handzia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Powiem szczerze, że nie mam pojęcia, ale pewnie nie... Quote
Tola Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Tak mi przykro z powodu szczeniaczka:( W schronie nie ewidencjonuje się maluchów, nawet nie wiadomo, co z resztą:( Foksiowaty wymaga pomocy, tylko jak ogłaszać tak zaniedbanego psa? Quote
malagos Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 funia napisał(a):Mam duzo zdjęć ze schroniska i duzo do opowiadania .Byłysmy w piatek ,sobote i jedziemy dzisiaj aby zawieżć jedzenie maluszkom . Niestety nie mam wogóle czasu by przysiaśc ze zdjęciami .Postaram się jakos na raty to zrobić . Wcale nie jestem ciekawa zdjeć i kolejnych biedaków........ Ale czekam jakos podświadomie..... Quote
Tola Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 (edited) Dla tych biedaków to być może jedyna nadzieja na polepszenie losu... Wiem, ze psów w podobnej sytuacji jest wiele, ale jak chociaż jeden z pokazanych tu psów znajdzie dom to dla niego znaczy życie. A do tego jeżdżenie do zamojskiego schronu, mocowanie się z nieprzychylnością, arogancją to naprawdę traumatyczne doświadczenie. Edited May 22, 2013 by Tola Quote
funia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 malagos napisał(a):Wcale nie jestem ciekawa zdjeć i kolejnych biedaków........ Ale czekam jakos podświadomie..... Obiecuje codziennie aż mi wstyd ..... Kurde trzeba poświęcić kilka godzin by je powstawiać a ja co dzień padam na twarz juz o tej porze .... Nic już nie obiecuje po prostu wstawię je jak tylko będe mogła . Wybaczcie . Quote
funia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Kilka dzisiaj .... Wyżeł . Już po kastracji . Bardzo lgnie do ludzi . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 (edited) Suczka z wybiegu otwartego rozpaczliwie prosi o kazdą sekunde uwagi .... Uploaded with ImageShack.us Psy ..... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited May 22, 2013 by funia Quote
funia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Suczki z narożnego boksu .( ta staruszka ruda z krzywymi łapkami co siedziała tam od wielu lat jest po sterylce podobno ktoś ja zamówił) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pies od szczenięcia w schronie :placz:...Zabiega o uwagę Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited May 22, 2013 by funia Quote
funia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Nieduzy drobnej budowy młody piesek .Zagubiony i niepewny w boksie . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Duze psy Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Suczki w boksach od strony pola... Zdominowane przez ta sunie w typie amstafki albo cos w tym stylu ... Najlepiej dla nich byłoby gdyby znalazła dom .Boje się myśleć co potrafi przy jedzeniu ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sunia w typie rasy ...bardzo pcha sie do kazdego kto podejdzie pod siatke .Potrafi ofukać inne sunie . Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Na dzisiaj tyle ..Nie dam rady bo zostało jeszcze sporo zdjęc..... Quote
terra Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 To białe co leży to bernardyn czy raczej podhalan? Podrzucić go do psiaków w typie? Quote
Anula Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 A ten piesio to nie foksio (u góry w rogu) co wcześniej są jego fotki,jeżeli inny to może sznaucerek? Quote
funia Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='terra']To białe co leży to bernardyn czy raczej podhalan? Podrzucić go do psiaków w typie? kurcze nie bardzo pamietam ...ale chyba bernardyn .jasne podrzuć go .Moze akurat... Quote
funia Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Anula']A ten piesio to nie foksio (u góry w rogu) co wcześniej są jego fotki,jeżeli inny to może sznaucerek? Chyba nie sznaucerek ...bardziej jakiś terierowaty ...Nie ma szans na jakakolwiek współprace w tym temacie zabrania i strzyzenia .... Quote
Tola Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Do zamojskiego schronu wraca "stare" - znowu nie można wyprowadzać psów do zdjęć, czyli nie ma możliwości uzyskania żadnych informacji na temat zachowania psa. Quote
Havanka Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Tola']Do zamojskiego schronu wraca "stare" - znowu nie można wyprowadzać psów do zdjęć, czyli nie ma możliwości uzyskania żadnych informacji na temat zachowania psa. No tak. Komuś na tym zależy, żeby schron był pełny:shake:. Handzia dostałam zapytani o wiek tej spanielki. Czy ona wciąż szuka domu? Quote
sonia71 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 (edited) [quote name='Tola']Kropka Łajtek:placz::placz: czy to mozliwe że to zaginiony 2 lata temu pies o ktory wtedy walczyła mocno RodziceMaciusia? teraz:nie moge wkleić fotki z poprzedniej strony Edited May 23, 2013 by sonia71 Quote
funia Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Havanka']No tak. Komuś na tym zależy, żeby schron był pełny:shake:. Handzia dostałam zapytani o wiek tej spanielki. Czy ona wciąż szuka domu? Spanielka ma DS. Quote
funia Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='sonia71']ten po lewej.... Uploaded with ImageShack.us To chyba inny pies . Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 (edited) [quote name='terra']To białe co leży to bernardyn czy raczej podhalan? Podrzucić go do psiaków w typie? Zdecydowanie beniasty ... może pomiksowany, ale beniasty jednak. Dziewczyny, zabrać nie mam gdzie :( ... mogłabym pomóc ogłaszając i wstawić na FB... musiałabym jednak coś wiedzieć o psiaku: wiek, płeć, zdrowie, zachowanie... ale coś poczytałam o "starych" czasach i teraz nie bardzo wiem, co mogę dla psiaka zrobić :(. Dziewczyny, podrzućcie info o psiaku do Fundacji Bernardyn- mają większe możliwości działania... może... Edited May 23, 2013 by zuzlikowa Quote
terra Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 zuzlikowa, dziękuję za przybycie :) Może wspólnymi siłami uda się coś dla psiaczka zrobić. Quote
Recommended Posts