Tola Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 Maleństwo bez oka - uszkodzenie podobne do rany Miłej, być może wypadek w schronie... Quote
Gabi79 Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Pisałam i mi post wcięło... Ogrom psiego nieszczęścia mnie przytłacza. U mnie ostatnio gorzej ze wzrokiem. Na czym ten piesek na drugim planie trzyma główkę? Quote
Tola Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 Przed chwilą, Gabi79 napisał: Pisałam i mi post wcięło... Ogrom psiego nieszczęścia mnie przytłacza. U mnie ostatnio gorzej ze wzrokiem. Na czym ten piesek na drugim planie trzyma główkę? Na drugim psie... Quote
Gabi79 Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Na drugim psie... Tak myślałam, tamtego prawie nie widać. Serce pęka....... Quote
Murka Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Na drugim psie... To jest rynna:) Quote
Tola Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 4 minuty temu, Murka napisał: To jest rynna:) A ja byłam pewna, ze widzę białego psiaka z ciemną główką... Faktycznie rynna... U mnie też widać gorej ze wzrokiem. Quote
malagos Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 8 godzin temu, Tola napisał: A ja byłam pewna, ze widzę białego psiaka z ciemną główką... Faktycznie rynna... U mnie też widać gorej ze wzrokiem. oj tam, może ten piesek nazywa się Rynna :) i obie macie rację Znowu sunia w typie ONka... taka poczciwa się wydaje :) Quote
Alaskan malamutte Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 3 godziny temu, malagos napisał: Znowu sunia w typie ONka... taka poczciwa się wydaje :) Sunia bardzo poczciwa, mega przyjazna, raczej drobniejsza, dosyć młoda. Pracownik mówi, że tak ok 4-5 lat . Ma jakieś zgrubienie na pysiu..... Quote
elik Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Sunia bardzo poczciwa, mega przyjazna, raczej drobniejsza, dosyć młoda. Pracownik mówi, że tak ok 4-5 lat . Ma jakieś zgrubienie na pysiu..... Może chore zęby, może coś się jej wbiło i zrobił się stan zapalny :( Wet powinien to oglądnąć. Quote
malagos Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 tak bym chciała napisać, ze ją wezmę, kojec przed domem pusty, ale... muszę wziąć dziką sunię z gminnego kojca "bliżej ludzi", bo w życiu się nie oswoi i nie znajdzie domu... Quote
konfirm31 Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Biedna sunia. Jak jeszcze w miarę młoda, to może ma jakąś szansę? A psio, trzeba sprawdzić. Malagosku, kocham Cię bardzo :*). Quote
Tola Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Dnia 20.08.2017 o 21:06, Havanka napisał: Żegnaj śliczna Carmen... Jak mi kiedyś powiedziałas Tolu, odejście psa już we własnym domu, też trzeba rozpatrywać przez pryzmat sukcesu. Carmen miała to szczęście, ze zdażyła poznać smak życia w kochającej ją rodzinie. Chociaż przez kilka lat miała dom i była kochana... Chcę jeszcze zapytać o zdrowie koteczki Jagienki. Jak się miewa, czy można ją już powoli ogłaszać? Jagienka ma się coraz lepiej, rana na łapce i ta po sterylce goją się, koteczka juz pewnie staje na obie łapinki. Jagienka ma ok. 2 lat, jest spokojną. mega przytulaśna koteczką. Jak znajdziesz chwilkę, to jak najbardziej można ją ogłaszać. Zdjęcia na razie tylko takie, wetka pozwoliła na moment uwolnić Jagienkę z klosza;) Quote
Tola Posted August 22, 2017 Author Posted August 22, 2017 Dnia 17.08.2017 o 12:54, elik napisał: Zdrowiej i jedz Pucusiu, żebyś na prawdę był pucusiem :) Piękny ten Pucuś :) Elik, czy Pucek ma u Ciebie OLx? Jakaś straszna cisza zapadła, ani jednego zapytania:( Quote
Recommended Posts