Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.12.2022 o 15:32, Alaskan malamutte napisał:

Kolejne dwa malamuty jadą w czwartek do Fundacji Malamuty w potrzebie.

Rudy i wilczasty.

Rewelacyjne wieści na koniec roku 😀👍

Posted

Wspaniała wiadomość, ale nie potrafię się teraz cieszyć  😞   Ból, żal, strach o sunię po zniknięciu Łatki zagłusza wszystkie inne doznania.

Posted

Aska7, wielgachne dzięki jak stąd do księżyca. W podzięCe, bo wiozłaś " moje" dwie sunie, wpłacę na któregoś Twojego podopiecznego 100 zł. Wskaż na którego. I dojedź szczęśliwie do domu ZŁOTA KOBIETO !

Rozmawiałam z Anecik. Od razu zakochała się w kudłatce. Jest słodka, biegała cała szczęśliwa, skakała z kanapy na fotel i znowu na kanapę. Podstawia się po głaski Cudo.

Rudaska jest trochę mniej odważna, ale też przybiega po głaski, jest grzeczna. Chudziutka, kości na dupince sterczą.

Postaram się dziś założyć im wątki.

• Like 1
Posted

Same wspaniałe wieści na koniec roku💙👏Ja dołożę jeszcze jedną - Czekoladka na dom w Warszawie, teraz tylko muszę ogarnąć transport. Pięknie dziękuję Jo37 za dzisiejsza wizytę🌹💙

czarne10.jpg.239c98702bad96386ba1c125542da2f4.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 30.12.2022 o 12:31, Tyśka) napisał:

O mamo... wcale jej nie widzę 😄 zamykam oczy i jej nie widzę! 😄 Zbyt idealna w wyglądzie jak dla mnie :< 

Ja też ja kocham ❤️ Ten nochal jak guziol😘

Posted

Miałam dzisiaj telefon w sprawie Franusia Franek

Pani mieszka w okolicach hoteliku kikou z 90 letnią mamą; szuka starszego, niedużego pieska, dobrze byłoby, gdyby chętnie jeździł autem.

Chyba nie doczytała, że Franek waży powyżej 15 kg, teraz to chyba z 18 kg, więc raczej do tego domu nie nadaje się.

Może jest na forum starszy ok. 10 letni nieduży piesek?

Posted

Wpłaty na konto ZEA:

100 zł - DS Kimbo (na operację staruszka z przepukliną) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

150 zł - DS Wiolinki (na hotelowanie 3 kociaków u Murki) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

100 zł - Joanna S. Sędziszów Małopolski (na zamojskie staruszki, dołączę do kwoty uzbieranej na zbiórce Ratujemy Zwierzaki ) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

750 zł - Poker (dla małej puchatki u anecik ) serce-ruchomy-obrazek-0528.gif

Posted
Dnia 30.12.2022 o 20:24, Tola napisał:

Pani mieszka w okolicach hoteliku kikou z 90 letnią mamą; szuka starszego, niedużego pieska, dobrze byłoby, gdyby chętnie jeździł autem.

Chyba nie doczytała, że Franek waży powyżej 15 kg, teraz to chyba z 18 kg, więc raczej do tego domu nie nadaje się.

Czaruś ze Szczebrzeszyna? Jest u szafirki pod opieką sue:

https://www.olx.pl/d/oferta/maly-przeuroczy-czarus-idealny-piesek-dla-kazdego-CID103-IDQITNd.html

Ma wątek:

Posted
Dnia 30.12.2022 o 18:09, Poker napisał:

Aska7, wielgachne dzięki jak stąd do księżyca. W podzięCe, bo wiozłaś " moje" dwie sunie, wpłacę na któregoś Twojego podopiecznego 100 zł. Wskaż na którego. 

Bardzo dziękuję 🙂, jeśli możesz to przelej dla Pikusi na BDT u Moli, bo dziewczynka ma tylko złotówkę na koncie.

• Like 2
Posted
Dnia 31.12.2022 o 08:55, Aska7 napisał:

Bardzo dziękuję 🙂, jeśli możesz to przelej dla Pikusi na BDT u Moli, bo dziewczynka ma tylko złotówkę na koncie.

OK, nie ma problemu. Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem 🙂 

Moli, podaj nr konta.

Posted
Dnia 30.12.2022 o 19:51, Aska7 napisał:

O ten.

20221230_194050.png

Jakoś cały czas wypatrujesz i nękają Cię te same psy, co mnie.  Parówek,  przyjaciel Wiktora tez mnie uwiera. On chyba najbardziej. Na tego "coś z husky" też juz dawno zwróciłam uwagę. Jest od lat na zdjęciach Toli. Teraz trudno o deklaracje i pomoc dużym, starszym psom, bo ich adopcje to praktycznie marzenie. Obie wypatrujemy niestety te większe. 

Posted
Dnia 30.12.2022 o 20:24, Tola napisał:

A nasz Krecik? Za daleko byloby? Waży 10 kg. Krecik chętnie jeździ autem, zresztą jest chętny do wszystkiego. Ma niesamowita energię i super kondycję jak na swój wiek.

• Like 1