Anula Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Tola będzie w schronie w poniedziałek to spróbuje wydębić jakieś informacje,chociaż z tym bardzo ciężko jest.Pamiętajmy,że tam nie ma wolontariatu,psy nie wychodzą na spacery, a więc jedynie pracownik może przekazać co nieco albo samemu przez chwilę,za siatką można poobserwować psa. Quote
beka Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 O 25.10.2016 o 18:40, Tola napisał: Pies, który jest na miejscu Aresa, parę dni w boksie, przyjazny do ludzi Taki trochę seterowaty chyba... Czy on nie jest w typie hovawarta ? Quote
konfirm31 Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Ktokolwiek widział , ktokolwiek wie. W powiecie Skierbieszów, (zamojskie) zginęła mała, 14 letnia Bes. Opiekunka (Pani Krysia od Baldo) szuka jej wszędzie :( https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1078377332283975&id=100003351566744 Dla niefejsbukowych zdjęcie Bes Quote
Anecik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 11 minut temu, konfirm31 napisał: Ktokolwiek widział , ktokolwiek wie. W powiecie Skierbieszów, (zamojskie) zginęła mała, 14 letnia Bes. Opiekunka (Pani Krysia od Baldo) szuka jej wszędzie :( https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1078377332283975&id=100003351566744 Dla niefejsbukowych zdjęcie Bes Ud na FB Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 37 minut temu, konfirm31 napisał: Ktokolwiek widział , ktokolwiek wie. W powiecie Skierbieszów, (zamojskie) zginęła mała, 14 letnia Bes. Opiekunka (Pani Krysia od Baldo) szuka jej wszędzie :( Rozmawiałam z p. Krysią w poniedziałek, zaraz po zaginięciu suni...Zastanawiałyśmy się, co tak na prawdę mogło się stać. Miałam nadzieję, że już się odnalazła.... Postaram się jutro podjechać do p. Krysi. Quote
elik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Udostępniłam na FB. Biedna P. Krysia i biedna sunia :) To już od poniedziałku trwa :( Quote
konfirm31 Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Dziękuję . Najgorsza jest niepewność . I to, że widziano ją 10 km od domu, a Bes takiej odległości o własnych siłach , już nie da rady pokonać :(((((. Krysia zaraz tam pojechała z pomocnym sąsiadem(sama nie ma auta), ludzie mówili, że to była ona, ale Bes już nie było. . . . . . . . Quote
Poker Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Jest urodziwa, mógł ją ktoś skraść. Biedna sunia. Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 11 godzin temu, beka napisał: Czy on nie jest w typie hovawarta ? Nie znam dobrze tej rasy, może i tak... Jego wygląd przykuwa uwagę.... 7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z p. Krysią w poniedziałek, zaraz po zaginięciu suni...Zastanawiałyśmy się, co tak na prawdę mogło się stać. Miałam nadzieję, że już się odnalazła.... Postaram się jutro podjechać do p. Krysi. 7 godzin temu, konfirm31 napisał: Dziękuję . Najgorsza jest niepewność . I to, że widziano ją 10 km od domu, a Bes takiej odległości o własnych siłach , już nie da rady pokonać :(((((. Krysia zaraz tam pojechała z pomocnym sąsiadem(sama nie ma auta), ludzie mówili, że to była ona, ale Bes już nie było. . . . . . . . Bardzo zal mi suni i p. Krysi :( Tak myślę, ze może wydrukować plakaciki i wspomnieć o nagrodzie (jakoż złozymy się) - to zawsze skutkuje, otwiera ludziom oczy... Co o tym sądzicie? Quote
konfirm31 Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 2 minuty temu, Tola napisał: Nie znam dobrze tej rasy, może i tak... Jego wygląd przykuwa uwagę.... Bardzo zal mi suni i p. Krysi :( Tak myślę, ze może wydrukować plakaciki i wspomnieć o nagrodzie (jakoż złozymy się) - to zawsze skutkuje, otwiera ludziom oczy... Co o tym sadzicie? Tolu, porozum się z Panią Krysią. Na nagrodę, chętnie się zrzucę, uważam, że to dobry pomysł. Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 4 minuty temu, konfirm31 napisał: Tolu, porozum się z Panią Krysią. Na nagrodę, chętnie się zrzucę, uważam, że to dobry pomysł. Pisałam z Alaskan, jutro ma chyba podjechać do p. Krysi, może z plakacikami? Myslę, ze im więcej plakatów będzie w okolicy, tym większa szansa na znalezienie suni. Tylko trzeba zaznaczyć, ze nagroda za wskazanie miejsca suni, a nie złapanie, bo jak tak ja zaczną łapać dla nagrody, to tez będzie niewesoło... Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 konfirm, przyślij mi na maila ten plakacik Bes. Kopiuję z dogo i coś jest nie tak. Wydrukuję z informacją o nagrodzie i porozwieszam w okolicy. Tolu, jakieś pomysły na tekst? Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: konfirm, przyślij mi na maila ten plakacik Bes. Kopiuję z dogo i coś jest nie tak. Wydrukuję z informacją o nagrodzie i porozwieszam w okolicy. Tolu, jakieś pomysły na tekst? Zaraz coś wrzucę Quote
Murka Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 11 godzin temu, beka napisał: Czy on nie jest w typie hovawarta ? A może to zachudzony golden retriever? Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 UWAGA …. PAŹDZIERNIKA W OKOLICACH …………….. ZAGINĘŁA MAŁA, RUDA SUCZKA BES. JEŚLI KTOŚ JĄ WIDZIAŁ, BARDZO PROSZĘ O INFORMACJĘ, LICZY SIĘ KAŻDA GODZINA Telefon : ……………. ZA WSKAZANIE MIEJSCA POBYTU SUCZKI PRZEWIDZIANA NAGRODA PENIĘŻNA Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 5 minut temu, Murka napisał: A może to zachudzony golden retriever? Może... Hovawart podobny do golden retrievera... Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 11 minut temu, Murka napisał: A może to zachudzony golden retriever? Po mojemu bardziej seter. Quote
konfirm31 Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 3 minuty temu, Tola napisał: UWAGA …. PAŹDZIERNIKA W OKOLICACH …………….. ZAGINĘŁA MAŁA, RUDA SUCZKA BES. JEŚLI KTOŚ JĄ WIDZIAŁ, BARDZO PROSZĘ O INFORMACJĘ, LICZY SIĘ KAŻDA GODZINA Telefon : ……………. ZA WSKAZANIE MIEJSCA POBYTU SUCZKI PRZEWIDZIANA NAGRODA PENIĘŻNA Ja bym jeszcze dodała, że 14 letnia, żeby odstraszyć ew. amatorów . Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Czyj telefon podać? Pani Krysi? I jaka wysokość nagrody? Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 Teraz, konfirm31 napisał: Ja bym jeszcze dodała, że 14 letnia, żeby odstraszyć ew. amatorów . Słuszna uwaga Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Czyj telefon podać? Pani Krysi? I jaka wysokość nagrody? Ja nigdy nie podaję wcześniej wysokości nagrody. Za wskazanie miejsca pobytu Frajdy i Azy przewidziałam 100 zł. Za Frajdę pan przyjął nagrodę, za Azę dziewczyny z Lublina zrezygnowały na rzecz bezdomnych psów. Aza miała wydarzenie na FB, ogłoszenie w prasie i plakaty, Frajda plakaty w całej dzielnicy i ogłoszenie w prasie. Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 Tel chyba pani Krysi, bo od nas znacznie dalej... Jak będzie pewność , ze to ona to ewentualnie podjedziemy. Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 A ja pokazuje kolejne koty i po raz kolejny proszę o pomoc w ogłaszaniu. Jeszcze nigdy nie było ich tak dużo :( Wszystkie kociaki przebywają obecnie w malutkim gabinecie weterynaryjnym, przydałyby się własne domy :( Filip Zabrany od pani z zaawansowaną demencją :( Kocurek około 5 miesięczny,wolny od FIV+FeLv, odrobaczony, odpchlony, jeszcze zaświerzbiony. Quote
Recommended Posts