go uchwycić:eviltong: Super :loveu::loveu::loveu: przydadzą się nowe do ogłoszeń ;) właśnie, może jeszcze dzisiaj, a jak nie to jutro zrobię mu trochę nowych ogłoszeń ;) turbinkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Lu_Gosiak'] a ten ciągle podsikuje drzewka... juz nawet nie patrzy czy go ktos nie podgląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :roflt::roflt::roflt:te 3 ostatnie to wybitnie sie do ogłoszen nadaja Quote
MartynaP Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='__Lara']Martyno, to co wolisz, mam przejąć wątek czy wysłać Ci na Pw wszystkie dotychczasowe wpłaty na Vertera? ;) supergoga, Dogorra nigdy nie zapomina, więc spoko maroko :evil_lol::diabloti: Laro ,jak uwazasz ja tu ciagle zagladam jak tylko mam watek Vetera w subskrpscji,wiec w sumie jak bedziesz podawac wpłaty to moge przeklejac-zaden proble. Jesli wolisz miec watek do wlasnej dyspozycji to tez bardzo prosze ;) Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 MartynaP napisał(a):Laro ,jak uwazasz ja tu ciagle zagladam jak tylko mam watek Vetera w subskrpscji,wiec w sumie jak bedziesz podawac wpłaty to moge przeklejac-zaden proble. Jesli wolisz miec watek do wlasnej dyspozycji to tez bardzo prosze ;) To ja Ci jednak napiszę te wpłaty, kolejny wątek do prowadzenia to duże obciążenie :evil_lol: a mam ich kilka ;) Dziś przelałam z kasy Vertera na jego allegro, bo musiałam zapłacić rachunek z aukcji za czerwiec. Poszło do zapłaty 41,05zł, za dwie super wyróżnione aukcje. Obecnie na koncie Verterka jest: 833,50zł ;) Zdjęcia :p:loveu: tak, to ostatnie najlepsze, bo nie w ruchu :evil_lol: Quote
Jasza Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Zrobiłam mu jeszcze alegratkę, gumtree katowicki, gumtree warszawski oraz e-zwierzak.pl Quote
Lu_Gosiak Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 mysza 1 napisał(a):I Puszek się załapał :lol: Mysza, Puszka mam wiecej dzis wieczorkiem wkleje na Jego watek;);) Quote
mysza 1 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Mysza, Puszka mam wiecej dzis wieczorkiem wkleje na Jego watek;);) Czekam z nieciepliwością, dziekuję. Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jasza napisał(a):Zrobiłam mu jeszcze alegratkę, gumtree katowicki, gumtree warszawski oraz e-zwierzak.pl Dzięki Jaszo :loveu: Ciotki, obiecuję, że dziś wieczorem będzie rozliczenie z wpłat na Vertera ;) Quote
coronaaj Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Leyla napisał(a):Lu Gosiak zaraz powinna wrzucić zdjęcia Werterka:p ale uwaga ,bo on ma turbinkę pod ogonkiem i było ciężko go uchwycić:eviltong: Czyli dochodzi do siebie, zdjecia niesamowite i te jego oczeta...dzieki.. Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Rozliczenie wpłat: Wpłaty za czerwiec-lipiec (od 21.06-21.07): - Leyla 50zł - agata51 30zł - supergoga 20zł - Negri_2008 10zł - bico 10zł - coronaaj 30zł - mysza_1 30zł - zuzia63 50zł - Isiak 10zł - MyrkurDagur 5zł - marysia55 10zł Wpłaty za lipiec - sierpień (od 21.07-21.08): - bico 10zł - coronaaj 30zł Wpłaty jednorazowe: coronaaj 300zł Maszaberla 30zł Lu_Gosiak 30zł Iwona213 10zł Kuba123 20zł Jasza 30zł hovomaniaczka 20zł Julie 15zł Nie wpłaciły: majka50 - 10zł ze stałych deklaracja - Spinca 20zł i wilczek 10zł z jednorazowych wpłat. To tyle ;) Ogłoszenia nowe Vertera: www.bono-polska.pl 2. www.ojej.pl 3. www.pajeczyna.pl 7. www.gielda.bai.pl 8. www.gumtree.pl 10. www.vetmozga.com 14.www.adopcjapsa.pl 17. www.rozglos.net 19. www.najpewniej.pl 21. www.petsy.pl 23. www.e-zwierzak.pl 24. www.twoje-ogloszenia.pl 25. www.morusek.pl 26. www.adpedia.pl 28. www.olx.pl 29. www.szybko-sprzedam.pl 30. www.sprzedasz.pl 32. www.pchlitarg.info.pl 35. http://ogloszenia.e-gratka.info/ Quote
Leyla Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 marysia55 napisał(a):aleś się ciotka urobiła :diabloti: Twoje szczęście, że nie zapomniałaś o moich wpłatach :evil_lol::evil_lol: wiesz co by Cię czekało :mad: przecież to nasza dziewczyna;) ale mogłybyśmy wpaść i zrobić raban:cool3: Quote
Recommended Posts