Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']aleś się ciotka urobiła :diabloti: Twoje szczęście, że nie zapomniałaś o moich wpłatach :evil_lol::evil_lol: wiesz co by Cię czekało :mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam wszystko pięknie rozpisane na kartce A4, mam Was wszystkie wpisane w tabelkę, także zaraz będę wiedzieć jak ktoś nie będzie wpłacał :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Jaszo, niestety nic :shake:

Zmieniłam tytuł allegro Vertera, patrzcie:

Nie york, ale też piękny! wesoły, młody, pies (671812371) - Aukcje internetowe Allegro

:diabloti:

Posted

350 wyświetleń na allegro i cisza:-(
ludziska teraz będą się urlopować i nie myślą o zwierzakach:shake: a przecież z psem też można jechać na urlop

Posted

zuzia63 napisał(a):
ludziska teraz będą się urlopować i nie myślą o zwierzakach:shake: a przecież z psem też można jechać na urlop

Albo oddać go do hotelu, gdy już nie można go wziąć ze sobą... ale niestety mentalność ludzi jest zastraszająca, wolą nie wydać kasy tylko wywalić, traktują zwierzęta jak rzecz, niestety :(

Posted

Zgodnie ze złożoną obietnicą deklaracji stałej w poniedziałek puszczam przelew (od razu za lipiec i sierpień - bo mogę zapomnieć- te wakacje :placz::cool3:).
Lara, masz ode mnie pw ( z prośbą :evil_lol:)

Posted

[quote name='Marinka']Zgodnie ze złożoną obietnicą deklaracji stałej w poniedziałek puszczam przelew (od razu za lipiec i sierpień - bo mogę zapomnieć- te wakacje :placz::cool3:).
Lara, masz ode mnie pw ( z prośbą :evil_lol:)

Wiem wiem :cool3::cool3::cool3: dzięki :loveu:

Posted

zuzia63 napisał(a):

Nooo...ale Verter to się napewno z tego powodu nie martwi:razz: szaleje z Pędzlem jak wariat. Wszędzie włazi , wystarczy ,że czyjś kojec jest otwarty i w misce trochę jedzenia to w moment znika:mad: Ostatnio Misza go nakrył na gorącym uczynku, to Verterek się zrobił przed kolanko:evil_lol: i boczkiem opuścił boks:eviltong: Jest taki radosny,że aż miło popatrzeć i na przywitanie skacze ,zeby dać buziaka w buzię:eviltong:

Posted

[quote name='agata51']Szybko nauczył się radzić sobie w życiu!

Lara, widzę, że nie odpuszczasz biednym yorkom! :evil_lol:

:evil_lol: bo dla mnie to takie maskotki.... ludzie, którzy biorą yorki często są tacy puści, traktują zwierzę jak zabawkę...

Posted

__Lara napisał(a):
:evil_lol: bo dla mnie to takie maskotki.... ludzie, którzy biorą yorki często są tacy puści, traktują zwierzę jak zabawkę...

I latają z nimi do fryzjera co tydzień i gumki zmieniają . Moja koleżanka ma takie coś ... największa przyjemność to straszenie tego gó...inka:diabloti: a toto się rzuca jak wściekłe:evil_lol:

Posted

Moja corka ma yorka,ale wychowała go jak psa-teriera,jest samodzielny,rezolutny,duzo biega/działka/ zadnego noszenia na reku,kokardek itp maly nawet staje w obronie mojego AT:razz:/30 kilo/jest naprawde fajny:multi:

Posted

Leyla napisał(a):
Ooooo..Proszę :crazyeye: Czyli racją jest fakt,że to ludzie są jednak:stupid: bo i york może być psem:crazyeye:

Pewnie, że tak Leyla, to wszystko zależy od ludzi... a ludziom się podoba wielu takie żywe Furbie... tutaj kokardka, tu kucyk, prawie jak małe dziecko, do tego misiowate, malutkie, no suuuuuper... a najlepiej wygląda na rękach faceta :diabloti:

Posted

Laro mam prośbe,jesli beda nowe wpłaty do wpisania w pierwszym poscie to prosze daj znac na PW,niemusi byc rozliczenie poprostu daj znac zebym weszla na watek.
Teraz czasami wchodze tylko na chwile na watek sunki z małymi i czasami nie czytam pozostałych watkow ;)

Posted

[quote name='MartynaP']Laro mam prośbe,jesli beda nowe wpłaty do wpisania w pierwszym poscie to prosze daj znac na PW,niemusi byc rozliczenie poprostu daj znac zebym weszla na watek.
Teraz czasami wchodze tylko na chwile na watek sunki z małymi i czasami nie czytam pozostałych watkow ;)

Ok, to będę pisać Ci na Pw ;) mnie od jutra nie będzie, wszelkie wpływy wypiszę/ prześlę Ci po powrocie, w niedzielę/ poniedziałek.

Dzięki Marinka :)

Ciotki, jeszcze gwoli wyjaśnienia wszystkiego. Z konta Vertera opłaciłam dwa allegra jego super wyróżnione, za 20,60zł i 20,50zł.

Teraz przeleję już megii1 oplatę za pierwszy miesiąc pobytu w hotelu, 300zł + 20zł za drugie odrobaczenie, do megii1 trafiła suczka z robalami i musiała po raz drugi odrobaczać psiaki. Na koncie Vertera jest teraz łącznie 825zł (nie wpłaciła stałej wpłaty tylko majka50 - 10zł), więc odejmuję z tego te dwie wpłaty za allegro oraz 320zł = mamy obecnie na koncie:

463,90zł

Posted

Dziękuję za wpłatę:) Ale tak w ramach wyjaśnień to Verter był odrobaczany drugi raz bo podobno psy ze schronisk powinny być odrobaczane dwa razy:shake: A z tą suczka nie miał kontaktu - ona nawet nie biegała po wybiegu i nie chodziła z Verterem na spacery bo jest po sterylce. Jest z moimi psami także jutro odrobaczam drugi raz ją, moje psy i chyba moją całą rodzinę:placz: