Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ela tez u nas na wakacjachhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig.gif

Wyraznie niezadowolonahttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig.gif

Na razie fuka na suczki, jeszcze Zulę tolerowała, ale Florka to już za wiele...

WP_20161212_20_18_15_Pro(1).jpg

V__339A.jpg

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Czy to nie piesek, o którym opowiadała mi Alaskan - słyszała,  ze błąkał się po osiedlu?

Tak Tolu, to ten piesek beksa_V6_orig.gif Zadzwoniła do poradni pani, z informacją, że na klatce schodowej od kilku dni śpi ten pasiak. Zadbany, ostrzyżony. Ja w tym czasie nie mogłam odebrać telefonu, sekretarka powiedziała, żeby pani zadzwoniła do schroniska....I tak psiak tam trafił.... 

Posted
13 minut temu, Tyś(ka) napisał:

O rany, a ja miałam nadzieję, że się zgubił :(
Ale ktoś by ostrzygł i porzucił? Może jednak zaginął jakiejś starszej pani? :((

Z tego co wiem, to on kilka dni koczował na tej klatce. Chodził po osiedlu, po czym wracał na tą klatkę. Pani myslała, że za suczką przybiegł,ale on był wyraźnie zagubiony...Nie ma ogłoszeń, że zaginął, przeczesałam osiedle....

Posted

Wpadłam dzisiaj na parę minut do schroniska; upał straszny, psy pochowane, ale parę zdjęć udało mi się zrobić.

W poniedziałek lub wtorek do schroniska przyjeżdża anecik po Hanę i Suzi, może tym samym transportem udałoby się wydostać ze schroniska  po nowe życie  jeszcze jakiemuś maluchowi...

Psy

P1280349.JPG

P1280319.JPG

Piesek, którego bardzo chwalił pracownik

P1280320.JPG

P1280321.JPG

P1280322.JPG

Posted

Suczki tuż po sterylizacji

Ta malutka jasna i czarnulka w prawym rogu bardzo płakały, chciały się do mnie wydostać:(

Wychodziłam i słyszałam jeszcze ten płacz:(

P1280340.JPG

P1280341.JPG

P1280342.JPG

P1280348.JPG

Posted
7 minut temu, Tola napisał:

Wpadłam dzisiaj na parę minut do schroniska; upał straszny, psy pochowane, ale parę zdjęć udało mi się zrobić.

W poniedziałek lub wtorek do schroniska przyjeżdża anecik po Hanę i Suzi, może tym samym transportem udałoby się wydostać ze schroniska  po nowe życie  jeszcze jakiemuś maluchowi...

Psy

P1280322.JPG

Kolejny ONek :(((

Posted
3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

P1280343.JPG

Ojej!! ta malizna nadal w schronisku......

Tak :(

Dzisiaj nie uciekała, podchodziła do siatki