Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']Dzisiaj odeszła moja największa psia miłość - Tola:-(
Bez niej nic już nie będzie jak dawniej.[/QUOTE]
Tolu, strasznie mi przykro...Bardzo współczuję....:(

Posted

[quote name='Tola']Dzisiaj odeszła moja największa psia miłość - Tola:-(
Bez niej nic już nie będzie jak dawniej.[/QUOTE]

Tolu, serdecznie współczuję i przytulam.

Posted

[quote name='Havanka']Żegnaj Tolu...czas jest nieubłagany. Wierzę, że tam, po drugiej stronie jest też życie, ale bez chorób, bólu i cierpienia.[/QUOTE]

Niestety... czas jest nieubłagany:( Współczuję, mój Sony w tym samym wieku co Tola, więc też drżę o niego!

Posted

Dziękuję wszystkim za wsparcie i pożegnanie mojej Toli.
Dzisiaj mija tydzień od jej śmierci; nie mogę sobie poradzić z tęsknotą:(

Posted

Mój Sony wczoraj zasłabł, wywracał się i wymiotował. Natychmiast weterynarz i okazało się, że to problemy z błędnikiem, ponoć przypadłość starszych psów. Dostał zastrzyk i dzisiaj kontrola, ma też przyjmować 1/2 tabletki B12. Mam nadzieję, że jeszcze z nami pobędzie!

Posted

[quote name='agusiazet']Mój Sony wczoraj zasłabł, wywracał się i wymiotował. Natychmiast weterynarz i okazało się, że to problemy z błędnikiem, ponoć przypadłość starszych psów. Dostał zastrzyk i dzisiaj kontrola, ma też przyjmować 1/2 tabletki B12. Mam nadzieję, że jeszcze z nami pobędzie![/QUOTE]
Dobrze, że od razu został zbadany i poddany leczeniu. Błędnik, to nie wyrok, ale okropny dyskomfort życia. Będzie dobrze !

Posted

[quote name='agusiazet']Mój Sony wczoraj zasłabł, wywracał się i wymiotował. Natychmiast weterynarz i okazało się, że to problemy z błędnikiem, ponoć przypadłość starszych psów. Dostał zastrzyk i dzisiaj kontrola, ma też przyjmować 1/2 tabletki B12. Mam nadzieję, że jeszcze z nami pobędzie![/QUOTE]

agusiazet, trzymam kciuki za twojego Sonego. Nie się trzyma jak najdłużej.

Posted

Dla wszystkich zamojskich zwierzolubów:

[COLOR=#0000ff][SIZE=3][B][I][FONT=comic sans ms]Życzenia ciepłe, jak tchnienie wiosny,
składam wszystkim w ten czas radosny!
Dla naszych zwierzaków dużych i małych,
by ich marzenia w mig się spełniały.
Niech wszystkie troski będą daleko
a dobro płynie szeroką rzeką ![/FONT][/I][/B][/SIZE][/COLOR]

Posted (edited)

[COLOR=#0000cd]Ja [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]życzę jak najwięcej wiosny, słońca, uśmiechu i wypoczynku [/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Edited by Tola
Posted

Chrystus Zmartwychwstał!!!
W ten wielkanocny poranek chciałabym Wam wszystkim z całego serca życzyć zdrowia i radości, wiele sił i wytrwałości w tym, co dobrem zwie się - niech radość Wielkanocy pozostanie w Waszych rodzinach na długie, szare, trudne dni!!!
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]Radosnego Alleluja !!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

• 3 weeks later...
Posted

Trafiłam na zdjęcie tej suni na fb [url]https://www.facebook.com/SchroniskoDlaBezdomnychZwierzatWZamosciu/photos/a.409290209190002.1073741829.173203336132025/558821340903554/?type=1&theater[/url]
Czy ona nadal jest w schronisku ?

Posted

[quote name='elaja']Trafiłam na zdjęcie tej suni na fb [url]https://www.facebook.com/SchroniskoDlaBezdomnychZwierzatWZamosciu/photos/a.409290209190002.1073741829.173203336132025/558821340903554/?type=1&theater[/url]Czy ona nadal jest w schronisku ?[/QUOTE]Halo halo , zagląda tu ktoś ?Czy psy z tego schroniska mają szansę na dt ?

Posted

[quote name='elaja']Halo halo , zagląda tu ktoś ?Czy psy z tego schroniska mają szansę na dt ?[/QUOTE]

O sunię pytaj na fb, tam gdzie znalazłaś info, bo tam dziewczyny najbardziej zorientowane.

Posted

[quote name='elaja']Trafiłam na zdjęcie tej suni na fb [URL]https://www.facebook.com/SchroniskoDlaBezdomnychZwierzatWZamosciu/photos/a.409290209190002.1073741829.173203336132025/558821340903554/?type=1&theater[/URL]
Czy ona nadal jest w schronisku ?[/QUOTE]
Ta suczka jest bardzo w typie PONa.

[IMG]https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/q80/s720x720/1609942_558821340903554_6394367749166169401_n.jpg[/IMG]