Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajtek już na miejscu; w podróży sprawował się nienagannie, jakby jazda autem nie była dla niego nowością.
Dał się też bez problemu przenieść na rękach z auta.
Za parę dni mam obiecane zdjęcia.

Posted

Kajtuś jest przecudny :) bardzo przypomina mi moją osobistą, kochaną Igunię, tylko kolor inny. Na pewno ktoś się w nim w mig zakocha :) Ta zawadiacka łatka na oczku jest prześliczna :)

Posted

terra napisał(a):
Powodzenia Kajtusiu, oby to był dla ciebie duży krok w stronę własnego ,kochającego domu.
A co u Faficzka słychać?

U Faficzka bez zmian, nadal bez domu.
Kobieta, która pisała do Havanki jeszcze nie zadzwoniła, być może zrezygnowała.
Do mnie dzwoniła pani z okolic Lublina(13 km); była zainteresowana adopcją.
Jutro miała podjechać, ale z kolejnej rozmowy dowiedziałam się, ze ich poprzedni mały kundelek zaginął, bo wychodził sam z posesji:roll:
Fafikowi potrzeba domu, w którym będzie bezpieczny, bo teraz to też biega sam po wsi; odmówiłam pani.

Posted

Dzięki Havanka:)
A ja dostałam informacje i zdjęcia Kajtusia.
Sprawuje się świetnie, nie ma zupełnie zamiaru uciekać - zachowuje się tak, jakby odpoczywał po trudach życia.
Zostanie odrobaczony, zaszczepiony i ostrzyżony, żeby był jeszcze piękniejszy.
Za jakis zcas pierwsza próba chodzenia na smyczy.
Na razie Kjatek poznaje najbliższe otoczenie.
Ma własny boks z wybiegiem, z którego wczoraj nie korzystał, bo był wielki upał i wolał leżeć na płytkavch wewnątrz.

Kajutek

Posted

Miałam zapytanie z tablicy o szczeniaczka Fifi. Podałam dwa podane do ogłoszeń tel., zainteresowana odpisała, że nikt nie odbiera.
Obiecałam ,że poinformuję, czy ogłoszenie nadal aktualne i czy można dzwonić. Domek z Krakowa, chciał oglądać szczeniaki.

Posted

Dziewczyny, mam pytanie. Ma może któraś z Was pieska, do pół roku, który nie wyrośnie na dużego? Mam dobry dom dla takiego właśnie psiaka. Tel do mnie 887 074 603

Posted (edited)

[quote name='handzia']Dziewczyny, mam pytanie. Ma może któraś z Was pieska, do pół roku, który nie wyrośnie na dużego? Mam dobry dom dla takiego właśnie psiaka. Tel do mnie 887 074 603
Handzia - mam 3 szczeniaki, już wrzucam zdjęcia. Matka psiaków jest mała, wielkosci tych psów od p. Anrdzeja; tata - przynajmniej suczki - to chyba Kajtek...

maluchy maja po ok 3 miesiące, sa w bardzo złych warunkach

szczeniak nr 1 - piesek

Edited by Tola
Posted

[quote name='terra']Miałam zapytanie z tablicy o szczeniaczka Fifi. Podałam dwa podane do ogłoszeń tel., zainteresowana odpisała, że nikt nie odbiera.
Obiecałam ,że poinformuję, czy ogłoszenie nadal aktualne i czy można dzwonić. Domek z Krakowa, chciał oglądać szczeniaki.

Czy to ogłoszenie jest aktualne?
http://tablica.pl/oferta/malenka-fifi-8-tygodniowy-szczeniak-szuka-kochajacego-domu-ID2GZ9t.html