Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwona213']czyli nie wiemy czy utrzymuje czystość w domu?? to byłoby dość istotne...

proszę też o namiar na kogoś do kogo ewentualnie miałabym odsyłać chętnych w sprawie tego psiaka.

iwona213, to podawaj namiary na mnie: tel. 506 493 005, mail: [email protected]

Marinka, dzięki za kolejne ogłoszenie :loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']:shake:matko jaki wystraszony bidulek cioteczkiiii!piekny jest no piekny :Dog_run::thumbs::thumbs:piesiu kochanyyy ciotki mysla

Dziękujemy Ewuniu za odwiedziny :loveu:

Posted

[quote name='iwona213']jestem bardzo zdziwiona poniewaz nie bylo ani jednego telefonu... pierwszy raz sie tak zdarzyło żeby z Nowin nikt nie dzwonił...

:mad: Verter, oni nie wiedzą co to znaczy prawdziwy pies! ( w głowie im tylko te zniewieściałe yorki...:angryy:).

Martyno, czy umieściłaś wszystkie linki do ogłoszeń i zdjęcia w pierwszym poście?

Posted

__Lara napisał(a):
Tak, ma super podświetlone, pogrubione, wyróżnione i nic :placz:

To samo jest z alegratką :-(...czy są jeszcze ludzie na tym świecie :placz::placz::placz:

Posted

Lidan napisał(a):
To jest jakies nienormalne, żeby nikt nie dzwonił w sprawie takiego ślicznego psa. Dzwini ci ludzie są :roll:

:mad: dla mnie to też niewytłumaczalne... :angryy: ale zbliża się przecież okres wakacji - wtedy się ludzie pozbywają psów, a nie zabierają ze schroniska :angryy: