Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam maila;

Witam,

zaginał mi pies Misiek w okolicy Tomaszowa Lubelskiego. Może trafił do Państwa?

Wysoki około 50 cm, jasnobrazowy, z białym pyskiem i kreską między oczami, cztery białe skarpetki i końcówka ogona.

Posted

Proszę o pomoc dla dwóch Dalmatów pies 11 lat( z rodowodem ) i sunia( nie sterylizowana) 9 lat .Najprawdopodobniej trafia na dnaich do schroniska .Człowiek wyjeżdza i dzwonił do mnie aby je zostawić w hotelu ,nie mam miejsca .ALe staram się mu pomóc .....Jak na razie nic nie znalazłam .

http://bezdomnepsy.pl/2718/2718/

Znlazłam to w necie jak szukałam tej hodowli .
Własciciel mówił mi o tej historii.
Są tam foty .zajrzyjcie moze jakos da sie im pomóc .

Posted

magenka1 napisał(a):
mam prośbę szukam kogoś sprawdzenie tymczasu dla naszego pieska w Szczytnie, miejscowość Żułów od Zamościa patrzyłam 27 km bardzo prosze o pomoc

Przykro mi ale nie dam rady.

Posted

[quote name='funia']Proszę o pomoc dla dwóch Dalmatów pies 11 lat( z rodowodem ) i sunia( nie sterylizowana) 9 lat .Najprawdopodobniej trafia na dnaich do schroniska .Człowiek wyjeżdza i dzwonił do mnie aby je zostawić w hotelu ,nie mam miejsca .ALe staram się mu pomóc .....Jak na razie nic nie znalazłam .

http://bezdomnepsy.pl/2718/2718/

Znlazłam to w necie jak szukałam tej hodowli .
Własciciel mówił mi o tej historii.
Są tam foty .zajrzyjcie moze jakos da sie im pomóc .

Jeśli dobrze pamiętam w organizacji Pogotowie dla Zwierząt są miłośnicy dalmatów.

Posted

magenka1 napisał(a):
mam prośbę szukam kogoś sprawdzenie tymczasu dla naszego pieska w Szczytnie, miejscowość Żułów od Zamościa patrzyłam 27 km bardzo prosze o pomoc

może jednak ktoś się znajdzie?

Posted

Havanka napisał(a):
Tola nie ma łączności z internetem. Awaria w rejonie.:shake:

Ja też nie miałam dzisiaj, kurcze, skręcało mnie normalnie, człowiek jak bez ręki, bez tego kompa ;)

Posted

malagos napisał(a):
Ale nowe uprawnienia dotyczą Straży Miejskiej, dlatego mówię, ze szkoda, ze ich nie ma wszędzie.

Z tego co sie orientuję policja ma rownież duże uprawnienia,tylko pytanie jak to wygląda w praktyce.

Posted

Havanka napisał(a):
Pomyślałam, ze gdyby wyczesać Aidę, jej szanse wzrosłyby !

Przez te psiaki ze świerzbem jesteśmy trochę "zakręcone".ale w przyszłym tygodniu pojedziemy do schroniska.

Posted

zadra napisał(a):
Przez te psiaki ze świerzbem jesteśmy trochę "zakręcone".ale w przyszłym tygodniu pojedziemy do schroniska.

Wiem, że jest zbyt dużo tych psich nieszczęść !