Tola Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Kajtek już na miejscu; w podróży sprawował się nienagannie, jakby jazda autem nie była dla niego nowością. Dał się też bez problemu przenieść na rękach z auta. Za parę dni mam obiecane zdjęcia. Quote
handzia Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Kajtuś jest przecudny :) bardzo przypomina mi moją osobistą, kochaną Igunię, tylko kolor inny. Na pewno ktoś się w nim w mig zakocha :) Ta zawadiacka łatka na oczku jest prześliczna :) Quote
terra Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Powodzenia Kajtusiu, oby to był dla ciebie duży krok w stronę własnego ,kochającego domu. A co u Faficzka słychać? Quote
Havanka Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Kolejna psia bida dostała szansę na lepsze życie. Powodzenia psinko ! Quote
Tola Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 terra napisał(a):Powodzenia Kajtusiu, oby to był dla ciebie duży krok w stronę własnego ,kochającego domu. A co u Faficzka słychać? U Faficzka bez zmian, nadal bez domu. Kobieta, która pisała do Havanki jeszcze nie zadzwoniła, być może zrezygnowała. Do mnie dzwoniła pani z okolic Lublina(13 km); była zainteresowana adopcją. Jutro miała podjechać, ale z kolejnej rozmowy dowiedziałam się, ze ich poprzedni mały kundelek zaginął, bo wychodził sam z posesji:roll: Fafikowi potrzeba domu, w którym będzie bezpieczny, bo teraz to też biega sam po wsi; odmówiłam pani. Quote
Havanka Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Napisałam do pani z prośbą o odpowiedź w spr. Fafika. Jeżeli zrezygnowała z adopcji, to pewnie nie odpisze. Na razie czekam. Quote
Tola Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Dzięki Havanka:) A ja dostałam informacje i zdjęcia Kajtusia. Sprawuje się świetnie, nie ma zupełnie zamiaru uciekać - zachowuje się tak, jakby odpoczywał po trudach życia. Zostanie odrobaczony, zaszczepiony i ostrzyżony, żeby był jeszcze piękniejszy. Za jakis zcas pierwsza próba chodzenia na smyczy. Na razie Kjatek poznaje najbliższe otoczenie. Ma własny boks z wybiegiem, z którego wczoraj nie korzystał, bo był wielki upał i wolał leżeć na płytkavch wewnątrz. Kajutek Quote
funia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 WIdać .ze solidne te panie od Kajtka .Ciesże się ,ze jest w takim miejscu !! Quote
Havanka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Kajtek ma w końcu własne mieszkanie. Nie błąka się i jest bezpieczny. Miał naprawdę szczęście. Tolu skrzyneczka pełna. Quote
terra Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Miałam zapytanie z tablicy o szczeniaczka Fifi. Podałam dwa podane do ogłoszeń tel., zainteresowana odpisała, że nikt nie odbiera. Obiecałam ,że poinformuję, czy ogłoszenie nadal aktualne i czy można dzwonić. Domek z Krakowa, chciał oglądać szczeniaki. Quote
handzia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Dziewczyny, mam pytanie. Ma może któraś z Was pieska, do pół roku, który nie wyrośnie na dużego? Mam dobry dom dla takiego właśnie psiaka. Tel do mnie 887 074 603 Quote
Tola Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 (edited) [quote name='handzia']Dziewczyny, mam pytanie. Ma może któraś z Was pieska, do pół roku, który nie wyrośnie na dużego? Mam dobry dom dla takiego właśnie psiaka. Tel do mnie 887 074 603 Handzia - mam 3 szczeniaki, już wrzucam zdjęcia. Matka psiaków jest mała, wielkosci tych psów od p. Anrdzeja; tata - przynajmniej suczki - to chyba Kajtek... maluchy maja po ok 3 miesiące, sa w bardzo złych warunkach szczeniak nr 1 - piesek Edited June 26, 2013 by Tola Quote
Tola Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 (edited) szczeniak nr 2 - piesek Edited June 26, 2013 by Tola Quote
Tola Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 szczeniak nr 3 - suczka (jest mniejsza od braci) Quote
handzia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Jezuniu, jakie one cudne :) Już wysyłam babce zdjęcia. Quote
mari23 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Poprawna napisał(a):Co jedno to piękniejsze :) cudne maleństwa ! ja na miejscu domku brałabym całą trójkę ;) Quote
handzia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ja też :) Mój typ urody psiej ;) Kocham takie szorściaczki ;) Tylko tulić i całować :) Quote
terra Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='terra']Miałam zapytanie z tablicy o szczeniaczka Fifi. Podałam dwa podane do ogłoszeń tel., zainteresowana odpisała, że nikt nie odbiera. Obiecałam ,że poinformuję, czy ogłoszenie nadal aktualne i czy można dzwonić. Domek z Krakowa, chciał oglądać szczeniaki. Czy to ogłoszenie jest aktualne? http://tablica.pl/oferta/malenka-fifi-8-tygodniowy-szczeniak-szuka-kochajacego-domu-ID2GZ9t.html Quote
Tola Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='terra']Czy to ogłoszenie jest aktualne? http://tablica.pl/oferta/malenka-fifi-8-tygodniowy-szczeniak-szuka-kochajacego-domu-ID2GZ9t.html Ja nie miałam takiej maluszki... Quote
funia Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='terra']Czy to ogłoszenie jest aktualne? http://tablica.pl/oferta/malenka-fifi-8-tygodniowy-szczeniak-szuka-kochajacego-domu-ID2GZ9t.html Nie ,nie ..juz wyadoptowANE .dZIEKUJEMY . Quote
Recommended Posts