Alaskan malamutte Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 Alpinka, koteczka adoptowana przez mojego syna Marcina u nas na wakacjach!!! Quote
Tola Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 Ela tez u nas na wakacjach Wyraznie niezadowolona Na razie fuka na suczki, jeszcze Zulę tolerowała, ale Florka to już za wiele... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Jednym słowem - wielkie wakacje! Tak, tylko Maurycy mało gościny, nie chce ustąpić posłanka. No i Kazanek wyjada jedzonko Alpinki... Quote
Tola Posted July 19, 2017 Author Posted July 19, 2017 Czy to nie piesek, o którym opowiadała mi Alaskan - słyszała, ze błąkał się po osiedlu? Quote
Alaskan malamutte Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Czy to nie piesek, o którym opowiadała mi Alaskan - słyszała, ze błąkał się po osiedlu? Tak Tolu, to ten piesek Zadzwoniła do poradni pani, z informacją, że na klatce schodowej od kilku dni śpi ten pasiak. Zadbany, ostrzyżony. Ja w tym czasie nie mogłam odebrać telefonu, sekretarka powiedziała, żeby pani zadzwoniła do schroniska....I tak psiak tam trafił.... Quote
Tola Posted July 19, 2017 Author Posted July 19, 2017 Boże mój, i nikt go nie szuka, TZ mi mówił :( Co się dzieje z tymi ludzmi, zostawić tak psa na ulicy Quote
Tyśka) Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 O rany, a ja miałam nadzieję, że się zgubił :( Ale ktoś by ostrzygł i porzucił? Może jednak zaginął jakiejś starszej pani? :(( Quote
Alaskan malamutte Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 13 minut temu, Tyś(ka) napisał: O rany, a ja miałam nadzieję, że się zgubił :( Ale ktoś by ostrzygł i porzucił? Może jednak zaginął jakiejś starszej pani? :(( Z tego co wiem, to on kilka dni koczował na tej klatce. Chodził po osiedlu, po czym wracał na tą klatkę. Pani myslała, że za suczką przybiegł,ale on był wyraźnie zagubiony...Nie ma ogłoszeń, że zaginął, przeczesałam osiedle.... Quote
Alaskan malamutte Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: O rany, a ja miałam nadzieję, że się zgubił :( Właściciel się odnalazł!! Na stronie schroniska jest napisane!! 1 Quote
Tyśka) Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Właściciel się odnalazł!! Na stronie schroniska jest napisane!! Wspaniale :) Quote
Tola Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 Wpadłam dzisiaj na parę minut do schroniska; upał straszny, psy pochowane, ale parę zdjęć udało mi się zrobić. W poniedziałek lub wtorek do schroniska przyjeżdża anecik po Hanę i Suzi, może tym samym transportem udałoby się wydostać ze schroniska po nowe życie jeszcze jakiemuś maluchowi... Psy Piesek, którego bardzo chwalił pracownik Quote
Tola Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 Suczki tuż po sterylizacji Ta malutka jasna i czarnulka w prawym rogu bardzo płakały, chciały się do mnie wydostać:( Wychodziłam i słyszałam jeszcze ten płacz:( Quote
konfirm31 Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 7 minut temu, Tola napisał: Wpadłam dzisiaj na parę minut do schroniska; upał straszny, psy pochowane, ale parę zdjęć udało mi się zrobić. W poniedziałek lub wtorek do schroniska przyjeżdża anecik po Hanę i Suzi, może tym samym transportem udałoby się wydostać ze schroniska po nowe życie jeszcze jakiemuś maluchowi... Psy Kolejny ONek :((( Quote
Tola Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 4 minuty temu, konfirm31 napisał: Kolejny ONek :((( Jest jeszcze jeden :( I jeszcze suczka :( Quote
Alaskan malamutte Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Jest jeszcze jeden :( I jeszcze suczka :( Ostatnio jak byłyśmy w schronisku, to na kwarantannie były trzy ONki... Quote
Alaskan malamutte Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Ojej!! ta malizna nadal w schronisku...... Quote
Tola Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Ojej!! ta malizna nadal w schronisku...... Tak :( Dzisiaj nie uciekała, podchodziła do siatki Quote
Tola Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 No i są szczeniaki, ale wszystkie siedziały w budzie:( Quote
Recommended Posts