malagos Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Ale dobre wieści! Jak psiak wygląda po gonitwie po węglu, to widzimy, ciekawe jak TŻ Toli :) he, he, Tola, pokazuj czarnego chłopa! Quote
Tola Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 11 godzin temu, malagos napisał: Ale dobre wieści! Jak psiak wygląda po gonitwie po węglu, to widzimy, ciekawe jak TŻ Toli :) he, he, Tola, pokazuj czarnego chłopa! Chłop do pasa w pyle węglowym, czapa w pajęczynach z ubiegłego stulecia , a w aucie z czapy wyleciał niezidentyfikowany owad latający. Skąd on się wziął w środku zimy - chyba tez chciał być uratowany:) Ewa w różowej czapeczce całej w pajęczynach wyglądała jak szamanka;) Wszyscy wkroczyli tak do weta Quote
elik Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Dnia 13.02.2018 o 17:10, Tola napisał: . . . Piesek jest biało - rudy; w tej chwili pobrudzony, bo poganiali sobie trochę z TZ po węglu. To taka nowa zamojska tradycja, rozumiem, gonitwa z psiakiem po węglu A tak poważnie, to czemu oni po węglu się gonili ? Quote
Tola Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 22 godziny temu, elik napisał: To taka nowa zamojska tradycja, rozumiem, gonitwa z psiakiem po węglu A tak poważnie, to czemu oni po węglu się gonili ? TZ próbował złapać Homera, a ten zaszył się w pomieszczeniu, gdzie jego pan składował sobie węgiel (pomieszczenie jest chałupie) Homer też był cały w pyle węglowym. Quote
Tola Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Zamojski Pucuś pozdrawia z podwarszawskiego domku 2 2 Quote
Tola Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Rajka i Sonia z zamojskiego schroniska pozdrawiają z domu jak z bajki z Lublina Havanka - specjalne pozdrowienia od Soni:) Quote
Tola Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 No i wreszcie Fred, który teraz zachwyca swoim wyglądem i zachowaniem! Quote
Tola Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Fred to nowy pies, jak napisały dziewczyny:) Quote
konfirm31 Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Piękny Fred. Cudny z niego owczar :). Radość na niego patrzeć :). 1 Quote
Tola Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 27 minut temu, konfirm31 napisał: Piękny Fred. Cudny z niego owczar :). Radość na niego patrzeć :). Oj tak:) Ja mam oczy w mokrym miejscu i od razu po takich zdjęciach płacze mi się, bo pamiętam, jak wyglądał w schronie i jakie tam miał życie Dziewczyny bardzo go chwalą, mówią, ze oddadzą tylko do najlepszego domu;) Quote
Havanka Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Już miałam iść spać... Niesamowicie szczęśliwe psiaki plus Pucek ! Pucek, widzę, też ma swojego bodyguarda, podobnie jak trójłapek Jaś. Ale największy sentyment, mam do Rajki i Soni. Wciąż wiodą szczęśliwe życie w cudownym domu. Bardzo, bardzo sie cieszę ! Dziękuję Tolu za te zdjecia. Fred z kolei, przeszedł ogromną metamorfozę ! Jest wręcz nie do poznania ! Wygrał szczęśliwy los i niech mu już zawsze sprzyja ! 1 Quote
elik Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 22 godziny temu, Tola napisał: TZ próbował złapać Homera, a ten zaszył się w pomieszczeniu, gdzie jego pan składował sobie węgiel (pomieszczenie jest chałupie) Homer też był cały w pyle węglowym. No to TZ miał przednią "zabawę w chowanego". Musiał być bardzo szczęśliwy, gdy wreszcie udało mu się docapić Homerka :) Quote
elik Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 21 godzin temu, Havanka napisał: Już miałam iść spać... Niesamowicie szczęśliwe psiaki plus Pucek ! Pucek, widzę, też ma swojego bodyguarda, podobnie jak trójłapek Jaś. Ale największy sentyment, mam do Rajki i Soni. Wciąż wiodą szczęśliwe życie w cudownym domu. Bardzo, bardzo sie cieszę ! Dziękuję Tolu za te zdjecia. Fred z kolei, przeszedł ogromną metamorfozę ! Jest wręcz nie do poznania ! Wygrał szczęśliwy los i niech mu już zawsze sprzyja ! Ja tylko zacytuję Havankę. To jest dokładnie to, co mi na myśl przychodzi :) 1 Quote
Tola Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Moje dziewczyny Zulka i Florka życzą dobrej nocy;) 1 Quote
elik Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Zuleczka ma super legowisko :) Florcia wypisz, wymaluj moja Kikunia :) Nawet ułożenie podobne :) Dobrej nocy Dziewczynki, kolorowych snów! Quote
Havanka Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 11 godzin temu, elik napisał: Zuleczka ma super legowisko :) Florcia wypisz, wymaluj moja Kikunia :) Nawet ułożenie podobne :) Dobrej nocy Dziewczynki, kolorowych snów! I to nie jedno. Florka wybrała duże, królewskie łoże na kanapie. Śpiące królewny już odpoczywają, bo przed nimi kolejny dzień, królewskiego życia. A mało brakowało, zeby Floreczka miała dziś inny domek... Zaparła się dziewusia i udało sie ! 1 Quote
Jaaga Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Fred jest imponujący. pamiętam jego zdjecia, jak wyglądał najpierw. Super metamorfoza i nawet nie tylko z wyglądu, ale on teraz po prostu kwitnie. Quote
Jaaga Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Na fb schroniska w Zamościu wypatrzyłam na zdjeciu psiaka, który po prostu wrył mi się od razu w mózg. Napisałam tam pytanie o płeć. Jak tu wstawić zdjecie, bo może Wy kojarzycie? Quote
elik Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 8 minut temu, Jaaga napisał: Na fb schroniska w Zamościu wypatrzyłam na zdjeciu psiaka, który po prostu wrył mi się od razu w mózg. Napisałam tam pytanie o płeć. Jak tu wstawić zdjecie, bo może Wy kojarzycie? Metodą kopiuj wklej. Jeśli to się nie uda (nie zawsze można tak), to zaznaczyć zdjęcie, kliknąć w nie prawym przyciskiem myszy i z menu wybrać opcję: Zapisz obraz jako... zapisać ten obraz na dysku kompa i wkleić go na wątek korzystając z przycisku: wybierz pliki. Quote
Jaaga Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Dziekuję bardzo, wygłupiłam się ;) Ostatnio wstawiałam dawno temu zdjecia na dogo, kiedy nie było obcji, wybierz plik. Chodzi mi o tego czarnego, na drugim planie. Quote
Jaaga Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 I jeszcze taki psiak, widac bez oczka. jednak chyba już większy. Quote
elik Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 3 minuty temu, Jaaga napisał: Dziekuję bardzo, wygłupiłam się ;) Ostatnio wstawiałam dawno temu zdjecia na dogo, kiedy nie było obcji, wybierz plik. Chodzi mi o tego czarnego, na drugim planie. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :) Faktycznie, może wryć się w pamięć :( Quote
Jaaga Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 14 minut temu, elik napisał: Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :) Faktycznie, może wryć się w pamięć :( Dziekuję za pocieszenie. Może ktoś kojarzy psiaka, jakiej jest płci? Nie wiem, czy schronisko mi odpisze. Wygląda na średniaka. Quote
Recommended Posts